Musiała drapać. A pewnie stało się tak dlatego że miała delikatną skórę głowy, a pantene to doysyć mocne kosmetyki. Ja ich nie używam bo też mi podrażniają skórę głowy.Jakaś dziewczyna pisała, że jej się jakieś strupy na głowie porobiły od niego
![]()
Szampony i odżywki do włosów
Napisano 23 marca 2011 - 08:14
Napisano 23 marca 2011 - 08:29
No mi służy w porównaniu do innych szamponów .
Napisano 23 marca 2011 - 08:37
a co w tym takiego dziwnego?faktycznie przez szampon mogło dojść do czegoś takiego jak strupy i podrazenia ??
Napisano 23 marca 2011 - 08:44
a to że pierwszy raz sie z czyms takim spotykam - i może dlatego sie dziwie. ( a nie oburzam....) I nie widze nic złego w tym moim zaskoczeniu..... Rozumiem że po szamponie włosy moga być nijakie, suche, matowe. Ale nie spotkałam sie z podrazeniem . Proste.a co w tym takiego dziwnego?
Napisano 24 marca 2011 - 12:09
Napisano 25 marca 2011 - 12:19
Noszę się teraz z zamiarem by kupić szampon piwny (Joanna na pewno taki produkuje).
Ja używałam piwnych (pisałam kiedyś tutaj o nich) byłam bardzo zadowolona.
W łazience mam jeszcze tataro-chmielowy. Ogólnie szampony na bazie chmielu są bardzo dobre
Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.
Napisano 26 marca 2011 - 13:42
zgadzam sie bo sama mialam i byłam zadowolona. Natomiast z firmy Timotei już nie.Ogólnie szampony na bazie chmielu są bardzo dobre
Ten szampon
sprawił ze miałam wlosy sianowate.henną do włosów brązowych
Napisano 27 marca 2011 - 14:39
mam podobnie , skóra mnie piekla i swedziała , strupów nie mialam , bo strałam sie nie drapac.A pewnie stało się tak dlatego że miała delikatną skórę głowy, a pantene to doysyć mocne kosmetyki. Ja ich nie używam bo też mi podrażniają skórę głowy.
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 27 marca 2011 - 21:25
Napisano 28 marca 2011 - 19:56
Dla mnie jest fajny, bo łatwo się rozczesuje po nim włosy.
A co do odżywki używam mgiełkę z avonu
Napisano 30 marca 2011 - 09:51
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 30 marca 2011 - 10:33
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt
Napisano 30 marca 2011 - 18:44
U mnie 20 zł za litrowy szampon i taką samą odżywkę i 25 zł za maskę w wielkim pojemniku. Moja fryzjerka mówiła, że kosmetyki z Joanny dla salonów fryzjerskich niczym nie różnią się od tych dostępnych w drogeriiwiec nie wiem jak cenowo
A Herbal essences uwielbiam i często kupuję
Kobieta bez mężczyzny jest jak pchła bez psa- żyć ciężko i gryźć nie ma kogo
Napisano 30 marca 2011 - 19:56
A ja podpytałam i okazało się, że cena to 13 złU mnie 20 zł za litrowy szampon
aaa no to w takim razie każdy włos inaczej reaguje, bo jak dla mnie jest okejWypróbowałam je i jakoś bez rewelacji- mało wydajne i włosy miałam jakieś takie sianowate
A ja z kolei po tych szamponach mam włosy sianowateA Herbal essences uwielbiam i często kupuję
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt
Napisano 31 marca 2011 - 15:50
i do tego mam problem aby je wyczesac i bardzo szybko sie przetluszczaja.A Herbal essences uwielbiam i często kupuję
A ja z kolei po tych szamponach mam włosy sianowate
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 07 kwietnia 2011 - 15:08
Zanim zostałeś poczęty - pragnęłam Cie ,
zanim się urodziłeś - kochałam Cię ,
nim minęła pierwsza minuta Twojego życia -
byłam gotowa za Ciebie umrzeć...
Napisano 07 kwietnia 2011 - 15:13