Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Szampony i odżywki do włosów

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1071 odpowiedzi w tym temacie

#601 tigraa84

tigraa84
  • Użytkownik
  • 5 129 postów

Napisano 06 sierpnia 2010 - 08:52

to pewnie i cena bardzo "przystępna"?

Nie wszystko co kupione w hurtowni fryzjerskiej ma takie ceny jak Ci się wydaje ;-) Ja ostatnio kupiłam kosmetyki Joanny- szampon 1l, odżywka 1l i maska do włosów też taka duża litrowa i zapłaciłam niecałe 60 zł :-P Fakt, że jakiejś specjalnej różnicy między akurat tymi kosmetykami a takimi kupionymi w drogerii nie zauważyłam, ale sama wiesz, że firma firmie nierówna. Następnym razem podpytam się pani w sklepie o coś konkretnego a nie złapie pierwsze co mi w oko wpadnie :lol:
Mężczyzna bez kobiety jest jak pies bez pcheł- niby da się żyć, ale nudno
Kobieta bez mężczyzny jest jak pchła bez psa- żyć ciężko i gryźć nie ma kogo

#602 Katarzynka89

Katarzynka89
  • Użytkownik
  • 2 672 postów

Napisano 06 sierpnia 2010 - 22:17

nie(d)oceniona Zapomniałam ceny, ale sprawdziłam kosztuje 25 zł, może uda się jeszcze w innych hurtowania taniej znaleźć. Opakowanie to może starczyć spokojnie na 3 miesiące, jest duże i niewiele się tego nakłada. Spłukuje się po 5-15 minutach, lecz ja często nakładam i spłukuje za moment i to też daje efekt. Efekt po pierwszy użyciu widoczny najbardziej przy rozczesywaniu włosów.
A co do cen w hurtowaniach to ja wole tam kupować odzywki, farby bo wg mnie taniej wychodzą i są bardziej wydajniejsze.

#603 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 10 sierpnia 2010 - 19:48

ja juz nie wiem jaki szampon sobie kupic, zastanawiłam sie nad tymi nowymi garnierami, widze ze nawet chwalicie. jeden mi sie po zapachu podobał , wiec moze jutro sie skusze, bo juz uzywam mamy szamponu bo moj poprzedni sprawiła ze po jednym dniu włosy były przetłuszczone <bezradny></span>

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#604 tylda

tylda
  • Użytkownik
  • 8 postów

Napisano 12 sierpnia 2010 - 09:16

ja juz nie wiem jaki szampon sobie kupic, zastanawiłam sie nad tymi nowymi garnierami, widze ze nawet chwalicie. jeden mi sie po zapachu podobał , wiec moze jutro sie skusze, bo juz uzywam mamy szamponu bo moj poprzedni sprawiła ze po jednym dniu włosy były przetłuszczone <bezradny></span>

Ja ostatnio kupiłam właśnie szampon z nowej serii Garniera i jestem zawiedziona poza ładnym zapachem nie ma nic do zaoferowania. Włosy są dziwnie obciążone, tak jakbyś przesadziła z jakąś odżywką. Ponadto bardzo się puszą, nawet moje które zazwyczaj są gładkie i proste. Odradzam zakup tego produktu.

#605 ewelina344

ewelina344
  • Użytkownik
  • 694 postów

Napisano 04 września 2010 - 13:26

Joanna Rzepa Kuracja wzmacniająca-najlepsza odżywka jaką miałam...włosy zrobiły się po niej miękkie, lśniące i trochę odżyły(mam strasznie zniszczone włosy)

Dołączona grafika

mam taki problem że nie mogę używać żadnych szamponów..włosy na następny dzień sa przetłuszczone opadnięte..mam łupież i skóra głowy mnie swędzi:/i łuszczy się dosłownie po każdym szamponie:/.
w aptece poradzili mi szampon Pharmaceris H-Sebopurin - Specjalistyczny szampon normalizujący do skóry łojotokowej

http://193.17.41.93/...0136e184ab3c0e7

koniec z łupieżem przetłuszczającymi się włosami..(nie muszę myć głowy codziennie)
skóra głowy juz mnie w ogóle nie swędzi.szampon nie jest tani(25 zł) ale naprawdę warto.

#606 amoramor

amoramor
  • Użytkownik
  • 5 024 postów

Napisano 05 września 2010 - 14:14

ewelina344, gdzie można taką odżywkę kupić i ile mniej więcej kosztuje <hmm></span> ?

Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Look into the mirror, at yourself
Don't you like you? 
Cause I like you!  <serducho>

#607 WweronikaA

WweronikaA
  • Użytkownik
  • 8 332 postów

Napisano 05 września 2010 - 15:23

Ja teraz używam Garniera do zniszczonych włosów.
Włoski są mięciutkie po nim, delikatne, nie łamią się i nie są obciążone ;-)
Polecam ;-)

#608 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 05 września 2010 - 16:10

gdzie można taką odżywkę kupić i ile mniej więcej kosztuje

włąsnie w zwyklej drogerii kupie ???
ja mam garniera z lipa i włski niby ladne , po 2 dniach sie przetłuszczaja , ale otatnio mam tak po kazdym szamponie> , ladnie pachnie ale swedzi mnie lekko po nim skóra głowy.
mam teraz z Yves rocher aquarelles vegetales - zel z szamponem i włski slicznie pachna , nawet na drugi dzien, jest bardzo delikatny dla skóry i fajne miekkie włosy po nim sa.kosztuje 12 zł.

Załączone miniatury

• szampon.jpg

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#609 ewelina344

ewelina344
  • Użytkownik
  • 694 postów

Napisano 05 września 2010 - 19:29

gdzie można taką odżywkę kupić i ile mniej więcej kosztuje

kupiłam ja w aptece.nie ma ich w drogeriach..(bynajmniej nie widziałam)
a nie jest wcale droga 8-9 zł kosztuje.za ta cenę warto:)wynalazłam ja na duzo osób ją chwaliło miała dobre opinie...no i spróbowałam i nie żałuje. ;-)

#610 kleopatra

kleopatra
  • Użytkownik
  • 117 postów

Napisano 08 września 2010 - 13:25

Kupiłam ostatnio na wyjazd mini szampon i mini odżywkę joanna. Szampon truskawkowy cudny zapach, a odżywka z kiwi. I powiem Wam, że to pierwsza odżywka, która nie obciąża moich włosów a sprawia, że są błyszczące i takie sypkie. Ta odżywka jest bez spłukiwania, ale czasami jak siedzę w wannie to nałożę sobie jej więcej potrzymam na głowie 10 minut i spłukuję, włosy są jeszcze milsze.

#611 Madzik :)

Madzik :)
  • Użytkownik
  • 6 096 postów

Napisano 08 września 2010 - 13:34

Polecam szampony Timotei :-)

Sa niedrogie, bardzo ladnie pachna, wlosy latwo sie rozczesuja i nie przetluszczaja sie na drugi dzien <ookk></span> <ookk></span>

Najbardziej lubie migdalowy <dreams></span> <dreams></span>
Ten zapach..... <dreams></span> <dreams></span> <dreams></span>

Załączone miniatury

• Timotei_na_kazdy_problem_packshot_1.jpg

#612 karatetyka

karatetyka
  • Użytkownik
  • 5 629 postów

Napisano 08 września 2010 - 18:09

Tydzień temu pierwszy raz kupiłam Timotei i Madzik ma rację :)
Nie wiem, czy włosy nie przetłuszczają się na drugi dzień, bo i tak myję je zawsze codziennie - takie już mam przyzwyczajenie i inaczej źle się czuję - ale za to wydają mi się bardziej gładkie po wysuszeniu i rzeczywiście migdałowy zapach jest cudowny. Uwielbiam go :)

#613 MrsSmith

MrsSmith
  • Użytkownik
  • 127 postów

Napisano 10 września 2010 - 14:53

Co do nowych Garnierów, to macie racje , ze oprócz zapachu, nic więcej godnego uwagi nie prezentuje. Jak dla mnie nalepsze szampony i odżywki jakie stosowała. to te z Biosilk'u. Gdyby nie ta cena, uzywałabym regularnie.

#614 Etinietiette

Etinietiette
  • Użytkownik
  • 332 postów

Napisano 28 grudnia 2010 - 15:53

Ja uwielbiam wszelakie szampony, o zapachu kokosów, wanilii lub czekolady :mrgreen:

Dołączona grafika

Ten właśnie dostałam pod choinkę od M. :-) ;-)

#615 666ilonka777

666ilonka777
  • Użytkownik
  • 4 470 postów

Napisano 29 grudnia 2010 - 13:15

bardzo fajny jest ten szampon czekoladowy, po 1 fajnie pachnie, a po 2 mam plaskie wlosy, a po nim fajne puszyste
Dołączona grafika

"Dziecko nie odchodzi, zmienia tylko datę swojego przyjścia na świat..." :cry:

#616 dobra

dobra
  • Użytkownik
  • 2 604 postów

Napisano 01 stycznia 2011 - 12:16

a ja uzywam takiej odzywki do wlosow z schwarzkopf i jestem z nie baardzo zadowolona

również ją posiadam (wersja różowa z jedwabiem) ..-włosy ładnie pachną, - rozczesują się, - są delikatne i tylko tyle ..a czy poprawiają włosy nie sądzę
Dołączona grafika

#617 JoAnkaa

JoAnkaa
  • Użytkownik
  • 6 postów

Napisano 14 stycznia 2011 - 15:19

Ja używam Shaumy do włosów brązowych i do tego maseczki z tej samej serii. Bardzo je lubię bo włosy są wyjątkowo miękkie i ładnie się układają.

Natomiast najgorszy szampon jakiego ostatnio używałam to Joanna w takiej czerwonej buteleczce. Zwykłe mydło które z włosów robi błoto. Nie polecam...

#618 Agateczkaa

Agateczkaa
  • Użytkownik
  • 89 postów

Napisano 26 stycznia 2011 - 10:38

Ja używam tego ;)
Dołączona grafika

[ Dodano: 2011-01-26, 11:01 ]
Bardzo lubię Garniera, a szczególnie ten szampon ;) :-D

Jego zalety:
- piękny zapach
- ładne opakowanie
- super się pieni
- włosy rozczesują się po nim dobrze
- włosy są także miękkie i przyjemne w dotyku.
Do zalet mogę doliczyć też jego cenę :D

#619 Anja90

Anja90
  • Użytkownik
  • 64 postów

Napisano 27 stycznia 2011 - 00:00

moimi ulubieńcem jest nivea a najbardziej diamond gloss, włosy się nie puszą, ale nie są oklapnięte i nie mam po nich łupieżu a to najbardziej cenie

Załączone miniatury

• nivea_diamond_gloss_d_0.jpg

#620 kattie21

kattie21
  • Użytkownik
  • 2 054 postów

Napisano 28 stycznia 2011 - 10:26

A ja jestem zwolenniczka szamponow Johnson` s baby ;) Wlosy miekkie no i co najwazniejsze nie przetluszczaja sie ;)

Załączone miniatury

• szamponyAllmaly.jpg