Nie wszystko co kupione w hurtowni fryzjerskiej ma takie ceny jak Ci się wydajeto pewnie i cena bardzo "przystępna"?
Szampony i odżywki do włosów
Napisano 06 sierpnia 2010 - 08:52
Kobieta bez mężczyzny jest jak pchła bez psa- żyć ciężko i gryźć nie ma kogo
Napisano 06 sierpnia 2010 - 22:17
A co do cen w hurtowaniach to ja wole tam kupować odzywki, farby bo wg mnie taniej wychodzą i są bardziej wydajniejsze.
Napisano 10 sierpnia 2010 - 19:48
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 12 sierpnia 2010 - 09:16
Ja ostatnio kupiłam właśnie szampon z nowej serii Garniera i jestem zawiedziona poza ładnym zapachem nie ma nic do zaoferowania. Włosy są dziwnie obciążone, tak jakbyś przesadziła z jakąś odżywką. Ponadto bardzo się puszą, nawet moje które zazwyczaj są gładkie i proste. Odradzam zakup tego produktu.ja juz nie wiem jaki szampon sobie kupic, zastanawiłam sie nad tymi nowymi garnierami, widze ze nawet chwalicie. jeden mi sie po zapachu podobał , wiec moze jutro sie skusze, bo juz uzywam mamy szamponu bo moj poprzedni sprawiła ze po jednym dniu włosy były przetłuszczone
Napisano 04 września 2010 - 13:26

mam taki problem że nie mogę używać żadnych szamponów..włosy na następny dzień sa przetłuszczone opadnięte..mam łupież i skóra głowy mnie swędzi:/i łuszczy się dosłownie po każdym szamponie:/.
w aptece poradzili mi szampon Pharmaceris H-Sebopurin - Specjalistyczny szampon normalizujący do skóry łojotokowej
http://193.17.41.93/...0136e184ab3c0e7
koniec z łupieżem przetłuszczającymi się włosami..(nie muszę myć głowy codziennie)
skóra głowy juz mnie w ogóle nie swędzi.szampon nie jest tani(25 zł) ale naprawdę warto.
Napisano 05 września 2010 - 14:14
Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Look into the mirror, at yourself
Don't you like you? Cause I like you!
Napisano 05 września 2010 - 15:23
Włoski są mięciutkie po nim, delikatne, nie łamią się i nie są obciążone
Polecam
Napisano 05 września 2010 - 16:10
włąsnie w zwyklej drogerii kupiegdzie można taką odżywkę kupić i ile mniej więcej kosztuje
ja mam garniera z lipa i włski niby ladne , po 2 dniach sie przetłuszczaja , ale otatnio mam tak po kazdym szamponie> , ladnie pachnie ale swedzi mnie lekko po nim skóra głowy.
mam teraz z Yves rocher aquarelles vegetales - zel z szamponem i włski slicznie pachna , nawet na drugi dzien, jest bardzo delikatny dla skóry i fajne miekkie włosy po nim sa.kosztuje 12 zł.
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 05 września 2010 - 19:29
gdzie można taką odżywkę kupić i ile mniej więcej kosztuje
kupiłam ja w aptece.nie ma ich w drogeriach..(bynajmniej nie widziałam)
a nie jest wcale droga 8-9 zł kosztuje.za ta cenę warto:)wynalazłam ja na
Napisano 08 września 2010 - 13:25
Napisano 08 września 2010 - 18:09
Nie wiem, czy włosy nie przetłuszczają się na drugi dzień, bo i tak myję je zawsze codziennie - takie już mam przyzwyczajenie i inaczej źle się czuję - ale za to wydają mi się bardziej gładkie po wysuszeniu i rzeczywiście migdałowy zapach jest cudowny. Uwielbiam go
Napisano 10 września 2010 - 14:53
Napisano 28 grudnia 2010 - 15:53

Ten właśnie dostałam pod choinkę od M.
Napisano 14 stycznia 2011 - 15:19
Natomiast najgorszy szampon jakiego ostatnio używałam to Joanna w takiej czerwonej buteleczce. Zwykłe mydło które z włosów robi błoto. Nie polecam...
Napisano 26 stycznia 2011 - 10:38
[ Dodano: 2011-01-26, 11:01 ]
Bardzo lubię Garniera, a szczególnie ten szampon
Jego zalety:
- piękny zapach
- ładne opakowanie
- super się pieni
- włosy rozczesują się po nim dobrze
- włosy są także miękkie i przyjemne w dotyku.
Do zalet mogę doliczyć też jego cenę