Pogaduchy lutowe 2015
Napisano 09 lutego 2015 - 05:41
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt
Napisano 09 lutego 2015 - 10:04
Jesli jakas lodzianka ma ochote przyjsc, to zapraszam - biletem wstepu jest smakolyk dla kociaka
A gdzie to się będzie odbywać?
I kiedy?
jeszcze 2 egzaminyLajtowo
Ja jutro w sesji ostatni - ale najgorszy. I chyba nie będzie tak lajtowo ![]()
brat jak zawsze udowodnił, że jest idiotą, a bratowa nie ma mózgu
Rodzinka jak z obrazka
![]()
@Sajuri współczuję przebojów z małą ![]()
i co było tak strasznie
Noooo, wyszło o wiele więcej niż się spodziewałam, ale on już podliczył mi wszystko aparat + wizyty + aparat retencyjny po leczeniu także koszty się rozłożą w czasie. Niemniej jednak wciąż się waham co do aparatu - mam do wyboru 2 opcje i różnica między nimi to 1000 zł. Ciągle się zastanawiam, co zrobić.... Tym bardziej, że w 80 % finansuję sobie tę 'przyjemność' sama ![]()
Witam. Dzisiaj naukowo i to barrrrdzo. Za to jutro po sesji wieczorkiem impreza ze znajomymi ze studiów, za naszą ciężka pracę się należy. Bez względu na wyniki egzaminu ![]()
U mnie śniegu nasypało
I sypie nadal. ![]()
Na szczęście dzisiaj nigdzie nie wychodzę.
I zrobiłam sobie listę rzeczy, które muszę zrobić podczas przerwy międzysemestralnej. Najlepsze jest to, że nie wiem czy się wyrobię tyle mi się zaległości nagromadziło ![]()
Miłego dnia wszystkim ![]()
Keep calm and become a doctor
// Mission completed
Napisano 09 lutego 2015 - 13:07
Witam się
Widzę, że nie tyko u mnie sypie dzisiaj śniegiem :| masakra. W sumie jakoś wyjścia dzisiaj specjalnie nie planuje tylko do sklepu bo pustka w lodówce. Ogólnie ja już praktycznie po sesji. W piątek najgorszy egzamin miałam ale poszedł o dziwo bardzo sprawnie i do przodu
w sumie jakoś w tym roku mam wybitnie dobre oceny
jutro ostatni egzamin i najłatwiejszy także już z górki.
U mnie generalnie bez większych zmian, szkoła, staż i tak w kółko. Zmieniam tylko powoli kolor włosów
i staram się zrzucić pare kilo ale w weekend zrobiłyśmy sobie z dziewczynami ,,wieczór starych panien" i zjadłam tyle krówek że moje ostatnie wypociny poszły .... ![]()
Jakoś nadal mam depresyjny nastrój i myśle powoli co z tym zrobić bo coś za długo to już trwa.
Idę zrobić sobie jakiś obiad i do książek ![]()
Miłego ![]()
Napisano 09 lutego 2015 - 13:34
Ej no... laska, uszyska do góry
Jakoś nadal mam depresyjny nastrój i myśle powoli co z tym zrobić bo coś za długo to już trwa.
No to się chyba mogę pod tym podpisać, bo jutro mam najgorszy egzamin. Ale i tak lajtowo
Ja jutro w sesji ostatni - ale najgorszy. I chyba nie będzie tak lajtowo
Dziś zakupy kosmetyczne, a raczej pielęgnacyjne zrobiłam. Szampon mi się kończył to kupiłam, podobnie z płynem micelarnym.
Jak zawsze w planach minimalizm kosmetyczny. Z kolorówki nic, bo zużywam to co mam
Kupiłam kartkę Walentynkową
Przeurocza jest. Napiszę coś ładnego na niej i wręczę osobiście
Wiem, że to dziecinada, ale cieszy mnie to jak diabli. Chyba się cofnęłam w rozwoju ![]()
Wszystko mnie cieszy, nawet śnieg. Patrzę sobie jak sąsiad z dzieciakiem odśnieżają wspólnie ![]()
Napisano 09 lutego 2015 - 14:35
Noooo, wyszło o wiele więcej niż się spodziewałam, ale on już podliczył mi wszystko aparat + wizyty + aparat retencyjny po leczeniu także koszty się rozłożą w czasie. Niemniej jednak wciąż się waham co do aparatu - mam do wyboru 2 opcje i różnica między nimi to 1000 zł. Ciągle się zastanawiam, co zrobić.... Tym bardziej, że w 80 % finansuję sobie tę 'przyjemność' sama
A jakie masz opcje?
Bo dla mnie to teraz @inqaa temat na czasie.
Aczkolwiek ja teraz 25 lutego robię już zdjęcia pod ten stały aparat.
No i cenowo też kosmos... aczkolwiek ja muszę te swoje naprostować już innej opcji nawet nie widzę.
Witam poniedziałkowo!
Ja dziś pracę skończyłam o 13, mało dzieciaków to nas wcześniej puścili do domu.
Załatwiłam już po drodze optyka, naprawił mi okulary.
Teraz jeszcze mam chwilę na internet i oddalę się do książki
I ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...![]()
Napisano 09 lutego 2015 - 16:06
liczę, na dużą zmianę do końca miesiąca.
Powodzenia ![]()
odpalam Pingwiny z Madagaskaru
Uwielbiam Pingwiny
Wybiorę się chyba do kina ![]()
tylko sie cieszyc i korzystać
Eeee tam
Nie skorzystałam z ani jednego zaproszenia, a do kina mogę co najwyżej z koleżanką wyjść. Albo sama ![]()
![]()
Za szybko dzień ucieka, za szybko stanowczo. W przeciwieństwie do eli przespałam za wiele, niż powinnam, aaaale, w sumie wolne, więc mogę ![]()
Szykuję się zaraz do sklepu po coś na obiad, ale wcześniej zrobię jeszcze jedną kawę. Secret Chodakowskiej już sprawdziłam. Całkiem spoko, chociaż oczywiście nie obyło się bez przekleństw ![]()
Napisano 09 lutego 2015 - 18:08
Hejka! ![]()
Jakos czasu absolutnie brak zeby do Was zagladac tak czesto jakbym chciala...
U mnie jest bialuchno
idzę, że nie tyko u mnie sypie dzisiaj śniegiem
Co u mnie? praca.... zycie....praca...zycie....przyjemnosci.....codziennosc.....praca i tako
![]()
W piatek wyjazd na weekend
Lady w Twoje piekne strony
no chyba, ze sie przeprowadzilas, a ja nie nadazam
(ale watpie) ![]()
Treningi wstrzymane do konca tygodnia bo chorobsko szaleje w moich kregach bliskich
i cos z lekka i mnie chcialo brac, ale sie trzymam i nie daje
nie moge chorowac.
Pozdrawiam wszystkich bardzoooo serdecznie
![]()
Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.
Napisano 10 lutego 2015 - 19:05
Dzis jezdzilam pierwszy raz w zyciu po ulicy,w miescie.Mialam cwiczyc na placu manewry i cwiczylam,ale z PKP na ten plac jechalam juz ja i z powrotem,i potem po miescie...tchu mi brakuje,ale emocje.Super!
Pozdrawiam z kursu pierwszej pomocy.
Użytkownik gogi edytował ten post 10 lutego 2015 - 19:11
Poprawione ;-)
Napisano 12 lutego 2015 - 08:10
Witam
Blondynka mialam piec ale nie mam glowy do tego. Maz pewnie kupi.
U nas jak nie szpital to teraz pogrzeb sie szykuje, wczoraj zmarł tesc.
Cos ostatnio pod gorke
Milego dnia
Napisano 13 lutego 2015 - 03:59
@Sajuri, współczuję, trzymaj się ![]()
@gogi, gratulacje ![]()
Witam wieczornie, nocnie, a dla Agi pewnie porannie
Dopiero wróciłam z pracy, ale tak mi się nie chciało wychodzić, tak fajnie gadało się z chłopakami, że przedłużyłam posiadówkę po zamknięciu
Zaraz zabieram się za oglądanie Bonda. Zaraziła mnie koleżanka, wkręciłam się strasznie i teraz codziennie przed zaśnięciem włączam sobie kolejny film ![]()
Jutro po południu jadę obejrzeć moje nowe lokum. Muszę dowiedzieć się, czy na pewno wymienią mi łóżko, zobaczyć, jak pokój wygląda "na żywo" i upewnić się, czy na pewno zmieszczą się wszystkie moje rzeczy. Nie jest tego strasznie dużo, ciuchy to pikuś. Tak naprawdę najwięcej miejsca zajmują książki, ale swój regał mam, drugi podobno jest na miejscu. Ostatnio kolega stwierdził, że moja miłość do książek i ich gromadzenia jest już patologiczna
co nie przeszkodziło mu w pożyczeniu mi kolejnej
I miej tu teraz czas, człowieku na przeczytanie wszystkiego...
Uciekam, opalam Bonda i znając życie za pół godziny będę już spała. Także dobranoc ![]()
Napisano 13 lutego 2015 - 17:05
Wracam do domu.Jutro bedzie lepiej.
Napisano 13 lutego 2015 - 20:52
Witam weekendowo...
U mnie jego początek nie najlepszy... Ale mam nadzieję, że jeszcze się poprawi mój nastrój.
Teraz w pracy fajnie czas mijał, bo mało dzieciaków i pracowałam do 13. Od poniedziałku już po feriach wszystko wraca do normy... więcej do roboty będzie.
Póki co to u mnie bez zmian. Praca-książka-połówek-praca licencjacka. I czas leci nawet nie wiem kiedy.
Minęły mi dwa tygodnie pracy w przedszkolu tak szybko... Połowa miesiąca już prawie za nami... Czas leci jak szalony...
Plany na jutro... najpierw idę do Połówka. Kupił nam zestaw do founde to wypróbujemy. A potem kino.
Póki co zerkam sobie na Alvina i taki relaks wieczorny.
Miłego weekendu!
I ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...![]()
Napisano 13 lutego 2015 - 21:16
samo nie przejdzie
moze ty zakochana jestes
Wszystko mnie cieszy, nawet śnieg.
typowych pączków nie robie , ale jakies oponki , albo faworki owszem.
Pączki kupujecie czy pieczecie?
w srode robiłam małe paczki z serka homogenizowanego ![]()
@Sajuri przykro mi z powodu tescia .
to chyba nie nadaje sie do tej pracy.
widzialam,ze chwilami mial mnie chyba dosc
ten film co go w tv i radiu do zarzygania reklamuja
A potem kino
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 14 lutego 2015 - 09:04
witam się ![]()
Przyjechałam wczoraj w końcu do siebie do domu i jestem z tego powodu najszczęśliwsza na świecie. Jestem po sesji, mam wolne na stażu i mogę w sumie przez calusieńki tydzień nie robić zupełnie nic
no ale znając mnie to nie wyjdzie bo tak nie umiem. Ale mam cały tydzień żeby doprowadzić się do porządku
Wczoraj byłam na kolejnym pogrzebie... Tata kolegi zmarł.... Tak więc ja w tym roku mam już pogrzebów odbębnionych na cały rok. Mam nadzieję, że już nikt nie ma zamiaru umierać. Jak tak sobie myślę to masakra się jakaś dzieje...
Oczywiście i mnie dopadła choroba, także chodze smarkam po kątkach, kaszle tak że chyba zaraz płuca wypluje... Dzisiaj chyba czeka mnie wieczór pod kołdrą chociaż plany były inne, ale nie wiem czy bede w stanie się gdzieś ruszyć.
Miłego dnia ![]()
Napisano 14 lutego 2015 - 15:01
Witam.
Ogarnieta chalupa i czekam na gosci.
Moj ulubiony serial ostatnio to ...,,Drogowka" i ,,Stoleczna drogowka"...
Milego dnia.
Napisano 15 lutego 2015 - 09:07
Hej hej ![]()
Po imprezie i po ostatnich gościach przyszedł czas na zasłużony odpoczynek ![]()
Wczoraj chciałam kupić sobie meble, ale coś M buczał, że mu się nie podobają, że są tandetne i wogóle do kitu. Zła jestem
I tak sobie kupię, facet się nie zna
I takim sposobem humor na walentynkowy wieczór prysł ![]()
Jak wracaliśmy ze sklepu, to akurat trafiliśmy na ten pożar
Przerażający widok - tyle duszącego dymu i ten ogień
Miśki teraz śpią, a ja zabieram się za faworki. Nie zdążyłam na tłusty czwartek ![]()
Pozdrawiam i życzę miłej, spokojnej niedzieli ![]()
Napisano 15 lutego 2015 - 09:20
ee nie, ja dalej w tym samym miejscu
w Twoje piekne strony no chyba, ze sie przeprowadzilas, a ja nie nadazam (ale watpie)
nie oglądałam nigdy żadnego. NIGDY
Zaraz zabieram się za oglądanie Bonda. Zaraziła mnie koleżanka, wkręciłam się strasznie i teraz codziennie przed zaśnięciem włączam sobie kolejny film
bry <hellooo>
Witam z kofeiną i kitkiem
W mnie świeci słońce, jest ładnie i ciepło i ogólnie fajnie (((:
Zaraz zabieram sięza porządki - tak, niedziela jest do tego idealna, a potem za jakieś lenistwo z książką
Love like you'll never be hurt,
Sing like there's nobody listening,
And live like it's heaven on earth."