Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Najnowsze plotki (potwierdzone i nie)

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
947 odpowiedzi w tym temacie

#761 Torii1988

Torii1988
  • Zbanowani
  • 8 196 postów

Napisano 19 maja 2012 - 20:27

Kasia pomieszkuje u rodziców :-D

:lol:
ona u mamusi on u mamusi a znajomy wciskać kit, że remont :-P

#762 Natalka

Natalka
  • Użytkownik
  • 1 457 postów

Napisano 20 maja 2012 - 09:47

ona u mamusi on u mamusi a znajomy wciskać kit, że remont :-P

różnie bywa. Mlynkowa z Nowickim nadal mieszkają ze sobą, a rozwód mają :-P

Nadal nie wiadomo dokładnie, dlaczego Katarzyna Cichopek i Marcin Hakiel zdecydowali się zamieszkać osobno. Menedżerka Pyzy trochę gubi się w zeznaniach. Mimo to dzisiejszy Fakt postanowił pokusić się o postawienie jakiejś w miarę spójnej hipotezy. Zdaniem tabloidu rzeczywiście wygląda na to, że Cichopki postawiły wszystko na jedna kartę i wynajęły swoje mieszkanie na Sadybie, chcąc z zysków z wynajmu pokryć remont kupionego na kredyt domu w Wilanowie. Kasia z synkiem zamieszkała w niewielkim mieszkaniu swoich rodziców, a Hakiel większość czasu spędza w ich ogromnym, pustym domu, pilnując remontu, a potem idzie spać do kolegi.

Tak niestety kończą się marzenia o mieszkaniu w 500-metrowej willi kupionej na gigantyczny kredyt.

Obecnie Marcin i Kasia nawet wieczorów nie spędzają razem. Nie wiadomo, czy remontują dom w Wilanowie na własne potrzeby czy też po to, aby go w końcu sprzedać. Ich sytuacja finansowa nie przedstawia się obecnie najlepiej, Jak donosi tabloid, mieszkanie aktorki, obecnie wynajmowane, także kupione jest na kredyt. Przypomnijmy, że rata kredytu zaciągniętego na dom wzrosła i wynosi obecnie około 18 tysięcy złotych. Nie wiadomo, ile wynosi rata za mieszkanie.

13 lat w show biznesie i nawet mieszkania nie spłaciłam - wyznała niedawno Cichopek w rozmowie z Agatą Młynarską - Ale już mi niewiele brakuje.

Sfrustrowani małżonkowie ponoć coraz częściej kłócą się, obwiniając się wzajemnie o życie ponad stan i to jest powodem poważnego kryzysu w związku.

Między nimi jest naprawdę źle - mówi znajomy pary. Nie jest przesądzone, że po wakacjach zamieszkają razem w mieszkaniu Cichopek. Kryzys w finansach przełożył się na kryzys w miłości

-pudelek.pl

#763 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 20 maja 2012 - 09:51

Kryzys w finansach przełożył się na kryzys w miłości

szkoda by bylo zeby sie zwiazek ich sypnął . sa fajna para ;-)

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#764 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 20 maja 2012 - 11:45

Mark Zuckerberg nie jest już kawalerem. 28-letni założyciel portalu społecznościowego Facebook i jeden z najbogatszych Amerykanów poślubił w Kalifornii 27-letnią Priscillę Chan.

Na swojej stronie na Facebooku Zuckerberg zamieścił ślubne zdjęcie, na którym uśmiechnięty pan młody ubrany jest ciemnoniebieski garnitur, a jego wybranka - w białą suknię z welonem. Tymczasem na stronie Chan, w rubryce "stan cywilny" znalazła się informacja: Od 19 maja 2012 roku w związku małżeńskim z Markiem Zuckerbergiem.

Według amerykańskich mediów, ślub odbył się w domu Zuckerberga w kalifornijskim Palo Alto, w wąskim kręgu najbliższej rodziny i przyjaciół. Mark i Priscilla są parą od czasów studenckich.
Zaledwie dzień wcześniej Zuckerberg wprowadził z powodzeniem Facebook na giełdę w Nowym Jorku. Prywatny majątek założyciela Facebooka szacuje się na 19 miliardów dolarów.

źródło:wprost.pl
Dołączona grafika

Dzisiaj w tv słyszałam,że parą są od około 10 lat :-)
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#765 halynka

halynka

mamuśka

• Użytkownik
  • 5 652 postów

Napisano 20 maja 2012 - 17:53

Mark Zuckerberg nie jest już kawalerem.

Słyszałam o tym dziś w radiu. Dorobił się facet to czas go poślubić, żeby mieć zabezpieczenie finansowe na przyszłość :lol: Niegdy nie wiadomo jak długo jeszcze face będzie "na topie" :mrgreen:
A tak poważnie, to byli podobno wiele lat razem, wiec nie ma się czemu dziwić, ale może zastanawiać dlaczego akurat teraz :?:

201401111762.png

km5skrhmtofzztsl.png

#766 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 20 maja 2012 - 17:56

A tak poważnie, to byli podobno wiele lat razem, wiec nie ma się czemu dziwić, ale może zastanawiać dlaczego akurat teraz :?:

Halynka wyżej napisałam,że byli ze sobą około 10 lat. A dlaczego teraz?a dlaczego nie? :-) w sumie mnie by bardziej dziwiło gdyby byli ze sobą rok czasu i ślub niż po tych 10 ;-)
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#767 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 21 maja 2012 - 10:09

Mark Zuckerberg nie jest już kawalerem.

Cholera ! Taka partia ! <blabla1></span> :lol:

Ja nie wiedziałam nawet, że on kogoś ma :P Chyba nawet w filmie, którym o nim oglądałam, nie mial dziewczyny za bardzo :)

No szczęścia im tylko życzyć :) :)
“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#768 Jasminka

Jasminka
  • Użytkownik
  • 1 022 postów

Napisano 22 maja 2012 - 19:24

Piosenkarka Ewa Farna omal nie straciła życia w wypadku samochodowym. "To cud, że przeżyła" - mówi jej menedżerka. "Piosenkarka była pod wpływem alkoholu" - poinformował z kolei rzecznik czeskiej policji.
Według portalu Blesk.cz auto prowadzone przez piosenkarkę dachowało i nadaje się do kasacji. Do wypadku doszło o 6.00 rano na drodze między Trzyńcem a Wędrynią.

Przyczyną wypadku było ogromne zmęczenie, spowodowane zarwanymi nocami przed maturą. Ewa zasnęła za kółkiem. To cud, że przeżyła - powiedziała menedżerka piosenkarki Michaela Kocourova.

Piosenkarka była pod wpływem alkoholu. Badanie alkomatem wykazało jeden promil - poinformował Vlastimil Starzyk z czeskiej policji. Dodał on, że Farna straci prawo jazdy i poniesie dalsze konsekwencje za jazdę na "gazie".

Na szczęście młoda gwiazda odniosła niewielkie obrażenia i przebywa w szpitalu. Piosenkarka w poniedziałkową noc świętowała zakończenie czeskiego egzaminu dojrzałości.

Zródło: dziennik.pl

w poniedziałkową noc świętowała zakończenie czeskiego egzaminu dojrzałości.

i własnie tą jazdą po imprezie, pod wpływem alkoholu pokazała swoją "dojrzałość" <bezradny></span>
Dobrze, że nikomu krzywdy nie zrobiła.

#769 Torii1988

Torii1988
  • Zbanowani
  • 8 196 postów

Napisano 23 maja 2012 - 08:32

a tłumaczyła się, że była zmęczona bo całą noc uczyła się do matury :lol:

#770 Natalka

Natalka
  • Użytkownik
  • 1 457 postów

Napisano 25 maja 2012 - 10:04

mam nadzieję, że sprawiedliwie zostanie potraktowana. A nie jako 'gwiazda'. Powinni jej odebrać prawo jazdy na co najmniej 2 lata.

#771 Pantera

Pantera
  • Użytkownik
  • 54 postów

Napisano 07 czerwca 2012 - 21:38

a co sądzicie o wypadu Ewy Farny (Farnej?) przeprasza jesli o tym juz było.
Myslicie ze to wplynie na jej kariere?

#772 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 07 czerwca 2012 - 21:47

a co sądzicie o wypadu Ewy Farny

Trzy posty nad Toba dotyczą właśnie tej sprawy ;-)
“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#773 Torii1988

Torii1988
  • Zbanowani
  • 8 196 postów

Napisano 12 czerwca 2012 - 17:35

Piosenkarka Olga J. została zatrzymana przez funkcjonariuszy z warszawskich Bielan. Jak powiedział nam rzecznik stołecznej policji Mariusz Mrozek, wokalistka została zatrzymana pod zarzutem posiadania narkotyków. W jej mieszkaniu znaleziono 3 gramy marihuany.
onet.pl

chodzi oczywiście o Korę - Olgę Jackowską
na onecie zamazali jej oczy i zapewnię nikt się nie domyśli o kogo chodzi <umieraam></span>

Załączone miniatury

• 881a42164305bb97ad3fcaadf0d4275f,62,1.jpg

#774 Jula

Jula
  • Użytkownik
  • 1 273 postów

Napisano 12 czerwca 2012 - 18:09

Czytałam właśnie o tym na pudelku :lol: Niezłe jaja, w radio o tym buczeli cały dzień teraz sobie przypomniałam ale na początku nie skojarzyłam faktów :-D

No wyluzowana babcia, nie ma co ;-) Chyba że to nie je, może jakaś sprzątaczka chce się odstresować przed lub po pracy :lol: <lol></span>

er3mjw4zst9mivdb.png

#775 89kasienka89

89kasienka89
  • Użytkownik
  • 5 825 postów

Napisano 12 czerwca 2012 - 18:10

na onecie zamazali jej oczy i zapewnię nikt się nie domyśli o kogo chodzi

<lol></span> mnie to śmieszy czasem, jak piszą o jakiś gwiazdach, of kors tylko pierwsza litera nazwiska, a dalej tekst np. : " ktoś tam J., syn Olgi Jackowskiej" <umieraam></span>

A co do narkotyków, no to kurde, jakby tak wszystkie gwiazdki przetrzepać, to by się znalazło, ojjj znalazło :-P
Miłość, marzenia, uczucia i myśli,
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt

#776 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 12 czerwca 2012 - 18:14

Ale na te czarne paski na oczach i ukrywanie nazwiska jest przepis prawny ;-)

JkIEp1.png

#777 89kasienka89

89kasienka89
  • Użytkownik
  • 5 825 postów

Napisano 12 czerwca 2012 - 18:15

Ale na te czarne paski na oczach i ukrywanie nazwiska jest przepis prawny

No tak tak, zdaję sobie z tego sprawę, po prostu komicznie to się prezentuje :lol:
Miłość, marzenia, uczucia i myśli,
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt

#778 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 12 czerwca 2012 - 18:29

po prostu komicznie to się prezentuje :lol:

co racja to racja :lol:

JkIEp1.png

#779 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 12 czerwca 2012 - 18:32

Ale na te czarne paski na oczach i ukrywanie nazwiska jest przepis prawny ;-)

wiec zeby gazety i portale nie placiły jakis kar to sie stosuja, wszyscy wiedza kto to, ale prawo jest prawem. twarde prawo ale prawo.

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#780 Torii1988

Torii1988
  • Zbanowani
  • 8 196 postów

Napisano 13 czerwca 2012 - 21:57

z pudelka <umieraam></span>
podpisane Ramona S.

[ Dodano: 2012-06-14, 07:00 ]
Faktycznie sprawa zaczyna robić się groteskowa, gdyż paczka z narkotykami była zaadresowana do... Ramony Sipowicz, czyli znanego z telewizji psa gwiazdy. Kora i bliskie jej osoby twierdzą, że może to być prowokacja zaplanowana przez przeciwników legalizacji marihuany w Polsce. A może to po prostu sposób na "bezpieczne" zamówienie marihuany do domu?
pudelek.pl

Załączone miniatury

• 534068_10150847425622382_314524826_n.jpg