Najnowsze plotki (potwierdzone i nie)
Napisano 12 lutego 2012 - 09:52
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt
Napisano 12 lutego 2012 - 10:46
Zobaczymy potem
Napisano 13 lutego 2012 - 08:13
Niech im zdrowo rosnie
Napisano 21 lutego 2012 - 13:00
To naprawdę przykra i groźnie brzmiąca informacja. W sobotę Alan Andersz trafił w stanie krytycznym do szpitala. Aktor serialu 39 i pół, który ma wkrótce zasiąść w jury nowego show Tylko taniec. Got to dance, walczy o życie. Jak na razie policja ustaliła jedynie, że został napadnięty i brutalnie pobity w mieszkaniu na warszawskim Mokotowie. Nie wiadomo nawet, kto zawiózł go do szpitala.
Do zdarzenia doszło w piątek wieczorem. Zgłoszenie dostaliśmy w sobotę. W tej chwili sprawdzamy, czy był to wypadek, czy doszło do przestępstwa – mówi w komentarzu dla Super Expressu komendant Magdalena Bieniak.
Funkcjonariuszy powiadomiła matka aktora, która niespodziewanie dostała wiadomość ze szpitala, że jej syn przeszedł zabieg trepanacji czaszki, jest w śpiączce i lekarze starają się ustabilizować jego stan. Andersz nie trafił na oddział dzięki interwencji karetki, ale najprawdopodobniej został przywieziony przez jakiegoś znajomego. Policja poszukuje osoby, która zawiozła Alana do szpitala w celu ustalenia, kto go napadł i pobił do nieprzytomności.
http://e5.pudelek.pl...d4713a2c2349ee7
Napisano 21 lutego 2012 - 13:02
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt
Napisano 21 lutego 2012 - 17:06
Mimo wszystko mam nadzieje,że szybko dojdzie do siebie i nie będzie poważniejszych powikłań.
Napisano 21 lutego 2012 - 17:46
Mam nadzieje że wyjdzie z tego zdrowy
Napisano 04 marca 2012 - 17:37
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 05 marca 2012 - 11:47
Też o tym czytałampodobno krawczyk romansuje teraz z Wlodarczykową .
http://e5.pudelek.pl...f7743118b3d2ea3
Napisano 05 marca 2012 - 12:56
to może być jeszcze gorzej niż w jej przesadzonym makijażu "zatrzasnęłam się w solarium"? :->jak zobaczy Włodarczykową bez makijażu to od razu ją rzuci
Napisano 05 marca 2012 - 19:25
ja nawet nie wiedzialan, ze mieli wiecej niz jedno dziecko .. Najbardziej mi szkoda Anety i dzieci
Napisano 05 marca 2012 - 19:28
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”
Napisano 05 marca 2012 - 19:47
wiedzialam, ze jest dziecko, ale nie kojarzylam ze dwupak.przeciez oni mają bliźniaki z tego co dobrze kojarzę
Napisano 05 marca 2012 - 20:02
Anecie musi się okropnie teraz pracować na planie PM
![]()
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat
są z nami zawsze, chcesz czy nie.
Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany
być może kiedyś spełnią się?
Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy
w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

Napisano 05 marca 2012 - 20:06
Napisano 05 marca 2012 - 20:40
z Anetą tak nie było - najpierw byli para, ona dostała angaż do serialu i kiedy poprzedni jej partnerujący aktor się wycofał, wtedy wcisnęła na to miejsce swojego chłopaka, czyli MikołajaWow, widać, że facet ma słabość do koleżanek z planu, z którymi tworzy serialowe pary
![]()
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat
są z nami zawsze, chcesz czy nie.
Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany
być może kiedyś spełnią się?
Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy
w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!