Najnowsze plotki (potwierdzone i nie)
Napisano 12 marca 2012 - 19:01
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 13 marca 2012 - 00:28
Przecież mam prawo nosić to co chcę
To co moje jest moje, co jara mnie
W razie co, nie wiem przecież jak i gdzie...
No trudno, bywa.
Mimo wszystko uwielbiam jego kawałki
Napisano 13 marca 2012 - 09:49
Napisano 14 marca 2012 - 21:05
Napisano 15 marca 2012 - 10:06
no to sie odwdzieczyłwcisnęła na to miejsce swojego chłopaka, czyli Mikołaja
Napisano 20 marca 2012 - 11:46
Fatalne w skutkach spotkanie bliskiego stopnia miejskiego autobusu z luksusowym Maserati, do którego doszło w trakcie nagrywania programu "Zakup kontrolowany", oglądała cała Polska. Choć policja natychmiastowo znalazła winnego i ukarała mandatem kierowcę autobusu, a jak zapewnia Adam Kornacki z TVN Turbo, żadna ze stron drogowego incydentu nie ma do siebie żalu, eksperci nie mają wątpliwości, że wina leżała również po stronie kierowców sportowego auta. Negatywną dla dziennikarza motoryzacyjnego opinię przedstawił Adam Jasiński z Inspekcji Transportu Drogowego. Jak stwierdził znawca prawa drogowego - opierając się na nagraniu zdarzenia, które było zarejestrowane na potrzeby realizowanego programu - materiał nie pozostawia wątpliwości, że winą należy obciążyć również Kornackiego i Sochę, którzy także zachowali się niezgodnie z przepisami.wp.pl
Napisano 20 marca 2012 - 11:48
Jak stwierdził znawca prawa drogowego - opierając się na nagraniu zdarzenia, które było zarejestrowane na potrzeby realizowanego programu - materiał nie pozostawia wątpliwości, że winą należy obciążyć również Kornackiego i Sochę, którzy także zachowali się niezgodnie z przepisami.
Oczywiście, że to jest wina Kornackiego. Socha może nie jest, aż tak winna bo zamknęła za sobą drzwi, a on otwiera na maxa i siada jakby był na polu a nie na przystanku autobusowym
Napisano 20 marca 2012 - 11:59
![]()
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat
są z nami zawsze, chcesz czy nie.
Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany
być może kiedyś spełnią się?
Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy
w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

Napisano 20 marca 2012 - 16:08
Napisano 21 marca 2012 - 07:50
Napisano 21 marca 2012 - 07:58
Napisano 01 kwietnia 2012 - 09:14
1.
Szybko poszło. Zaledwie tydzień temu Weronka przyznała, że łączą ją z Maserakiem nie tylko wspólne treningi do turnieju organizowanego przez Agustina Egurrolę. Zobacz: Marczuk potwierdza: "JESTEM Z RAFAŁEM". Już dziś dowiadujemy się, że połączyło ich także wspólne miezkanie. A właściwie dwa, w których na zmianę pomieszkują.pudelek
2. i gdzieś czytałam, że Anna Mucha jest znów w ciąży
ale nie wiem ile w tym prawdy a ile żartu z okazji 1go
Napisano 01 kwietnia 2012 - 10:40
eh.
Napisano 18 kwietnia 2012 - 10:11
Mlynkova i Nowicki rozwodzą się
Wygląda na to, że w ciągu kilku ostatnich miesięcy bardzo wiele się zmieniło w gwiazdorskim małżeństwie. Biuro prasowe Sądu Okręgowego w Warszawie potwierdza, że wpłynął tam pozew rozwodowy. Jak ustaliliśmy, złożyła go Halina Mlynkova. Nie ma jeszcze wyznaczonej daty pierwszej rozprawy" - czytamy na stronach "Faktu".
34-letnia Mlynkova i cztery lata starszy Nowicki mają razem syna Piotra. Para pobrała się w sierpniu 2003 roku.
interia.pl
Napisano 18 kwietnia 2012 - 19:04
Napisano 19 maja 2012 - 14:55
Napisano 19 maja 2012 - 19:08
Szkoda, że się Cichopki związek rozsypał...
Napisano 19 maja 2012 - 19:41
czytałam , że związek się nie rozsypał tylko dom remontują to Kasia pomieszkuje u rodzicówSzkoda, że się Cichopki związek rozsypał...