Aerobiczna "6" Weidera
Napisano 24 października 2010 - 12:19

Bo ja mam to coś, co oni kochają… A one nienawidzą..
Napisano 29 października 2010 - 19:33
Napisano 31 października 2010 - 13:45
Napisano 15 kwietnia 2011 - 13:48
ja dwa razy zrobiłam całą A6W jest ok ale jeżeli ktoś ma nadmiar skóry, lub tłuszcz to nawet A6W nie pomoże to mięśnie nie przebiją się przez 'TE' warstwy , najpierw aeroby a później rzeźbienie ciała
Dokładnie w spaleniu tłuszczyku aeroby są niezbędne, a A6W wyrzeźbi mięśnie. Do zrobienia brzuszka idealnego trzeba połączyć jedna o z drugim :0
Napisano 20 maja 2011 - 15:46
Tym bardziej , że postanowiłam najpierw spalić troszkę kalorie,
a dopiero później ćwiczyć mięśnie. Po 12 dniach na pewno
miałam twardszy brzuch, bo to się czuje. Teraz mam zacząć ćwiczyć
ale co.. Nie mogę się wziąć za siebie.
Napisano 21 maja 2011 - 15:10
Napisano 21 lipca 2011 - 09:34
przestan nic strasznego , nawet mogę powiedzieć że jest to wielka jedna nuda, póki masz nawet małe sadełko nie warto robić a6w, najpierw trzeba pozbyć się tego co na mięsniach się osadziłoPrzeraża mnie ta '6-stka' i chyba będę musiał polubić mój brzuszek. Albo... w wakacje się pokatuje.
Napisano 21 lipca 2011 - 09:50
najpierw trzeba pozbyć się tego co na mięsniach się osadziło
czyli jak się tego pozbyć?
Napisano 21 lipca 2011 - 09:53
ćwiczeniami aerobowymi - czyli bieganie, rowerek, stepperek, szybkie marsze.najpierw trzeba pozbyć się tego co na mięsniach się osadziło
czyli jak się tego pozbyć?
jeżeli koszystasz z przyrządów to wszystko na najlrzejszym poziomie i najdłużej jak możesz (minimum 30 min ) , ale od razu mówię, żę nie jest to taki łatwe, ja z sobą walczyłam z 3lata i do końca niestety nie udało mi się osiągnać zamierzaonego celu, ponieważ wiadomo wtedy nadmiar skóry zostaje lekki, u mnie źle nie jest ale ja zawsze marzyłam o brzuszku jak z okładki
Napisano 21 lipca 2011 - 10:08
Napisano 25 lipca 2011 - 10:15
Napisano 25 lipca 2011 - 12:09
A ja mam inne zdanie na ten temat.bo ja uważam , że 6 powinno się robić raz na jakiś czas a nie regulanie bo wtedy nie przynosi takich efektów jak robiona raz na jakiś czas, brzuch się przyzwyczaja i tyle.
Właśnie mięśnie brzucha powinno się ćwiczyć regularnie i z czasem zwiększać ilość powtórzeń.Bo tak raz na jakiś czas to zupełnie nic nie da.Liczy się systematyczność.
Napisano 25 lipca 2011 - 12:22
A ja mam inne zdanie na ten temat.bo ja uważam , że 6 powinno się robić raz na jakiś czas a nie regulanie bo wtedy nie przynosi takich efektów jak robiona raz na jakiś czas, brzuch się przyzwyczaja i tyle.
Właśnie mięśnie brzucha powinno się ćwiczyć regularnie i z czasem zwiększać ilość powtórzeń.Bo tak raz na jakiś czas to zupełnie nic nie da.Liczy się systematyczność.
odniosłam się TYLKO do a6w , nie było mowy o zwykłcyh brzuszkach
a prostując to : a6w raz na jakiś czas, zwykłe brzuszki lub co kolwiek innego na brzuch systematycznie, lepiej ?
Napisano 25 lipca 2011 - 14:21
Ale ja nie myślałam o ćwiczeniach tylko na proste mięśnie brzuchaodniosłam się TYLKO do a6w , nie było mowy o zwykłcyh brzuszkach
Mojego kaloryferka bardzo nie widać,bo troszkę przykrył tłuszczyk,ale mam mocne mięśnie brzucha.
Napisano 25 lipca 2011 - 14:37
Ale ja nie myślałam o ćwiczeniach tylko na proste mięśnie brzucha
,czy na skośne,robione pojedyńczo.Tylko o 6 Weidera
to mówisz o A6W czy zwychkłych brzuszkach ? bo już Cię nie rozumiem, A6W nie da się robić z obciążeniemi sama katowałam mój ,tylko z obciążeniem.
Spoko ja też wiem co i jak, mój P. jest instruktorem na siłowni, poza tym razem 4-6 raz w tyg. chodzimy na siłkęPowinno się je ćwiczyć codziennie,by były wyniki.Są ludzie co ćwiczą 3 razy dziennie.Wiem ,bo chodziłam długo na silkę.Widziałam mnóstwo wyrobionych brzuchów z kaloryferem
dlatego potrzeba mi spora dawka aerobówMojego kaloryferka bardzo nie widać,bo troszkę przykrył tłuszczyk,ale mam mocne mięśnie brzucha.
Napisano 25 lipca 2011 - 14:39
bo ,nie ćwiczyłam tego z obciążeniemA6W nie da się robić z obciążeniem
[ Dodano: 2011-07-25, 15:40 ]
dokładnie,by wydobyć ten kaloryferdlatego potrzeba mi spora dawka aerobów
Napisano 25 lipca 2011 - 14:41
bo ,nie ćwiczyłam tego z obciążeniemA6W nie da się robić z obciążeniem
Tylko zwykle jak ty to nazywasz
Dlatego napisałam :
A6W - raz na jakiś czas zrobić TĄ SERIĘ, i co jakiś czas powtarzać np co pół roku (w zależności od ciała, potrzeb itp)
Zwykłe- jak najbardziej codziennie
Napisano 25 lipca 2011 - 14:44
No wlaśnie.Można też codziennie,jak kto lubi.To nie jest regułą ,że akurat co jakiś czas.Ty robisz,co jakiś czas i jest ok.Ktoś może codziennie i też będzie dobrze.A6W - raz na jakiś czas zrobić TĄ SERIĘ, i co jakiś czas powtarzać np co pół roku (w zależności od ciała, potrzeb itp)
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych