Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Aerobiczna "6" Weidera

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
429 odpowiedzi w tym temacie

#281 Magdalena

Magdalena
  • Użytkownik
  • 8 postów

Napisano 06 czerwca 2009 - 18:39

Ja postanowilamz zaczac od dziś :D noo i mam nadziejej ze sie uda - przynajmniej przez 3 tygodnie;p bo do 6 na pewno nie dam rady, ale zawsze to jakos brzuszek sie wzmocni. Dodatkowo Dieta South Beach (Plaż Południa) i mysle ze efekt bedzie satysfakcjonujący :)
Pozdrawiam

#282 zogusia

zogusia
  • Użytkownik
  • 263 postów

Napisano 27 sierpnia 2009 - 09:29

Ktora zaczyna?

ja zaczynam od poniedziałku. :-P. juz to kiedys przerabialam i bylam zadowolona z efektów. :mrgreen: ale niesety znowu sie zaokraglilam :roll: i trzeba sprobowac ponownie ;)
Nie żyjemy dla siebie, żyjemy dla tych którzy nas kochają żeby dać im siłę choć częściej to Oni dają siłę Nam.

#283 ivonka

ivonka
  • Użytkownik
  • 487 postów

Napisano 27 sierpnia 2009 - 09:43

ja tez zacznę od poniedziałku....trzeba zgubić brzuszek zanim się wróci na studia od października :mrgreen:

#284 dobra

dobra
  • Użytkownik
  • 2 604 postów

Napisano 06 września 2009 - 13:59

ja cykl a6w zrobiłam cały dwa razy efekt BYŁ..i więcej już nie zrobię ..chyba że po urodzeniu dziecka dopiero ...ogólnie ćwiczenia na brzuch to kalectwo dla kręgosłupa !!

[ Dodano: 2009-09-06, 15:01 ]
pisząc "BYŁ" mam na myśli to że po zrobieniu a6w miałam kratkę , teraz też mam ale już nie taką odstającą . ale i tak nie sądzę że akurat krateczka wyrobiła mi się po a6w tylko po hula hop, rowerku i DIECIE PRZEDE WSZYSTKIM a a6w w jakimś stopniu się do tego przyczynił

[ Dodano: 2009-09-06, 15:02 ]
poza tym a6w to straszna nuda !!!
Dołączona grafika

#285 czarownica155

czarownica155
  • Użytkownik
  • 66 postów

Napisano 18 września 2009 - 12:20

Kobietki, jak się patrze na wasze avatary, to się zastanawiam czy ja kiedyś będę mieć takie brzuszki np.Twoj DOBRA, lub Twój IVONKA.
w sumie jestem krótka i nigdy nie bede tak wyglądać....
Dołączona grafika

#286 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 18 września 2009 - 12:41

jak się patrze na wasze avatary, to się zastanawiam czy ja kiedyś będę mieć takie brzuszki np.Twoj DOBRA, lub Twój IVONKA.

to sa TYLKO avatary, znaczy się nie zdjęcia użytkowniczek ;-)

#287 ivonka

ivonka
  • Użytkownik
  • 487 postów

Napisano 18 września 2009 - 17:18

czarownica155 napisał/a:
jak się patrze na wasze avatary, to się zastanawiam czy ja kiedyś będę mieć takie brzuszki np.Twoj DOBRA, lub Twój IVONKA.

mój avatar a mój brzuch to dwa różne światy....hehe :mrgreen: mi płaski brzuch nie jest raczej pisany :-P

Ehhh....miałam zacząć od początku września ćwiczyć sobie tą "6" no i jakoś nie mogłam się zebrać... może dzisiaj spróbuję...

#288 czarownica155

czarownica155
  • Użytkownik
  • 66 postów

Napisano 19 września 2009 - 13:06

ja nie twierdzę że to są wasze zdjęcia, chodzi o to, że ja marzę o takim wyglądzie jak na Waszych avatarach:)
Dołączona grafika

#289 LadyNefretete

LadyNefretete
  • Użytkownik
  • 6 718 postów

Napisano 19 września 2009 - 13:12

ivonka, mobilizuj sie, ja tez mam plan zaczac :-D tyle ze od jutra bo dzis w pracy i nie mam jak :-P
"You've gotta dance like there's nobody watching,
Love like you'll never be hurt,
Sing like there's nobody listening,
And live like it's heaven on earth."

#290 monia66

monia66

szczęśliwa mamusia

• Użytkownik
  • 3 169 postów

Napisano 19 września 2009 - 19:04

Robilam 6 wejdera na brzuch i musze przyznac ze jest rewelacyjna po niej naprawde brzuch znika. Jednak nigdy jakos nie moglam do konca dotrwac brakowalo mi tej mobilizacji zeby robic te 42 dni. Najwiecej ile wytrzymalam to 21 dni :roll:

201407101662.png

#291 LadyNefretete

LadyNefretete
  • Użytkownik
  • 6 718 postów

Napisano 20 września 2009 - 09:53

dziewczynki, mobilizujemy sie wszystkie :-D
ja za chwile zaczynam, juz wydarlam żółciutką karimate spod lozka i sie zabiore za siebie :mrgreen: moze choc tym razem mi wydzie, bo mi sie wstyd bedzie przyznac ze zdezerterowalam :-P

[ Dodano: 2009-09-26, 09:19 ]
musze sie pochwalic, bo co prawda nie zaczelam od razu tak jak mowilam, ale dzis juz mam 4 dzien :mrgreen: moze nie jest to wielki osiag, ale ja sie ciesze ze sie wogole za te cwiczenia zabralam i poi co mam zamiar wytrwac jak najdluzej, wiec... trzymajcie kciuki :mrgreen: :mrgreen:
"You've gotta dance like there's nobody watching,
Love like you'll never be hurt,
Sing like there's nobody listening,
And live like it's heaven on earth."

#292 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 14 października 2009 - 10:59

Znow to zaczelam...pierwsze cwiczenia z glowy.
Ale zawsze brak mi samozaparcia, bo z kazdym dniem jest coraz trudniej cwiczyc <bezradny></span>
Powinni wymyslec takie cw gdzie maleje ilosc powtorzen, wtedy kazdy by sie cieszyl z kolejnego dnia i pewnie i tak by widzial postepy.

Nie podeszli do tego psychologicznie.

Dla niewiedzacych o co chodzi przypominam.

Załączone miniatury

• 6weiderakb7.jpg
  • a6w-a.gif

#293 Laluna

Laluna
  • Użytkownik
  • 196 postów

Napisano 20 listopada 2009 - 16:03

Mirabelka, robiłam dokładnie te same ćwiczenia, niewiele dni wytrzymałam... masakryczny ból brzucha mnie po nich dopadał - myślałam, że dostane skrętu kiszek!

Swoją drogą, ciekawe, czy nie jesteśmy imienniczkami :D
Mruczę więc jestem :)

#294 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 20 listopada 2009 - 19:01

masakryczny ból brzucha mnie po nich dopadał

ból brzucha swoją drogą, ale czytałam nieraz że można załatwić sobie tymi ćwiczeniami kręgosłup ... tak więc odpuściłam próbowanie ... raz, kilka miesięcy temu zaczełam, ale ja po prostu brzuszków nie mogę robić, właśnie ze względu na kręgosłup ... momentalnie mnie prostuje i nie daje rady wstać, zwłaszcza przy takim obciążeniu jak tu po kilku dniach ...

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#295 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 20 listopada 2009 - 20:32

Moze zwykle brzuszki sa lepsze? Choc to na pewno skuteczniejsze z tego co probowalam. Od razu czuje sie miesnie. Ale nigdy nie umiem wytrwac..nie mam tak silnej woli. <bezradny></span>

#296 Laluna

Laluna
  • Użytkownik
  • 196 postów

Napisano 09 grudnia 2009 - 13:46

ja dostałam mdłości, bóli żołądka i innych historii... teraz wypróbowywuje zajęcia ATB na siłowni. Powiem szczerze, że równie ciężko jest, ale czuje się lepiej niż po 6 wiedera w domu.
Mruczę więc jestem :)

#297 monia86

monia86
  • Użytkownik
  • 228 postów

Napisano 15 grudnia 2009 - 23:49

powiem wam ze nie jest to takie trudne,ja takie cwiczenia mialam podczas treningów tak wiec nie jest to az tak duzy wysilek,tym bardziej ze jak bedziecie cwiczyl regularnie to wasz organizm przyzwyczai sie do wysilku fizycznego i po pewnym czasie nie bedziecie odczuwaly juz takiego bulu po cwiczeniach:):)

#298 LadyNefretete

LadyNefretete
  • Użytkownik
  • 6 718 postów

Napisano 16 grudnia 2009 - 08:37

ja zaczynam po raz kolejny, wczoraj zrobiłam pierwszą serię ćwiczeń, i mam nadzieję że tym razem wytrzymam wiecej niż tydzień :-P tak bardzo mi się marzy śliczny, płaski brzuszek <wstydnis></span>

jak bedziecie cwiczyl regularnie to wasz organizm przyzwyczai sie do wysilku fizycznego

, i tu jest racja, bo ja przestałam ćwiczyć ne dlatego że coś mnie bolało, tylko raz m isie nie chchiało i potem już bardzo trudno było wrócic :-/ ech, ta leniwa ludzka natura... :-P

#299 monia86

monia86
  • Użytkownik
  • 228 postów

Napisano 17 grudnia 2009 - 20:55

Ja próbowałam dziś poćwiczyć,ale mój boy mi przeszkodził:(
Jutro zaczne regularne ćwiczenia i postaram się dotrwać do konca:)

[ Dodano: 2009-12-19, 20:43 ]
taaa i nic nie wypaliło z moimi cwiczeniami:( ( pochłaniaja mnie pzygotowania do wyjazdu na swieta ), ale jak tylko wróce do Zielonej to zaczne ćwiczenia.

#300 żaba

żaba
  • Użytkownik
  • 98 postów

Napisano 31 grudnia 2009 - 17:51

Często na siłowni instruktorzy polecaja te ćw. na brzuch...trzeba sie zmobilizować, Nowy Rok idzie... :lol:

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych