Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Aerobiczna "6" Weidera

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
429 odpowiedzi w tym temacie

#261 malutka-iwona

malutka-iwona
  • Użytkownik
  • 4 549 postów

Napisano 12 lutego 2009 - 12:25

Zobaczę pojutrze ;-)
Jestem w Peru...

#262 Guest_niki_*

Guest_niki_*
  • Gość

Napisano 22 lutego 2009 - 09:56

niestety tez przerwałam, trochę nudne po jakimś czasie robią się te ćwiczenia, więc zyczę Wam dziewczyny wytrwałości

#263 malutka-iwona

malutka-iwona
  • Użytkownik
  • 4 549 postów

Napisano 22 lutego 2009 - 16:09

Ja niestety też musiałam przerwać.
Po pierwsze: przez to moje badanie.
Po drugie: coś mi przeskakuje jak podciągam obie nogi <bezradny></span>
Jestem w Peru...

#264 tuptunio

tuptunio
  • Użytkownik
  • 4 235 postów

Napisano 22 lutego 2009 - 16:42

pierwszy dzień zaliczony :mrgreen:

[ Dodano: 2009-02-24, 21:33 ]
zaliczyłam dzień trzeci, ale nie daje rady, chyba na tym się zakończy :-/
Dołączona grafika

w jakim języku myśli głuchy od urodzenia?

#265 monika34

monika34
  • Użytkownik
  • 528 postów

Napisano 26 lutego 2009 - 11:47

niestety ja przerwałam również bo miałam straszne bóle głowy po nich :-/ <bezradny></span>
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#266 tuptunio

tuptunio
  • Użytkownik
  • 4 235 postów

Napisano 26 lutego 2009 - 17:15

bo miałam straszne bóle głowy po nich

ja też tak mam i wogóle później chce mi się wymiotować :-/
Dołączona grafika

w jakim języku myśli głuchy od urodzenia?

#267 Mała

Mała
  • Użytkownik
  • 759 postów

Napisano 27 lutego 2009 - 19:31

Ja nawet się za to nie biorę bo bym raczej nie dała rady no ale może kiedyś... mój M ćwiczy dziś już (albo dopiero) 5 dzień będzie ,a ja go motywuje ;-) (bo mu nagrodę obiecałam)

#268 Madzik :)

Madzik :)
  • Użytkownik
  • 6 096 postów

Napisano 28 lutego 2009 - 20:27

Zaliczylam juz dwa dni :-D

Ciekawe jak dlugo wytrwam tym razem ;>
Ostatnim razem to chyba przerwalam po 10 dniach, bo strasznie szyja i plecy mnie bolaly :-/ I miesnie brzucha tez.... Nie dalo sie juz tego wytrzymac.

#269 Kamyczek

Kamyczek
  • Użytkownik
  • 69 postów

Napisano 10 marca 2009 - 21:51

A ja zaczynam jutro... /dziś mi się jeszcze nie chce/ ;) więc trzymajcie kciuki :)

#270 Anita1890

Anita1890
  • Użytkownik
  • 2 postów

Napisano 25 marca 2009 - 10:26

Witam! Jestem tu nowa ale chętnie się przyłącze :-P
ja 6 robiłam przez dwa tygodnie i wymiękłam. ktoś dotrwał do końca ? :mrgreen:

#271 Kamyczek

Kamyczek
  • Użytkownik
  • 69 postów

Napisano 28 marca 2009 - 14:35

Ja od tygodnia robię tylko to co jest przypisane do pierwszego dnia a i tak wymiękam ;)

#272 nieznajomka

nieznajomka
  • Użytkownik
  • 26 postów

Napisano 13 kwietnia 2009 - 21:42

Robię tryb 7 tygodni..:) i na razie jestem na 7 dniu :D Zobaczymy ile dotrwam..choć już jest ciężko. Dobrze że serie można rozłożyć na cały dzień. :-> Mój Misiek robił 30 dni a brzuszek był już idealny:) Chyba zależy trochę od ilości tłuszczyku :D

#273 Xenna

Xenna
  • Użytkownik
  • 9 postów

Napisano 19 maja 2009 - 20:39

Nie polecam tego programu dla osób początkujących...

jeżeli chcecie wiedzieć jak zrobić by się z głową odchudzić, to zapraszam na priv:)

#274 fajna babka

fajna babka
  • Użytkownik
  • 3 964 postów

Napisano 20 maja 2009 - 06:08

Xenna, coś te twoje posty mi reklamą czuć ? a może tylko mam takie swoje odczucia

meczę się dzis28 dzień ....juz nie dużo została do końca .....mi ciężko ocenić efekty bo mam pod względem brzusia obsesję ale tomeczke mówi że coś tam widać ..... robię sobie regularnie fotki potem wam pokaże :-) jak ćwiczę to słychać tylko <cenzurka></span> po co mi to ...i narzekam ale jak kończę dzień i tomek na mnie patrzy z podziwem to warto - on dotrwała do 18 dni ....

#275 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 20 maja 2009 - 06:12

fajna babka, podziwiam cie za wytrwalosc ;) ja doszlam chyba do 11ego kiedys i na wiecej nie mialam ani sil ani ochoty, monotonne i znudzilo mnie to, ale ja szybko trace zapal jesli chodzi o cwiczenia itp. trzymam kciuki za dalszy plan :D
Nigdy nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

#276 Xenna

Xenna
  • Użytkownik
  • 9 postów

Napisano 20 maja 2009 - 07:03

Xenna, coś te twoje posty mi reklamą czuć ? a może tylko mam takie swoje odczucia

mylne wrażenie:)

meczę się dzis28 dzień ....juz nie dużo została do końca .....mi ciężko ocenić efekty bo mam pod względem brzusia obsesję ale tomeczke mówi że coś tam widać ..... robię sobie regularnie fotki potem wam pokaże :-) jak ćwiczę to słychać tylko <cenzurka></span> po co mi to ...i narzekam ale jak kończę dzień i tomek na mnie patrzy z podziwem to warto - on dotrwała do 18 dni ....

udzielam się ponieważ mam 7 lat praktyki na siłowni plus legitymacje instruktorską:) takie zboczenie zawodowe:) nie mogę patrzeć na niektóre posty (przepraszam, ze to napisze) większość ludzi ćwiczy tak naprawde nie wiedząc, ze robi sobie krzywdę...wszystko za wszelką cene...a to nie o to chodzi...ćwiczenia mają sprawiać wam przyjemność...a efekty motywować...:)co z tego, że np schudniesz jak potem nadrobisz to? co z tego, ze przejdziesz wszystkie dni Weidera, jak nieprawidłowość wykonywania ćiwczeń sprawi, ze "zepsujesz" sobie kręgosłup? Sztuką jest nie zgubienie wagi! a utrzymanie jej i robienie wszystkiego z głową! pomyślcie:)

#277 Oldsarge

Oldsarge
  • Użytkownik
  • 9 postów

Napisano 20 maja 2009 - 09:49

Fajna babka .. szacunek wielki za wytrwałość.. ale tu akurat muszę się odezwać co do poprawności treningu.
Wystarczy , że tylko jeden raz nie zrobisz wszystkiego zgodnie z zasadami , to potem masz efekt u ortopedy jedynie.

Uszkodzenie ścięgna czy torebki stawowej to kwestia kilkunastu sekund.

Boli dopiero po czasie , w związku z czym przerywasz trening na kilka dni i waga wraca.

Ja Weidera nie trenuję , bo mam cięższe treningi w aikido , ale patrzę na to jako praktyk.

Zbyt wiele razy musiałem odkręcac to co dziewczyny sobie uszkodziły chcąć za wszelką cenę się odchudzić.

I trenowały w pocie czoła ... tylko wieksze czasem były szkody niz pozytek.
Trenujcie tylko z głową , a nie byle zrzucić wage.

PS, Zajmuję się zawodowo rehabilitacją .. co nieco wiem o anatomii również.

Trzymam kciuki za kazdy zrzucony kilogram.. przecież wiadomo , że robicie to też dla nas .. facetów :)

#278 fajna babka

fajna babka
  • Użytkownik
  • 3 964 postów

Napisano 20 maja 2009 - 17:42

Oldsarge, dziękuje za pochwalenie moje wytrwałości ..... co do ćwiczeń masz rację że szybko można cos sobie uszkodzić co powoduje zniechęcenie ....

#279 Elwia

Elwia
  • Użytkownik
  • 5 postów

Napisano 21 maja 2009 - 22:47

oj próbowałam tego kiedyś i podziwiam te które wytrwały :) ja po chyba 5 dniach zrezygnowałam niestety... po dwóch ciążach mój brzuch nie wygląda interesująco :-? zabrałam się za robienie brzuszków i mam nadzieje że chociaż w tym wytrwam...czasem to brak sił na ćwiczenia przy dwójce małych bąbli ... ;)

#280 lily

lily
  • Użytkownik
  • 690 postów

Napisano 21 maja 2009 - 23:03

co z tego, ze przejdziesz wszystkie dni Weidera, jak nieprawidłowość wykonywania ćiwczeń sprawi, ze "zepsujesz" sobie kręgosłup?

To jak prawidłowo ćwiczyć by przy A6W nie zepsuć kręgosłupa??
Jakieś wskazówki można prosić?
lilian

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych