Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

"Seks - tak ale dopiero po ślubie"

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
363 odpowiedzi w tym temacie

#121 anusek

anusek
  • Użytkownik
  • 3 457 postów

Napisano 10 stycznia 2008 - 00:15

bycia pierwszą nie polecam,boje sie że on będzie chciał sprawdzic jak to jest z inną :-(
wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!

#122 Alex1511

Alex1511
  • Użytkownik
  • 577 postów

Napisano 10 stycznia 2008 - 12:15

bycia pierwszą nie polecam,boje sie że on będzie chciał sprawdzic jak to jest z inną

Jak kocha nie bedzie chcial:) :) :)
Łapie chwile ulotne jak ulotka...

Dołączona grafika

#123 katti

katti

kwintesencja

• Użytkownik
  • 9 613 postów

Napisano 10 stycznia 2008 - 13:45

bycia pierwszą nie polecam,boje sie że on będzie chciał sprawdzic jak to jest z inną

Jak kocha nie bedzie chcial:) :) :)

Wszystko zalezy od tego czy facet naprawde kocha..... jesli tak to nie bedzie mialo znaczenia, ze byla "ta pierwsza i ostatnia".

#124 netka2

netka2
  • Użytkownik
  • 50 postów

Napisano 10 stycznia 2008 - 14:41

Jak będzie chcial sprawdzić jak to jest z inna to nie jest mnie wart i do widzenia :-P
Dołączona grafika
" Tylko Miłość jest sensem istnienia..."

#125 Nymphadora

Nymphadora
  • Użytkownik
  • 2 636 postów

Napisano 10 stycznia 2008 - 14:43

a myślicie że dla facetów to ważne że kobieta jest dziewicą?

Wiem, że dla mojego było to bardzo ważne. Ja tam uważam, że mogę być pierwsza i ostatnia :) On dla mnie tak samo ;-)

#126 Jewel

Jewel
  • Użytkownik
  • 3 742 postów

Napisano 10 stycznia 2008 - 15:24

Jak kocha nie bedzie chcial:)

Nieraz ciekawość bierze górę- nie ma co się oszukiwać. Uczucia z czasem maleją.
"miłość jest ślepa dlatego lubi ciemność"

#127 netka2

netka2
  • Użytkownik
  • 50 postów

Napisano 10 stycznia 2008 - 15:29

Jak maleja uczucia to chyba nie ma co sie oszukiwac i brnąc w tym zwiazku ...
Dołączona grafika

#128 Jewel

Jewel
  • Użytkownik
  • 3 742 postów

Napisano 10 stycznia 2008 - 15:32

Tak tylko, że teraz każdy zakłada że będzie miłość aż po grób. Jednak życie pisze inne scenariusze. Nie wiem może się mylę, ale nie chciałabym być dla partnera pierwszą ani on dla mnie. Mieliśmy po parę partnerów i znamy różne smaki sexu i wiem na 10000% że sex z moim mężem jest najlepszy więc po co szukać dalej.
"miłość jest ślepa dlatego lubi ciemność"

#129 Nymphadora

Nymphadora
  • Użytkownik
  • 2 636 postów

Napisano 10 stycznia 2008 - 15:34

Nie wiem może się mylę, ale nie chciałabym być dla partnera pierwszą ani on dla mnie.

Nie mylisz się :) Takie masz zdanie i już :) A ja na przykład mam inne i też wierzę w to, co myślę :)

#130 netka2

netka2
  • Użytkownik
  • 50 postów

Napisano 10 stycznia 2008 - 15:34

Każdy ma swoje zdanie i swoje wartości. Ja czekam na pierwszy raz po slubie ... Oczywiscie nie unikam czulości bo to byloby glupie ;-)
Dołączona grafika

#131 Agula

Agula
  • Użytkownik
  • 1 469 postów

Napisano 11 stycznia 2008 - 16:54

Każdy ma swoje zdanie i swoje wartości. Ja czekam na pierwszy raz po slubie ... Oczywiscie nie unikam czulości bo to byloby glupie ;-)

A, co zrobisz jak się naprawdę zakochać do tego stopnia, że głowę stracisz? też będziesz czekać do ślubu? ;-)

#132 netka2

netka2
  • Użytkownik
  • 50 postów

Napisano 11 stycznia 2008 - 20:37

Agula ja sie już zakochałam i planujemy z moim lubym wspolna przyszłość. Oboje postanowilismy że poczekamy do ślubu z współżyciem. Jak się ma silną wolę to mozna zrealizowac pewne plany... :)
Dołączona grafika

#133 katti

katti

kwintesencja

• Użytkownik
  • 9 613 postów

Napisano 11 stycznia 2008 - 20:56

Agula ja sie już zakochałam i planujemy z moim lubym wspolna przyszłość. Oboje postanowilismy że poczekamy do ślubu z współżyciem. Jak się ma silną wolę to mozna zrealizowac pewne plany... :)

Pewnie, ze tak! ;-)

#134 Agula

Agula
  • Użytkownik
  • 1 469 postów

Napisano 11 stycznia 2008 - 21:17

No to w takim razie netka2 kochana, życzę Ci siły i wytrwałości i obyście oboje mieli tu silną wolę, tego wam życzę z całej siły i z całego serca, oby Wam się naprawdę udało!! ;*

#135 netka2

netka2
  • Użytkownik
  • 50 postów

Napisano 11 stycznia 2008 - 21:21

Dziekuję kochane :)
Dołączona grafika

#136 anusek

anusek
  • Użytkownik
  • 3 457 postów

Napisano 12 stycznia 2008 - 01:18

podziwiam,mi jest tydzień ciężko wytrzymac :oops:
wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!

#137 vlad

vlad
  • Użytkownik
  • 35 postów

Napisano 14 lutego 2008 - 23:22

Jak widać zdania są podzielone, z przewagą przeciwników wstrzemięźliwości ;-)

Do tego tematu należy podejść bardzo indywidualnie.

Dobrze powiedziane <ookk></span>

Mam pytanie do Ciebie vlad
Jeżeli partner powiedziałby Ci, że nie jest gotowy na ślub, że chce Cię dobrze poznać bo np. bardzo go ktoś w życiu zranił ale chce się z Tobą zaręczyć, zamieszkać.
Czy również czekałabyś???

(Dawno mnie tu nie było ;-) ) Czekałabym, oczywiście. Mogłabym zamieszkać z nim. Tylko nie rozumiem - jeśli miałby wątpliwości co do ślubu, to po co się zaręczać? Zaręczyny, moim zdaniem, to zadeklarowanie "chcę żebyś była moją żoną/mężem".

Zresztą zastanawiam się jak to jest z tym czekaniem ze zbliżeniem do ślubu?Chodzi mi o to, dlaczego niektórzy chcą czekać?????Chyba nie chodzi o biblię bo sami wiemy, że ponad 80% tej książki zostało zmienionych przez kolejnych papieży.

Żeby nie było wątpliwości - oceniam wypowiedź, nie Ciebie... Się uśmiałam :!: 80%... ciekawe skąd to wiesz? :-D

#138 nieznajomka

nieznajomka
  • Użytkownik
  • 26 postów

Napisano 08 września 2008 - 02:47

Ciekawa jestem Waszych opini ... jak się ustosunowujecie do wiary ( oczywiscie jeśli ktoś jest wierzący) i do seksu.:)

[ Komentarz dodany przez: madzia: 2008-09-08, 09:29 ]
zlaczylam tematy bo zdaja sie byc identyczne

#139 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 08 września 2008 - 06:12

Ja wierze w Boga ale uwazam ze zycie w celibacie az do slubu to wymysl kosciola, a ja nie bede poddawala sie wymyslom ludzi ktorzy zyja w tym celibacie cale zycie, pokryjomu maja kobiety lub krzywdza ministrantow i ucza w kosciele jak powinna wygladac rodzina... :shock: dla mnnie to katastrofa dlatego nie chodze do kosciola...

czasami mam ochote isc tam i sie pomodlic ale nie w trakcie mszy swietej.... :roll:
takie moje zdanie... ;-)

#140 Kita

Kita
  • Użytkownik
  • 2 427 postów

Napisano 08 września 2008 - 08:23

Olciiia, zgadzam sie z Toba calkowice. Co prawda ja chodze do kosciola co niedziele, rzadko kiedy zdarzy mi sie ,ze nie pojde. Mimo, ze nie zgadzam sie z potepianiem przez kosciol seksu przedmalzenskiego to chodze tam, zby sie pomodlic razem z innymi wiernymi.
Kiedys jak bylam mlodsza, to chcialam poczekac do slubu, ale z czasem poglady mi sie zmienily ;-)
Dołączona grafika