Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

"Seks - tak ale dopiero po ślubie"

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
363 odpowiedzi w tym temacie

#81 Alex1511

Alex1511
  • Użytkownik
  • 577 postów

Napisano 09 stycznia 2008 - 14:09

Szanuje pary ktore podjely decyzje o seksie po slubie.

Moim zdaniem jednak nie warto tak czekac. Oczywiscie nie tak, ze znamy chlopaka 30 min i juz idziemy do lozka, ale jednak jezeli jestesmy juz jakis czas razem to warto uprawiac seks bo bardzo zbliza.
Łapie chwile ulotne jak ulotka...

Dołączona grafika

#82 Magdaru

Magdaru
  • Użytkownik
  • 3 650 postów

Napisano 09 stycznia 2008 - 14:19

Moim zdaniem jednak nie warto tak czekac

ja jestem troche przerażona tym co piszesz, bo masz dopiero 17 lat, a piszesz jak byś już miała nie wiadomo jakie doświadczenie :-/ mam kuzynkę w Twoim wieku i jestem w szoku jak sobie pomyśle, że ona miałaby być na Twoim miejscu :shock: jeszcze macie czas na sex, lepiej się książkami zajmijcie i nauką :roll:

#83 Alex1511

Alex1511
  • Użytkownik
  • 577 postów

Napisano 09 stycznia 2008 - 14:32

Moje zycie nie opiera sie na seksie z kazdym przechodniem na ulicy.
Wyrazilam swoje zdanie, mam 18 lat a moje doswiadczeni to moj pierwszy chlopak z ktorym jestem prawie rok.
Seks to nie jest dla mnie "dupczenie" w krzakach, tylko akt milosci, wiec zanim uznasz mnie za puszczalska, to zastanow sie nad tym co napisalam.

A propo nauka o seks jakos specjalnie u mnie nie koliguja ze soba.

Dołączona grafika

#84 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 09 stycznia 2008 - 14:34

wiec zanim uznasz mnie za puszczalska

wybacz ale Magdaru nie napisala tego nigdzie :shock:
Nigdy nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

#85 Magdaru

Magdaru
  • Użytkownik
  • 3 650 postów

Napisano 09 stycznia 2008 - 14:35

w którym miejscu napisałam że jesteś puszczalska ? bo ja jakoś tego nie widzę :roll:
nie oceniam Cię przecież, tylko tak jak Ty wyraziłam swoje zdanie i dla mnie 17 lat to za wcześnie ;-)

#86 Alex1511

Alex1511
  • Użytkownik
  • 577 postów

Napisano 09 stycznia 2008 - 14:36

mam kuzynkę w Twoim wieku i jestem w szoku jak sobie pomyśle, że ona miałaby być na Twoim miejscu jeszcze macie czas na sex, lepiej się książkami zajmijcie i nauką

Nie mowie ze napisala ale to pochlebne chyba nie jest ?

Dołączona grafika

#87 Magdaru

Magdaru
  • Użytkownik
  • 3 650 postów

Napisano 09 stycznia 2008 - 14:37

przecież chodziło mi o to, że nie wyobrażam sobie kuzynki, która ma tyle lat co Ty w łóżku z chłopakiem, ona też ma faceta od roku, ale z tego co się orientuję, to jeszcze ze sobą nie współżyją, mają na to czas :roll:

#88 Alex1511

Alex1511
  • Użytkownik
  • 577 postów

Napisano 09 stycznia 2008 - 14:41

Bo to twoja kuzynka dlatego tak myslisz.
Nie uwazam zebym jakis straszny blad popelnilam i powinnam czekac do .. (no wlasnie nie wiem jaki jest wedlug was odpowiedni wiek ..), nie jest to pierwszy lepszy jak w przypaku 75% moim kolezanek.

Dołączona grafika

#89 netka2

netka2
  • Użytkownik
  • 50 postów

Napisano 09 stycznia 2008 - 14:44

No fakt ja w wieku 17 lat nawet nie myslalam o seksie :-? Majac 23 lata myslę ale nie robię :-P
Dołączona grafika
" Tylko Miłość jest sensem istnienia..."

#90 Magdaru

Magdaru
  • Użytkownik
  • 3 650 postów

Napisano 09 stycznia 2008 - 14:45

Bo to twoja kuzynka dlatego tak myslisz.

możliwe, że dlatego ;-) ale i tak obstaję przy swoim, że macie czas na sex :) wiadomo, że nie ma konkretnego wieku, ale jakoś źle mi się czyta, że nastolatki są teraz takie szybkie i wcześnie zaczynają, za moich czasów tak nie było :-P sorki, że gadam jak babcia jakaś, ale taka jest prawda, teraz dzieci zaczynają się <sex></span> i jest o tym coraz głośniej, kiedyś jeżeli ktoś zaczął wcześnie, to się tym nie chwalił, a teraz to wstyd być dziewicą w wieku 16 czy 17 lat :roll:

#91 Alex1511

Alex1511
  • Użytkownik
  • 577 postów

Napisano 09 stycznia 2008 - 14:45

Coz widac ze ja jedyna taka nieodpowiedzialna i "zabawowa".

Dołączona grafika

#92 netka2

netka2
  • Użytkownik
  • 50 postów

Napisano 09 stycznia 2008 - 14:49

Nawet majac 17 lat mozna byc odpowiedzialnym :)
Dołączona grafika

#93 Alex1511

Alex1511
  • Użytkownik
  • 577 postów

Napisano 09 stycznia 2008 - 14:50

Tak ale nie kazdy bierze to pod uwage.

Dołączona grafika

#94 Nymphadora

Nymphadora
  • Użytkownik
  • 2 636 postów

Napisano 09 stycznia 2008 - 15:14

Alex1511, ale spokojnie :) Tak trochę piszesz, jakby wszyscy tylko na Ciebie najeżdżali, bo młoda jesteś, a przecież nikt Cię tu nie szczuje, tylko wyraża swoje zdanie, bo po to jest forum ;-)

Pewnie, że można być odpowiedzialnym w wieku 17 lat. Tylko to prawda, że potem inaczej się na to patrzy. Ja nie jestem wiele od Ciebie starsza i niewiele starsza byłam, jak zaczęłam współżyć. I teraz nieraz sobie myślę, że mogliśmy trochę poczekać ;-)

#95 katti

katti

kwintesencja

• Użytkownik
  • 9 613 postów

Napisano 09 stycznia 2008 - 15:32

Ja czekałam na odpowiedniego mezczyzne...... i kiedy sie pojawił <love></span> nie myslalam , aby czekac do slubu. Wyszło spontanicznie ;-) Mialam 22 lata i uwazam ze to byl najlepszy czas.Gdy bylam mlodsza nie myslalm o sexie, bylo duuuuzo za wczesnie.Sex bardzo zbliza partnerow do siebie. Nie mam nic przeciwko czekaniu do slubu.....ale ja nie wytrzymalabym przy moim Misiaczku <loove></span>

#96 złotarybka

złotarybka
  • Użytkownik
  • 24 postów

Napisano 09 stycznia 2008 - 15:37

Zdecydowanie zgadzam sie z Magdaru. Ja tez uważam ze 17 lat to zdecydowanie za wczesnie na seks, kiedys to zrozumiesz...

#97 katti

katti

kwintesencja

• Użytkownik
  • 9 613 postów

Napisano 09 stycznia 2008 - 15:46

Zdecydowanie zgadzam sie z Magdaru. Ja tez uważam ze 17 lat to zdecydowanie za wczesnie na seks, kiedys to zrozumiesz...

Ja tez sie zgadzam z wami dziewczyny.
Do takiej decyzji trzeba dojrzec nie tylko fizycznie! Sex to wielka przyjemnosc, ale niesie ze soba rozne konsekwencje. Wazne aby kiedys nie zalowac wczesnego zaczecia....i miec wspaniale wspomnienia, bo pierwszy raz pamieta sie całe zycie ;-)

#98 netka2

netka2
  • Użytkownik
  • 50 postów

Napisano 09 stycznia 2008 - 15:48

Ale te 17 -stki coś mają. Ba ja pracując tylko pół roku na Noworodkach, bylam świadkiem porodow az czterech 17-latek :)
Dołączona grafika

#99 Magdaru

Magdaru
  • Użytkownik
  • 3 650 postów

Napisano 09 stycznia 2008 - 16:03

Ale te 17 -stki coś mają. Ba ja pracując tylko pół roku na Noworodkach, bylam świadkiem porodow az czterech 17-latek

no i więcej mi nie trzeba <bezradny></span> ciekawe tylko co później z dzieciaczkami zrobiły :-/ bo do macierzyństwa na pewno przygotowane nie były :evil:

#100 Alex1511

Alex1511
  • Użytkownik
  • 577 postów

Napisano 09 stycznia 2008 - 17:19

Nigdy ale to nigdy nie uprawialam seksu bez zabezpieczenia!!

Dołączona grafika