Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

"Seks - tak ale dopiero po ślubie"

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
363 odpowiedzi w tym temacie

#101 Magdaru

Magdaru
  • Użytkownik
  • 3 650 postów

Napisano 09 stycznia 2008 - 17:30

żadne zabezpieczenie nie da Ci 100% pewności <bezradny></span>

#102 Agula

Agula
  • Użytkownik
  • 1 469 postów

Napisano 09 stycznia 2008 - 17:38

Ja też uprawiałam, bez zabezpieczenia, ale przerywany.. i jak dla mnie 100% pewny :-D
A wracając do tematu, ja też sobie wmawiałam, ze nigdy w życiu nie pójdę do łóżka przed ślubem.. :-D no i proszę... poznałam byłego M, zauroczyłam się, pochodziłam z 3 miesiące i... stało się. Ale nie żałuję tej decyzji, gdyż sama tego świadomie chciałam..
Tak więc dla mnie nie ma znaczenia, czy seks przed, czy po ślubie, bo jeśli dwoje dorosłych ludzi tego chce i robi to świadomie na własną odpowiedzialność i naprawdę się kochają, to nie ma znaczenia, kiedy do siebie się bardziej zbliżą, ważne aby to było szczere i prawdziwe a nie czystej ciekawości SEKS! No i żeby potem nie mieć wyrzutów sumienia, bo to jest najgorsze.. <bezradny></span>
To moje skromne zdanie, ale mogę się mylić.. :roll:

#103 Alex1511

Alex1511
  • Użytkownik
  • 577 postów

Napisano 09 stycznia 2008 - 18:15

żadne zabezpieczenie nie da Ci 100% pewności

Fakt. W takim razie przykladowo kobiety ktore nie cha miec dzieci bo nie stac je na ich utrzymanie itp nie powinny uprawiac w ogole seksu.
Łapie chwile ulotne jak ulotka...

Dołączona grafika

#104 Agula

Agula
  • Użytkownik
  • 1 469 postów

Napisano 09 stycznia 2008 - 18:20

żadne zabezpieczenie nie da Ci 100% pewności

Fakt. W takim razie przykladowo kobiety ktore nie cha miec dzieci bo nie stac je na ich utrzymanie itp nie powinny uprawiac w ogole seksu.

mogą, ale przerywany bo jest najlepszy, zawsze daje chociaż to 99% szansy że nie zajdzie się w ciążę... ;-) no ale tu zależy od partnera, czy zdąży na czas wyciągnąć.. :-P

#105 Magdaru

Magdaru
  • Użytkownik
  • 3 650 postów

Napisano 09 stycznia 2008 - 18:23

mogą, ale przerywany bo jest najlepszy, zawsze daje chociaż to 99% szansy że nie zajdzie się w ciążę... no ale tu zależy od partnera, czy zdąży na czas wyciągnąć..

no własnie, więc 100% nie ma :-P poza tym nawet przed wytryskiem w tym płynie są plemniki, więc przerywany nie daje żadnej gwarancji :roll:

#106 katti

katti

kwintesencja

• Użytkownik
  • 9 613 postów

Napisano 09 stycznia 2008 - 18:23

Dziecko sie kocha, a nie przelicza na pieniadze. Kobiety nie chcace dziecka sie zabezpieczaja.Sex jak juz pisalam to nie sama przyjemnosc. Drogie 17stki zabezpieczenie przede wszystkim!!!

#107 Alex1511

Alex1511
  • Użytkownik
  • 577 postów

Napisano 09 stycznia 2008 - 18:25

Ja slyszalam ze przerwany to najgorsza metoda ale moze zle slyszalam...
Łapie chwile ulotne jak ulotka...

Dołączona grafika

#108 Agula

Agula
  • Użytkownik
  • 1 469 postów

Napisano 09 stycznia 2008 - 18:36

mogą, ale przerywany bo jest najlepszy, zawsze daje chociaż to 99% szansy że nie zajdzie się w ciążę... no ale tu zależy od partnera, czy zdąży na czas wyciągnąć..

no własnie, więc 100% nie ma :-P poza tym nawet przed wytryskiem w tym płynie są plemniki, więc przerywany nie daje żadnej gwarancji :roll:

no więc właśnie pisze, że wszystko zależy od partnera! ;-)

#109 katti

katti

kwintesencja

• Użytkownik
  • 9 613 postów

Napisano 09 stycznia 2008 - 18:36

Przerywany nie daje 100% pewnosci. Zanim dojdzie do wytrysku , przed, wydobywa sie sluz, w ktorym rowniez sa plemniki, wystarczajaca ilosc do zaplodnienia.

[ Dodano: 2008-01-09, 18:38 ]

no więc właśnie pisze, że wszystko zależy od partnera! ;-)

A u faceta w tych sytuacjach roznie bywa z refleksem........ niestety.

#110 Magdaru

Magdaru
  • Użytkownik
  • 3 650 postów

Napisano 09 stycznia 2008 - 18:39

troche zbaczamy z tematu :-P o przerywanym można w temacie o antykoncepcji pisać, a tutaj wróćmy to tego czy przed ślubem, czy po ;-)

#111 Agula

Agula
  • Użytkownik
  • 1 469 postów

Napisano 09 stycznia 2008 - 18:49

troche zbaczamy z tematu :-P o przerywanym można w temacie o antykoncepcji pisać, a tutaj wróćmy to tego czy przed ślubem, czy po ;-)

tak jak napisałam wcześniej można i przed i po, byle z głową... ;-)

#112 anusek

anusek
  • Użytkownik
  • 3 457 postów

Napisano 09 stycznia 2008 - 19:16

oj jak tak poczytałam to ja byłam bardzo młoda :oops: chociaż z perspektywy czasu nie żałuje,nie wydaje mi sie żeby to było za wcześnie itp.ale ja mam wogóle dziwne podejście do sexu,pierwszy raz nigdy nie wydawał mi sie wyjątkowy,nie wart tego czekania i oglnie całego otaczającego go zamieszania.nigdy nawet przez myśl mi nie przeszło żeby czekac do ślubu bo nie widze sensu <bezradny></span> temu jedynemu moge dac siebie,moją miłośc,traktowac go wyjątkowo poza tym no niby sie czeka na tego wyjątkowego...ale ile tych wyjątkowych po ślubie okazuje sie chamami :-? sex to sex,miłośc to miłośc.oczywiście nie ma nic wspanialszego niż sex z kimś kogo sie kocha ale czy trzeba miec papier na potwierdzenie tego uczuia :?:

#113 Agula

Agula
  • Użytkownik
  • 1 469 postów

Napisano 09 stycznia 2008 - 19:19

oj jak tak poczytałam to ja byłam bardzo młoda :oops: chociaż z perspektywy czasu nie żałuje,nie wydaje mi sie żeby to było za wcześnie itp.ale ja mam wogóle dziwne podejście do sexu,pierwszy raz nigdy nie wydawał mi sie wyjątkowy,nie wart tego czekania i oglnie całego otaczającego go zamieszania.nigdy nawet przez myśl mi nie przeszło żeby czekac do ślubu bo nie widze sensu <bezradny></span> temu jedynemu moge dac siebie,moją miłośc,traktowac go wyjątkowo poza tym no niby sie czeka na tego wyjątkowego...ale ile tych wyjątkowych po ślubie okazuje sie chamami :-? sex to sex,miłośc to miłośc.oczywiście nie ma nic wspanialszego niż sex z kimś kogo sie kocha ale czy trzeba miec papier na potwierdzenie tego uczuia :?:

dobrze napisane!! ;-)

#114 Jewel

Jewel
  • Użytkownik
  • 3 742 postów

Napisano 09 stycznia 2008 - 20:37

Jakoś czekanie z sexem do ślubu nie przekonuje mnie wcale i jak dla mnie strata czasu chociaż wiem, że czekanie teraz jest trendy :mrgreen:
"miłość jest ślepa dlatego lubi ciemność"

#115 Roszpunka

Roszpunka
  • Użytkownik
  • 1 980 postów

Napisano 09 stycznia 2008 - 20:39

Jakoś czekanie z sexem do ślubu nie przekonuje mnie wcale i jak dla mnie strata czasu chociaż wiem, że czekanie teraz jest trendy :mrgreen:

Mnie też nie przekonuje :-P :-P :-P
A że czekanie może być trendy to nie wiedziałam.Ciekawe czy faktycznie czekają :mrgreen: :?: :mrgreen: :?: :-P :?: :mrgreen:

#116 Jewel

Jewel
  • Użytkownik
  • 3 742 postów

Napisano 09 stycznia 2008 - 21:36

Ponoć kobiety sprzedają swoje dziewictwo nawet za 1000 zł czyli jednak mało zostało tych dziewic.
"miłość jest ślepa dlatego lubi ciemność"

#117 anusek

anusek
  • Użytkownik
  • 3 457 postów

Napisano 09 stycznia 2008 - 22:43

a myślicie że dla facetów to ważne że kobieta jest dziewicą?
wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!

#118 Zielonooka

Zielonooka
  • Użytkownik
  • 3 356 postów

Napisano 09 stycznia 2008 - 23:53

Podobno facet chce być pierwszym dla kobiety, a kobieta ostatnią dla mężczyzny. Mój s powiedział mi, że nie miało dla niego znaczenia to, że byłam dziewicą.
Najważniejsze spotkania odbywają się w duszy, na długo przed tym, nim spotkają się ciała...

#119 anusek

anusek
  • Użytkownik
  • 3 457 postów

Napisano 09 stycznia 2008 - 23:58

ja byłam pierwsza...a faktycznie wolałabym byc ostatnia :-P
wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!

#120 Zielonooka

Zielonooka
  • Użytkownik
  • 3 356 postów

Napisano 10 stycznia 2008 - 00:08

To ja pierwszą nie byłam, ale mam chytry zamiar zostać ostatnią:)
Najważniejsze spotkania odbywają się w duszy, na długo przed tym, nim spotkają się ciała...