Depilacja
Napisano 23 czerwca 2011 - 13:03
Kobieta bez mężczyzny jest jak pchła bez psa- żyć ciężko i gryźć nie ma kogo
Napisano 23 czerwca 2011 - 22:25
Napisano 02 lipca 2011 - 11:50
A na dzień dzisiejszy - maszynki tradycyjne, jednorazowe.
Napisano 05 lipca 2011 - 14:13
I jeśli komuś nie wychodzi za pierwszym razem to nie trzeba się zrażać, bo początki bywają trudne, a to nie jest łatwe. Za to jeśli już się uda, to ułatwia życie.
Napisano 05 lipca 2011 - 15:11
Napisano 12 lipca 2011 - 16:56
ja stosuję gilllette venus embrace..jest to maszynka dla kobiet z pięcioma ostrzami, narazie najlepiej się spreawdza.
Napisano 14 września 2011 - 07:57
Na mnie kremy niestety nie działają - rzadne. Plastry z woskiem też mi nie chwytaja wlkosów
Napisano 21 września 2011 - 14:11
Napisano 20 października 2011 - 22:20
Jeszcze po depilacji masakryczne podrażnienie skóry gdzie nie wiem co robić, okolice bikini mnie palą !?!?!?
Napisano 21 października 2011 - 14:48
Napisano 21 października 2011 - 16:49
Dzięki unikalnym właściwościom miąższu aloesowego oraz dodatków Panthenolu, betainy i kolagenu z elastyną skóra zostaje głęboko nawilżona, odżywiona oraz zregenerowana. Polecany do pielęgnacji całego ciała, do skóry suchej, mało elastycznej, zwiotczałej. Stosowany podczas mrozów lub upałów doskonale spełnia rolę ochronną. Przynosi ulgę i ukojenie skórze po nadmiernym opalaniu, po depilacji, po goleniu, skórze podrażnionej ukąszeniami owadów. Przyspiesza usuwanie martwych komórek skóry, uaktywnia odnawianie się tkanki skórnej, utrzymuje odpowiedni dla zdrowej skóry odczyn pH. Regularnie stosowany poprawia ogólny wygląd skóry, która staje się gładka, elastyczna, o jedwabistym dotyku oraz ładnym, zdrowym kolorycie.
Żel zawiera 98% ekstraktu z miąższu Aloe Barbadensis. Opis działania aloesu:
- błyskawicznie łagodzi świąd, pieczenie (np. po ukłuciach owadów),
- pomaga lżej przejść przez pierwszy, bolesny okres gojenia drobnych uszkodzeń skóry, np. zacięć lub oparzeń,
- znakomicie przynosi ulgę w drobnych podrażnieniach skóry: niewielkich oparzeniach, zadrapaniach czy ukłuciach owadów,
- doskonale się wchłania i nie zawiera żadnych substancji oleistych,
- przyspiesza procesy gojenia i regeneracji skóry,
- niezastąpiony przy oparzeniach np. słonecznych,
- skraca czas trwania podrażnienia i stanu zapalnego skóry,
- koi przykre objawy uczuleń,
- naturalnie nawilża naskórek.
Skład: Aqua, Betain, Glycerin, Propylene Glycol, Urea, Soluble Collagen (and) Hydrolized Elastin, Triethanolamine, Carbomer, Aloe Barbadenisis Leaf Juice, Phantenol, PEG-40 Hydrogenated Castrol Oil, Allantoin, Disodium EDTA, Methylchlorisothiazolinon e (and) Methylisothiazlionone, Parfum, CI 19140, CI 42090, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool.
Napisano 21 października 2011 - 16:56
![]()
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat
są z nami zawsze, chcesz czy nie.
Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany
być może kiedyś spełnią się?
Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy
w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

Napisano 21 października 2011 - 17:15
Napisano 22 października 2011 - 14:46
A na depilator mam chyba za cienkie włoski... kiedys ok 2h siedziałam z depilatorem, a nogi i tak nie były gładkie, trzebaby było przejechać jeszcze maszynką żeby się pozbyć wszystkich włosów
Napisano 25 października 2011 - 18:31
Jest taki żel z firmy Paloma Aloe Vera. Fajnie łagodzi podrażnienia po opalaniu, ponoć po goleniu też
Dzięki
co do kremów do depilacji to lubię je stosować do bikini, bardziej delikatne niż maszynka brrr
Napisano 07 listopada 2011 - 22:39
Napisano 07 listopada 2011 - 22:39
Napisano 08 listopada 2011 - 16:17
a mnie po kremach wyskakuje uczulenie, a po maszynkach nie mam żadnych nawet najmniejszych podrażnieńco do kremów do depilacji to lubię je stosować do bikini, bardziej delikatne niż maszynka brrr