Chociaż latem wolę kremy bo maszynka zdziera opaleniznę z nóg.
1-szy raz słysze
mysle ze jak nalozyc duzo żelu lub pianki to nie powinna schodzic opalenizna
ale ja na szczeście w całości nogi depilatorem.
Napisano 03 sierpnia 2007 - 09:39
i tak schodzimysle ze jak nalozyc duzo żelu lub pianki to nie powinna schodzic opalenizna
Napisano 03 sierpnia 2007 - 10:28
zawsze coś tam zejdzie, ale jak nie ma czasu na depilator, to ten sposób jak dla mnie jest najlepszy, nóżki potem takie fajne gładziutkie sąmysle ze jak nalozyc duzo żelu lub pianki to nie powinna schodzic opalenizna
ale ja na szczeście w całości nogi depilatorem.
Napisano 03 sierpnia 2007 - 15:15
zawsze coś tam zejdzie, ale jak nie ma czasu na depilator, to ten sposób jak dla mnie jest najlepszy, nóżki potem takie fajne gładziutkie są
Napisano 03 sierpnia 2007 - 19:28
Napisano 03 sierpnia 2007 - 20:49
Czy któraś z was depiluje sobie całkiem miejsca intymne, nie wiem, czy to nie za osobiste pytanie
ja dostałam nieprzyjemnych odparzeń
Napisano 03 sierpnia 2007 - 21:08
a zazwyczaj Misiek to robi
Napisano 03 sierpnia 2007 - 21:11
no pewniemówisz Madzia81 żeby dac mu to zrobić i nie ma czym się przejmować
![]()
Napisano 03 sierpnia 2007 - 21:17
tzn jak to odparzeń
![]()
kurcze 1-szy raz o takim słyszę aby mozna dostać odparzeń
Napisano 03 sierpnia 2007 - 21:28
rozumiem już o co chodzi. hm ja jak kiedyś kiedyś uzywałam podpasek to też mnie tyłek bolał (ale nie doszlo do takiego stopnia że odparzenia mialam) ale tylko od podpasek z siateczka bo one naprawde sa sztuczne.Nie wiecie co to są odparzenia na pupie niemowlaka np od pieluszki?? Ja takich dostałam od podpasek Mysle, że może dla tego, że podpaski były nie za bardzo ( uzywam alwaysow i je lubie, ale one sa hmm..takie sztucznawe, nie sa bawełniane ( nie wiem jak inaczej to okreslić) )
Napisano 03 sierpnia 2007 - 21:33
tylko nadal nie rozumiem jaki to ma zwiazek z depilacja z oparzeniami
![]()
...hmm chodzi o to ze po depilacji pupa jest gładziutka i wtedy od podpasek sa te odparzenia
![]()
) ale tylko od podpasek z siateczka bo one naprawde sa sztuczne.
Napisano 03 sierpnia 2007 - 21:39
albo zrezygnuj w czasie okresu z podpasek z siateczką, albo z całościowego depilowaniaNo właśnie tak mi sie wydaje, ale lubię je bo są najbardziej chłonne (jak dla mnie ). No ale chyba z nich zrezygnuje i spróbuje innych moze nie bedzie odparzeń, bozz ja w ogole strasznie wrazliwa mam skore
Napisano 03 sierpnia 2007 - 21:47
albo zrezygnuj w czasie okresu z podpasek z siateczką, albo z całościowego depilowania
też kiedyś używałam z siateczką bo tak jak piszesz że są bardziej chłonne ale wypróbuj ten drugi rodzaj one są za to przyjemniejsze
Napisano 04 sierpnia 2007 - 09:42
Napisano 04 sierpnia 2007 - 09:54
Napisano 04 sierpnia 2007 - 10:13
Natomiast odparzenia od podpasek robią się bo nie ma przepływu powietrza i to czy będziesz się golić czy nie, nie ma żadnej różnicy.
Ja też się nie golę w czasie mięsiączki bo i po co
| Temat | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|
Depilacja laserowa Vectus |
|
|
|
Depilacja woskiem w Warszawie |
|
|
|
Depilacja Laserowa |