Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Depilacja

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1053 odpowiedzi w tym temacie

#21 koteczek

koteczek
  • Użytkownik
  • 54 postów

Napisano 03 czerwca 2007 - 14:00

ja się boje bólu związanego z depilacją depilatorem, nie mogę się przełamać :-?
Kasia - mama ARECZKA

Dołączona grafika

Dołączona grafika

#22 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 03 czerwca 2007 - 17:21

Depilacja bikini depilatorem...to musi byc niezle wyzwanie :->
Nigdy nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

#23 koteczek

koteczek
  • Użytkownik
  • 54 postów

Napisano 03 czerwca 2007 - 17:22

i to jakie ;-)
Kasia - mama ARECZKA

Dołączona grafika

Dołączona grafika

#24 Guest_Kociak_*

Guest_Kociak_*
  • Gość

Napisano 03 czerwca 2007 - 18:30

nie zdecydowałabym się na to :D wolę tam częściej golić, ale mniej boleśnie :)

#25 Tiaaasia

Tiaaasia
  • Użytkownik
  • 17 postów

Napisano 04 czerwca 2007 - 09:33

ja jednak wolę Brauna ;) jakoś tak Philips mi nie podchodzi

#26 Madzia81

Madzia81
  • Użytkownik
  • 4 508 postów

Napisano 05 czerwca 2007 - 17:16

Depilacja bikini depilatorem.

harcore :shock: że też takie pomysły Ci do głowy przychodzą Madziu ;-)

FORUM DLA MAM

img-2006082601201230.png

200901181556.png

#27 Guest_niki_*

Guest_niki_*
  • Gość

Napisano 05 czerwca 2007 - 17:37

ja podziwiam babki, ktore decyduja sie na pelna depilacje okolic bikini w gabinetach kosmetycznych, musi byc potworny bol, jak woskiem wyrywaja w takim czulym miejscu

Lubisz wyszukane fryzury w miejscu intymnym? Dla Ciebie stworzono trymer – specjalną golarkę do okolic bikini. Jest wąska i ma regulowane długości. Możesz wycinać nią fantazyjne wzory: wąskie paski, serduszka. Sprawdza się także w roli zwykłej golarki.

i jeszcze coś wyszukane na necie:

Bikini najlepiej depilować woskiem w salonie. Kształty - serduszka, gwiazdki, wymagają wyjątkowo wprawnej ręki (szablon odrysowuje się na skórze). Ale każda kosmetyczka poradzi sobie z depilacją cienkiego paska, kwadratem czy małym trójkątem. Całkowita depilacja to spokój na minimum trzy tygodnie. Na lato bardzo praktyczna. Koszt: od 20 do 100 zł (zależy od wzoru).
Farbowanie
Do farbowania delikatnych okolic nie używaj farb z amoniakiem (wyjątek: rozjaśnienie włosów). Kup łagodny toner w jednorazowej saszetce. Na mały fragment ciała szkoda rozpoczynać całe opakowanie farby. Do eksperymentów na jedną noc można użyć kolorowych maskar i farbek do ciała.

#28 Madzia81

Madzia81
  • Użytkownik
  • 4 508 postów

Napisano 06 czerwca 2007 - 17:15

no to skoro niki zahaczyła taki temat, to...

Lubisz wyszukane fryzury w miejscu intymnym?

co i jak preferujecie? cienkie paseczki, trójkąciki, serduszka, czy może całkiem na goło??
mi to się marzy zrobienie jakiegoś fantazyjnego wzoru, serduszko jakieś, albo inicjał imienia Marcina, ale nie umiem <bezradny></span>
zazwyczaj mam całkiem na goło, bo tak najszybciej i nawygodniej.

FORUM DLA MAM

img-2006082601201230.png

200901181556.png

#29 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 06 czerwca 2007 - 17:44

Paseczek ;-)
Czasem jak mi odbije to nic nie zostawie wtedy na mnie Mis krzyczy :-P

z reszta na pasek tez jest zly <bezradny></span>

#30 Madzia81

Madzia81
  • Użytkownik
  • 4 508 postów

Napisano 06 czerwca 2007 - 17:51

ojoj, czemu to??
mój uwielbia jak jest goło :-)

FORUM DLA MAM

img-2006082601201230.png

200901181556.png

#31 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 06 czerwca 2007 - 18:02

A nie wiem :-D
Mowi "No cos ty narobila" :mrgreen:
Nigdy nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

#32 Guest_niki_*

Guest_niki_*
  • Gość

Napisano 06 czerwca 2007 - 19:02

paseczek albo nic, tylko że mnie trafia jak odrastają. chciałabym jakiś wzorek, ale nie poszłabym do gabinetu bo to krępujące (przynajmniej dla mnie), może jakaś gwiazdka albo strzałka :mrgreen:

#33 Guest_Kociak_*

Guest_Kociak_*
  • Gość

Napisano 06 czerwca 2007 - 22:24

Czasem jak mi odbije to nic nie zostawie wtedy na mnie Mis krzyczy :-P

to co on by sobie życzył??
U mnie zazwyczaj golasek jest :D czasami zrobię paseczek dla odmiany, ale mój woli jak jest całkiem zero ;)
A co do wzorku... Kiedyś zaczęłam "zapuszczać" coś w kształcie literki S (od strusia)... Wyobraźcie sobie jaka to była męczarnia jakoś zostawiać takie S... W rezultacie po kilku dniach, kiedy był dopiero lekki zarys miałam wizytę u ginekologa i stwierdziłam, że to tak głupio tak z takim wzorkiem iść i zrezygnowałam z wzorku i go zgoliłam. Od tamtej pory - nie próbuję, bo to za ciężkie!! A do gabinetu w życiu bym nie poszła z takich samych względów co niki - zbyt krępujące...

A mam jeszcze takie pytanie :) Jakich golarek jednorazowych używacie? Jakiej firmy i czy są dobre :P Ja używam na razie takich różowych Gillette, trzy-ostrzowe. Kiedyś miałam taką 4-ostrzową, super była, ale nigdzie nie mogę jej teraz dostać :(

#34 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 07 czerwca 2007 - 05:35

to co on by sobie życzył??

Pasek, ale szerszy ;-)
No samemu cos wyskrobac, ciezko napewno. i najgorsze, ze taki wzorek jest krotko trwaly <bezradny></span> bo odrastaja wlsoki...ach jak i przy kazdym majstrowaniu :->

#35 Jewel

Jewel
  • Użytkownik
  • 3 742 postów

Napisano 08 czerwca 2007 - 09:22

Ja jestem za V, mi się podoba.
"miłość jest ślepa dlatego lubi ciemność"

#36 Agata

Agata
  • Użytkownik
  • 9 postów

Napisano 15 lipca 2007 - 11:43

Ja tak samo jak i mój Bartek.. na goło, ale szczerze mówiąc zaczęłam zastanawiać się nad depilacją laserową tylko jakoś głupio mi iść do kosmetyczki i pytać czy u nich można się zupełnie na zero..;)
ps. znacie może jakiś gabinet w okolicy woj. śląskiego który coś takiego wykonuje??

#37 Ananas

Ananas
  • Użytkownik
  • 660 postów

Napisano 15 lipca 2007 - 12:20

chodze od dluzszego czasu do gabinetu, depilowac sie cała- tam gdzie jest potreba, nogi, okolice bikini,pach nie bo jakos nie moge sie przełamac , mam tam zbyt wrazliwą skorę, do okolic bikini sie juz przyzwyczaiłam i nie odczuwam prawie w ogole bolu :) i mam spokoj :D

#38 dobra

dobra
  • Użytkownik
  • 2 604 postów

Napisano 18 lipca 2007 - 20:21

ja nogi poniżej kolan jadę na depilatorze. wyżej tez depilatorem ale nasadka która scina tylko. okolice bikini depilatoem (nasadka kt. ścina oczywiście) i maszynką
raz używam kremów ale nie wytrzymalam z tym czekaniem ;-)
najchetniej bym poszla na lasre ale to drogi interes :-(
Dołączona grafika

#39 NudnaBaba

NudnaBaba
  • Użytkownik
  • 2 192 postów

Napisano 18 lipca 2007 - 22:03

No i mnie ten problen dotyczy bo mogę jeździć i jeździć maszynką. Tez się zastanawiam nad wizytą u kosmetyczki ;) ale w moim mieście to raczej tego nie robią...
Bo ja kocham tak jak wolność kocha ptak....

#40 mamusia22

mamusia22
  • Użytkownik
  • 145 postów

Napisano 19 lipca 2007 - 10:17

jak pojdziesz do kosmetyczki na wosk to juz bedziesz musiala chodzic wloski beda sie wrastac i sama nie dasz rady-moze lepiej zainwestowac w drozszy depilator np.z nasadka chlodzaca zapobiegajacy wrastaniu,ale nigdy nie masz tej pewnosci ze wszystko bedzie ok, wloski nawet sie wrastaja po urzyciu maszynki

[ Dodano: 2007-07-19, 11:19 ]

chodze od dluzszego czasu do gabinetu, depilowac sie cała- tam gdzie jest potreba, nogi, okolice bikini,pach nie bo jakos nie moge sie przełamac , mam tam zbyt wrazliwą skorę, do okolic bikini sie juz przyzwyczaiłam i nie odczuwam prawie w ogole bolu :) i mam spokoj :D

tylko musisz pewnie zaplacic ok 100zl za ta przyjemnosc, a potem czekac jak wloski odrosna na tyle by je znowu wyrwac i chodzic z takimi

[ Dodano: 2007-07-19, 11:21 ]
nie nawidze golic okolic bikini potem jak wloski odrastaja tak swedzi ble, jak musze to gole ale tylko to co widac
Filipek