Depilacja
Napisano 03 czerwca 2007 - 17:21
Guest_Kociak_*
Napisano 03 czerwca 2007 - 18:30
nie zdecydowałabym się na toDepilacja bikini depilatorem...to musi byc niezle wyzwanie :->
Napisano 04 czerwca 2007 - 09:33
Guest_niki_*
Napisano 05 czerwca 2007 - 17:37
Lubisz wyszukane fryzury w miejscu intymnym? Dla Ciebie stworzono trymer – specjalną golarkę do okolic bikini. Jest wąska i ma regulowane długości. Możesz wycinać nią fantazyjne wzory: wąskie paski, serduszka. Sprawdza się także w roli zwykłej golarki.
i jeszcze coś wyszukane na necie:
Bikini najlepiej depilować woskiem w salonie. Kształty - serduszka, gwiazdki, wymagają wyjątkowo wprawnej ręki (szablon odrysowuje się na skórze). Ale każda kosmetyczka poradzi sobie z depilacją cienkiego paska, kwadratem czy małym trójkątem. Całkowita depilacja to spokój na minimum trzy tygodnie. Na lato bardzo praktyczna. Koszt: od 20 do 100 zł (zależy od wzoru).
Farbowanie
Do farbowania delikatnych okolic nie używaj farb z amoniakiem (wyjątek: rozjaśnienie włosów). Kup łagodny toner w jednorazowej saszetce. Na mały fragment ciała szkoda rozpoczynać całe opakowanie farby. Do eksperymentów na jedną noc można użyć kolorowych maskar i farbek do ciała.
Napisano 06 czerwca 2007 - 17:15
co i jak preferujecie? cienkie paseczki, trójkąciki, serduszka, czy może całkiem na goło??Lubisz wyszukane fryzury w miejscu intymnym?
mi to się marzy zrobienie jakiegoś fantazyjnego wzoru, serduszko jakieś, albo inicjał imienia Marcina, ale nie umiem
zazwyczaj mam całkiem na goło, bo tak najszybciej i nawygodniej.
Napisano 06 czerwca 2007 - 17:44
Czasem jak mi odbije to nic nie zostawie wtedy na mnie Mis krzyczy
z reszta na pasek tez jest zly
Napisano 06 czerwca 2007 - 18:02
Mowi "No cos ty narobila"
Guest_niki_*
Napisano 06 czerwca 2007 - 19:02
Guest_Kociak_*
Napisano 06 czerwca 2007 - 22:24
to co on by sobie życzył??Czasem jak mi odbije to nic nie zostawie wtedy na mnie Mis krzyczy
z reszta na pasek tez jest zly
U mnie zazwyczaj golasek jest
A co do wzorku... Kiedyś zaczęłam "zapuszczać" coś w kształcie literki S (od strusia)... Wyobraźcie sobie jaka to była męczarnia jakoś zostawiać takie S... W rezultacie po kilku dniach, kiedy był dopiero lekki zarys miałam wizytę u ginekologa i stwierdziłam, że to tak głupio tak z takim wzorkiem iść i zrezygnowałam z wzorku i go zgoliłam. Od tamtej pory - nie próbuję, bo to za ciężkie!! A do gabinetu w życiu bym nie poszła z takich samych względów co niki - zbyt krępujące...
A mam jeszcze takie pytanie
Napisano 07 czerwca 2007 - 05:35
Pasek, ale szerszyto co on by sobie życzył??
No samemu cos wyskrobac, ciezko napewno. i najgorsze, ze taki wzorek jest krotko trwaly
Napisano 08 czerwca 2007 - 09:22
Napisano 15 lipca 2007 - 11:43
ps. znacie może jakiś gabinet w okolicy woj. śląskiego który coś takiego wykonuje??
Napisano 15 lipca 2007 - 12:20
Napisano 18 lipca 2007 - 20:21
raz używam kremów ale nie wytrzymalam z tym czekaniem
najchetniej bym poszla na lasre ale to drogi interes
Napisano 18 lipca 2007 - 22:03
Napisano 19 lipca 2007 - 10:17
[ Dodano: 2007-07-19, 11:19 ]
tylko musisz pewnie zaplacic ok 100zl za ta przyjemnosc, a potem czekac jak wloski odrosna na tyle by je znowu wyrwac i chodzic z takimichodze od dluzszego czasu do gabinetu, depilowac sie cała- tam gdzie jest potreba, nogi, okolice bikini,pach nie bo jakos nie moge sie przełamac , mam tam zbyt wrazliwą skorę, do okolic bikini sie juz przyzwyczaiłam i nie odczuwam prawie w ogole bolu
i mam spokoj
[ Dodano: 2007-07-19, 11:21 ]
nie nawidze golic okolic bikini potem jak wloski odrastaja tak swedzi ble, jak musze to gole ale tylko to co widac