Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Depilacja

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1053 odpowiedzi w tym temacie

#441 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 01 lutego 2009 - 18:41

i bikini

wlasnie mnie to interesuje....
jak to sie odbywa musisz rozlozyc nogi jak u gina? :lol:

zawsze sobie myslalam ze to troche wstydliwa sprawa ?
jak to jest?

#442 Kita

Kita
  • Użytkownik
  • 2 427 postów

Napisano 01 lutego 2009 - 20:26

Olciiia, no ja sie strasznie wstydzilam jak szlam pierwszy raz, ale teraz juz sie przyzwyczailam. Nog tak mocno sie nie rozklada ;-) , lezy sie na normalnym lozku i delikatnie rozszerzasz :oops: :oops: , pozniej przewracasz sie na brzuch i wypinasz sie jak na pieska :oops: , ale mowie Ci pozniej juz to w ogole nie rusza. Ja na poczatku bardzo sie wstydzilam, ale jakos poszlo ;-) No jak juz tam lezysz, to babka smaruje Cie takim urzadzeniem z rozgrzanym woskiem, a pozniej przykleja do tego takie plastry i szybko odrywa, a najsmieszniejsze jest to, ze pozniej dmucha na to miejsce :-) I jeszcze smaruje oliwka i to tak smiesznie wyglada, bo wyglada jakby bobasa oliwkowala :-) . Ja chodze do takiej babki, ktora caly czas cos mowi, zagaduje, ze nawet nie mysli sie o tym co ona robi. Troszke boli, ale da sie zniesc, pozniej przez 1 lub 2 dni trosze zaczerwienienie masz, ale pozniej schodzi i wszystko fajnie wyglada. No i spokoj na miesiac co najmniej.
Dołączona grafika

#443 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 01 lutego 2009 - 20:26

jak to sie odbywa

tez mnie to ciekawi , jak to wygląda.

[ Dodano: 2009-02-01, 20:27 ]
a ile cie to kosztuje?

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#444 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 01 lutego 2009 - 22:33

Kita, tak to opisałaś że mało ze śmiechu nie pękłam ... ale i tak wole maszynke ... depilator chcialam wyrzucic przez okno, ale stwierdzilam ze mozze sie do niego jeszcze kiedys przekonam ;-)

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#445 malutka-iwona

malutka-iwona
  • Użytkownik
  • 4 549 postów

Napisano 01 lutego 2009 - 22:38

depilator chcialam wyrzucic przez okno, ale stwierdzilam ze mozze sie do niego jeszcze kiedys przekonam ;-)

a ja się przekonałam :-D
Nie jest rewelacyjnie (boli),
ale za to spokój jest długo.
Jednak golę tylko nogi, do pach nawet nie podchodzę (nie mówiąc o muszelce)
Jestem w Peru...

#446 Torii1988

Torii1988
  • Zbanowani
  • 8 196 postów

Napisano 01 lutego 2009 - 23:49

ja mam taki ale nie używam bo BOLI jak cholera :P wiem, że można się do tego przyzwyczaić ale na razie zostaje przy jednorazowej maszynce :P

Załączone miniatury

• 3a868102994cedb045db4ab7df459350.jpg

#447 lily

lily
  • Użytkownik
  • 690 postów

Napisano 01 lutego 2009 - 23:57

ja mam podobny depilator, tylko straszy model i załatwiam nim nogi :) do przyjemnosci to nie należy, ale juz sie przyzwyczaiłam
bikini i pachy - chodze na laser
lilian

#448 malutka-iwona

malutka-iwona
  • Użytkownik
  • 4 549 postów

Napisano 02 lutego 2009 - 00:08

Torii1988, ja mam ten z chłodzącym powietrzem,
ale to pic na wodę.
Jestem w Peru...

#449 Torii1988

Torii1988
  • Zbanowani
  • 8 196 postów

Napisano 02 lutego 2009 - 00:16

malutka-iwona, ja chciałam kupić ten z nasadką chłodząca czy mrożąca ale szkoda mi było kasy... teraz to leży i tylko mama się od czasu do czasu katuje :P
kupiła sobie taka maszynka z wymiennymi wkładami i piankę i tez to dobre. może na lato pomyśle nad czymś co daje dłuższy efekt

#450 malutka-iwona

malutka-iwona
  • Użytkownik
  • 4 549 postów

Napisano 02 lutego 2009 - 00:20

Torii1988, ja też używam go rzadko, bo jakoś za bardzo nie przywiązuję do tego wagi.
Pachy i tak golę maszynką.
Wolę częściej, ale bezboleśnie.
Jestem w Peru...

#451 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 02 lutego 2009 - 08:48

bikini i pachy - chodze na laser

a to z kolei jak sie odbywa? i ile kosztuje?

Kita podziwiam cie ale powiem szczerzez ze sama bym tak chciala bo w sumie wiele kobiet tak robi i jakos jest dobrze ;-)
tylko zastanawia mnie fakt... czy to musi isc za ciosem i wszusyko wywoskowac czy cos tam zostaje ? :-P :lol: takie glupie pytanie ale jednak bardzo mnie interesuje ;P
no i jeszcze ile kosztuje woskowanie w poznaniu ;-)

#452 Kita

Kita
  • Użytkownik
  • 2 427 postów

Napisano 02 lutego 2009 - 19:19

Olciiia, tu nie ma za co podziwiac ;-) , ja nie moglam dlugo sie przelamac, pierwszy raz poszlam z kolezanka, ona tez szla pierwszy raz, oczywiscie do gabinetu razem nie wchodzilysmy :mrgreen: , ale i tak zawsze jakos tak razniej.

zastanawia mnie fakt... czy to musi isc za ciosem i wszusyko wywoskowac czy cos tam zostaje ? :-P :lol:

hehe, a to jak sobie zazyczysz, ja chodze na woskowanie brazylijskie czyli wszystko, ale mozesz sobie zostawic taki paseczek :oops: i ja tak sobie zostawiam, boje sie zrobic calosc, bo tam pewnie strasznie boli, no i tym bardziej jak idzie sie pierwszy raz, to kobieta sama odradza wsokowanie na zero :mrgreen: .
Ja place 65 za nogi + bikini, z tym, ze jesli chodzi o nogi, to tylko lydki i kolana, bo na udach nie mam prawie w ogole wlosow i by mi na wosk nie chwycilo.
Dołączona grafika

#453 Kahela

Kahela
  • Użytkownik
  • 5 351 postów

Napisano 02 lutego 2009 - 21:07

bo tam pewnie strasznie boli

właśnie tak boli mniej niż z przodu u góry ;-)
Do dupy było w Peru...więc wróciłam... :-D

#454 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 02 lutego 2009 - 21:18

Kita, no kurcze brzmi to wszystko fajnie
ja tez wolalabym zostawic paseczek tak sie dobrze czuje niz na zero :P
i serio na miesiac masz spokoj ? :mrgreen:
moze sie kiedys skusze w koncu... :roll:

Kahela, ty tez poddajesz sie woskowaniu?

#455 jen90

jen90
  • Użytkownik
  • 5 postów

Napisano 02 lutego 2009 - 21:20

ja golę za pomocą pianki a potem golę maszynką

#456 Kahela

Kahela
  • Użytkownik
  • 5 351 postów

Napisano 02 lutego 2009 - 21:22

ty tez poddajesz sie woskowaniu?

nie, ja mam depilator...
Do dupy było w Peru...więc wróciłam... :-D

#457 Kita

Kita
  • Użytkownik
  • 2 427 postów

Napisano 02 lutego 2009 - 21:29

właśnie tak boli mniej niż z przodu u góry ;-)

<hmm></span> , no to musze sie zastanowic ;-)

i serio na miesiac masz spokoj ? :mrgreen:

no juz pod koniec tego miesiaca cos tam odrasta, ale niewiele, mi bardzo wolno rosna wlosy, ale np. moja kolezanka mowi, ze po miesiacy ma juz duzo, wiec to zalezy jakie masz wloski i jak szybko rosna :-)

moze sie kiedys skusze w koncu... :roll:

skus sie skus <littledevil></span>
Dołączona grafika

#458 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 02 lutego 2009 - 21:33

wiec to zalezy jakie masz wloski i jak szybko rosna

aha no tak bo ty jestes jasna blondyneczka a ja typowa brunetka to u mnie pewnie beda szybciej odrastac

skus sie skus

ty kusicielko :mrgreen:
kolo mojej pracy widzialam takie studio woskowania
ale nigdy tam nie weszlam musze zobaczyc jakie sa ceny
ale nie wiem jak moj wstyd powstrzymac, hmmm.. moze uda mis ie kumpele namowic tak jak ty ;)

#459 fajna babka

fajna babka
  • Użytkownik
  • 3 964 postów

Napisano 02 lutego 2009 - 21:34

Kita, brzmi to ciekawie ...miesiąc nie meczenia się z maszynką...i by nie musieć sie zastanowić czy jestem wydepilowana jak tomek chce sie "poprzytulać"...nie wiem co ja mam nie będę sie z nim kochać jak nie jestem idealnie wydepilowana :/ niby nic złego ale w tym momencie spontany odpadają ........a jakbym znalazła jakś metodę na dłużej o wiele by mi to ułatwiło i poprawiło komfort mojego pożycia ...

#460 Kita

Kita
  • Użytkownik
  • 2 427 postów

Napisano 02 lutego 2009 - 21:56

Olciiia, raz pojdziesz i wstyd mija :-D

by nie musieć sie zastanowić czy jestem wydepilowana jak tomek chce sie "poprzytulać"...nie wiem co ja mam nie będę sie z nim kochać jak nie jestem idealnie wydepilowana :/ niby nic złego ale w tym momencie spontany odpadają ........a jakbym znalazła jakś metodę na dłużej o wiele by mi to ułatwiło i poprawiło komfort mojego pożycia ...

oj to na pewno, nie musialabys w chwili intymnej myslec za kazdym razem czy cos tam czasem nie odroslo i psuc sobie przez to nastroj i zabawe jednoczesnie ;-)
Dołączona grafika