Cześć ![]()
Za oknem słonecznie tylko temperatura jeszcze niska
W nocy się przymrozki utrzymują.
Dzisiaj na obiadek jarzynowa ![]()
Czuć wiosnę w powietrzu ![]()
@gogi ale fajny dzień miałyście ![]()
Miłego dnia! ![]()
Napisano 11 marca 2014 - 08:15
U mnie dziś krupnik dla mnie i gulasz z kaszą dla M.
Dzisiaj na obiadek jarzynowa
Gogi. Witaj. Fajna babka z Ciebie! Mężulek się poprawił 300zł a Ty mu sexy bieliznę niby dla siebie a jednak dla niego ![]()
Dziewczyny przeganiać złe humory i kłopoty !
Ja walcze ze złymi dniami codziennie też.
Witam.
Nie pisze bo u mnie nudy...
Mała grzeczna , T okropny , cały szczeście jest przedszkole. M trochę się odsuwa, od nas.
No coż dzień za dniem, obiady gotuje , dzieci kąpię, zakupy robię.
W ten weekend już szkoła. Cieszę się. Oby tylko cycki wytrzymały. Bo mam straszny nawał ![]()
Dziś ma przyjść koleżanka do mnie ciekawe czy jej nic nie wypadnie.
Strasznie zazdroszcze tym co pracują. Też chcę już wrócić do pracy. Nudno mi w domu. Nie jestem tak przywiązana z mała jak z T.
Miłego dnia.
Idę gotować. Poźniej skocze poopłacać rachunki.
M miał mało wypłatę
Trzeba coś oszczędzać , ale na czym ?
Witam
Love Love Love
Napisano 11 marca 2014 - 08:55
@smoczkowa...te 3stówy miałyśmy na dwie...ale dobre i to...i bielizna jest dla mnie,mąż mnie w niej jeszcze nie widział...kara musi być ![]()
Jakie duże są twoje dzieciaczki?Albo nie doczytałam albo przeoczyłam...zrozumiałam,że dwoje z tego jedno malutkie być musi skoro je karmisz...współczuje nawału pokarmu,bo o to ci chyba chodziło?Ja córę karmiłam 1,5roku stąd ta niezwykła więź między nami...synów karmiłam krotko,po ok.m-cu...brak cierpliwości,wsparcia rodziny i przekonywanie przez mame i teściową,że nie warto bo mój pokarm jest marny bo mam małe piersi i jestem za młoda(18lat).Widzę,że dopadła cię proza dnia codziennego...znam,rozumiem i powiem ci,to mija...dzieci rosną niezwykle szybko a życie zmienia się jak w kalejdoskopie.Naprawdę.Jestem z tobą
I jeszcze z gospodarowaniem kasy jest ciężko,u mnie poprawa bo pan mąż robote zmienił i poszczęściło nam się trochę ale bywało kiepsko nie raz i nie dwa.Na czym najszybciej się oszczędza?Kobiety z reguły na sobie...ja tak mam.Jak oczywiście muszę.Życzę ci spokoju,radości i pogody ducha...pomimo wszystko uśmiechaj się,życie jest cudne.A ja bym chciała móc nie pracować,być w domu...no taką fazę mam teraz...ale cóż...jak to powiedział noblista...,,nie chcem ale muszem" ![]()
Napisano 11 marca 2014 - 11:39
pospałam, na dworze piekne
zaraz wstawiam pranie i lece na poczte pit wysłac bratu. a na 13 do pracy.
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 11 marca 2014 - 12:24
Hello.
Dopiero niedawno weszlam w drzwi.Oblatalam wszystkie ciuchlandy na osiedlu i kupilam tylko, dwa t-hirty w bialym kolorze.Jeden za 4 zł a drugi za 7 zł.A tak w ogóle,towar nijaki a ludzi masa.
Dziś serwuje krokiety z miesem i barszczyk.
Męzydlo sobie drzemie,zaraz go budzę do pracy.Synek za godzine kończy lekcje a ja okolo 14-stej, wyruszam odebrać sąsiada ze swietlicy szkolnej.
Gdzie, niegdzie za oknem slychać ptaki.
Także, pieknego dnia Wam zyczę!
na 13 do pracy.
owocnej pracy ![]()
Napisano 11 marca 2014 - 12:26
![]()
No na pogodę tymczasem narzekać nie możemy ![]()
Ja wcinam rosołek- mam nadzieję że postawi mnie na nogi bo zatoki i gardło mnie masakrują... Po południu idę do lekarza bo jednak sama się chyba nie wykuruje... Aw pracy nie ma mnie kto zastąpić
Napisano 11 marca 2014 - 13:31
Z jednej str smute to, ale z drugiej chcialabym zeby Okruszek byl juz calkowicie samodzielny
dzieci rosną niezwykle szybko
U mnie ogorkowa
Dzisiaj na obiadek jarzynowa
W jakim wieku T. poszedl do przedszkola? Moj teoretycznie od wrzesnia by mogl pojsc ale...
T okropny , cały szczeście jest przedszkole.
Z racji tego, ze mieszkam w puszczy i dziczy, to u mnie na okolo domu slychac ptaki
Gdzie, niegdzie za oknem slychać ptaki.
@mloda zdrowka ![]()
Witam!
Eh mam chwile. Okruszek spi, obiad sie gotuje, a papiery moga chwile poczekac (uroki pracy w domu
).
Maz mial mi wywiac z domu na 1dzien, a tymczasem nie ma go juz 2dzien
Ale moze wieczorem wroci ![]()
Wiooooosna idzie
![]()
Jakos mi smutno, ze w tym roku nie mozemy nigdzie pojechac. Grecjo, bede tesknic
.
Lece.
Milego ![]()
Zanim zostałeś poczęty - pragnęłam Cie ,
zanim się urodziłeś - kochałam Cię ,
nim minęła pierwsza minuta Twojego życia -
byłam gotowa za Ciebie umrzeć...
Napisano 11 marca 2014 - 17:34
Że zdrowe to wiem, ale smaczne to to ?
Nie wiem, czy takie zdrowe, bo tłuszczu i cukru to to też ma sporo, ale pyszne na pewno
I banalnie proste, więc nic, tylko robić i jeść ![]()
@Olenka, trzymaj się. Mam nadzieję, że to nic bardzo poważnego ![]()
![]()
Wiosna pełną parą
Fajnie jest mieć weekend w środku tygodnia i fajnie, że Mąż też ma właśnie 2 wolne dni
Odpoczywamy, relaksujemy się, spacerujemy, gotujemy, a teraz idealna sytuacja - ja popijam kawkę w łóżku przed laptopem, a M. pucuje całe mieszkanie. Dziś jego kolej ![]()
Wczoraj, dzisiaj w sumie zasiedziałam się z kolegą na piwie, mało spałam i dlatego to już 4 kawa dzisiejszego dnia. Oby w końcu pomogła ![]()
I obiadu nie muszę dzisiaj robić, bo tym też zajmuje się pan Mąż. Znowu chili con carne, bo ostatnio znów oboje mamy wiecznie na nie ochotę ![]()
Napisano 11 marca 2014 - 19:06
Hej !
@ ciąg dalszy. Wczoraj miałam taki ból jak wróciłam z zajęć, że położyłam się i płakałam bólu
Wzięłam 2 tabletki i dopiero po niech przeszło. Dziś nie lepiej, po południu tak mnie zaczęło kłuć, zjadłam 3 tabletki, dopiero wtedy przeszło. Dawno już nie miałam tak bolesnej.
Ale potem było już dobrze. Byłam dzisiaj na zakupach, kupiłam sobie kurtkę i buty na wiosnę. Jestem bardzo zadowolona, bo właśnie tych rzeczy potrzebowałam
Dawno już sobie nic nie kupiłam więc chociaż mogłam sobie humor poprawić ![]()
Dziś jeszcze mam o napisania recenzję po angielsku, ale to szybko pójdzie. Potem szybka kolacja, prysznic i spać.
K na wizycie u kolegi, grają w Fife, nie będę im przeszkadzać ciągłymi telefonami, zadzwonię a jakieś 2 godziny
miłego wieczorka ![]()
Keep calm and become a doctor
// Mission completed
Napisano 11 marca 2014 - 19:23
bry ![]()
ze sto lat mnie w pogaduchach nie było.... ale, że zdycham w domu to wreszcie mam chwilę spokoju by co nieco nadrobić
Wczoraj wieczorem tak mnie gorączka rozłożyła, że pół nocy nie mogłam zasnąć, bo mnie z zimna telepało a jak już mi się udało lekko zdrzemnąć to... obudziłam się i za nic nie mogłam wrócić w objęcia Morfeusza tak mi było gorąco
A dziś ledwo zwlekłam cztery litery do pracy. Na szczęście niewiele miałam tego co zawsze jest "na wczoraj", więc szybko się ogarnęłam, rozporządziłam zadania na resztę dnia i tyle mnie widzieli
Mam nadzieję, że do jutra mnie trochę puści, bo czeka mnie ciężki dzień.
Napisano 11 marca 2014 - 20:19
@smoczkowa czyżby jakiś baby blues? Głowa do góry, wróci i dobry humorek. Na razie ciesz się każdą chwilą z małą, a mężydło postaw do pionu i niech wam pomaga ![]()
Oblatalam wszystkie ciuchlandy na osiedlu
Ja dzisiaj podobnie. Upolowałam piękną sukienkę i torebkę. Razem wyniosło mnie ok.30zł, ale naprawde warto.
@mloda @tigraa84 zdróweczka życzę ![]()
Odpoczywamy, relaksujemy się, spacerujemy, gotujemy, a teraz idealna sytuacja - ja popijam kawkę w łóżku przed laptopem, a M. pucuje całe mieszkanie. Dziś jego kolej
Jezu jak ja ci zazdroszczę!!! Oddałabym wszystko za chwilę relaksu z M., nie wspominając już o zobaczeniu go sprzątającego dom.
@inqaa współczuje bólu, ciekawa jestem jak będzie u mnie po porodzie.
Antoś dziś skończył dwa miesiące. Nie wiem, kiedy to zleciało. Fajnie, że jest taka pogoda, można praktycznie od samego rana wybyć z domu i długo nie wracać. Tak też dziś zrobiłam. Wybrałam się na zakupy. Popołudnie było ciężkie a teraz z niecierpliwością czekam na lubego, bo strasznie marzy mi się kąpiel i spanie
![]()
Użytkownik halynka edytował ten post 11 marca 2014 - 20:20
Napisano 12 marca 2014 - 10:03
Chcę zobaczyć
ja też, koniecznie ![]()
Hej wszystkim.
Na zewnątrz cudne słoneczko. ![]()
Malutki właśnie zasnął, a ja troche pobuszuje po necie ![]()
Mąż wraca dzisiaj późno , więc cały dzień sami jestesmy.
Umówiłam malutkiego na rehabilitacje .Dostał skierowanie bo jak leży robi takiego rogala , tzn przechyla główkę częściej w prawo.
Trzeba czekać 10 dni, ale myslalam , że będzie gorzej.
To miłego i słonecznego dnia! ![]()
Napisano 12 marca 2014 - 14:15
Witam z pięknym słoneczkiem ![]()
Byłam w szkole zapłacić za młodego obiady i jest bosko ![]()
Jeszcze muszę jechać po spodnie dla mnie i po wodę ![]()
W pracy dzis do 15 ![]()
Miłego dnia kobietki ![]()
Napisano 12 marca 2014 - 16:26
Witam w środę! Weekend już na horyzoncie!
Słonko za oknem... lenię się w domu - tak to ja lubię. Chociaż za Połówkiem mi się tęskni, ale muszę się przyzwyczaić, że się będziemy mijać teraz.. ![]()
Obejrzę powtórki wczorajszej MjM i wezmę się za czytanie książki dalej.
Miłego dnia!
I ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...![]()
Napisano 12 marca 2014 - 20:55
Witam w środę! Weekend już na horyzoncie!
jak optymistycznie
![]()
@tigraa84 cieszę się, że żyjesz tak w ogóle
a tak serio, to dopiero choróbsko pozwoliło ci zajrzeć na babski
zdrowiej
![]()
Witam
Pogoda cuuuudna ![]()
Ale niestety po niedzielnym rowerkowaniu tak mnie zawiało, że męczy mnie katar, gardło jakoś ujarzmiłam.
Także dzisiaj tylko rowerek chwilkę, żeby pozałatwiać sprawy na szybko.
Ale okna umyłam mimo... że chęci początkowo nie miałam, ale wstałam wcześnie z wyrka i szkoda mi było dnia ![]()
Jutro umówiłam się z babcią na mycie grobów.
Może od rana znajomą odwiedzę
wieczorkiem do sąsiadki, bo wybieram się od wczoraj ![]()
A w weekend to liczę na to, że M. postawi coś niezdrowego na urodziny ![]()
Dziś ze szpitala wrócił bratanek. Ciekawe jak im minie pierwsza nocka i ciekawe kiedy mnie zaproszą, żebym poznała najmłodszego z rodziny ![]()
Dziś też rozglądałam się za jakimś prezentem- cudne to wszystko dla dzieci
![]()
Miłego
Użytkownik Majorka^^ edytował ten post 12 marca 2014 - 20:57
Napisano 12 marca 2014 - 21:09
bo jak nie choruję to siedzę w robocie
a tak serio, to dopiero choróbsko pozwoliło ci zajrzeć na babski
@Majorka^^ tęskniłaś paskudo? ![]()
Napisano 13 marca 2014 - 11:02
Dzisiaj kolejny, słoneczny dzieńAż chce się wstawać rano
O tak,i humor od razu lepszy ![]()
Trzeba czekać 10 dni, ale myslalam , że będzie gorzej.
Niby 10 dni to nie dużo,życzę,by wszystko było dobrze ![]()
Witam.
Musze sie pochwalić,ale tylko troszkę,by nie zapeszyć.
Być moze od przyszłego miesiąca,bedę mieć pracę.
Na razie ,szaaaaaa,dziewczyny ![]()
Kawę sobie teraz piję,po południu po sąsiada do szkoły.
Gardło cos boli,taki maly bialy czopek w nim siedzi.Postaram sie sama go rozpędzić.Psiukam Tantum Verde,kilka razy dziennie.Może sie uda.Jesli nie,ostatecznosc-lekarz i pewnie antybiotyk.Ale na razie sama działam.
Piekne słońce za oknem,wiec miłego dnia Wam życzę. ![]()
Napisano 13 marca 2014 - 11:42
dokladnie
cudne to wszystko dla dzieci
taki pracownik to skarb
w sumie nie wiem dlaczego, bo już niejednokrotnie pokazali mi, że można na nich polegać a jednak nadal potrafią mnie pozytywnie zaskoczyć
trzymam kciuki
Być moze od przyszłego miesiąca,bedę mieć pracę.
u mnie cune
![]()
u dentysty byłam o 100 zł jestem lzejsza, następna wizyta za tydzień
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
| Temat | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|
Pogaduchy II |
|
|
|
Pogaduchy |