Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Pogaduchy marcowe 2014

• Zamknięty Temat jest zamknięty
451 odpowiedzi w tym temacie

#301 palomka

palomka
  • Użytkownik
  • 2 338 postów

Napisano 23 marca 2014 - 10:15

Czesc!
Dobrze ze za oknem tak ponuro dzisiaj to zdecydowanie lepiej mi sie siedzi w szkole... Chociaz i tak mysle nad tym zeby zajecia troche skrocic.

Teraz przynajmniej fajny wyklad o diagnozie i terapii pedagogicznej to fajnie sie slucha ;)

@gogi nie przejmuj sie ! Ja np bardzo lubie to jak i co piszesz bo przyjemnie sie czyta ;*

I ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...smileys-hearts-339319.gif

#302 LadyNefretete

LadyNefretete
  • Użytkownik
  • 6 718 postów

Napisano 23 marca 2014 - 11:38

@gogi pierdołami się nie przejmuj i pisz co chcesz (: 

Dobrze ze za oknem tak ponuro dzisiaj to zdecydowanie lepiej mi sie siedzi w szkole...
kurczę, rozumiem bo ja w pracy dziś znów. Jak szłam 30 min temu to słoneczko było super, a teraz jakoś szaro się zrobiło. Zobaczym co potem, choć co mi ze słońca o 21 xD 

Narzeczony wczoraj focha strzelił o czpisy, że mu kilka zjadłam ci faceci, no nie mogę. I obraził się i nie spędził ze mną wieczoru jak zaplanowaliśmy
<niemoge1> <hepi1> umarłam. W życiu nie słyszałam większej pierdoły jako powód do obrażanai się xD 
"You've gotta dance like there's nobody watching,
Love like you'll never be hurt,
Sing like there's nobody listening,
And live like it's heaven on earth."

#303 elizabeth

elizabeth

lady

• Użytkownik
  • 7 114 postów

Napisano 23 marca 2014 - 11:45

umarłam. W życiu nie słyszałam większej pierdoły jako powód do obrażanai się xD

no właśnie!

nie mogłam się"oprzeć" i posprzątałam trochę i wstawiłam pranie :P

Czas ogarnąć siebie i zdecydować w końcu co na obiad :P

I chyba nie obędzie się bez wizyty w sklepie, a tak mi się nie chce...

<serducho>
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat

są z nami zawsze, chcesz czy nie.

Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany

być może kiedyś spełnią się?

Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy

w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

65vqegz2wjpc3llf.png

#304 LadyNefretete

LadyNefretete
  • Użytkownik
  • 6 718 postów

Napisano 23 marca 2014 - 11:56

nie mogłam się"oprzeć" i posprzątałam trochę i wstawiłam pranie
zpraszam do mnie :lol: Bo ja mam wszystko na podłodze - pracownię artystyczną z farbami, szafę, pudełka po pizzy i inne takie :lol: Ale doszłam do wniosku, że posprzątam porządnie przed samą przeprowadzką, teraz nie ma sensu xD 

#305 Lady Di

Lady Di
  • Użytkownik
  • 1 800 postów

Napisano 23 marca 2014 - 12:13

Witam :)

Ja oczywiście w łóżku, z imprezy wróciłam bardzo późno :D

Pogoda za oknem...pada, pada :/

Mam ochote na lody z Maca :P

że posprzątam porządnie przed samą przeprowadzką, teraz nie ma sensu

No jasne ;)

@gogi pierdołami się nie przejmuj i pisz co chcesz (: 

Potwierdzam :)

Dobrze ze za oknem tak ponuro dzisiaj

No u mnie też :/

Miłej niedzieli kochani :)

#306 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 23 marca 2014 - 12:40

gogi,nie przejmuj sie,jakimis bzdetami.I ja zgadzam sie z dziewczynami ,ze fajnie sie czyta Twoje posty.Pisz dużo i często ;* .

My juz po Kosciele.Ziemniaczki nastawione.Adriano,przed domem na hulajnodze.

a teraz jakoś szaro się zrobiło
cos i umnie sloneczko zachodzi za chmury :-/

#307 Madź

Madź

heksa

• Użytkownik
  • 4 069 postów

Napisano 23 marca 2014 - 12:41

@elizabeth a to mój ma focha o to, że śmiałam się wku... zdenerwować na niego. No żesz jasny gwint, jak mówisz, że zadzwonisz i, że widzimy się potem to kutva zadzwoń. Poinformuj mnie człowieku, że Ci się plany zmieniły, i nie przyjedziesz a nie ja dzwonię 4 razy a jaśnie Pan nie odbiera a potem ma wyłączony telefon. I to do 12:00 w południe dnia kolejnego. I potem dzwoni o tej 12, pyta czy mam plany na 15:00 bo byśmy se wycieczkę trzasnęli i co? I przyjeżdża o 16:00, bo miał jakiś poślizg, o którym z tego co zrozumiałam wiedział przed 15:00 i też nie napisał nawet durnego smsa, że się spóźni.

Najlepsze jest to, że mam świadomość, że idiota jeden cały czas autem gdzieś popieprza i nie wiem czy telefon wyłączył, czy on mu się rozładował czy się Buc nie rozbił tym swoim dresowozem o jakiegoś tira :roll: nie dociera. 

I tak sobie od 16:00 do 20:00 siedzieliśmy u jego rodziców, wymieniliśmy może ze 4 zdania w ciągu tych 4 godzin, bo przecież nie będę się z idiotą kłócić w obecności ich i Zuzu, więc dopiero jak wysiadałam z auta to mu powiedziałam, że jak już dał dupy to mógł głupie "przepraszam" powiedzieć. 

I proszę państwa nie odezwał się do tej pory. No foch jak stąd do samego Bałtyku. 

Pierwszy raz mam takiego wku**a na niego :roll:

“One, remember to look up at the stars and not down at your feet.
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”

#308 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 23 marca 2014 - 12:45

No foch jak stąd do samego Bałtyku.

Co to jakaś plaga z fochami panów?Normalnie za nimi nie trafi :)

@Madź ,usmiechnij sie,bedzie ok ;*

#309 halynka

halynka

mamuśka

• Użytkownik
  • 5 652 postów

Napisano 23 marca 2014 - 12:49

Madz, moj tez nie ma zwyczaju telefonowac, ze sie spozni i czekaj sobie kobieto. A juz dawno zauwazylam, ze facet jak narozrabia to zamiast przeprosic to wali focha, ze ty sie denerwujesz, a nie cieszysz.
Ja dzis na uczelni. Umieram z nudow to podczytuje. Planuje sie zerwac, bo nic ciekawego. Antos u siostry i tam spedzic planuje popoludnie.

201401111762.png

km5skrhmtofzztsl.png

#310 Findmysky.

Findmysky.

słaba, ale udźwignie

• Użytkownik
  • 1 069 postów

Napisano 23 marca 2014 - 12:55

Mój połówek też się często focha o pierdoły, ale jednak... w tym związku to chyba ja wygrywam na ilość fochów. :P

@gogi, nie przejmuj się opinią ludzi, którzy tak naprawdę nic o tobie nie wiedzą, a jedynie wnioskują coś po kilku zdaniach napisanych przez ciebie. Magia internetu, że tutaj każdy kozak. :]

Witam niedzielnie!

Nie lubię niedziel, zawsze tak leniwie od rana i bez entuzjazmu na nadchodzący tydzień. Chociaż przyznam, że ten weekend strasznie mi się dłużył, więc trochę marzę o powrocie na uczelnię (nie przypuszczałam, że kiedykolwiek to powiem :D ).

Zaraz obiadek, a potem kawka i jeszcze zostało mi trochę ciacha. Później coś muszę wymyślić na wieczór, bo padnę z nudów. :) A tak patrzyłam w program i nic ciekawego nie leci w tv. :/

Zrobiłam wczoraj sałatkę z tego, co miałam w lodówce i wyszła pychaa, sama nie mogę się nadziwić. :D

U mnie się chmurzy, ale mimo to ciepło. Siedzę przy otwartym oknie i jest w sam raz.

Miłego dnia.

''W życiu często by­wamy poniewiera­ni, dep­ta­ni, upo­karza­ni i ob­rażani, a mi­mo to wciąż jes­teśmy ty­le sa­mo warci''

#311 LadyNefretete

LadyNefretete
  • Użytkownik
  • 6 718 postów

Napisano 23 marca 2014 - 13:11

Madz, moj tez nie ma zwyczaju telefonowac, ze sie spozni i czekaj sobie kobieto.
hahahahaha - ja też nie mam zwyczaju pisac smsa, że mam [poślizg chwilowy, bo o tym zapominam <hepi1> a Hrabia się wkurza "Magdaleno, ale przecież kutva po to masz telefonik, żeby napisaać, nie żebym czekał jak idiota " <hepi1> .. ino ja się nei obrażam, ino się stram poprawić, ale że nie zawsze wychodzi... :lol: 

Zrobiłam wczoraj sałatkę z tego, co miałam w lodówce i wyszła pychaa, sama nie mogę się nadziwić.
cos nawrzucała ? za mną chodzi jakieś dobre jedzenie strasznie, oesu. Ale jakoś tak na kanapkach zyję ostatnio :roll: 

#312 Findmysky.

Findmysky.

słaba, ale udźwignie

• Użytkownik
  • 1 069 postów

Napisano 23 marca 2014 - 13:20

ja też nie mam zwyczaju pisac smsa, że mam [poślizg chwilowy, bo o tym zapominam a Hrabia się wkurza "Magdaleno, ale przecież kutva po to masz telefonik, żeby napisaać, nie żebym czekał jak idiota "

Haha, to samo mam, też nie informuję o chwilowym spóźnieniu (jak kocha to poczeka :P ). W dodatku często mam wyciszony telefon i nie słyszę jak dzwoni, więc K. wkurzony: ''po co ci telefon, skoro nawet dodzwonić się nie da" :D

cos nawrzucała ?

Makaron - takie drobne kolanka (oczywiście ugotowany :D ), drobno pokroiłam szynkę, ogórka zielonego, ogórka kiszonego, cebulę, pora i wszystko wymieszałam z majonezem, pieprzem i solą. I mniam. :D

''W życiu często by­wamy poniewiera­ni, dep­ta­ni, upo­karza­ni i ob­rażani, a mi­mo to wciąż jes­teśmy ty­le sa­mo warci''

#313 LadyNefretete

LadyNefretete
  • Użytkownik
  • 6 718 postów

Napisano 23 marca 2014 - 13:41

W dodatku często mam wyciszony telefon i nie słyszę jak dzwoni, więc K. wkurzony: ''po co ci telefon, skoro nawet dodzwonić się nie da"
ja tak samo :lol: Jak jestem  w szkole to zawsze mam głos wyłączony, a jak wracam potem tramwajem, to zapominam włączyć albo nie słyszę, i potem pretensje :lol: Hehehe

@Findmysky. ooo, fajnie - podoba mi się, machne se może dziś w wersjo bez szyny :D

#314 Jogobella

Jogobella
  • Użytkownik
  • 1 174 postów

Napisano 23 marca 2014 - 18:18

Witam Kochane po przerwie :) U mnie już wszystko w porządku z czego bardzo się cieszę.Pewien etap raz na zawsze został zamknięty i teraz będzie już tylko lepiej. :)Mam nadzieję, że teraz częściej będę na forum. Narobiłam sobie zaległości i nie wiem kiedy to wszystko nadrobię.
No i od piątku mamy astronomiczną wiosnę <hura> dziś wprawdzie deszczowo,ale i to potrzebne. Od razu widać po drzewach i krzewach,że rozkwitają. :)
Niedziela mija nam spokojnie i jak zwykle stanowczo za szybko.
"Wiedzieć, że się wie, co się wie i wiedzieć, że się nie wie, czego się nie wie - oto prawdziwa wiedza." Konficjusz

#315 Madź

Madź

heksa

• Użytkownik
  • 4 069 postów

Napisano 23 marca 2014 - 18:40

facet jak narozrabia to zamiast przeprosic to wali focha, ze ty sie denerwujesz, a nie cieszysz.

Już rok się spotykamy, i nigdy nic nie narozrabiał, on jest kurde stworzony dla mnie :lol: ale to nie dzwonienie jest akurat nagminne :roll: po 3 naszym spotkaniu się zorientowałam, że jeśli umawiamy się na 15:00, to mogę spokojnie o 15:30 dopiero się ogarniać do stanu używalności, bo i tak spokojnie zdążę. Nie chciałybyście widzieć jak latałam po mieszkaniu jak raz na czas przyjechał <lol>

ale przeszłam z tym do porządku dziennego, taki jest, trudno. Ale ja się martwię jak tak jak przedwczoraj nie pojawia się w ogóle, a on zamiast przeprosić :roll: szkoda gadać.

Też czasem nawalam, np. umawiamy się, że ja zadzwonię jak mnie odwozi do domu a potem sie okazuje, że ja auto opuściłam, a mój telefon nadal jeździ z nim <lol> ale to się zdarzyło 3 razy, jemu się zdarza co drugi dzień :roll:

Dobra, już nie stękam. Tyle dobrze, że konto mam zablokowane to ja do niego nie zadzwonię :P

Byłam na rowerze pojeździć w tą paskudną pogodę, musiałam jakoś odreagować nerwy, bo mnie nosi :shock:

“One, remember to look up at the stars and not down at your feet.
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”

#316 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 23 marca 2014 - 19:40

narzeczony miał kredyt odnawialny i z trudem udało nam się to spłacić

mój brat ma jakas a la chwilówka  w swoim banku na tysiac złoty i co miesiac niemal stówe ich to kosztuje :roll: i mowie splac  to , co miesiac zamiast stówe plac dwie to sie tego pozbedziecie , ale nie i tak wyrzucaja kase w błoto <bezradny>

ja mam karte kredytowa prawie 9 lat i w zyciu nie miałam zablokowanej, zdarzało sie nie splacac całosci ale nigdy zero, ale nigdy bym nie chciała debetu na koncie bo to zabawa dla bogatych.

wyprawa udana, pierwszy razw tym sezonie moje niebieskie szpilki ubrałam , ale było spoko.

knajpka super ;-) kolezanka mniej entuzjastycznie  ocenila , ale ja tam wróce ;-) za przekaske , rybne curry z ryzem oraz 2 herbaty , zaplaciłam 30 zł, wiec jak na Katowice super ;-)

w naturze wydałam 7 dych, ale zapasy zeli zrobione, nawet o kokosowym zapachu :-)  

@Madź  ja tez nie lubie nie byc informowana  co sie dzieje, poto sa te komórki , sms czy rozmowa to nie jest mega wyczyn i mega koszt :/

Antos u siostry i tam spedzic planuje popoludnie.
daje sobie z nim rade ???

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#317 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 23 marca 2014 - 19:44

@Jogobella witaj ;*

wyprawa udana, pierwszy razw tym sezonie moje niebieskie szpilki ubrałam , ale było spoko.

ciesze się,a szpilki muszą być urocze ;*

Dopiero zjadłam loda,pycha.Dzis odwiedzilismy teściową,upiekła pyszne ciasto :mrgreen: .

Pogoda sie zepsuła,pada deszcz.Oglądam TV.

Dobrej nocki!

#318 palomka

palomka
  • Użytkownik
  • 2 338 postów

Napisano 23 marca 2014 - 19:53

Weekend w szkole zaliczony... kolejny mam całkowicie wolny - więc już do niego odliczam. Będę się byczyć tylko, bo wtedy akurat Połówek ma szkołę, więc nawet się nie spotkamy...

Zrobiłam już dzisiaj parę rzeczy za ciosem na następny kwietniowy zjazd, żeby przez te dwa tygodnie odpocząć nawet od myślenia o szkole :mrgreen:

Teraz jeszcze tylko relaks w wannie, jakiś serial, albo film i idę spać.

We wtorek mamy dni otwarte w przedszkolu, więc jutro pewnie będzie co robić :)

<przytul>

I ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...smileys-hearts-339319.gif

#319 Findmysky.

Findmysky.

słaba, ale udźwignie

• Użytkownik
  • 1 069 postów

Napisano 23 marca 2014 - 21:53

Witam Kochane po przerwie :-)

Cześć. :)

za przekaske , rybne curry z ryzem oraz 2 herbaty , zaplaciłam 30 zł, wiec jak na Katowice super ;-)

Bardzo tanio. Możesz podać nazwę knajpki? :)

Dopiero zjadłam loda,pycha

Mniam. Zjadłabym już takiego włoskiego. :D

#320 89kasienka89

89kasienka89
  • Użytkownik
  • 5 825 postów

Napisano 24 marca 2014 - 06:28

@gogi nie przejmuj się opinią jakiejśtam niku, co swoje żale wylewa na forum, szkoda czasu na przejmowanie się takim kimś... A ja lubię czytać Twoje posty, super piszesz, aż buźka się cieszy :)

Bry ;)

I koniec mego urlopu :-( Na dodatek dziś deszczowo, więc aura nie sprzyja humorowi. Nie chce mi się tak do pracy, że najchętniej to bym zdezerterowała :P Póki co kawusię popijam i zaraz śniadanko sobie zrobię .

Miłość, marzenia, uczucia i myśli,
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt