Nie obraziłam się !!!!
Biżuteria
Napisano 31 października 2007 - 16:22
Napisano 31 października 2007 - 16:36
Napisano 31 października 2007 - 16:48
trochę ostro powiedziane, ale właśnie też tak sądzęAgnes jakoś nie mój styl. Czuć tandetą
tylko niech nam się koleżanka nie obraża
ważne, że je robi, że wielu się to podoba
passssja
Napisano 03 listopada 2007 - 14:59
Napisano 03 listopada 2007 - 17:49
Otóż, część kamieni półszlachetnych, minerałów kupiłam w Polsce a koraliki szklane i całą reszte detali kupuje w Irlandii. Ostatnio kupiłam tu piękne szlifowane kryształy!!!!! CUDNE !!!
Pozdrawiam Serdecznie
Napisano 03 listopada 2007 - 17:55
Napisano 03 listopada 2007 - 20:30
Przez internet często oszukują i zamiast kamieni np. turkusu, opali kwarcu..... przysyłają plastik za cenę kamieni
Wole uniknąc rozczarowania i straty kasy.
A co chcesz spróbować swoich sił
Napisano 04 listopada 2007 - 14:23
Napisano 04 listopada 2007 - 14:42
Kiedyś już robiłam sobie biżuterię, ale w taki sposób, że kupione w sklepie rozwalałam i przerabiałam na swojeKupuję w sklepie
Przez internet często oszukują i zamiast kamieni np. turkusu, opali kwarcu..... przysyłają plastik za cenę kamieni![]()
naciągaczy nie brakuje
Wole uniknąc rozczarowania i straty kasy.
A co chcesz spróbować swoich sił??
Napisano 05 listopada 2007 - 11:32
Czasami tez zdarza mi się kupić jakiś sznur korali i je poprostu zrobić po swojemu, ważne aby efekt końcowy wyglądał dobrze.
Powodzenia
Napisano 05 listopada 2007 - 13:15
tylko niech nam się koleżanka nie obraża
Nie nie obrażam się !!
to dobrze
bo ja bym nie chciała żebyś się obraziła na mnie
Napisano 05 listopada 2007 - 13:51
Ja kupuje w Dublinie mam takie 2 fajne sklepy (ulic nie pamiętam) gdzie jest praktycznie wszystko !!!!
chodzi mi nie o konkretne sklepy tylko typ sklepu czy to drogeria, sklep z biżuterią czy może jakiś specjalistyczny sklep
Napisano 07 listopada 2007 - 11:38
To sa sklepy o nazwie "Inspiring" i znajdziesz tam wszystko od koralików, po tasiemki i zapięcia. Jest również mase innych rzeczy artykuły do malowanie, robienia kartek, szycia haftowania, robienia na drutach dosłownie wszystko czym człowiek może się zająć. Gdy weszłam po raz pierwszy do tego sklepu byłam w szoku.Ogromny wybór wszystkiego
Może znajdziesz ten sklep u siebie !!
Pozdrawiam i życzę powodzenia
Napisano 17 listopada 2007 - 15:56
Siostra mowi o mnie sroka , heh. uwielbiam bizuterie. Mam jej mnostwo .
Nie jestem zwolenniczka "przesadnie" noszenia wszystkiego na sobie, minimalizm i dobranie do stroju jest najwazniejsze.
Ja codziennie mam na sobie inny pierscionek, kolczyki.
Jedynie obraczka i pierscionek od Misia nie zmieniaja miejsca i non stop sa ze mna
Nie zaluje pieniedzy na dobra firme i solidny wyrob. Jesli chodzi o bizuterie cena nie gra roli.
Jak cos bardzo mi sie spodoba to zawsze jest moje
Napisano 05 grudnia 2007 - 22:50