Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Pogaduchy lutowe 2014

• Zamknięty Temat jest zamknięty
326 odpowiedzi w tym temacie

#61 Lady Di

Lady Di
  • Użytkownik
  • 1 800 postów

Napisano 06 lutego 2014 - 11:14

Witam :)

Praca...ale jeszcze tylko 2 dni :D

Wpadłam na chwilkę poczytać.

Będzie przebrany za ninję.

Fajnie :)

Jutro planuję uczyć się w bibliotece

Owocnej nauki ;)

Miłego dnia :)

#62 Blondynka88

Blondynka88
  • Użytkownik
  • 1 351 postów

Napisano 06 lutego 2014 - 13:57

@Jogobella to pewnie synek nie może doczekać się balu :D Fajne są takie imprezki ;)

Miłego dnia
Wzajemnie :)

@Kala1702 ja to bym się nie skupiła w bibliotece :P Ktoś przychodzi, ktoś wychodzi :P

Ja już zrobiłam czwartkowy rytuał, czyli namoczyłam storczyki i posprzątałam łazienkę.

Na obiad ugotowałam grochówkę. Ileż można tego mięsa jeść? :lol:

nixqp2.png

#63 Wisienkowa

Wisienkowa

HQ

• Moderator
  • 4 761 postów

Napisano 06 lutego 2014 - 14:35

Hej :)

Na obiad ugotowałam grochówkę. Ileż można tego mięsa jeść?
U mojej babci grochówka to mięso z grochem. :D

Dziś poćwiczyłam rano. Sama w to nie wierzę. Nawet to, byle się nie uczyć  :lol:

Teraz znów trochę nauki, bo już jutro...

Wczoraj był miły wieczór, piwo, film, chipsy :)

P. S. Słyszałyście o tych hakerach i Orange?  :-/

#64 Kala1702

Kala1702
  • Użytkownik
  • 2 113 postów

Napisano 06 lutego 2014 - 15:39

ja to bym się nie skupiła w bibliotece Ktoś przychodzi, ktoś wychodzi

u nas jest mega cisza, są nawet sale specjalne że nie można rozmawiać. Jest to na serio dobre miejsce do nauki, a na stancji mam świrniętą wspólokatorkę która ciągle czymś się ostanio podnieca i tanczy więc mi to zdecydowanie bardziej przeszkadza.

Ależ dzien miałam.... a się wkur...... siedze sobie i sie ucze. Nagle dostaje telefon że baba ze statystyki dzisiaj nas będzie dopytywać. A ja COOOOOOOOOOO... ? Umówiliśmy się z nia że wystawi nam ocene na podstawie kolosa i prezentacji z którą się męczyliśmy jak nie wiem co... zgodziła się mówiąc żeby kokosów się nie spodziewać. Dzisiaj napisała nam maila że to jednak za mało ona będzie nas pytać i dzisiaj od 13-18 mamy się u niej meldować.... Myślałam że wybuchnę..... Połowa pracuje, ma inne zajęcia a jej się nagle coś uwaliło. Pojechałam i wszyscy wkurzeni bo sie czepia, połowie kazała zmienić prezentacje itp. Poszłam do niej a ta milutka jak cukiereczek  :shock: nie odpowiadałam jakoś tragicznie ale na pewno nie na 4,5 co mi postawiła  :shock:  :shock: do tej pory siedze w szoku. 

Teraz zakuwam na jutrzejszy egzamin. A wieczorem znowu ide biegać. Ostatnio popisowo się poślizgnęłam i prawie glebe zaliczyłam  <umieraam> Mam nadzieję że dziś bez takich akcji sie obędzie  :-P

Idę zrobić sobie kawkę i do nauki 

Buziaki ;*

"...Nie każda sytuacja, która wydaje się być beznadziejna jest nią w rzeczywistości..."

#65 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 06 lutego 2014 - 15:53

<hello>

Wróciliśmy <chlip, chlip> W górach było superowo! Tylko czas szybko uciekał (i kasa z kieszeni też :-P) małż po pierwszym zniechęceniu nauczył się śmigać na nartach :-D i złapał bakcyla nartowego <jupi> a to oznacza że jeszcze tej zimy gdzieś pewnie wyskoczymy :-)

Jutro jedziemy na wioskę oddać tacie auto, także kochane do poczytania w poniedziałek :*

#66 gogi

gogi
  • Użytkownik
  • 627 postów

Napisano 06 lutego 2014 - 20:13

Witam czwartkowo... <welcome>

mloda....niestety nie jeżdżę na nartach...jeszcze <jezorek11> więc może wezmę przykład i się naucze...w każdym razie ...podziwiam cię za to szusowanie...podziwiam. <narci2>

Kala1702...powodzenia na egzaminie jutrzejszym <emc>  a ...i uważaj podczas wieczornego biegania <zwiewamy>

Blondynka88...jak to ...namoczyłam storczyki?...ja swoje podlewam raz w tygodniu

A ja dzis w pracy byłam do 16.00...potem małe zakupy i do domku...

Wyobraźcie sobie,że mój pan mąż ,,pękł"...tzn.dał za wygraną...czyli...koniec cichych dni <niemoge1>czyli ja wygrałam <omg23>

No i od razu w domu inna atmosfera <tulaj8>

naczynia pan mąż umył po obiedzie i w piecu napalił...ho ho...pewnie na coś liczy <sex> ...ups  <jezorowaty>

i po co było szaleć?po co? <zonaleje>

#67 palomka

palomka
  • Użytkownik
  • 2 338 postów

Napisano 06 lutego 2014 - 20:33

@Lady Di jest myśl o weekendzie majowym, a jak nie to dopiero koniec sierpnia ;)

A ja mam ostatnio takie fajne dni, że mimo wszystko fruwam, latam i nie wiem co tam jeszcze. Normalnie tysiąc metrów nad ziemią <serduszka> :mrgreen:

Jeszcze tylko jutro i weekendunio :mrgreen: Mam nadzieję, że w pracy minie bezboleśnie szybko i dzieciaki będą bardziej łaskawe niż dzisiaj i zrobię do końca te kwiatki które mam do zrobienia na wtorek. :-)

Zaraz sobie chyba zrobię budyń jeszcze i obejrzę może jakiś serial, albo film :)

I ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...smileys-hearts-339319.gif

#68 Blondynka88

Blondynka88
  • Użytkownik
  • 1 351 postów

Napisano 06 lutego 2014 - 20:51

Blondynka88...jak to ...namoczyłam storczyki?...ja swoje podlewam raz w tygodniu
Wkładam do drugiej doniczki, wlewam wodę, trzymam 30 minut i storczyk namoczony :)

naczynia pan mąż umył po obiedzie i w piecu napalił...ho ho...pewnie na coś liczy ...ups
Ach, Ci faceci :P Wszystko zrobią by był seks :P

A ja mam ostatnio takie fajne dni, że mimo wszystko fruwam, latam i nie wiem co tam jeszcze. Normalnie tysiąc metrów nad ziemią
Co Cię tak uskrzydla? Tylko nam nie odleć :P

Ja już się wykąpałam i maseczkę na twarz zrobiłam.

@ przyszła to i pryszcze się pokazały. Hormony :P

nixqp2.png

#69 Majorka^^

Majorka^^
  • Użytkownik
  • 5 119 postów

Napisano 06 lutego 2014 - 21:26

[quote name='mloda' timestamp='1391698408' post='584479']
i złapał bakcyla nartowego
[/quote]

:mrgreen: sami sobie próbowaliście na początku jeździć czy wzięliście instruktora?

ja ostatnio 'wyczaiłam' że kawałek drogi od nas w Myślęcinku jest stok :shock:  wyciągi, wypożyczalnia sprzętu... no czad :mrgreen:

Ale by M. patrzył gdybym go tam zabrała :-)  :mrgreen:  :-P

@ przyszła to i pryszcze się pokazały. Hormony
[/quote]

mi niestety też czasem cos wyskoczy.... @ też mi się zbliża niestety :-P

Witam

Dzień mi zleciał jak zwykle szybko. Ciocia dzielnie jeździ na obieranie cebuli co by małemu coś ładnego kupić :mrgreen:

W weekend oczywiście trzeba opić zostanie ciocią, babcia prababcią i mamuśka zostanie babcią.

Gdyby prababcia Pelagia miała zdrowie to opijałaby pewnie zostanie praprababcią  :-)  :-P

Jutro wieczorkiem wybiorę się do M. kończyć nasze puzzle górskie, bo M. coś nie miał weny i za długo się z nimi bawimy :lol:

Humorek coś mi dopisuje, chyba przez to, że widziałam się z psiapsiółą po małej/dużej przerwie :->

i najlepszy tekst mojej babci o kolejnej ciąży po niedawnym porodzie- no cóż, facet musi wiedzieć, że trzeba wysiąść wczesniej, a nie wysiadać na kolejnej stacji :lol: tak chyba na nią wpłynęło dosco polo puszczane z kasety od 5:00 do 7:00 rano <umieraam> 

No nic, miłego ;-) [quote name='Blondynka88' timestamp='1391716298' post='584493']

Użytkownik Majorka^^ edytował ten post 06 lutego 2014 - 21:27

Co to jest miłość ?
To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu.
Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się,
że przemókł do głębi serca...

#70 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 06 lutego 2014 - 21:37

przebrany za ninję
ciekawe ile spidermanów bedzie. ;-)

A od 17 lutego ferie
u nas juz po feriach .

niby fajnie, ze czlowiek przestaje byc obojetny na swiat, ale pewne rzeczy dochodza do swiadomosci ....

@ przyszła to i pryszcze się pokazały. Hormony
u mnie tez przyszła ,ale o dziwo bez pryszczy w ten okres .

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#71 Kahela

Kahela
  • Użytkownik
  • 5 351 postów

Napisano 07 lutego 2014 - 07:46

muszę iść z lapkiem do serwisu, bo nie chcę mieć sytuacji podobnej do Twojej :-P
Eli, koniecznie idź, bo będziesz jęczeć jak ja :lol:

ty lubisz takie nowosci ;-) niech sie dobrze sprawuje ;-)
fakt (jak Ty mnie znasz :-P )Mam nadzieję, że bedę zadowolona, póki co, smiga jak złoto

Pozdrawiam z roboty :-)

Życzę miłego dnia Babeczki.

Chyba zabiorę lapka do domu na weekend, to popiszę i poczytam forum w normalnych warunkach ;-)

Do dupy było w Peru...więc wróciłam... :-D

#72 Jogobella

Jogobella
  • Użytkownik
  • 1 174 postów

Napisano 07 lutego 2014 - 09:31

@Jogobella to pewnie synek nie może doczekać się balu :D Fajne są takie imprezki ;)

To jego pierwszy w życiu taki bal i jeszcze nie zdaje sobie sprawy, że na takiej zabawie będzie fajnie, i że wszystkie dzieciaki będą poprzebierane. Pójdzie, to się przekona. :) Pamiętam takie imprezy z dzieciństwa, ale raczej bez specjalnych przebieranek.

ciekawe ile spidermanów bedzie. ;-)

Na razie wiem, że jeden. Ale ile faktycznie będzie, to się okaże. :D

u nas juz po feriach .

My w tym roku zamykamy listę ferii zimowych, a w przyszłym prawdopodobnie otworzymy.
Teraz to ferie w różnych terminach są. Ja jak chodziłam do szkoły, to ferie zaczynały się w ostatnim tygodniu stycznia.

Pewna osoba miała mi pomóc w pewnej sprawie, ale niestety, za każdym razem kiedy do niej dzwonię, to nie odbiera telefonu. <bezradny>

Dziś rozpoczynają się igrzyska olimpijskie w Soczi, będziecie oglądać :?:

Od niedawna mam nowy kanał telewizyjny Stars Tv. Sama muzyka z różnych lat. Podpasowało mi to, bo naprawdę świetna muza, a i wiele z nich przypomina mi moje młode lata (jeju, jak to zabrzmiało :lol:) :)

Miłego dnia Laseczki. <buzki>

Użytkownik Jogobella edytował ten post 07 lutego 2014 - 09:39

"Wiedzieć, że się wie, co się wie i wiedzieć, że się nie wie, czego się nie wie - oto prawdziwa wiedza." Konficjusz

#73 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 07 lutego 2014 - 09:44

kiedy do niej dzwonię, to nie odbiera telefonu.
dorosli ludzie :roll:

Sama muzyka z różnych lat. Podpasowało mi to, bo naprawdę świetna muza, a i wiele z nich przypomina mi moje młode lata (jeju, jak to zabrzmiało
dlatego ja uwielbiam radio złote przeboje ;-)

zaraz do sklepu po ser i popelnie przed praca sernik.

#74 Jogobella

Jogobella
  • Użytkownik
  • 1 174 postów

Napisano 07 lutego 2014 - 09:57

dorosli ludzie :roll:

Zirytowało mnie to, bo ileż można. <bezradny>

dlatego ja uwielbiam radio złote przeboje ;-)

Ile ja bym dała za tą stację radiową. Szukałam wiele razy, ale nie znalazłam jej u mnie na radiu. <bezradny>

zaraz do sklepu po ser i popelnie przed praca sernik.

Ja upieczesz, to podziel się choć kawałkiem. :D
"Wiedzieć, że się wie, co się wie i wiedzieć, że się nie wie, czego się nie wie - oto prawdziwa wiedza." Konficjusz

#75 Lady Di

Lady Di
  • Użytkownik
  • 1 800 postów

Napisano 07 lutego 2014 - 10:03

Witam panienki :)

Oczywiście w pracy z kawką i forum :)

Dziś mają panie przyjechać i zainstalować nowy kalkulator do liczenia polis :)

Weekend prawie już :)

Miłego dnia :)

#76 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 07 lutego 2014 - 11:06

@Jogobella a co masz na 95,1 kiedys byla planeta , teraz gold , poszukaj moze w twoim regionie jest na innych falach ;-)

Ja upieczesz, to podziel się choć kawałkiem
dobrze ;* ser juz zmielilam , zabieram sie  za reszte ;-)

buty juz przyszły , wiec jestem szczesliwa posiadaczka  zielonych butów ;-)

#77 inqaa

inqaa
  • Moderator
  • 5 515 postów

Napisano 07 lutego 2014 - 12:06

Dziś rozpoczynają się igrzyska olimpijskie w Soczi, będziecie oglądać :?:

Pewnie bym oglądała, gdyby nie brak czasu :roll:

Witam i zaraz zmykam ! Jestem na bieżąco :-P

Właśnie wróciłam z zajęć i mimo, że jest piątek i tak bardzo chciałabym położyć się i choć chwilę odpocząć to niestety muszę brać się za książki. Do przerobienia i wkucia na pamięć około 150 stron podręcznika, mam 11 dni, może się uda :lol:

miłego ;*

Keep calm and become a doctor <serducho> // Mission completed <tanczy7>

#78 Wisienkowa

Wisienkowa

HQ

• Moderator
  • 4 761 postów

Napisano 07 lutego 2014 - 19:09

Hej :)

Egzaminy mi idą jak burza. Jeszcze najgorsze 2 dni przede mną i świętowanie :D

Dziś świętujemy z D. zdany egzamin. 

Fizyka ustnie na 4.0 :D Wymiatam. 

Dobra lecę dręczyć mojego Dręczyciela  :lol:  :lol:  :lol:

#79 palomka

palomka
  • Użytkownik
  • 2 338 postów

Napisano 07 lutego 2014 - 19:26

Weekend - cudownie. :mrgreen:

Byłam z mamą na zakupach, kupiłam na niedzielny roczek bluzeczkę i spodnie.

Jutro jeszcze muszę tylko wyciągnąć M. na zakupy i kupić jakieś jeansy do pracy i bluzkę. Bo niby w szafie pełno, a ja nie mam się w co ubrać. :lol: :roll:

I tak w sumie to mam plan wypocząć, mam nadzieję, że uda mi się to zrealizować ;)

Miłego weekendu!

I ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...smileys-hearts-339319.gif

#80 Kala1702

Kala1702
  • Użytkownik
  • 2 113 postów

Napisano 07 lutego 2014 - 19:55

wkucia na pamięć około 150 stron podręcznika, mam 11 dni,

spoczko uda się  :-D na studiach dojdziesz do wprawy że nauczysz sie tego robić w jedną nocke  <umieraam> weny naukowej życze :)

Egzaminy mi idą jak burza. Jeszcze najgorsze 2 dni przede mną

powodzenia  ;-)

aaaaa mama prawie sesje z głowy. Dzisiaj dostałam 4 i takim cudem jestem studentem bez trójkowym  :shock:  :shock:  :shock:  mam ferie oficjalnie  :-P A nieoficjalnie do poniedziałku musze oddać I rozdział pracy mgr (a mam raptem 4 strony) i jeden zaległy egzamin na który nie poszłam ale to dopiero w marcu  :mrgreen: Jestem prze szczęśliwa bo troche odpocznę  ;-) Póki  co stoją przede mną piwka i czipsy i czekam na dziewczyny  :mrgreen: będziemy opijać a jutro jadę do domu  <huraaaaa>  <huraaaaa>

miłego wieczoru :*

"...Nie każda sytuacja, która wydaje się być beznadziejna jest nią w rzeczywistości..."