ogladam jakis dziwny film na kulturze, ale ostatnio tylko na tym kanale puszczaja cos godnego uwagi,
jak sie skonczy to spac , choc jutro popoludniowka.
Intensywnych walentynek zycze ![]()
dobranoc.
Napisano 14 lutego 2014 - 21:26
ogladam jakis dziwny film na kulturze, ale ostatnio tylko na tym kanale puszczaja cos godnego uwagi,
jak sie skonczy to spac , choc jutro popoludniowka.
Intensywnych walentynek zycze ![]()
dobranoc.
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 15 lutego 2014 - 09:43
Hej, hej! Po wczorajszym wieczorze dzisiaj ciężko mi się było pozbierać z łóżka, ale czeka mnie nauka na poprawkę, która już za tydzień, więc muszę się przyłożyć. Dzisiaj z Połówkiem planujemy, albo wypad na koncert, albo lenistwo u niego w domu. Ale póki co chyba bardziej skłonimy się do drugiej opcji ![]()
Oprócz tego od rana za oknem tak słonecznie, więc mam nadzieję, że tak zostanie na cały dzień.
No to zmykam do nauki.
Miłego dnia ![]()
I ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...![]()
Napisano 15 lutego 2014 - 12:35
bylam w poprzedniej pracy , pit juz mam, pogadalam , ale nie za dlugo , bo trafiła sie podwózka , to skorzystałam ![]()
obiadek zjadlam, a moze to bylo sniadanie ![]()
za godzine do pracy , dzien jest sliczny ![]()
Napisano 15 lutego 2014 - 13:46
dzien jest sliczny
a u mnie słoneczka brak ![]()
Witam
Wczorajsze walentynki minęły tak zwyczajnie i sympatycznie ![]()
Rano miałam problem ze wstaniem... wstawanie wcześnie mi wychodzi teraz ![]()
Póki co się relaksuję po obiedzie, niedługo zmykam do babci, a co wieczorkiem- niech coś M. wymyśli ![]()
Podczytam i zmykam ![]()
Napisano 15 lutego 2014 - 13:59
Witajcie! ![]()
Mąż gotuje obiadek, mieszkanie posprzątane, pranie zrobione, ciasto się piecze, czego chcieć więcej? ![]()
Gości dzisiaj mamy mieć- jedni wyjdą, przyjdą drudzy
![]()
Tak ładnie, słonecznie było, ale się teraz pochmurzyło. ![]()
Humorek dopisuje
Wczoraj było romantycznie ![]()
Przyjemnego popołudnia życzę ![]()
Napisano 15 lutego 2014 - 19:08
Cześć ![]()
Co tu dzisiaj tak pusto? ![]()
Wczorajszy dzień meega udany. wybraliśmy się do rzeszowa do galerii.
![]()
Malutki spał całą drogę , a w galerii był taki grzeczny, taki zaciekawiony ![]()
zrobilismy zakupy. Kupiłam sobie spodnie , czarny żakiecik, i blluzkę. Mąż też coś tam sobie kupił, Filipek też dostał dzinsy i bluzke.
Poza tym zjedliśmy coś dobrego , potem lody kawka i do domciu.
![]()
A dzisiaj to sprzatalismy troche,a teraz oglądamy skoki.
Jutro jedziemy na obiad do moich rodziców i może coś wymyslimy, żeby się nie nudzić
Buziaki ![]()
Napisano 15 lutego 2014 - 22:04
mam maly apetytwiec teraz nie pieke,
ciasto się piecze
ostatnio z kazdym dniem jest tu coraz mniej postów,
Co tu dzisiaj tak pusto?
zmeczona, mykam spac.
Napisano 16 lutego 2014 - 08:33
Hej!
Faktycznie na forum jakoś ostatnio pusto się robi... ale wszyscy pewnie zajęci ![]()
Niedziela, prawie końcówka weekendu. Na 11 idziemy z Połówkiem do kościoła, a potem mam w planach dalej naukę. Bo egzamin tuż, tuż. A jak zrobi jednak ustny to już w ogóle będzie pogrom.
Za oknem dzisiaj jakoś nijak, tak jakby miało się zebrać na deszcz, mam jednak nadzieję, że zacznie padać jak już dotrę do domu z kościoła ![]()
Wczoraj jednak kolejny super romantyczny wieczór u Połówka. Jak sobie pomyślę, że teraz znowu długo trzeba będzie czekać na jakieś wspólne wolne weekendy .... no ale nic.
Zmykam się pomału ogarniać. Miłego dnia! ![]()
I ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...![]()
Napisano 16 lutego 2014 - 09:43
Witam,witam...dziś szybciutko...
@89kasienka89...balsam ok...wyglądałam jak król Midas ![]()
A dziś?...Kawka już była i śniadanko...zaraz za gotowanie się biorę bo syn zawita z narzeczoną na obiadek vel urodzinowy... ![]()
Zaraz w międzyczasie druga kawka...na obiadek...zupa kalafiorowa(na zamówienie syna),ziemniaczki pure,kotlet drobiowy oraz pieczone udka i do tego mizeria, i sałatka tylko nie wiem jeszcze jaka...no i miało być ciasto ale tak mi sie jakoś nie chce piec
,że chyba po jabłku upiekę z miodem i rodzynkami, i serkiem waniliowym ![]()
No i żegnam się z Wami na tydzień...wyjeżdżam do Jeleniej Góry z córką na ferie...i nie zabieram laptopa!!!!
![]()
Do zobaczenia za tydzień...będę tu 24.02... ![]()
Użytkownik gogi edytował ten post 16 lutego 2014 - 09:52
Napisano 16 lutego 2014 - 09:54
Bry ![]()
Wczoraj cały dzień spędziłam w podróży, wróciłam taka umęczona do domu, ze padłam chyba w sekundę. Nie miałam siły na nic, dziś jeszcze czuję się połamana trochę. Zaraz sieknę chyba drugą już dziś kawę na popęd ![]()
Rozliczyłam przed chwilką swego pita, może jutro Ł. podrzuci do urzędu. A dziś uskuteczniamy dzień leniwca- niedziela, dzień śmierdziela
Dobrze, że mamita zostawiła obiad z wczoraj, bo nawet by mi się nie chciało gotować ![]()
Napisano 16 lutego 2014 - 12:07
@gogi udanego wyjazdu ![]()
Wczorajsze spotkanie z przyjaciółką i naszymi mężczyznami udane
pograliśmy w pokera, niestety nie miałyśmy z Anią szans, faceci chyba bardziej się na tym znają
No i przeżywaliśmy skoki i drugi już wczoraj złoty medal.
Dzisiaj w planach nauka i nauka. W środę mega ważne zaliczenie, ale nie tracę nadziei, że będzie dobrze.
Tak jeszcze wczoraj naszły K refleksje, że by chciał wynająć mieszkanie, może nawet ze mną. Ja wiem, że to są na razie marzenia bez żadnego pokrycia, bo najzwyczajniej na świecie nas nie stać... Ale pomarzyć zawsze można ![]()
miłej niedzieli ![]()
Keep calm and become a doctor
// Mission completed
Napisano 16 lutego 2014 - 18:29
Witam ![]()
Ale miałam szalony weekend , teraz musze odpocząć troszkę ![]()
Jutro znowu do pracy i muszę iść do dentysty, bo mnie ząb nawała ten co mi robiła ostatnio ![]()
Ja dziś wstałam o 14 i jeszcze w wyrku jestem.
Miłego dnia ![]()
Napisano 16 lutego 2014 - 21:19
bijesz mnie na glowe
Ja dziś wstałam o 14
wizyta udana .do domu wrocilam spacerkiem , bo taki przyjemny wieczór.
juz w szlafroku w łozku , popijam herbatke i ogladam poraz enty film o niewiernym mezu.
Napisano 17 lutego 2014 - 07:52
Witam ![]()
wolny ranek, więc oczywiście obudziłam się o 7. W takim razie zaraz odpalę serial, potem zakupy, pranie muszę poskładać, pomyć podłogi i potem na praktyki.
Wieczorem jeszcze na dyżur do babki z projektu po wpis.
Mam nadzieję, że chociaż dzisiaj nie dostanę żadnych telefonów z pracy i raz odpocznę.
Miłego dnia ![]()
![]()
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat
są z nami zawsze, chcesz czy nie.
Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany
być może kiedyś spełnią się?
Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy
w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

Napisano 17 lutego 2014 - 13:07
Wczoraj mieliśmy dzień odwiedzin. Byłam z małym u cioć i babci, bo M. miał pracującą niedzielę. Dzisiaj jakimś cudem zwlekłam się z łóżka po 10, ale ostatnio od rana mam straszną niemoc. M. już dawno latał i załatwiał swoje sprawy. Niuniek najedzony i położony spać. Wybieramy się jeszcze przed obiadem na spacerek, bo pogoda zachęcająca.
A na wieczór planów brak...
Napisano 17 lutego 2014 - 13:20
Witam i ja:)
Od rana w biegu.Jak nie wizyta u lekarza to potem do koleżanki podreptałam, potem spacer z uszatą bo piekna pogoda, słoneczko świeci ok 7 stopni, mieszkanie posprzątałam a teraz smażę naleśniki na krokiety. Barszczyk się już zrobił (od wczoraj) a ze sypło mi się pieprzu to jest pikantny ![]()
Jutro od rana też sporo ale całe szczęście G. bierze wolne abym tyle nie chodziła
A tak to rano badania (panie się ucieszą jak zobaczą ile mi krwi mają pobrać
), potem szybko do babci bo coś jej tv nie działa, jeszcze rosman i uzupełnienie kosmetyków no i coś na rozstępy
aaa no i stwierdziła, że zapiszę się już na nastepne USG. A co tam, przynajmniej będę 1 w kolejce ![]()
Ogólnie jest wszystko dobrze, no nie licząc tego, że myjąc gary oparzyłam się o patelnię, na której smażą się nalesniki
Miłego dnia!!!
No i te co mają kociska to niech świętują bo dzisiaj Dzień Kota chyba jest
Napisano 17 lutego 2014 - 13:20
wolny ranek, więc oczywiście obudziłam się o 7.
Ja miałam odespać moje ostatnie bezsenne nocki z powodu choroby. BOOM. Zasnęłam koło 3.00, a o 8.00 oczy już jak 5 zł ![]()
Ale nie czuję się jakaś zmęczona ![]()
nie dostanę żadnych telefonów z pracy i raz odpocznę.
Przyjemnego odpoczywania
Dziś Światowy Dzień Kota ![]()
spacerek, bo pogoda zachęcająca
Ja już zaliczyłam spacerek. Pogoda wiosenna i mam nadzieję, że śniegu już nie zobaczę ![]()
Eh. Znowu plany się zmieniają. Wyjazd do Szcz. przełożony na następny tydzień ![]()
Ale za to plany weekendowe bez zmian.
Już dni odliczam ![]()
Zaraz kawka, lookne na sprawka do poprawy, posiedzę ze słówkami, poćwiczę i dzień jakoś zleci.
Byle do piątku
![]()
Napisano 17 lutego 2014 - 16:17
witam się po weekendowej nieobecności ![]()
Wypad do Gdańska był tak bardzo udany że aż w słowach nie umiem tego dobrze określić
Tyle ile przez te 3 dni było radochy, zabawy, śmiechów i różnych sytuacji że na cały rok mi starczy
Nie chciało nam się tak wracać że masakra. Wczoraj pół dnia na plaży a piątek i sobota bardzo imprezowe
No i wyczesane urodziny w pociągu na cały wagon
A dzisiaj powrót do normalności i walka z praca mgr, i załatwianie różnych drobnych pierdół.
Póki co lecę robić obiad bo jestem cały dzień na serku ![]()
Buziaki ![]()
Napisano 17 lutego 2014 - 16:51
Witam na początku nowego tygodnia!
Dzień w pracy minął mi tak błyskawicznie, że dobrze się nie zdążyłam rozkręcić a już było po 14 i trzeba było się zbierać do wyjścia ![]()
Ale dobrze, dobrze... niech tak cały tydzień minie błyskawicznie.
Po pracy miałam ambitne plany na naukę... i zamiast zasiąść do tego od razu to umyśliłam sobie deser w formie bananów w czekoladzie
I jak to zjadłam to było mi tak okropnie słodko, że już jakakolwiek wena na naukę odeszła. Ale zaraz muszę się zmobilizować, bo nie ma to tamto ![]()
Miłego tygodnia Wam życzę Dziewczyny! ![]()
| Temat | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|
Konto walutowe |
|
|
|
Pogaduchy II |
|
|
|
Pogaduchy |
|