Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Pogaduchy lutowe 2014

• Zamknięty Temat jest zamknięty
326 odpowiedzi w tym temacie

#181 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 14 lutego 2014 - 21:26

ogladam jakis dziwny film na kulturze, ale ostatnio tylko na tym kanale puszczaja cos godnego uwagi,

jak sie skonczy to spac , choc jutro popoludniowka.

Intensywnych walentynek zycze <cfany1>

dobranoc.

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#182 palomka

palomka
  • Użytkownik
  • 2 338 postów

Napisano 15 lutego 2014 - 09:43

Hej, hej! Po wczorajszym wieczorze dzisiaj ciężko mi się było pozbierać z łóżka, ale czeka mnie nauka na poprawkę, która już za tydzień, więc muszę się przyłożyć. Dzisiaj z Połówkiem planujemy, albo wypad na koncert, albo lenistwo u niego w domu. Ale póki co chyba bardziej skłonimy się do drugiej opcji ;)

Oprócz tego od rana za oknem tak słonecznie, więc mam nadzieję, że tak zostanie na cały dzień.

No to zmykam do nauki.

Miłego dnia :)

I ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...smileys-hearts-339319.gif

#183 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 15 lutego 2014 - 12:35

bylam w poprzedniej pracy , pit juz mam, pogadalam , ale nie za dlugo , bo trafiła sie podwózka , to skorzystałam ;-)

obiadek zjadlam, a moze to bylo sniadanie <hmm>

za godzine do pracy , dzien jest sliczny <sun>

#184 Majorka^^

Majorka^^
  • Użytkownik
  • 5 119 postów

Napisano 15 lutego 2014 - 13:46

dzien jest sliczny

a u mnie słoneczka brak :-(

Witam

Wczorajsze walentynki minęły tak zwyczajnie i sympatycznie :-D

Rano miałam problem ze wstaniem... wstawanie wcześnie mi wychodzi teraz :-)

Póki co się relaksuję po obiedzie, niedługo zmykam do babci, a co wieczorkiem- niech coś M. wymyśli :-D

Podczytam i zmykam :-)

Co to jest miłość ?
To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu.
Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się,
że przemókł do głębi serca...

#185 Blondynka88

Blondynka88
  • Użytkownik
  • 1 351 postów

Napisano 15 lutego 2014 - 13:59

Witajcie! :)

Mąż gotuje obiadek, mieszkanie posprzątane, pranie zrobione, ciasto się piecze, czego chcieć więcej? :P

Gości dzisiaj mamy mieć- jedni wyjdą, przyjdą drudzy :-D :lol:

Tak ładnie, słonecznie było, ale się teraz pochmurzyło. :-(

Humorek dopisuje <ookk> 

Wczoraj było romantycznie <serduszka>

Przyjemnego popołudnia życzę 8-)

nixqp2.png

#186 Melodia19

Melodia19
  • Użytkownik
  • 3 228 postów

Napisano 15 lutego 2014 - 19:08

Cześć :)

Co tu dzisiaj tak pusto? :-)

Wczorajszy dzień meega udany. wybraliśmy się do rzeszowa do galerii. :-) :-)

Malutki spał całą drogę , a w galerii był taki grzeczny, taki zaciekawiony :-)

zrobilismy zakupy. Kupiłam sobie spodnie , czarny żakiecik, i blluzkę. Mąż też coś tam sobie kupił, Filipek też dostał dzinsy i bluzke.

Poza tym zjedliśmy coś dobrego , potem lody kawka i do domciu. :-) :-)

A dzisiaj to sprzatalismy troche,a teraz oglądamy skoki.

Jutro jedziemy na obiad do moich rodziców i może coś wymyslimy, żeby się nie nudzić

Buziaki :-)

iv09i09kftvt0mdm.png

#187 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 15 lutego 2014 - 22:04

ciasto się piecze
mam maly apetytwiec teraz nie pieke,

Co tu dzisiaj tak pusto?

ostatnio z kazdym dniem jest tu coraz mniej postów,

zmeczona, mykam spac.

#188 palomka

palomka
  • Użytkownik
  • 2 338 postów

Napisano 16 lutego 2014 - 08:33

Hej!

Faktycznie na forum jakoś ostatnio pusto się robi... ale wszyscy pewnie zajęci ;)

Niedziela, prawie końcówka weekendu. Na 11 idziemy z Połówkiem do kościoła, a potem mam w planach dalej naukę. Bo egzamin tuż, tuż. A jak zrobi jednak ustny to już w ogóle będzie pogrom.

Za oknem dzisiaj jakoś nijak, tak jakby miało się zebrać na deszcz, mam jednak nadzieję, że zacznie padać jak już dotrę do domu z kościoła :mrgreen:

Wczoraj jednak kolejny super romantyczny wieczór u Połówka. Jak sobie pomyślę, że teraz znowu długo trzeba będzie czekać na jakieś wspólne wolne weekendy .... no ale nic.

Zmykam się pomału ogarniać. Miłego dnia! :mrgreen:

I ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...smileys-hearts-339319.gif

#189 gogi

gogi
  • Użytkownik
  • 627 postów

Napisano 16 lutego 2014 - 09:43

Witam,witam...dziś szybciutko...

@89kasienka89...balsam ok...wyglądałam jak król Midas <umieraam>

A dziś?...Kawka już była i śniadanko...zaraz za gotowanie się biorę bo syn zawita z narzeczoną na obiadek vel urodzinowy... :roll:

Zaraz w międzyczasie druga kawka...na obiadek...zupa kalafiorowa(na zamówienie syna),ziemniaczki pure,kotlet drobiowy oraz pieczone udka i do tego mizeria, i sałatka tylko nie wiem jeszcze jaka...no i miało być ciasto ale tak mi sie jakoś nie chce piec <diabelek> ,że chyba po jabłku upiekę z miodem i rodzynkami, i serkiem waniliowym <zatancz3>

No i żegnam się z Wami na tydzień...wyjeżdżam do Jeleniej Góry z córką na ferie...i nie zabieram laptopa!!!! <stres>  <chlipaj12>  <tulaj8>  <hey11>

Do zobaczenia za tydzień...będę tu 24.02... <baj>

Użytkownik gogi edytował ten post 16 lutego 2014 - 09:52

#190 89kasienka89

89kasienka89
  • Użytkownik
  • 5 825 postów

Napisano 16 lutego 2014 - 09:54

Bry ;)

Wczoraj cały dzień spędziłam w podróży, wróciłam taka umęczona do domu, ze padłam chyba w sekundę. Nie miałam siły na nic, dziś jeszcze czuję się połamana trochę. Zaraz sieknę chyba drugą już dziś kawę na popęd :P

Rozliczyłam przed chwilką swego pita, może jutro Ł. podrzuci do urzędu. A dziś uskuteczniamy dzień leniwca- niedziela, dzień śmierdziela :P Dobrze, że mamita zostawiła obiad z wczoraj, bo nawet by mi się nie chciało gotować :P

Miłość, marzenia, uczucia i myśli,
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt

#191 inqaa

inqaa
  • Moderator
  • 5 515 postów

Napisano 16 lutego 2014 - 12:07

@gogi udanego wyjazdu ;*

Wczorajsze spotkanie z przyjaciółką i naszymi mężczyznami udane <ookk> pograliśmy w pokera, niestety nie miałyśmy z Anią szans, faceci chyba bardziej się na tym znają :mrgreen: No i przeżywaliśmy skoki i drugi już wczoraj złoty medal.

Dzisiaj w planach nauka i nauka. W środę mega ważne zaliczenie, ale nie tracę nadziei, że będzie dobrze.

Tak jeszcze wczoraj naszły K refleksje, że by chciał wynająć mieszkanie, może nawet ze mną. Ja wiem, że to są na razie marzenia bez żadnego pokrycia, bo najzwyczajniej na świecie nas nie stać... Ale pomarzyć zawsze można :-)

miłej niedzieli ;*

Keep calm and become a doctor <serducho> // Mission completed <tanczy7>

#192 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 16 lutego 2014 - 14:05

@gogi milego wyjazdu ;-)

padlam wczoraj szybciutko ale o 4 w nocy tv ogladałam ;-)

bylam w polomarkecie po kulke i paste do zebów , wrocilam z szamponem i rajstopami <umieraam>

zaraz sie przebieram i mykam do znajomej.

#193 Lady Di

Lady Di
  • Użytkownik
  • 1 800 postów

Napisano 16 lutego 2014 - 18:29

Witam :)

Ale miałam szalony weekend , teraz musze odpocząć troszkę :)

Jutro znowu do pracy i muszę iść do dentysty, bo mnie ząb nawała ten co mi robiła ostatnio :)

Ja dziś wstałam o 14 i jeszcze w wyrku jestem.

Miłego dnia :)

#194 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 16 lutego 2014 - 21:19

Ja dziś wstałam o 14
bijesz mnie na glowe ;-)

wizyta udana .do domu wrocilam spacerkiem , bo taki przyjemny wieczór.

juz w szlafroku w łozku , popijam herbatke i ogladam poraz enty film o niewiernym mezu.

#195 elizabeth

elizabeth

lady

• Użytkownik
  • 7 114 postów

Napisano 17 lutego 2014 - 07:52

Witam :)

wolny ranek, więc oczywiście obudziłam się o 7. W takim razie zaraz odpalę serial, potem zakupy, pranie muszę poskładać, pomyć podłogi i potem na praktyki.

Wieczorem jeszcze na dyżur do babki z projektu po wpis.

Mam nadzieję, że chociaż dzisiaj nie dostanę żadnych telefonów z pracy i raz odpocznę.

Miłego dnia <buzki>

<serducho>
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat

są z nami zawsze, chcesz czy nie.

Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany

być może kiedyś spełnią się?

Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy

w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

65vqegz2wjpc3llf.png

#196 halynka

halynka

mamuśka

• Użytkownik
  • 5 652 postów

Napisano 17 lutego 2014 - 13:07

Wczoraj mieliśmy dzień odwiedzin. Byłam z małym u cioć i babci, bo M. miał pracującą niedzielę. Dzisiaj jakimś cudem zwlekłam się z łóżka po 10, ale ostatnio od rana mam straszną niemoc. M. już dawno latał i załatwiał swoje sprawy. Niuniek najedzony i położony spać. Wybieramy się jeszcze przed obiadem na spacerek, bo pogoda zachęcająca. <sun> A na wieczór planów brak...

201401111762.png

km5skrhmtofzztsl.png

#197 AgnieszkaT

AgnieszkaT
  • Użytkownik
  • 3 547 postów

Napisano 17 lutego 2014 - 13:20

Witam i ja:)

Od rana w biegu.Jak nie wizyta u lekarza to potem do koleżanki podreptałam, potem spacer z uszatą bo piekna pogoda, słoneczko świeci ok 7 stopni, mieszkanie posprzątałam a teraz smażę naleśniki na krokiety. Barszczyk się już zrobił (od wczoraj) a ze sypło mi się pieprzu to jest pikantny :D

Jutro od rana też sporo ale całe szczęście G. bierze wolne abym tyle nie chodziła :D A tak to rano badania (panie się ucieszą jak zobaczą ile mi krwi mają pobrać :D ), potem szybko do babci bo coś jej tv nie działa, jeszcze rosman i uzupełnienie kosmetyków no i coś na rozstępy  :evil:  aaa no i stwierdziła, że zapiszę się już na nastepne USG. A co tam, przynajmniej będę 1 w kolejce :D

Ogólnie jest wszystko dobrze, no nie licząc tego, że myjąc gary oparzyłam się o patelnię, na której smażą się nalesniki :) 

Miłego dnia!!!

No i te co mają kociska to niech świętują bo dzisiaj Dzień Kota chyba jest :D :D 

#198 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 17 lutego 2014 - 13:20

wolny ranek, więc oczywiście obudziłam się o 7.

Ja miałam odespać moje ostatnie bezsenne nocki z powodu choroby. BOOM. Zasnęłam koło 3.00, a o 8.00 oczy już jak 5 zł :-/

Ale nie czuję się jakaś zmęczona ;-)

nie dostanę żadnych telefonów z pracy i raz odpocznę.

Przyjemnego odpoczywania ;-) Dziś Światowy Dzień Kota :-)

spacerek, bo pogoda zachęcająca

Ja już zaliczyłam spacerek. Pogoda wiosenna i mam nadzieję, że śniegu już nie zobaczę :-D

Eh. Znowu plany się zmieniają. Wyjazd do Szcz. przełożony na następny tydzień :->

Ale za to plany weekendowe bez zmian. <huraaaaa> Już dni odliczam <serduszka>

Zaraz kawka, lookne na sprawka do poprawy, posiedzę ze słówkami, poćwiczę i dzień jakoś zleci.

Byle do piątku <jezorek11> <jezorek11>

“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#199 Kala1702

Kala1702
  • Użytkownik
  • 2 113 postów

Napisano 17 lutego 2014 - 16:17

witam się po weekendowej nieobecności :)

Wypad do Gdańska był tak bardzo udany że aż w słowach nie umiem tego dobrze określić  :mrgreen:  :mrgreen:  Tyle ile przez te 3 dni było radochy, zabawy, śmiechów i różnych sytuacji że na cały rok mi starczy  <jezorek11>  <tanczy7>  <tanczy7>  <tanczy7> Nie chciało nam się tak wracać że masakra. Wczoraj pół dnia na plaży a piątek i sobota bardzo imprezowe  :mrgreen: No i wyczesane urodziny w pociągu na cały wagon   <umieraam>  :mrgreen:  :mrgreen:  

A dzisiaj powrót do normalności i walka z praca mgr, i załatwianie różnych drobnych pierdół. 

Póki co lecę robić obiad bo jestem cały dzień na serku  :shock:

Buziaki :*

"...Nie każda sytuacja, która wydaje się być beznadziejna jest nią w rzeczywistości..."

#200 palomka

palomka
  • Użytkownik
  • 2 338 postów

Napisano 17 lutego 2014 - 16:51

Witam na początku nowego tygodnia!

Dzień w pracy minął mi tak błyskawicznie, że dobrze się nie zdążyłam rozkręcić a już było po 14 i trzeba było się zbierać do wyjścia :mrgreen:

Ale dobrze, dobrze... niech tak cały tydzień minie błyskawicznie.

Po pracy miałam ambitne plany na naukę... i zamiast zasiąść do tego od razu to umyśliłam sobie deser w formie bananów w czekoladzie :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: I jak to zjadłam to było mi tak okropnie słodko, że już jakakolwiek wena na naukę odeszła. Ale zaraz muszę się zmobilizować, bo nie ma to tamto ;-)

Miłego tygodnia Wam życzę Dziewczyny! :)