Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Jak mam sobie z tym poradzić?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
683 odpowiedzi w tym temacie

#221 julita0212

julita0212
  • Użytkownik
  • 14 postów

Napisano 30 grudnia 2009 - 19:51

gdy zadzwonil do mnie facet z radia to dopiero w trakcie rozmowy okazalo sie ze ma dziewczyne,to on jest nie wpozadku wobec tej dziewczyny chyba ze powie jej prawde.Zrobilam o nim wywiad w srod kolegow i jego kolezanek i zadne z nich nie powiedzialo o nim zlego slowa takze nie wiem..

#222 bosa1111

bosa1111
  • Użytkownik
  • 27 postów

Napisano 30 grudnia 2009 - 19:52

no jasne ze znaczy i to duzo, bo nie wydaje mi sie zeby chcial byc tylko twoim przyjacielem....tez jestem w szoku ze sie zgodzil majac dziewczyne??? no ale coz nie wyjasnione sa dla nas kobiet niektore zachowania facetow...co do ubioru to nie ma nic zlego w jeansach i bluzeczce tylko wiadomo nie jakas frywolna. wiesz idz na to spotkanie i nie martw sie niczym..wyluzuj...a jak zapyta dlaczego go zaprosilas to powiedz prawde, ze ci sie podoba ale to bylo zanim dowiedzialas sie ze jest zajety

#223 tanika_aha

tanika_aha
  • Użytkownik
  • 2 491 postów

Napisano 30 grudnia 2009 - 19:53

ja bym się nie bawiła w tego typu gierki bo dla mnie facet który ma dziewczynę i umawia się z innymi to po prostu dzieciak,nieodpowiedzialny i płytki,także radzę ci UWAŻAJ :-/
Gdy patrzysz na mnie,wiem o czym myślisz, chcesz ze mnie czerpać słodkie korzyści!Wyluzuj koleś! Weź zimny prysznic! Nic nie kombinuj bo nic nie wymyślisz...!

If you don't know my name, you can call me baby Dołączona grafika" title="" />

#224 Elodi

Elodi
  • Użytkownik
  • 6 709 postów

Napisano 30 grudnia 2009 - 19:54

,to on jest nie wpozadku wobec tej dziewczyny

On przede wszystkim jest nie w porządku, ale Ty również. Przecież wiesz, ze ma dziewczynę, a się pchasz. To akurat jest super w porządku? Zresztą nie ukrywajmy, ale idziesz z zamiarem poznania faceta, który mógłby być Twoim partnerem później, więc to że ma dziewczynę chyba Ci wcale nie przeszkadza.

#225 julita0212

julita0212
  • Użytkownik
  • 14 postów

Napisano 30 grudnia 2009 - 19:56

oki dziekuje Ci bosa1111:)generalnie nie znamy sie tak jak kuple dlatego wzielam udzial w tym programie radiowym.On zgodzil sie bezHania skojarzyl ze to chodzi o mnie takze dobrze wie jak wygladam,kurcze chcialabym zeby to byl ktos mi bliski ale nie wiem czy mam szanse nie patrzac oczywiscie na to ze ma kokos

#226 tanika_aha

tanika_aha
  • Użytkownik
  • 2 491 postów

Napisano 30 grudnia 2009 - 19:59

julita0212, oby ciebie nie potraktował kiedyś tak jak traktuje swoją obecną pannę :roll:
zreszta ja nie miała bym sumienia,solidarnośc jajników bierze we mnie górę :!:
Gdy patrzysz na mnie,wiem o czym myślisz, chcesz ze mnie czerpać słodkie korzyści!Wyluzuj koleś! Weź zimny prysznic! Nic nie kombinuj bo nic nie wymyślisz...!

#227 truskaweczka

truskaweczka
  • Użytkownik
  • 1 088 postów

Napisano 30 grudnia 2009 - 20:00

ale skoro nie macie jeszcze ustalonego terminu tej kolacji to nie bedziesz sie przypadkiem z nim widziec wczesniej w pracy?
szczęście ma smak truskawek :D :D

#228 julita0212

julita0212
  • Użytkownik
  • 14 postów

Napisano 30 grudnia 2009 - 20:02

bede napewno przynajmniej tak mi sie wydaje gdyz on jest ochroniarzem w centrum handlowym w ktorym pracuje

#229 bosa1111

bosa1111
  • Użytkownik
  • 27 postów

Napisano 30 grudnia 2009 - 20:04

no ale dlaczego ja tak atakujecie owszem nie jest to w porzadku ze gosc ma dziewuche ale po pierwsze ona o tym nie wiedziala wczesniej, wyszlo w toku...zreszta w zyciu na nic nie ma reguly czasem ludzie sie rozchodza, czasem trwaja w bezsensownym zwiazku, a czasem nie sa uczciwi wobec osoby z ktora sa i dopiero jak znajda kogos innego to odchodza...nie mowie ze popieram ale nikt nie jest doskonaly...a moze chlopak ma dobre serce i nie chcial odmowic i jej urazic...zreszta jakby nie patrzec powiedzial ze ma dziewczyne, wiec byl szczery.

julita0212 idz na spotkanie na luzie, nie ma sie co przejmowac moze sie okarze ze zosaniecie kumplami... pamietaj podzielic sie szczegolami po spotkaniu!!!!

#230 julita0212

julita0212
  • Użytkownik
  • 14 postów

Napisano 30 grudnia 2009 - 20:07

nie ma sprawy bosa1111:)dzieki

#231 Elodi

Elodi
  • Użytkownik
  • 6 709 postów

Napisano 30 grudnia 2009 - 20:07

bosa1111, ja wcale nie potępiam jej za to, że go zaprosiła na kolację, bo jak mówisz, wcześniej o tym nie wiedziała. Ale przecież kolacja jest za x czasu. Ja bym nie czekała specjalnie do tego momentu, by wszystko sobie wyjaśnić, tylko z grubej rury zapytałabym się o to, co mnie trapi w pracy, czy chociaż na głupiej naszej-klasie. Okej, facet może być miły, ale wolałabym wiedzieć w jakich kategoriach mam to spotkanie rozpatrywać. Jeśli on to uzna za randkę, to ja bym na taki układ nie poszła. Akurat tu popieram zdanie taniki.

#232 tanika_aha

tanika_aha
  • Użytkownik
  • 2 491 postów

Napisano 30 grudnia 2009 - 20:10

bosa1111, przepraszam,a kto ją atakuje? :roll:

po prostu niech dziewczyna bedzie czujna i nie da sie wplątać w coś czego mogła by potem załować.
julita0212, zrobisz tak jak czujesz i bedzie dobrze tylko bądź ostrożna i nie daj się podejść :-)

#233 julita0212

julita0212
  • Użytkownik
  • 14 postów

Napisano 30 grudnia 2009 - 20:10

kolacje mam jakos za poltora tyg bo teraz w tyg pojade po zaproszenia i z nim mam ustalic jakis termin gdyz musimy wziasc wolne w pracy

#234 bosa1111

bosa1111
  • Użytkownik
  • 27 postów

Napisano 30 grudnia 2009 - 20:17

no juz dobrze moze zle sie wyrazilam moze nie atakujecie...

Elodi masz racje do spotkania jeszcze kupa czasu a jak jest mozliwosc pogadania wczesniej i wyjasnienia celu tego spotkania to jak najbardziej uwazam ze powinnas zadac pare znaczacych pytan...wowczas bedziesz wiedziala jak na to patrzec czy warto sobie zaprzatac nim glowe czy sobie odpuscic i isc na to spotkanie bez niepotrzebnych nadzieii.

#235 julita0212

julita0212
  • Użytkownik
  • 14 postów

Napisano 30 grudnia 2009 - 20:20

nie ide na te spotkanie z jaka nadzieja,ja nawet nie przepuszczałam ze sie zgodzi na ta kolacje dlatego 24 grudnia rano dostalam niesamowity prezent a mianowicie ze chce sie spotkac i tyle.jasne jest fajny,przystojny ale coz...

#236 bosa1111

bosa1111
  • Użytkownik
  • 27 postów

Napisano 30 grudnia 2009 - 20:23

zreszta co tu duzo gdybac pojdziesz, przezyjesz, zobaczysz, opowiesz jak bylo i sie dowiemy o co gosciowi chodzi... :-D :-D

#237 julita0212

julita0212
  • Użytkownik
  • 14 postów

Napisano 30 grudnia 2009 - 20:25

:)hihi..no dokladnie chociaz nie ukrywam ze jestem podenerwowana bo chcialabym zrobic dobre wrazenie

#238 bosa1111

bosa1111
  • Użytkownik
  • 27 postów

Napisano 30 grudnia 2009 - 20:30

najleprze wrazenie czlowiek sprawia wtedy kiedy sie nie stara owego sprawiac...poprostu badz soba...wiem co czujesz, to taki maly dreszczyk emocji nawet jak nic miedzy wami nie bedzie to i tak chcesz dobrze wypasc i sie spodobac...niby nie starasz sie o tym myslec ale samo do glowy sie skrada heheh

#239 julita0212

julita0212
  • Użytkownik
  • 14 postów

Napisano 30 grudnia 2009 - 20:32

no dokladnie,ciekawe czy powiedzial tej swojej lasce ze sie umowil na kolacje z inna..(?)!

#240 bosa1111

bosa1111
  • Użytkownik
  • 27 postów

Napisano 30 grudnia 2009 - 20:34

no mnie to tez ciekawi... jakby mi facet powiedzial ze idzie na kolacje z inna to zginalby na miejscu smiercia tragiczna przez wyrwanie glowy przez odbyt!!!