Jak mam sobie z tym poradzić?
Napisano 30 grudnia 2009 - 20:34
Napisano 30 grudnia 2009 - 20:52
Napisano 12 lutego 2010 - 15:48
Napisano 12 lutego 2010 - 15:50
Ja też mam problem. Ostatnio spotkałam się z moim przyjacielem aże troche wipiliśmy to i doszło do pocaunku. Nie wiem teraz co mam o tym myslec bo mam chłopaka od 5lat nic mu nie mówiłam, ale ja cały czas o tym mysle. Dodam jescze ze mój chłopak i przyjaciel znaja sie, chodzili razem do klasy.
Pomóżcie! Co zrobiłybyscie na moim miejscu.
Wyjaśnił przyjacielowi, że to było pod wpływem chwili i to nic nie znaczyło! Bo ten przyjaciel mógł teraz pomyśleć, że dajesz mu nadzieje. I więcej tak nie rób i nie pij skoro nie umiesz się kontrolować po spożyciu alkoholu.
Napisano 12 lutego 2010 - 15:55
[ Dodano: 2010-02-12, 18:41 ]
W takim razie co powinnam zrobic z chłopakiem powiedziec czy nie?
Napisano 12 lutego 2010 - 19:31
Ja nie musze mu nic wyjasniac bo on dobrze wie jaka jest sytuacja i między mna a przyjacielem jest wszystko ok. Ale jakos ja nie umiem przestac o tym myslec.
[ Dodano: 2010-02-12, 18:41 ]
W takim razie co powinnam zrobic z chłopakiem powiedziec czy nie?Nie mam pojęcia co mam robic
Zdrada następuje dopiero w momencie, w którym partner się o niej dowiaduje.
Sama musisz zdecydować.
(Tsaaa.. zaraz mnie pół forum za to zdanie zjedzie, ale gdzieś coś takiego przeczytałem i jak najbardziej się z tym zgadzam.!)
Napisano 13 marca 2010 - 11:15
Napisano 13 marca 2010 - 11:40
Przestań tak myśleć.Wbij sobie do główki,że jesteś wartościową i pewną siebie kobietą.Musisz sobie to uzmysłowić.Facet,to facet,ogląda się za dupami.Wzrokowiec.Jednak jeśli robi to nagminnie i wprost bezczelnie.Porozmawiaj z nim co maja te kobiety,czego ty nie masz.Ciekawa jestem jego odpowiedzi,tylko pamiętaj delikatnie i bez złości.Postaraj się wzbudzić w nim nieco zazdrości.Bez powodu,chociażby w domu,ubierz się sexownie,zaskocz go,nęć go.Ważne byś sobie uzmysłowiła to,że wzrokiem cie nie zdradzi,niech patrzy.A co ci tam.Ty też podziwiaj mężczyzn na ulicy,tylko delikatnie i subtelnie (chociażby w myślach).Jeśli naprawdę masz wielka depresje,to być może pomogłaby ci wizyta u pani psycholog,to nic nie boli,a pomoże i da ci radość życia.Żaden facet nie lubi smutnych i zgorzchniałych kobiet.Wybierz sie kochana do fryzjera,odśwież kontakty,chociażby telefonicznie.I PAMIĘTAJ,jesteś wielka,madra,Sexowna,bez względu jakie masz ciało.Nie zadręczaj się i wierzę w ciebie.Trzymam kciuki.teraz jestem NIkim.
[ Dodano: 2010-03-13, 12:04 ]
Pamietaj wzrokiem cie nie zdradzi,tyle jego niech patrzy.Szkoda życia na zamartwianie się.Patrzy na piersi,to ty eksponuj piersi poprzez ubiór.Patrzy na pupy,eksponuj swoją najlepiej jak możesz.
Napisano 13 marca 2010 - 12:28
no włąsnie , zawsze sie bedzie ogladałFacet,to facet,ogląda się za dupami
Moze zapisz sie na jakis arobik czy inna forme sportu , wiem ze to trudne przy małym dziecku ale jest ci to potrzebne : wysiłek fizycznywyzwala hormony szczescia , a poz tym bedziesz miedzy ludzmi , ktore tez moga miec kompleksy z powodu figury a razem razniej.
Facet cie pokochał taka jaka jestes i tego sie trzymaj
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 13 marca 2010 - 12:41
Powiem tak- choćbyś nie wiem jak płakała, cierpiała i była smutna on i tak będzie oglądał się za innymi co NIE ZNACZY, że Ty mu się nie podobasz, jesteś nieatrakcyjna. Tylko strzel go w łepetynę i powiedz "Kochanie od dziś ćwiczymy dyskrecję- będę zgadywała w duchu za którymi się oglądasz"
Trzymam kciuki, żeby wam się ułożyło
Napisano 13 marca 2010 - 12:50
Napisano 13 marca 2010 - 13:16
Ja tez na poczatku mialam przed swoim chlopem kompleksy ale upewnil mnie tylko, ze tylko ja sie dla niego licze i zadna inna. Kazda kobieta ma w glebi ducha jakies kompleksy. Walcz z tym i nie daj sie czarnym myslom bo to jest najgorsze co moze
czlowieka spotkac
Powodzenia
Napisano 15 marca 2010 - 13:20
To nie jest tylko domena mężczyzn. A takie spojrzenia nie mają żadnego znaczenia dla związku. Przecież jesteśmy z drugą osobą nie tylko dla fajnego tyłka czy przystojnej buźki.
Napisano 15 marca 2010 - 19:48
Ale dziewczyny, żadenej z was się nie zdarza zawiesić czasem wzrok na jakimś przystojnym mężczyźnie?
Mam podobne zdanie
jak to moi kumple mawiają to że ktoś jest na diecie to nie znaczy że na jedzenie nie może popatrzeć
Jak kocha to niech patrzy a i tak wie że jego kobieta jest lepsza
Napisano 18 marca 2010 - 19:17
Napisano 19 marca 2010 - 07:52
Napisano 19 marca 2010 - 10:58
od konca wrzesnia spotykalam się z takim chłopakiem, przypadlismy sobie do gustu i spotykaliśmy się ,na początku chyba mu na mnei zalezało , przynajmniej takie maiłam wrazenie , problem z tym ze ja studiuej bardzo daleko ( 300km od mojej miejscowości rodzinnej , w której mieszkamy oboje) , on wiedział od początku ze studiuje daleko , zawssze pytał się dlaczego tak daleko i ile mi jeszcze zostało, a został rok i troche , bo jetsm na 2 roku, a magisterke chce robic tam u siebie , bo ja bardzo załuje ze poszłam tak daleko , od przyjaciół i w ogóle, a poszłam tutaj ze wzgl. Na specjalność , nie załyje kietrunki i specj. Ale tego ze to tak dalko i teraz jakbym miałam wybierac nie było by mnie tu. Zmierzaj do celu , spotykaliśmy się od wkonca wrzesnia do listopada, ale wiadmo nie często bo nie byłam na każdy w weekend w domu. W listopadzie ostani raz się spotkaliśmy , ja bylam troche na niego zła i jak mnie pocałował , ja ten pocałunek za chwile go przerwałam i powiedziałam ze mu na mnie nie zalezy , a on ze to nie tak , ze zalezy , ze nie jestem mu objetna i ze chce mnie bardziej poznac … ze jestm dla niego kims wiecej niż tylko zwykla kolzenka, i było potem wszystko dobrze, Az do momentu jakos 2 tyg, po tym jak coraz mnie się do mnie odzywal, i w koncu prawie w ogóle, było mi smutno i to bardzo , bo może to dziwne, ale po raz pierwszy poczułam, ze to facet z którym mogłabym spędzić Zycie. Chciałam się dowiedziec czy w ogóle chociaż na początku mu na mnei zalezało , czy bawial się tylko moimi uczuciami ( dla jasności nie spałam z nim!!! ) kiedys jeszcze jak chciałam go poznac , to założyłam nowe gg i napisałam do niego chciałam dowiedziec się czy ma kogos itd., przedstawialam się mu wtedy jako „Karolina”. Jaik go jzu poznałam nie było mi to gg potrzebne. Ale potem wpadałam na pomysł ze znomu na pisze do niego z tamtego gg i chciałm się dowiedziec czemu kontak ze mna urwał, powiedział mi .tzn, Karolinie ze zalezłao mu na mnie ale, potem przestalo nie chciał powiedziec czemu , wydaje mi się ze przez odległość , ale nie wiem , Może to nie to. W każdym bądź razie pisałm z nim sporo z tamtego gg ale zawsze chciałam jakoś zakończyć to pisanie. Pisalam do niego ze swojego normalnego gg, ale zawsze mnie olwal, miał zawsze w tym czasie cos do zrobienia.wiec tamto gg było jednym kontaktem , z nim , nie wiem czy coś czuje do nie jeszcze, ale na pewno byłam mocno zauroczona , teraz już nie , ale lubie z nim pisac i chciałm bym z nim jednak być. I problem, w tym ze on powiedział mi ze ni zna mnie ale chce poznac , żebyśmy się spotkali , ze swietnie mam się rozmawia i ze pasowalibyśmy do siebie , czasmai mam taka ochote mu powiedziec ze to JA!! ale on chyab by mnie znienawidzil …. Nie wiem, jak myslicie, ostanio napisałam mu ze musimy skonzyc to nasze pisanie ,a on czemu , powiedział ze on nic nie rozumie !!! ale nie domysla się ze to ja , właściwie to ja zmysląłm mu ładna bajke , wiec może się nie domysłac .czasmai na to ze chce skonczyc pisanie , odp, mi ze nigdy mu się tak swietnie pisało z dziewczyna i ze mogę tego pozniej żałować i mogę Cos STRACIĆ i ze on bardzo się przyzwyczaił do naszego pisania, a ja mam taka ochote mu powiedziec , ze to ja , powinnam, czy nie , jak myslicie, chyba nie , proszę o rade dziekuje
[ Dodano: 2010-03-19, 10:59 ]
przepraszam za błedy ale spieszyłam sie
Napisano 19 marca 2010 - 11:58
Napisano 19 marca 2010 - 16:16
Napisano 19 marca 2010 - 18:54
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko