spoko nie byly bardzo zmrozone.
dziewczyny lody nie pomoglyŻeby Cię gardło od tych lodów nie bolało.
@Lady Di co coreczka wymysliła ![]()
bakaliowe
jaki smak ?
troche tv i zaraz spanie ![]()
nowe forum to i pogaduchy sie rozkreciły ![]()
Napisano 28 października 2013 - 21:29
spoko nie byly bardzo zmrozone.
dziewczyny lody nie pomoglyŻeby Cię gardło od tych lodów nie bolało.
@Lady Di co coreczka wymysliła ![]()
bakaliowe
jaki smak ?
troche tv i zaraz spanie ![]()
nowe forum to i pogaduchy sie rozkreciły ![]()
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 28 października 2013 - 23:20
mnie chciala za 30 zl. Oszalal chyba
sama grzywka 30 zł
eeee to chyba ful pakiet- mycie. podcięcie, ułożenie ![]()
Jak mi fryzjerka ostatnio za podcięcie końcówek i grzywkę zaśpiewała 18 zł to już mi się widziało drogo- też bym tyle chciała mieć za 5 minut 'roboty' ![]()
Hello
.... tak dla odmiany ![]()
Pierwsze 4 godziny w pracy wlekły się nieziemsko i nawet awaria systemu nie sprawiła zbyt dużej radości, ale później jakoś zleciało.
Napaliłam się na gazetkę w Lidlu, bo mają być od poniedziałku spodnie, kurtki i inne bajery narciarskie i fajnie byłoby kupić, ale tak na jeden raz
to nie wiem czy warto
też sobie wymyśliłam takie 'drogie marzenia' i teraz same dylematy co się opłaca a co nie
a ja zielona, bo to mój pierwszy raz ![]()
Jutro może wezmę się za pierogi na obiad, bo dawno nie było, zaprosiłam też połówka na kolację i spanie więc jeszcze musze mu kolacyjkę wymyślić i przygotować ![]()
Buźka ![]()
Napisano 29 października 2013 - 05:57
ale to bardzo tanio . A dlugie masz wlosy ?
Jak mi fryzjerka ostatnio za podcięcie końcówek i grzywkę zaśpiewała 18 z
Mnie za koncowki w jednym salonie chciala wziasc 60 zl.Ale znalazłam salon gdzie biora 15 zl
Witam
mala wstala o 4:30.To ja juz wiem czemu ciagle jestem spiaca chodze
Maz do pracy nie idzie, po ledwo sie rusza i musi jechac na szpital
Milego dnia
Napisano 29 października 2013 - 06:43
Napisano 29 października 2013 - 07:35
bakaliowe
mmmm uwielbiam, i jeszcze z algidy mniam mniam
@magdaaaaa ściskam mocno, oby się humorek poprawił ![]()
od poniedziałku spodnie, kurtki i inne bajery narciarskie i
dzięki za cynk musimy zakupić w tym roku bo na luty mamy małe plany ![]()
dobrze że wszystko się skończyło tylko na potłuczeniach ![]()
a co do grzywki, to chociaż mi fryzjer zrobi to ja i tak muszę poprawić po swojemu ![]()
![]()
przestawiłam się na jakieś wcześniejsze wstawanie ![]()
ale poszłam spać o 22;30 już ![]()
po wczorajszej siłowni, lekkie zakwasy, ale do jutra powinno przejść, ale i tak się jaram ![]()
Dziś pracująco- znienawidzona 10godzinna zmiana
Także byle do 21....
Użytkownik mloda edytował ten post 29 października 2013 - 07:36
Napisano 29 października 2013 - 07:52
Bry ![]()
@młoda ja też wcześniej wstaje i się nawet wysypiam ![]()
Wczoraj w pracy trochę sajgonu było, na koniec mi jedna klientka humor popsuła
Ale potem się poprawił
![]()
Ja już ogarnięta, chyba zaraz skoczę na kawkę do mamy pracy, bo mam sporo czasu do autobusu. Dziś muszę wypisać zaświadczenie na zapomogę z pracy, a nóż widelec się uda parę groszy chapnąć ![]()
Poza tym piękne słoneczko, humor dopisuje i jest eleganto ![]()
Napisano 29 października 2013 - 08:04
Hej!
Ja już w pracy, dzisiaj najdłuższy dzień, bo 8.5 godziny, ale mam nadzieję, że minie szybko.
@Sajuri, to dużo u Was chcą za samo podcięcie grzywki. U nas zależy ile. Ja ostatnio jak byłam i chciałam tylko minimalnie to wzięła ode mnie 3zł
![]()
Poza tym piękne słoneczko, humor dopisuje i jest eleganto
I u mnie tak samo ![]()
Teraz chyba zrobię jakaś herbatkę, zjem śniadanie pobuszuję po necie, bo pewnie ludzi nie będzie juz pod koniec miesiąca ![]()
Miłego dnia!
I ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...![]()
Napisano 29 października 2013 - 08:39
Napaliłam się na gazetkę w Lidlu, bo mają być od poniedziałku spodnie, kurtki i inne bajery narciarskie i fajnie byłoby kupić, ale tak na jeden razto nie wiem czy warto
Może poczytaj w necie opinię o tych rzeczach, bo pewnie to już któraś taka promocja.
Maz do pracy nie idzie, po ledwo sie rusza i musi jechac na szpital
Oj to niedobrze. Mam nadzieję, że dadzą mu coś dobrego na ból i przede wszystkim szybko mu on przejdzie. I niech odpoczywa.
Trzymam kciuki aby poszło dobrze.
Bo siłownia wciąga
Ja nawet jak nie mam siły ani ochoty ale pójdę to wychodzę jak nowo narodzona z energią. Chociaż ostatnio przez wieczorną pracę bardzo siłownię zaniedbałam.
Muszę powoli zacząć rozglądać się za kurtką zimową i butami. Bo za chwilę ceny podskoczą. Ale nie znoszę takich zakupów. Lubię iść jak niczego konkretnego nie szukam, bo wtedy coś sobie upoluję. Ale jak już wychodzę po daną rzecz to nigdy od razu nie znajdę. Jestem takim facetem zakupowym.
Użytkownik Riia edytował ten post 29 października 2013 - 08:44
Każdy z nas urodził się ateistą
Napisano 29 października 2013 - 08:40
Ja resztę dokupię w czwartek
Ja jeszcze nic nie kupiłam
Czasami trzeba
Pomarudziłam,
Tak. Sama grzywka 5 zł a jak obcinam całe włosy i grzywkę to 20 zł płacę. To jest "normalny" zakład fryzjerski a nie jakiś ekskluzywny salon więc może dlatego
tak tanio?
Powodzonka!
Czekaja mnie dwa referaty i jedna prezentacja.
Oby szybko zleciało!
dzisiaj najdłuższy dzień, bo 8.5 godziny
Ja dzisiaj muszę iść do bankomatu i po pieczywo oraz ugotować obiadek. Nic szczególnego
Chyba kołdrę wyniosę na dwór żeby się przewietrzyła ![]()
Miłego dnia ![]()
Napisano 29 października 2013 - 08:43
Muszę powoli zacząć rozglądać się za kurtką zimową i butami. Bo za chwilę ceny podskoczą. Ale nie znoszę takich zakupów.
Ojj mam tak samo... a muszę kupić buty i to będzie prawdziwa męka dla mnie... ![]()
Chyba kołdrę wyniosę na dwór żeby się przewietrzyła
My też jeszcze ostatnio korzystalismy i wietrzylismy ![]()
Ja dzisiaj muszę iść do bankomatu
Haha, tez bym poszła, ale do 10tego już nie mam po co ![]()
Ale jak już wychodzę po daną rzecz to nigdy od razu nie znajdę.
Skąd ja to znam
Mi się zawsze dobrze zakupy robi z mamą, bo ona coś dla mnie dobrego wynajdzie ![]()
I ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...![]()
Napisano 29 października 2013 - 08:55
Witam i ja,
Rano byłam w urzędzie pracy na wizycie, potem spacerek z uszatą a teraz luzz chociaż może nie do końca bo musze sprzątnąć mieszkanie. Aaaa no i o obiedzie pomyśleć.
Za to za oknem słoneczko cudnie świeci:)
Napisano 29 października 2013 - 10:02
Poza tym piękne słoneczko, humor dopisuje i jest eleganto
I oby tak dalej
![]()
po wczorajszej siłowni, lekkie zakwasy, ale do jutra powinno przejść, ale i tak się jaram
Zakwasy są czasem fajne. Ale moje ostatnie - 3 dniowe, takie, że ledwo chodziłam wkurzały mnie
Ale od 2 dni znów ćwiczuje ![]()
Witam się, ze słońcem za oknem.
Odliczam ostatnie 3 dni i po 2 miesiącach powrót do PL
W końcu spotkam się z kilkoma Łośkami utęsknionymi. Jednego, najważniejszego Łośka tylko nie będzie
Póki co mam w planach poleniuchowanie i może odcinek Wampsów
Potem ćwiczeniowo i większych planów brak,
MIłego dzionka
![]()
Napisano 29 października 2013 - 10:08
Wczoraj od męża dostałam piękny bukiet róż
ja od swojego D. dawno nie dostałam żadnego kwiatka...
nikus ja też się bałam iść. D. już 3 tyg z rzędu mnie prosił żebyśmy poszli chociaż raz ale ja nie chciałam a potem usiadłam trochę poczytałam na necie o tym czego się bałam i jak już znałam odpowiedzi to uznałam że ten 1 raz można iść i tak mieliśmy lożę więc głównie to więcej siedziałam i piłam soczek a potańcowałam troszkę i to spokojnie jak nie było jeszcze tyle ludzi w klubie bo potem to już nie szłam na parkiet bo się przepychali więc się bałam.
Napisano 29 października 2013 - 14:03
![]()
Pogoda cudowna
Rano słońce tak dawało mi po oknach, że czułam się jak w czasie letnich upałów i na chwilę odpaliłam wiatrak, czym obudziłam Męża, ale dzięki temu przynajmniej załapał się na poranne sprzątanie i wynoszenie do kosza pod blokiem butelek z szafki pod zlewem. Nie wiem, kiedy tyle się ich nazbierało ![]()
Muszę jeszcze umyć włosy i niedługo wybieram się do tej koleżanki, która miała ostatnio wypadek. Siedzi biedna całe dnie z domu, wychodzi tylko do lekarzy, ludziom się nie pokazuje, bo twarz ma podobno w opłakanym stanie, więc przyda jej się wieczór plotek ![]()
I książkę może już dzisiaj dokończę. Tak mnie wciągnęła, że nie mogę się oderwać i nawet dzisiaj nastawiłam sobie budzik, żeby wstać wcześniej i czytać
![]()
Napisano 29 października 2013 - 15:47
Witam kobietki, dziś miałam zaganiany dzień i nawet brak czasu na forum ![]()
Do 17 w pracy a potem dentysta ![]()
Sorki,że nie cytuje, ale czasu brak ![]()
Miłego dnia kochane ![]()
Napisano 29 października 2013 - 15:50
@Lady Di ale Ty dzisiaj zapracowana! Do 17 już niedługo! ![]()
@karatetyka fajnie, że przynajmniej Ty koleżance jakoś czas zapełnisz ![]()
Póki co mam w planach poleniuchowanie
To tez fajny plan ![]()
Wczoraj od męża dostałam piękny bukiet różrozpieszcza mnie
![]()
Ojj, jak fajnie
Ja to już dawno kwiatków bez okazji nie dostałam ![]()
Jeszcze 40 minut w pracy, a potem centrum chwilę i będę mogła wrócić do domu zjeśc obiad, bo juz czuję głód ![]()
Za oknem juz się ciemno robi... masakra o tej godzinie... Taki czas do leżakowania teraz ![]()
Napisano 29 października 2013 - 15:57
Witam dziewczynki.
Dzisiaj taka półprzytomna jestem, że wszystko mi z rąk leci, słowa przekęcam tak, żźe czasem sama siebie nie rozumiem. Dzieciaki wrzeszczą jedno przez drugie a mi łeb chce pęknąć na pół. Do tego przeziębiona jestem i zdecydowanie dzisiejszy dzień mam na NIE.
Musze jeszcze ruszyć się po zakupy ale to poczekam aż mężydełko z pracy wróci i pojedziemy do marketu to zaopatrzę się na weekend.
Napisano 29 października 2013 - 16:34
heloł
ale naskrobałyście
nie sposób ogarnąć
magdaaa jezeli kobieta faktycznie ma najlepszy sex od 38roku zycia
to za kilka miesiecy
ja
bede jak nowo narodzona ![]()
kahela weż kupi królika to w szkole będzie wiadomo dla kogo marchewka ![]()
u mnie tak- kura od piatku w domu na poszpitalnym zwolnieniu..ale nic nie robi bo jest na chorobowym...więc ja nie gotuje bo mam małe dziecko
tak to sobie wymysliłam ![]()
auto swoje sprzedałam jak tylko nakleiłam na nim kartke że do sprzedania ![]()
Panicz przeziębiony więc siedze z nim non top w domu bo do dobrych ludzi jak chory nie idzie
w domu sala zabaw
mam nadzieje, ze szybko mu przejdzie bo zawsze mam straszny stres jak dziecko moje chore ![]()
Napisano 29 października 2013 - 17:19
Muszę jeszcze umyć włosy
Też dzisiaj rano myłam.
No proszę
Wczoraj od męża dostałam piękny bukiet róż
Buuu, nie zazdroszczę
Do 17 w pracy a potem dentysta
Niestety. Jesień- pora, której nie lubię
Za oknem juz się ciemno robi...
Ja dzisiaj rano szklankę zbiłam
Dzisiaj taka półprzytomna jestem, że wszystko mi z rąk leci,
Fajnie, że się tak szybko udało
auto swoje sprzedałam jak tylko nakleiłam na nim kartke że do sprzedania
Coś mnie spanie muli a to taka wczesna godzina ![]()
| Temat | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|
Pogaduchy II |
|
|
|
Pogaduchy |
|
|
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych