Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Pogaduchy wrześniowe

• Zamknięty Temat jest zamknięty
469 odpowiedzi w tym temacie

#201 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 16 września 2013 - 21:46

Ciocia jedzie w sobotę na wesele i wpadła na świetny pomysł, żebym w nocy ją odebrała jej autem Jutro mam jechać z nią się przejechać z nią, żebym mogła wczuć się i zobaczyć czy dam radę Auto jest stosunkowo duże i trochę się obawiam czy dam sobie radę

fajnie, ze pocwiczysz na kolejnym autku ;-)

Poza tym u mnie tak trochę... problemowo

<pocieszacz></span>

NIkt mi go nie popsuje, o nie

no to tak trzymac .

winogron juz obrany , fermentuje sobie .ale moje pazurki i palce :roll:

"lekarze" juz za mna , zaraz pewnie spac. ;-)

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#202 89kasienka89

89kasienka89
  • Użytkownik
  • 5 825 postów

Napisano 17 września 2013 - 05:20

Witka :)

Tak jak myślałam, wczorajszy dzie był tragiczny, a nie spodziewałam się, że aż tak, byłam w pracy 11 godzin bez żadnej przerwy nawet :( Mam nadzieję, że dziś trochę lżej będzie.

U mnie do czwartku włącznie maraton pracowy, więc i nic ciekawego się nie dzieje :-P
Miłość, marzenia, uczucia i myśli,
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt

#203 palomka

palomka
  • Użytkownik
  • 2 338 postów

Napisano 17 września 2013 - 08:15

Hej, u mnie ostatnio tylko nauka.... już mi te notatki wychodzą bokiem... :roll:
Byle do 23 zdać to i zapomnieć :lol: :lol:
Po remoncie łazienki wszystko ogarnięte, aż się teraz przyjemniej tam przebywa, teraz w planach przedpokój, ale to pewnie za jakiś rok dopiero....

Miłego dnia!

I ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...smileys-hearts-339319.gif

#204 Melodia19

Melodia19
  • Użytkownik
  • 3 228 postów

Napisano 17 września 2013 - 08:26

Hej, u mnie ostatnio tylko nauka....

U mnie to samo :roll:

Hej Wszystkim...
Zimno ,szaro i buro :roll:

Wzielam prysznic, skrobnę jakies śniadanko i do nauki. :->
Pozniej idziemy do szkoły rodzenia. Jutro juz środa... ale to leci :->

Poza tym nic szczególnego sie nie dzieje :-)

Milego

iv09i09kftvt0mdm.png

#205 ZuziaDD

ZuziaDD
  • Użytkownik
  • 504 postów

Napisano 17 września 2013 - 08:55

U mnie od rana na wk**wie... Najpier nie wzięłam parasola i moje rano prostowane włosy szlag trafił, a potem na dzień dobry w robocie widzę, że kolezanka spiep... to co miała zrobić :evil:
"...Tańczyły jak promienie na porannej wodzie, a pozostałe po nich złote nitki, odpryski bursztynowych ozdób i strzępy słoneczników..."

#206 Kala1702

Kala1702
  • Użytkownik
  • 2 113 postów

Napisano 17 września 2013 - 09:22

palomka, Melodia19, to ja życzę wam dziewczyny dużo weny do nauki ;-)

Witam ;-)

Nie wiem co ze mną. Położyłam się spać o 22, usnęłam z miejsca i jakieś 10 min temu się obudziłam :shock: Jak niemowlak. Ale chyba pogoda mi się udziela bo leje, wieje i chyba nie ma szans dzisiaj na wypogodzenie się :cry: Nie cierpię takiej pogody. Zaraz na pocieszenie zrobię ciastka chyba <umieraam></span> Nie ruszam się dzisiaj z domu. Zabieram się za segregację ubrań po raz 4 chyba w te wakacje :P

Miłego dnia <buzki></span>
"...Nie każda sytuacja, która wydaje się być beznadziejna jest nią w rzeczywistości..."

#207 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 17 września 2013 - 10:44

<hello></span>

No i dupa zbita jeśli chodzi o dzisiejszy wolny dzień :roll: muszę zastąpić 1 dziewczynę więc... <killer></span>
rano było zebranie naszego działu, oczywiście znów spina na wyniki i słabą sprzedaż, jak nie będziemy wyrabiać budżetu to zaczną ucinać godziny których i tak planowo jest mało <bezradny></span>

Ale na pocieszkę zrobiłam sobie makaron ze szpinakiem <jezorowaty></span>

Myślałam że dziś spędzę wieczór z Miśkiem, no ale jutro też jest dzień...
Pogoda do bani, pranie mi moknie drugi dzień na balkonie :-?

Tyle, miłego ;-)

#208 karatetyka

karatetyka
  • Użytkownik
  • 5 629 postów

Napisano 17 września 2013 - 13:21

<hellooo1></span>
Nadrobienie Pogaduch dopiero przede mną. Przez ostatnie 2 dni pracowałam po 12 godzin i dopiero dzisiaj udało mi się odespać sobotnią noc :lol:

Mężowy koncert udał się jak chyba jeszcze nigdy, a pokoncertowa impreza udała się do tego stopnia, że zamiast tak, jak zaplanowałam wrócić max o 1, w domu byłam po 6. O 10 pobudka i umieranie w pracy. Nie polecam. Znajomy, który wpadł pogadać "skomplementował" mój wygląd :lol: i poratował sokiem ze świeżo wyciskanych pomarańczy. Dodałam do tego jeszcze dwie limonki i rzeczywiście trochę postawiło mnie na nogi :-P

Wczoraj dostałam sernik, z tydzień temu przyprawy, a w czwartek czekam na smakowe herbaty. Nic tylko chodzić do pracy i zbierać jedzenie <lol></span>

Co do jedzenia - wreszcie przestałam się objadać, na serio wróciłam do ćwiczeń i przez tydzień schudłam tyle, że pasek znowu mogę zapinać na ostatnią dziurkę, a boczków już prawnie nie mam :mrgreen: Czuję się sto razy lepiej i oby tak dalej :mrgreen:

#209 nikus

nikus
  • Użytkownik
  • 3 355 postów

Napisano 17 września 2013 - 13:28

Witam

U mnie jesli chodzi o pogode do masakra- leje od wczoraj wieczora i mamy 9st C :shock: :-(
Maz zaraz wroci z pracy. Okruszek jeszcze drzemie.
Obiadek zjemy i zobaczy sie co znowu w domu do roroby jest :roll:
W ogole to musimy sie wybrac wszyscy po buty, ale Okruszek ciagle taki nieswojski. Nie wiem czy nie wybrac sie jeszcze do innego pediatry. Poczekam jeszcze max 2dni.

Milego

Zanim zostałeś poczęty - pragnęłam Cie ,

zanim się urodziłeś - kochałam Cię ,

nim minęła pierwsza minuta Twojego życia -

byłam gotowa za Ciebie umrzeć... 

#210 ZuziaDD

ZuziaDD
  • Użytkownik
  • 504 postów

Napisano 17 września 2013 - 15:39

nikus - dobrze poradzić się ze dwóch niezaleznych w sprawie malucha.

Pogoda straszna, ja nie wzięłam parasola i aż mi się nie chce z pracy wyjść... ;(

Miłego wieczorku wszystkim!!
"...Tańczyły jak promienie na porannej wodzie, a pozostałe po nich złote nitki, odpryski bursztynowych ozdób i strzępy słoneczników..."

#211 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 17 września 2013 - 15:58

Pogoda do bani, pranie mi moknie drugi dzień na balkonie

nie trzeba bedzie ich drugi raz prac ???

mamy 9st C

rano bylo 12 , teraz nie wiem ile jest :roll: ale rece od trzymania parasola bardzo mi zmarzły :roll:
jak przysłam to goracy prysznic sobie zrobilam.

nie mam juz sil do tego dzieciaka , pracy domwej nie bedzie robic bo : JEJ SIE NIE CHCE <bezradny></span> <bezradny></span> w ksiące dzis znalazłam uwage , ze przeszkadza na lekcji, chodzi po klasie i przeszkadza innym <bezradny></span>

#212 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 17 września 2013 - 16:05

JEJ SIE NIE CHCE

moze to taki dzien ??

Witam
To ja przesylam swoj nadmiar dobrego humoru :mrgreen:
Pogoda faktycznie fatalna, bo zimno i szaro i deszczowo ale i tak czuje sie dobrze
zaraz maz sie zajmie mala a ja sobie obejrze cosik
dzis mi dziecie spalo 3h...mmm super :lol: obiad moglam spokojnie zrobic
Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim

#213 LadyNefretete

LadyNefretete
  • Użytkownik
  • 6 718 postów

Napisano 17 września 2013 - 16:08

a serio wróciłam do ćwiczeń i przez tydzień schudłam tyle, że pasek znowu mogę zapinać na ostatnią dziurkę, a boczków już prawnie nie mam

ja kuźwa z ciebie biere przykład, bo jak czołg wyglądam .... a teraz same chłopy dookoła to nie ma to tamto :lol:

mloda napisał/a:
Pogoda do bani, pranie mi moknie drugi dzień na balkonie
nie trzeba bedzie ich drugi raz prac

ja prałam w niedzielę, i dziś rano dalej mokre było, ech... :-/

byłam w pracy 11 godzin bez żadnej przerwy nawet

ja dziśide na 23 i wychodzę jutro o 15... a już padam na pysk, jakaś sjesta przede mąna bank, bo nie dam rady.

W ogóle to witam się, po raz pierwszy od nie wiem kiedy <hellooo1></span>

Może mi się uda znów wkręcić, choć nie obiecuję systematyczności.
U mnie też pogoda taka se, akurat deszcz wybrał sobie dzień nie najszczęśliwszy, ale... nie ma co narzekać.
Pooglądam fim chwilę, zrobię sjestę i pewnie do pracy trza będzie uciekać.

Za to czwartku nie mogę się doczekać już :-D :-D :-D
"You've gotta dance like there's nobody watching,
Love like you'll never be hurt,
Sing like there's nobody listening,
And live like it's heaven on earth."

#214 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 17 września 2013 - 16:40

Do pracy chodzi sie pracować a nie symulować.

Pewnie wyznają zasadę: "jestem w pracy, a nie na wyścigach" :P

ja ostatnio uslyszalam uwage, ze mam tak nie sprzatac , bo potem stale pracownice dostana bure , ze one nic nie robia tylko siedza <bezradny></span>

mloda co do ginekologow to ja ostatnio jak powiedzialam lekarce, ze mnie tak zbadala , ze nie bolało , to ona ze pewnie bolesnie mnie badał facet :shock: nie wiem czy to jakas feministka czy co <bezradny></span>

siedze sobie pod kolderka i jescze w polarku :roll: kto wymyslił jesien i zime kurwa :cry:

[ Dodano: 2013-09-17, 17:44 ]

magdaaaaa napisał/a:
JEJ SIE NIE CHCE
moze to taki dzien ??

wczoraj tez byla wojna , ze pozniej , nie teraz , nie mam czasu ..... :roll: <bezradny></span>

ja prałam w niedzielę, i dziś rano dalej mokre było, ech...

u mnie na strychu jeszcze podeschnie , bo czasem slonce przygrzeje to jest cieplej, ale w mieszkaniu jakby z pralki wyjęte <bezradny></span>
teraz jest najgorsy czas na pranie : na dworze za zimno a w domu jeszcze sie nie grzeje :roll:

W ogóle to witam się, po raz pierwszy od nie wiem kiedy

wlaśnie <ciah></span>

#215 karatetyka

karatetyka
  • Użytkownik
  • 5 629 postów

Napisano 17 września 2013 - 17:54

ja kuźwa z ciebie biere przykład

Haha chętnie zostanę czyimś wzorem :lol: Szkoda tylko, że nie mam zdjęć "przed" i "po" - dla większej motywacji :lol: U mnie najbardziej chyba pomogło to, że najpierw ja miałam 4 dni wolnego, potem kucharz ode mnie z pracy ze 2, cały czas się mijaliśmy, więc nie jadałam już dwóch czy trzech obiadów dziennie :P A naprawdę ciężko się oprzeć, kiedy "przypadkiem" specjalnie dla mnie robi mu się za duża porcja makaronu ze szpinakiem czy carbonary. Utuczyć chce mnie chłop, czy co? <lol></span>

siedze sobie pod kolderka i jescze w polarku

A ja na krótki rękaw i przy otwartym oknie :mrgreen: Przez większość dnia u mnie pogoda była też taka se, ale kiedy wychodziłam akurat do sklepu na dół po mleko do kawy wyszło słońce i nie mogłam odmówić sobie spaceru :D Lubię jednak jesień. Uwielbiam wręcz :mrgreen: Jutro Mąż też ma wolne, więc koniecznie, ale to koniecznie muszę go wyciągnąć do parku. Już widzę jego entuzjazm :lol:

Po drodze kupiłam sobie jeszcze waniliową świeczkę i piwko - tak na dobry wieczór :) I zastanawiam się tylko, czy najpierw zrobić obiad, czy może obejrzeć Dextera. Ach, te moje dylematy dzisiejsze :lol:

Rozmawiałam dzisiaj z tatą, chwalił się, że świętują dzisiaj z mamą 25(!) rocznicę ślubu. Na śmierć o tym zapomniałam :oops: Kurczę, mam nadzieję, że ja też tak kiedyś będę :-)

#216 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 17 września 2013 - 18:18

W ogóle to witam się, po raz pierwszy od nie wiem kiedy

po pupie bedzie :lol:

siedze sobie pod kolderka i jescze w polarku

ja latam w krotkim rekawku. a wlasciwie sie tarzam po podlodze z Emi :lol: wiec mi cieplo

Lubię jednak jesień. Uwielbiam wręcz

no wkoncu jakas osobka ktora lubi jesien :mrgreen:

a nie tylko lato i lato :-P

karatetyka, skad ty masz w sobie tyle radosci codziennoscia, jak male dziecko ktore cieszy sie wszystkim. Tez bym tak chciala kazdego dnia. Bo u mnie jednak czasem sa dni do dodupne :-P
zawsze jak Cie czytam to mi sie humor poprawia albo staje sie jeszcze lepszy :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim

#217 karatetyka

karatetyka
  • Użytkownik
  • 5 629 postów

Napisano 17 września 2013 - 18:33

u mnie jednak czasem sa dni do dodupne

A myślisz, że u mnie nie ma? :P Sporo osób mówiło mi, że wiecznie się uśmiecham i pytało, jak to możliwe, że nie mam żadnych problemów. Czasem mam, jak każdy. Na szczęście, odpukać, nie miałam ich jeszcze na tyle poważnych, żeby zamartwiać się nimi i tracić entuzjazm, a moja arcymądra dewiza "jakoś to będzie" sprawdza się w 100% :lol:
Cieszę się z małych rzeczy, z tego, że fajnie mi się z kimś rozmawiało, z tego, że mam dobrą książkę, że jest piękna pogoda, że kupiłam sobie coś ładnego, ale to normalne chyba :-P

#218 inqaa

inqaa
  • Moderator
  • 5 515 postów

Napisano 17 września 2013 - 18:58

moze to taki dzien ??

ojj nie wiem, skoro już uwagi w szkole są <bezradny></span>

Hej :mrgreen:
Humor wyśmienity, zupełnie mój stres był niepotrzebny ! Okazało się, że po tym, jak usiadłam za kierownicą stres zupełnie zniknął.
Jeździło mi się super, nawet po mamę do pracy pojechałam z ciocią :mrgreen: I samochód okazał się rewelacyjny, jeszcze nigdy nie jeździłam takim fajnym autkiem :-D :-D :-D W sobotę bankowo już po nich jadę, bo ciocia zachwalała moją jazdę bardzo bardzo bardzo :oops:

Dziś jeszcze muszę usiąść trochę przy książkach, ale to zaraz ;-)

Ale te problemy, które obecnie mam.... chyba się szybko nie skończą, brak mi sił... <bezradny></span>

Keep calm and become a doctor <serducho> // Mission completed <tanczy7>

#219 Aniusia

Aniusia

Aniusia

• Użytkownik
  • 568 postów

Napisano 17 września 2013 - 19:24

heloł dawno mnie nie było i nie ogarniam co tu sie działo :mrgreen: jedyne co zauwazyłam ze smoczkowa slub bierze <imprezka23></span> i iwonaryki wróciła <teletubisie></span> i chyba tez z paska wynika że będzie żoną <zatancz3></span>
dzieci sie rodzą na babskim, sluby no co tu sie wyprawia ...bejbik nr 2 <umieraam></span>

u mnie duzo zamieszania, kura wyjezdza jutro na szkolenie ( 3dni tzw. ku*wokonferencji <tancza3></span> ) dla mnie 3 dni porządku w domu bedzie bo nie bedzie miał kto swinić :mrgreen: , moze kure we wrzesniu zoperuja bo z guzem nadal sie nie rozstał :shock: , panicz ma guzki spiewacze na strunach głosowych od spiewania, ja nie musze nic operować w nosie bo moja chrypa wynikiem refluksu który tak podraznił mi przełyk ze mam opuchlizne....mam leki i nie mam juz chrypki 1,5 msc wiec dobrze jest....to tak raportowo przegląd z kilku tygodni mojego zycia.....
jutro ide ogladac mieszkanie M-3 co z tego wyjdzie nie wiem..wiec sie nie napalam <drink1></span>
zmykam dziecku perkusje kupiłam trzeba mu pomóc wokalnie <rozee></span>
Dołączona grafika

#220 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 17 września 2013 - 20:37

Kurczę, mam nadzieję, że ja też tak kiedyś będę

i ze dzieci beda pamietac :P

Lubię jednak jesień

bleee jak zobacylam ze ma byc nawet tylko 12 stopni to sie odechciewa wszystkiego. :-x

ja latam w krotkim rekawku

ja jescze okno zamknełam, ale pewnie na noc otworze <bezradny></span>

że nie mam żadnych problemów

jak to slysze to mi sie noz otwiera w kieszeni :roll: nie mozna caly czas wygladac jak przejechanym przez walec i burczec na wszystkich <bezradny></span>

Sajuri napisał/a:
moze to taki dzien ??

ojj nie wiem, skoro już uwagi w szkole są

dokladnie , w takich dniach chciałabym tu nie mieszkac , wiem ze bede miec w domu dzieciaka , ktory bedzie kradl, klamał , wagarował i moze za 8 lat juz brat dziadkiem zostanie :roll: wiem bruta;lne , ale c`est la vie :-?

zachwalała moją jazdę bardzo bardzo bardzo

no to super :*

Ale te problemy, które obecnie mam.... chyba się szybko nie skończą, brak mi sił...

sama nie mam sił , ale cibie sciskam i zycze aby wszystko bylo ok i żeby cytologia wyszła ksiażkowo :-)

[ Dodano: 2013-09-17, 21:38 ]
mykam juz, glowa znow boli, na jakies lzy sie zbiera nie wiadomo z jakiego powodu , wiec ide Agate ogladac
dobrej nocy