Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Pogaduchy wrześniowe

• Zamknięty Temat jest zamknięty
469 odpowiedzi w tym temacie

#241 89kasienka89

89kasienka89
  • Użytkownik
  • 5 825 postów

Napisano 19 września 2013 - 06:49

Wczoraj jak padam wieczorem to się obudziłam dzisiaj o 530 do pracy

Ja tak samo, poszłam spać po 20 jakoś :P I zmęczenie, i pogoda dały się we znaki :P

Witka :)

Dziś ostatni dzień przed wolnym, także od rana mam dobry humor :lol: Jeszcze z 11 godzin i weekendos :mrgreen:

Dziś ma wpaść z wizytą nowa szefowa, od października chyba będzie oficjalnie. Ciekawe, co za babka, przez tel nie zrobiła dobrego wrażenia...

Poza tym leje non stop i nie zapowiada się zadna poprawa
Miłość, marzenia, uczucia i myśli,
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt

#242 palomka

palomka
  • Użytkownik
  • 2 338 postów

Napisano 19 września 2013 - 07:45

Heloł! :D
Ja dzisiaj wstałam z jakimś dobrym humorem wyjątkowo - aż dziwne :D
Teraz popijam sobie gorącą czekoladę w pracy, przeglądam forum... zaraz zjem śniadanie i zabieram się za notatki. :D Dzisiaj mam zamiar poświęcić na to cały dzień.
Połówek ma jakieś sprawy do załatwienia więc się nie widzimy...
Pogoda całkiem całkiem - póki co nie pada.... i niech tak zostanie :mrgreen: :mrgreen:

Jeszcze z 11 godzin i weekendos :mrgreen:

Odliczanie :D

Miłego dnia :D

I ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...smileys-hearts-339319.gif

#243 halynka

halynka

mamuśka

• Użytkownik
  • 5 652 postów

Napisano 19 września 2013 - 08:49

Witam,

Pospałam dziś do 9, zjadłam śniadanko i od razu wskoczyłam na BS :) Pobuszuje trochę od rana w necie, a potem chyba zabiorę się za jesienne porządki w szafach. Popołudniu zbiórka, ale w mundur chyba i tak się nie zmieszczę :lol: Ciekawa jestem, jak dzieciaki zareagują na wieść o mojej ciąży.

201401111762.png

km5skrhmtofzztsl.png

#244 Kala1702

Kala1702
  • Użytkownik
  • 2 113 postów

Napisano 19 września 2013 - 09:18

a na co ta operacja ?

wyrosły mi haluksy w sumie w tempie ekspresowym :shock: :shock: we wakacje zaczęły mnie boleć i się czerwienić więc już musiałam z tym iść bo się wystraszyłam że niedługo nie będę mogła normalnie chodzić :shock:

kiedy bedziesz znac termin operacji, wybrałaś juz gdzie ???

termin poznam jak pojadę do kliniki a chyba zdecyduję się na klinikę w Piekarach Śląskich bo dużo osób zachwala.

kurde straszny dzień dzis miałam wjechałam facetowi w dupe auta

Pierwsza stłuczka i oby ostania <pocieszacz></span>

Witam się ;-)

Zaraz zabieram się za lepienie pierogów z serem. Tak mnie jakoś naszło i zaraziłam mame tym pomysłem :-P :-P Pogoda u mnie nie za fajna. Niby już nie pada ale jest szaro i buro i ponuro, a mi w takie dni nie chce się nic. Są jednak szanse że się wypogodzi i liczę bardzo na to ;-) Na wieczór nie mam konkretnych planów. Chyba zabawię sie w domowe spa bo dawno tego nie robiłam ;-)

Miłego dnia <buzki></span>
"...Nie każda sytuacja, która wydaje się być beznadziejna jest nią w rzeczywistości..."

#245 Melodia19

Melodia19
  • Użytkownik
  • 3 228 postów

Napisano 19 września 2013 - 11:19

helloł :-)

Dzisiaj rano byłam już w Zusie ( piniążki będą niedlugo przychodzić :-P )
w urzędzie miasta.

Mialam pochodzić troche po sklepach i kupic pare potrzebnych mi drobiazgów, ale niestety jest tak zimno, że powiedziałam NIE, i pojechalam troche do mamy.
Zakupy z allegro przyszly- bardzo fajne, przydatne na taką pogode.
Z dobrych rzeczy to taka , że już mam zaakceptowaną pracę, przeszła przez antyplagiat. :-P :-P
A ze złych to w nocy nie moglam spać, ostatnio jak się kładę to zaczynają mnie boleć nogi, tak jakby mięsnie , poza tym ciężko mi bylo oddychać i spałam przy uchylonym oknie :roll:

Milego

iv09i09kftvt0mdm.png

#246 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 19 września 2013 - 11:39

hejka.

Niedawno wstałam, z nocki zeszłam o 8 rano i żałuje że się położyłam bo teraz jestem strasznie rozbita zamiast wypoczęta- jak na jakimś mega kacu :roll: A miałam wieczorkiem iść do klubu z ekipą z pracy, a póki co to nawet nie chce mi się o tym myśleć... poza tym zimno i wieje <bezradny></span>
muszę się przymusić i zleźć na dół po cukier, i pomyśleć nad obiadem, pomysłu brak.

miłego ;-)

#247 inqaa

inqaa
  • Moderator
  • 5 515 postów

Napisano 19 września 2013 - 17:04

poza tym zimno i wieje <bezradny></span>

U mnie to głowę chce urwać... leje, ciemno, szaro :roll:

Czekam na mamę, o muszę skoczyć po coś do domu a nie wzięłam kluczy :roll:
Przy okazji zrobiłam sobie coś do jedzenia.

A potem pakuję torbę i jadę do taty.

A tak poza tym.... to widać światełko w tunelu, oby na jak najdłużej <amen></span>

Keep calm and become a doctor <serducho> // Mission completed <tanczy7>

#248 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 19 września 2013 - 17:56

magdaaaaa, jakoś bardzo polubiłam właśnie robić drożdżówki i chyba nawet więcej radości sprawia mi sama robota niż jedzenie :-D

:*

ja tak mam od dawna , uwielbiam cos tam tworyc w kuchni a jedzenie to drugorzedna sprawa ;-) dzis zrobilam babeczki , pyszniutkie i 2 juz zjadlam :-)

[ Dodano: 2013-09-19, 19:18 ]

gorącą czekoladę

smak robisz :-)

spałam przy uchylonym oknie

ja tak spiecaly czas ;-)

poza tym zimno i wieje

u mnie jeszcze deszczowo <bezradny></span> czuc zime w powietrzu ..... mloda fajnie ze ostatnio jest cie wiecej na forum :*

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#249 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 19 września 2013 - 19:16

Magda chyba remont;) nie lubie tego balaganu, wszystko jest..wszedzie. A mala tez 'pomaga' :-P wyrzucaja wszystko z szafek :lol:

wyrosły mi haluksy w sumie w tempie ekspresowym we wakacje zaczęły mnie boleć i się czerwienić więc już musiałam z tym iść bo się wystraszyłam że niedługo nie będę mogła normalnie chodzić

o rany wspolczuje ;/ trzymam mocno za Ciebie kciuki.

magdaaaaa, piszesz ze raz Ci zimno raz cieplo. Tez tak mam. A masz dreszcze? bo ja czasem miewam takie jakbym byla chora i miala tempke :-/

A tak poza tym.... to widać światełko w tunelu, oby na jak najdłużej

no to trzymam :)

kakao wypiłam i zaraz sie kłade. Juz ledwo dycham :P
Bylam dzis zawiesc mala do rodzicow, pozniej za piecykiem i okapem, jutro przywiaza. Pozniej do rodzicow i do do malej, noi do domku. Posprzatałam z grubsza, salatke zrobilam i nawet ciasto na resztkach sil zrobilam.
Jutro cd remontu..ale blizej niz dalej. Tylko na szafki pewnie poczekamy
A poza tym musze na badania jeszcze...kupic buty bo mi dzis odpadł calkiem obcas :shock: i wracałam do domu kulejac :lol:
a poza tym szykuja sie spotkania z kolezankami i wyjscie z mala do Klubu Mam :mrgreen:
Milych i erotycznych :mrgreen:
Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim

#250 Melodia19

Melodia19
  • Użytkownik
  • 3 228 postów

Napisano 19 września 2013 - 19:31

Hej hej

Zamarzam... :roll:
Chyba zaraz zaserwuje sobie cieple kakao i buleczke z miodem :lol:

Poza tym to czekam na meza ,bo dzisiaj dluzej wyjatkowo w pracy siedzi.
Strasznie duzo ludzi teraz choruje, mam nadzieje,ze mnie nie dopadnie nic :roll:

Milego wieczorku :-D

iv09i09kftvt0mdm.png

#251 katti

katti

kwintesencja

• Użytkownik
  • 9 613 postów

Napisano 19 września 2013 - 20:25

Czesc! :mrgreen:

Zimno jest i ja jutro chyba przypale w piecu :mrgreen: to jest plus domu wolnostojacego, ze nie trzeba czekac kiedy bedzie sezon grzewczy :lol:

Na dworze pada, szaro, ponuro - sezon na herbatki cytrynowe z miodem i sokiem malinowym otwarty :-P Mogłoby poswiecic troszke sloneczko bo jesien ladna pora roku, a tu ciagle deszcz i szaro :evil:

Poza tym jakos leci :-P

Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.

#252 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 19 września 2013 - 21:09

szczesciara na mnie brak swiatla slonecznego zle wplywa

tyle ze mnie chodzi nie o brak swiatła słonecznego tylko temperature ;-) - dzis jest szaro i deszczowo a humor boski

ja musze miec <sun></span> by humor był, wczoraj to nawet energie mialam i cos tam sprzatnełam .

[ Dodano: 2013-09-19, 22:14 ]

to jest plus domu wolnostojacego, ze nie trzeba czekac kiedy bedzie sezon grzewczy

dokladnie :P a nie sezon grzewczy od listopada <jezorek11></span>

sezon na herbatki cytrynowe z miodem i sokiem malinowym otwarty

u mnie jeszze nie ale chyba juz w sobote z cynamonem i gozdzikami juz bedzie ;P

Mogłoby poswiecic troszke sloneczko

cos slyszalam, ze po nd ma byc lepiej ;-)

ja juz po <wanna></span> koncze gessler i spac :-) znow caly tydzien pracowy wiec do weekendu nie ma co odliczac , chodz nd praca jest przyjemniejsza i lepiej platna :-P

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#253 LadyNefretete

LadyNefretete
  • Użytkownik
  • 6 718 postów

Napisano 20 września 2013 - 06:17

by humor był, wczoraj to nawet energie mialam i cos tam sprzatnełam

ja mam taki pan na niedzielę po pracy :lol: Bo ani dziś ani jutro raczej nie dam rady <bezradny></span>

Na dworze pada, szaro, ponuro

u mnie tylko zimno jak diabi, ale i tak jest ok. Mam wewnętrzne lato i Andaluzje :-D

<hellooo1></span>
Witam - kofeinowo-pracowo.
Nie wyspana zbyt, ale jest ok. Byle do 15, mam nadzieję, że dziś dzień wybitnie ciężki w pracy nie będzie. A po pracy, wieczorem ustawiłam się z chłopcami z mojego liceum, niektórych dawno nie widziałam, więc się cieszę ;-)
"You've gotta dance like there's nobody watching,
Love like you'll never be hurt,
Sing like there's nobody listening,
And live like it's heaven on earth."

#254 89kasienka89

89kasienka89
  • Użytkownik
  • 5 825 postów

Napisano 20 września 2013 - 06:24

Zimno jest i ja jutro chyba przypale w piecu to jest plus domu wolnostojacego, ze nie trzeba czekac kiedy bedzie sezon grzewczy

No zimno zimno, ale ja jeszcze mam piec nieuruchomiony :P Minusem jest to, że jak ma się na wegiel, to trzeba dokladać co jakiś czas :P Ja teraz mam gazowy, ale żre gazu tyle, ze rachunki kosmiczne potem.

Bry :)

Pierwszy dzień niebotycznei dłuuuuuugiego weekendu :mrgreen: Szkoda, że leje, ale to nic :P Dziś z Kotem urządzamy romantyczny wieczór we dwoje. I cały weekend mnie nie będzie, także dziewczynki, udanego odpoczynku i dla Was :*

#255 AgnieszkaT

AgnieszkaT
  • Użytkownik
  • 3 547 postów

Napisano 20 września 2013 - 07:22

Witam i ja!!

Wczoraj wieczorem się dowiedziałam, że do końca września pracuję co drugi dzień bo już ludzi mniej no i książki ode mnie wychodzą więc <jupi></span>
A w planach na dzisiaj... hmm.. kwiatki, sprzątanie i książka z kawuśką jakąś.
A ogólnie to mam zapalenie krtani i nie mam głosu, z czego cieszy się bardzo mój mąż bo jak to określił: w końcu ma chwilę ciszy i nie gadam mu non stop :-/ Chociaż zostaje mi szept i karteczki :mrgreen:
A co do pogody to ciepło i to na tyle, że dzisiaj śmigam w bojóweczkach ale kaloryfery już grzeją u mnie.

Miłego piątku!!!

#256 Kala1702

Kala1702
  • Użytkownik
  • 2 113 postów

Napisano 20 września 2013 - 07:45

89kasienka89, udanego weekendu :mrgreen:

A ogólnie to mam zapalenie krtani

uuu w takim razie zdrówka <pocieszacz></span>

Witam się ;-)

Mam nadzieję że będzie dzisiaj ładny dzień. Słonko się przebija dość fest :mrgreen:
Pierwsze co mam w planach to gimnastyka i chyba pójdę trochę pobiegać bo mam ochotę. Potem muszę jechać zakupić gdzieś bilety na niedzielny żużel. Mam nadzieję że jeszcze będą... Na wieczór planów póki co konkretnych nie mam. Po cichu liczę na to że będą motylki, skowronki i inne takie <serduszka></span> <serduszka></span> <bing1></span> <bing1></span> A tego się dowiem za jakiś czas :->

Miłego dnia laseczki <buzki></span>
"...Nie każda sytuacja, która wydaje się być beznadziejna jest nią w rzeczywistości..."

#257 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 20 września 2013 - 10:04

dokladnie :P a nie sezon grzewczy od listopada <jezorek11></span>

wczoraj od 2 dziewczyn słyszałam że u nich już grzeją (w blokach) :shock:

książka z kawuśką jakąś.

jenyyy jak mi się marzy taki dzień! kocyk, herbatka i dobra książka :->

<hello></span>

Odespałam nockę i wczorajszą imprezkę. W końcu poszłam :-P choć miałam niezłą rozkminę. Spoko było, kaca nie ma. Trzeba się ogarniać bo na 13:30 do pracy. Już się nie mogę doczekac wolnej niedzieli- mam nadzieję że spędzimy całą w łóżku z miśkiem jak ostatnio :-P

miłego ;-)

magdaaaaa dzięki :*

#258 Melodia19

Melodia19
  • Użytkownik
  • 3 228 postów

Napisano 20 września 2013 - 10:08

Hej Hej :-D

Noc przeszla troszke lepiej od ostatniej,przynajmniej cos spalam.

Dzisiaj nie chce mi sie uczyc <bezradny></span>
Zrobie cos dobrego na obiad i bede czekac na meza :->

Jutro jedziemy na moja uczelnie. Jeszcze nie mam jednego wpisu a gosc jest tylko jutro.
:-> a potem mamy zaproszenie na imieninki do taty mojego.

Zimno mi strasznie :roll:
przynajmniej słoneczko troszkę świeci

Milego

iv09i09kftvt0mdm.png

#259 AgnieszkaT

AgnieszkaT
  • Użytkownik
  • 3 547 postów

Napisano 20 września 2013 - 10:31

Kala, dzięki :->

jenyyy jak mi się marzy taki dzień! kocyk, herbatka i dobra książka

A co stoi na przeszkodzie?? :->
Ja już ogarnęłam co mogłam a o 12 idziemy z kuzynka na spacerek z psiakami do lasu (jak za dawnych czasów) :mrgreen:
Wpadła mi rano do mieszkania pszczółka ale jakaś taka nietomna. Podstawiłam gazetkę a ona biedna przysiadła na niej, więc ja ją sru na balkon na kwiatka. Jakaś dziwna ta zwierzyna.
No nic, wstawiam pranie i zaczynam się powoli ogarniać.

#260 89kasienka89

89kasienka89
  • Użytkownik
  • 5 825 postów

Napisano 20 września 2013 - 10:34

AgnieszkaT, zdrowia :) Ale tekst Twego Męża mnie rozwalił :lol: :lol:

Odespałam nockę i wczorajszą imprezkę. W końcu poszłam choć miałam niezłą rozkminę

Eeee tam, kiedy się bawić, jak nie teraz :P

wczoraj od 2 dziewczyn słyszałam że u nich już grzeją (w blokach)

Nie ma co się dziwić, u mnie koło 13 stopni na podwórku, zaraz znów w październiku śnieg przywali :P