[ Komentarz dodany przez: nie(d)oceniona: 2013-08-24, 17:08 ]
Wydzieliłam, bo to chyba temat na dłuższą i konkretną rozmowę
Napisano 24 sierpnia 2013 - 15:53
Napisano 24 sierpnia 2013 - 20:12
a nawet jak Ci przeszło to co? Jestemy ludzmi. reakcja obrrona po co mi to bylo.Nigdy by mi oczywiście nie przeszło przez myśl, że żałuje czy, że chciałabym cofnąć czas,
Love Love Love
Napisano 25 sierpnia 2013 - 09:17
jedne wiecej drugie mniej narzekaja , ale nie ma takiej co by jej dogodzic .Chce tylko wiedzieć, czy nie ja jedna tak narzekam
miałam tak samo z T w ciazynawet jak wyjdę to w domu mi się przemęczać nie pozwolą żebym tu z powrotem nie wylądowała.
Love Love Love
Napisano 25 sierpnia 2013 - 09:31
no pewnieMiałyście w ciąży takie okresy, że miałyście dość?
tu sie nie \zgodze bo chocby moja mama - w ciazy czula sie cudnie, nie tylko jeszcze ladniej wygladała ale zero jakichkolwiek dolegliwosci. Tyle ze to malo spotykane zjawiskoniestety piękne spokojne ciaze to tylko w tv
Napisano 25 sierpnia 2013 - 10:08
teraz juz sie tak nie dałam poniesc rozkazom lekarzy
Napisano 24 września 2013 - 06:57
Napisano 24 września 2013 - 07:05
ale staram się nad mdłościami panować
jdynie strach jak autobusem mam jechać...
Napisano 29 września 2013 - 13:45
mysle,ze za duzo czasu sprzyja rozmyslaniom i czarnym scenariuszomJa w domu na zwolnieniu, całe dnie sama
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 30 września 2013 - 08:47
Napisano 30 września 2013 - 11:44

Napisano 10 października 2013 - 17:13
Napisano 05 listopada 2013 - 09:12
mnie ominely mdlosci poranne, wymioty,
Czyli widzę, że nie jestem z tym sama
. ja do tej pory nie dowierzam że to ciąża może właśnie dlatego, że nie mam ani nudności jak na razie ani nie wymiotuje.
Momentami tylko pobolewa mnie dół brzuch jak na @. No i miewam napady wilczego głodu
Napisano 05 listopada 2013 - 09:56
Od początku ubolewam jeszcze nad bólem krzyża... jak chodżę to mnie nie boli ale jak już mam się położyć to istna katastrofa... jak by mnie łamało.
mdłości jeszcze nie przeszły choć to już ponad 3 miesiąc ![]()
Napisano 05 listopada 2013 - 10:24
@krowka17 powinny nie dlugo przechodzic
chodz moja siostra do samego konca miała mdłości i wymioty
no i mnie tez zaczął boleć, staram sie nie pokazywac tego i nie robic z tego wielkiego haloo , ale ból czasami jest spory, własnie przy kładzeniu sie i wstawaniu, po całej nocy niby śpiącej, i tak mam bóle:/
ubolewam jeszcze nad bólem krzyża.
I narazie brzuch nie przeszkadza w niczy, minimum 3 razy dzienie zapominam ze jestem w ciazy heheehe
Ale kopniaki i wygibaski są juz mocno widoczne dla otoczenia ![]()
Love Love Love
Napisano 05 listopada 2013 - 15:05
Dla otoczenia pół biedy, ale dla mnie są tak odczuwalne, ze czasem aż boli
Jak byłam w mojej drugiej ciąży Marysia nasza córeczka to po żołądku mnie kopała strasznie bolało , i pod żebra wsadzała , a to rączki i nóżki .. nasza najmniejsza Niunia to mało ruchliwa była , a teraz to biega po domu jak szalona ![]()
@krowka17 powinny nie dlugo przechodzic chodz moja siostra do samego konca miała mdłości i wymioty
Też tak uważam .. u mojej siostry ciotecznej podobnie było w swojej pierwszej ciąży .. do samej końcówki męczyła się z mdłościami , a teraz jak jest w drugiej ciąży to już w 3 miesiącu jej mdłości przeszły , i teraz nie ma żadnych dolegliwości ![]()
Monia66 Ja też nie miałam żadnych objawów ciążowych , i naprawdę nie jedna mi ich zazdrościła ![]()

Napisano 02 grudnia 2013 - 18:00
U mnie pojawił się problem ostatnio ze spaniem w nocy. Kiedy leże w łóżku zwłaszcza wieczorem czuje jakby takie rwanie, ciągnięcie w podbrzuszu.
Nie wiem kompletnie jak się ułożyć, jaka pozycja byłby najlepsza, jest to momentami męczące dla mnie bo nie mogę zasnąć. Czy któraś w ciąży też takie coś miała ![]()
Napisano 03 grudnia 2013 - 10:58
ja czegoś takiego nie miałam ale np. źle mi się leży na plecach bo czuję wtedy bardzo napięty brzuch ...i mi to przeszkadza...
A na boku śpi mi się idealnie choć ja zawsze śpię na boku nawet nie będąc w ciąży
Czytałam że najlepiej spać na lewym boku ja tez mam zawsze trochę ugięte nogi żeby nie naciągać podbrzusza ![]()
Napisano 03 grudnia 2013 - 12:34
U mnie pojawił się problem ostatnio ze spaniem w nocy. Kiedy leże w łóżku zwłaszcza wieczorem czuje jakby takie rwanie, ciągnięcie w podbrzuszu.
Nie wiem kompletnie jak się ułożyć, jaka pozycja byłby najlepsza, jest to momentami męczące dla mnie bo nie mogę zasnąć. Czy któraś w ciąży też takie coś miała
Ja miałam tak samo.. jak już brzuszek był większy strasznie się kręciłam na plecach źle , na jednym boku tez nie dobrze .. na drugim nie mogłam spać ze względu na moją wadę .. i chcieć nie chcieć jakoś na plecach usypiałam

| Temat | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|
Pielęgnacja łuszczycy w ciąży |
|
|
|
Podpięty Jak przygotować się do ciąży? |
|
|
|
Dolegliwości bólowe podczas ciąży - ankieta |
|