Moje samopoczucie na początku ciąży było nieciekawe, przez jakieś dobre 3 miesiące, ale teraz jest już dobrze tylko sporadycznie mam gorsze dni.
Samopoczucie w ciąży
Napisano 09 maja 2017 - 09:43
Napisano 14 czerwca 2017 - 11:17
Ja zaczęłam III trymestr, najgorzej było na początku, wymioty, senność itp, potem było i jak do tej pory jest wszystko ok nie licząc praktycznie cały czas odczuwania głodu... ![]()
Napisano 20 czerwca 2017 - 11:39
Chociaż przyznam, że od kilku dni mam napływ energii. Może będzie podobnie jak z Młodą, że najgorsze minęło po 11 tygodniu. Oby!
-Mamusiu, czy miałaś kiedyś marzenie?
-Miałam, idzie teraz koło mnie i trzyma mnie za rękę! 
Napisano 13 lipca 2017 - 09:51
@Aspirynkaaa w drugiej ciąży jest zdecydowanie trudniej, to fakt, mam nadzieję, że najgorsze masz za sobą ![]()
Napisano 29 lipca 2017 - 16:02
Po poprzedniej raczej się nie spodziewałam, że będzie dane mi doświadczyć tego, że może być cudownie. Ale zdecydowanie jest
Dzidzia rośnie, od 2 dni ją czuję. Na wadze -5kg od pierwszej wizyty u ginekologa. I chociaż schudłam to wczoraj ostatni raz założyłam nieciążowe dżinsy! Po 3 godzinach za kierownicą, musiałam rozpiąć spodnie i tak z wywalonym brzuchem wracałam do domu
-Mamusiu, czy miałaś kiedyś marzenie?
-Miałam, idzie teraz koło mnie i trzyma mnie za rękę! 
Napisano 24 sierpnia 2022 - 07:32
Żeby mieć lepsze samopoczucie warto zadbać o siebie w tym magicznym czasie. Sprawdź tutaj, jak się przygotować do ciąży i jak się troszczyć o siebie w tym czasie.