Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Nowy zamknięty dział

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
79 odpowiedzi w tym temacie

#61 elizabeth

elizabeth

lady

• Użytkownik
  • 7 114 postów

Napisano 15 sierpnia 2013 - 09:02

A ja mam pytanie.
Dostalam na pw wiadomosci od dziewczyny. Pisze ze na forum jest juz dzial zamkniety tylko niewidoczny dla reszty forumek. Sa tam Moderatorki i sa wybrane osoby.
Wiec...ja o czym nie wiem

Faktycznie jakiś czas po założeniu forum powstał taki dział. Kto i dlaczego go założył? Tego się już chyba nie dowiemy. Był schowany, miał własny wewnętrzny regulamin, który mówił o tym, że o tym dziale nie rozmawia się na forum ogólnym. Część z Was może kojarzyć, że czasem pojawiały się dziwne historie, czasem ktoś łamał zasady i mówił o nim innym.
Selekcja w dziale była tak zaostrzona, że samoistnie sie wypalił.
Obecnie jedyny dział zamknięty o którym nam wiadomo, to dział zielonych.
Wiadomość, którą dostało kilka z Was napisała zapewne była użytkowniczka, która była w takim dziale.

<serducho>
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat

są z nami zawsze, chcesz czy nie.

Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany

być może kiedyś spełnią się?

Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy

w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

65vqegz2wjpc3llf.png

#62 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 15 sierpnia 2013 - 09:27

to dział zielonych.

a to akurat nic takiego. Normalna rzecz .
Ale powiem ze ja ze swiadomoscia ze taki dzial byl czuje sie dziwnie troche. Bo ja rozumiem ze mozna mnie nie lubic, nie ufac, pala checia zemsta czy nawet nienawiscia. Wolno wam. Ale jestem juz na tym forum jakis dluzszy czas.Nie kopie dolkow , pisze jak u mnie jest, tworze razem z innymi forumkami portal, nie raz nie dwa uzewnetrznialam sie, mam swoja galerie wiec jakby nie patrzec darze forumki jakims zaufaniem.. I do owego dzialu wcale a wcale nie musialam miec dostep( do tego co ma powstac tez nie musze) ale fajnie by bylo wiedziec ze on istnial. Wedlug owej forumki istnieje nadal i nazywa sie Intimo. troche sie pogubilam w tym wszystkim.

Wiadomość, którą dostało kilka z Was napisała zapewne była użytkowniczka, która była w takim dziale

tak napisała ze nalezała do Waszego Grona;)

dzieki za odpowiedz.
Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim

#63 elizabeth

elizabeth

lady

• Użytkownik
  • 7 114 postów

Napisano 15 sierpnia 2013 - 09:48

tak napisała ze nalezała do Waszego Grona;)

nigdy nie napisałam, że ja tam należałam :) ona napisała w tej wiadomości o moderatorkach, ale raczej tych, które były 'za jej kadencji'

ale fajnie by bylo wiedziec ze on istnial.

nie my ustalałyśmy zasady tego działu, ale będąc moderatorami ich przestrzegamy. Zreszta po co mówić o tym co było kiedyś, a nie m teraz?
Ten temat powstał z prostego powodu - chcemy stworzyć dla Was taki dział, ale na innych - lepszych warunkach.
Po co w takim razie dąsy z powodu tego co było?

<serducho>

65vqegz2wjpc3llf.png

#64 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 15 sierpnia 2013 - 10:04

Po co w takim razie dąsy z powodu tego co było?

ale ja sie nie dasam...;)
Czemu wyrazenie swojego zdania, napisanie ze sie z tym czuje dziwnie jest odbierane jako dasy ;-)
Ja nie pisze ze sie obrazam, tylko ze troche mi z tym dziwnie. Moge tak to odczuwac.:) i nie widze w tym niz zlego.Przeciez nikogo Eli nie obrazam .
Zadałam pytanie, odpowiedziałas, ja napisałam ze mi z tym dziwnie.:P

To tyle. :)

#65 Aspirynkaaa

Aspirynkaaa

I do!

• Użytkownik
  • 3 557 postów

Napisano 15 sierpnia 2013 - 10:16

Poczytałam temat i oto moje wnioski:

- fajnie by było, gdyby o przyjęciu do działu decydowano w podobny sposób, jak to się dzieje w dziele z fotami. 800 postów to wcale nie tak mało, o ile są treściwe. Ja np. nie udzielam sie w tematach typu "co dziś zjadłaś"/"ile ćwiczyłaś"/"co mam na sobie założone", a nawet w pozytywach i negatywach rzadko i tym sposobem mimo dość długiego stażu na forum, mam stosunkowo mało postów "nabitych". :-) Czyli określony czas na forum ( wg mnie pół roku to minimum), ilość postów (800 mi by pasowało chyba ;> ) i do tego fajnie, jakby brać pod uwagę zdanie dziewczyn będących w dziale.

- jeśli chodzi o formę tego działu, to byłabym za osobnymi tematami dla użytkowniczek, żeby nie zrobiły się z tego drugie pogaduchy;
- nazwa jest najmniej istotna, mi dzisiaj od rana chodzi po głowie miasto kobiet, ale to chyba taki program w tv jest; :lol: Ale Tilkowa wyspa też mi się podoba. :-P

- jak już pisałam wcześniej- uważam, że przed wejściem nowej osoby do działu, każda forumka już w nim będąca powinna mieć prawo do usunięcia tematu dotyczącego jej sprawy;

- i ciągle piszemy o problemach, które będą w dziale poruszane, a przecież są też i radości, o których na ogóle nie chce się mówić. Mam nadzieję, że również do tego ten dział będzie służył. :-D

- uważam też, że forumka, która myśli, że spełnia wszystkie warunki może się o dostęp ubiegać. A jeśli dziewczyny w dziale uznają, że fajnie by było, żeby ktoś z forum ogólnego dołączył, to przecież można tej osobie zasugerować to i zapytać, czy nie ma ochoty. Zostawiłabym tutaj dwie opcje.

-dział powinien być dla kobiet- żadnego faceta bym nie wpuściła, nawet jeśli kiedyś pojawiłby się jakiś spełniający pozostałe warunki;

I na koniec: koniecznie trzeba dodać w regulaminie nowego działu, że nie można spraw tam poruszanych wynosić na zewnątrz w jakikolwiek sposób. I chyba określić jakieś kary za takie rzeczy.

-Mamusiu, czy miałaś kiedyś marzenie?

-Miałam, idzie teraz koło mnie i trzyma mnie za rękę! dzieci139.gifdzieci139.gif

#66 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 15 sierpnia 2013 - 10:42

Ale powiem ze ja ze swiadomoscia ze taki dzial byl czuje sie dziwnie troche. Bo ja rozumiem ze mozna mnie nie lubic, nie ufac, pala checia zemsta czy nawet nienawiscia

ale to bylo chyba jak jeszcze cie na forum nie bylo i byla zasada , ze nikt oprocz tych ktore tam sa o tym nie dyskutuja .

jest pomysl na storzenie czegos takiego tylko na nowych warunkach i mysle ze wiele dziewczyn na tym skorzysta, ze cis takiego bedzie,

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#67 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 15 sierpnia 2013 - 10:49

MAgda kiedy taki dzial byl czy za moich czasow czy wczesniej to wiesz. Nie zmienia to faktu ze ukrywanie tego jest( bylo, sory) dziwne.

Mysle ze to co napisala Aspirynka jest dobre.
I nazwa Miasto Kobiet tez fajna. Nawet lepsza niz Wyspa.CZy Intymnie. ( szczegolnie jesli byl kiedys juz taki dzial Intimo - to moze isc lepiej inna droga) ;)

#68 Torii1988

Torii1988
  • Zbanowani
  • 8 196 postów

Napisano 15 sierpnia 2013 - 11:23

Nie zmienia to faktu ze ukrywanie tego jest( bylo, sory) dziwne.

dziwne osoby też kiedyś prowadziły to forum ;-)

dla mnie nazw bez znaczenia ale może by ankiete zrobić z propozycjami?

#69 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 15 sierpnia 2013 - 11:27

dla mnie nazw bez znaczenia ale może by ankiete zrobić z propozycjami?

dobry pomysl ;)

moze nazwa : Miedzy nami kobietami ?albo Swiat Kobiety ? :->

#70 elizabeth

elizabeth

lady

• Użytkownik
  • 7 114 postów

Napisano 15 sierpnia 2013 - 12:00

Mi podoba się nazwa, którą wymyśliła Tilka - wyspa kobiet ;-) bardzo fajnie :)

<serducho>

65vqegz2wjpc3llf.png

#71 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 15 sierpnia 2013 - 12:39

wyspa kobiet

Też pasuje mi wyspa :) :)
“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#72 Kahela

Kahela
  • Użytkownik
  • 5 351 postów

Napisano 15 sierpnia 2013 - 12:55

Ja nie pisze ze sie obrazam, tylko ze troche mi z tym dziwnie. Moge tak to odczuwac.:) i nie widze w tym niz zlego.Przeciez nikogo Eli nie obrazam .
Zadałam pytanie, odpowiedziałas, ja napisałam ze mi z tym dziwnie.:P

To tyle. :)

ja myślę, że skoro modki o tym dziale piszą, to nie zdradzę wielkiej tajemnicy, że taki dział był i owszem, nawet do niego należałam.

Ale powiem Ci Sajurka, że nie masz się co dziwnie czuć, bo tam nie wchodziło się za zasługi, nikt nie decydował kto tam wejdzie, tylko po przekroczeniu odpowiedniej ilości postów (bodajże 2000 - nie pamiętam dokładnie) samoczynnie wyskakiwał ten dział w menu Forum. A nie mówiło się o tym, żeby dziewczyny miały niespodziankę, bo KAŻDA po przekroczeniu wymaganej ilości postów dostawała tam dostęp ;)
Do dupy było w Peru...więc wróciłam... :-D

#73 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 15 sierpnia 2013 - 13:49

sajuri o tym sie nie mowilo oficjalnie bo taka byla zasada , kiedys gdzies o tym napisalam to mi zielona usunela i napisala mi ze to ze byla zasada ze o tym ze takie cos bylo sie nie pisze na forum , nawet jak tego nie ma .

#74 inqaa

inqaa
  • Moderator
  • 5 515 postów

Napisano 15 sierpnia 2013 - 14:23

wyspa kobiet to bardzo dobra nazwa. Jeżeli do tego dołoży się jeszcze dobry regulamin to już w ogóle powinno być tam super ;-)

Keep calm and become a doctor <serducho> // Mission completed <tanczy7>

#75 malwitka

malwitka
  • Użytkownik
  • 1 213 postów

Napisano 15 sierpnia 2013 - 19:58

wyspa kobiet

<ookk></span> mnie się wszystko podoba :-D A tak pi razy drzwi, kiedy teni dział będzie już otwarty ???

#76 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 15 sierpnia 2013 - 20:22

Tak jak pisalam, max kilka miesiecy. ;-) dokladnej daty na razie brak.

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#77 laza

laza

Administrator

• Admin
  • 62 postów

Napisano 15 sierpnia 2013 - 20:39

malwitka, można powiedzieć kwestia czasu ;-)

#78 elizabeth

elizabeth

lady

• Użytkownik
  • 7 114 postów

Napisano 22 października 2013 - 10:59

Dziewczyny, podbijam.

Czy macie jeszcze cos do dodania? Głównie odnośnie tego jakimi kryteriami będziemy się posługiwać przy wpuszczaniu do działu nowych użytkowniczek.

<serducho>

65vqegz2wjpc3llf.png

#79 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 24 października 2013 - 16:32

Myśle ze wiekszość sugestii i pomysłow dziewczyn juz tu zostało napisane , teraz tylko zebrac to i cos wykombinować , jakiś kompromis.

#80 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 24 października 2013 - 17:40

Bardzo fajnie, że mój pomysł na nazwę działu zatwierdzono :)

"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png