modki a jak to bedzie z wami
Nowy zamknięty dział
Napisano 13 sierpnia 2013 - 21:16
modki a jak to bedzie z wami
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 13 sierpnia 2013 - 21:31
I sama sobie teraz przeczysz. Bo wchodząc nie masz możliwości decydowania więc już nie KAŻDA. Chcesz się podzielić problemem to piszesz do wszystkich. Inne mogą się pokasować i tyle. Bo kogoś nie lubią. Moim zdaniem to nie w porządku.KAŻDA użytkowniczka jednak powinna mieć możliwość decydowania o tym z kim i czym chce się dzielić
Ale ja nigdy, nigdzie i nikogo nie prosiłam o skasowanie. Wiem jaki regulamin akceptowałam, ja czytam regulaminy. Popełniłam ogromny błąd, więcej tego nie zrobiłam.Taki jest Regulamin forum, który zaakceptowałaś wchodząc na forum.
Co nie znaczy, że uważam za sprawiedliwe że tworzy się coś dla jednych, a drudzy tej możliwości nie mają.
Tu może wejść osoba z mojego miasta i ja nie mogę usunąć mojego wpisu, bo się obawiam, że odgadnie kim jestem. Więc nie podoba mi się że będą te ważniejsze z takim prawem i te nieważne bez tego. Regulamin był jeden i moim zdaniem jeśli tam będzie możliwość kasowania to tu też powinna.
No i dlatego skoro inne mają się zgodzić to nie powinno być nieufności. A jeśli jest to nie wiem po co uzyskuje ktoś dostęp.I nikt nikomu tam nie karze być, naprawdę
Obecność dobrowolna za zgodą obecnego tam już składu
I ja wiem że i tak nie dostanę dostępu (zresztą jak na razie nie chciałabym zwierzać się komuś kto mnie uważa za trolla) ale widzę tu dużą niesprawiedliwość i pokazanie wyższości jednych nad drugimi. I już się więcej nie udzielam w tym temacie bo to w sumie wasz dział. Wyrqziłam tylko zdanie.
Każdy z nas urodził się ateistą
Napisano 13 sierpnia 2013 - 21:44
Bo wchodząc nie masz możliwości decydowania więc już nie KAŻDA. Chcesz się podzielić problemem to piszesz do wszystkich.
Riia, wchodzisz tam, nie po to, żeby pisać o swoich problemach, ale również po to, żeby kogoś wspomóc dobrym słowem. Poza tym, nikt nie każe tam się uzewnętrzniać- masz wybór- nie musisz tam pisać jeśli skład Ci się nie podoba.
Regulamin był jeden i moim zdaniem jeśli tam będzie możliwość kasowania to tu też powinna.
Regulamin stworzony jest dla forum ogólnego. Takie ryzyko, że jak decydujesz się pisać to przeczytać może każdy. Osobny dział, na specjalnych zasadach. Poza tym już któraś z nas Ci napisała- kasowanie postów, powoduje, ze temat staje się nieczytelny- skoasowanie całego watku tym nie grozi.
No i dlatego skoro inne mają się zgodzić to nie powinno być nieufności. A jeśli jest to nie wiem po co uzyskuje ktoś dostęp.
I ja wiem że i tak nie dostanę dostępu (zresztą jak na razie nie chciałabym zwierzać się komuś kto mnie uważa za trolla) ale widzę tu dużą niesprawiedliwość i pokazanie wyższości jednych nad drugimi. I już się więcej nie udzielam w tym temacie bo to w sumie wasz dział. Wyrqziłam tylko zdanie.
Ja nawet nie wiem co Ci odpisać. Wałkujesz temat- i tak nie dostanę tam dostępu, ale widzę niesprawiedliwość, ale nie chcę, ale nie będę pisać, ale jak sie jednak dostanę
ze nie kazdy lubi kazdą zielona
Napisano 13 sierpnia 2013 - 21:45
więc nie będziesz musiał nic pisać i nic czytać! i nikt nic nie skasuje ze względu na to że cie nie lubi bo ciebie tam nie będzie. wiec nie rób problemu za wczasu..............ja wiem że i tak nie dostanę dostępu
Napisano 13 sierpnia 2013 - 21:47
Riia dla mnie to co piszesz wygląda jak "problem za problem". Ja się wyżalę, ale najpierw muszę poczytać Twoje żale. Przecież wchodząca osoba nie będzie nawet wiedziała czy czyjś wątek był czy go nie było. Moim zdaniem WCHODZĄCA osoba ma właśnie "przewagę", bo ona widząc grono jakie jest w dziale decyduje ile chce napisać. A potem jeśli jej nie będzie z 2 miesiące, a pojawią się nowe forumki to jeśli uzna, że nie chce, żeby np. o jej rozwodzie, kłótnią z teściową, kłótniami z mężem czytał ktoś kogo ona nie kojarzy to temat wykasuje.Chcesz się podzielić problemem to piszesz do wszystkich. Inne mogą się pokasować i tyle. Bo kogoś nie lubią. Moim zdaniem to nie w porządku.
Ale to chyba logiczne skoro piszesz coś na publicznym forum, że jest to ogólnodostępneTu może wejść osoba z mojego miasta i ja nie mogę usunąć mojego wpisu, bo się obawiam, że odgadnie kim jestem.
Dlaczego fakt, że fotki są w dziale ukrytym i mają swój regulamin Cię nie oburza? a nowy dział, który powstaje powinien mieć reguły jak dział ogólny?Regulamin był jeden i moim zdaniem jeśli tam będzie możliwość kasowania to tu też powinna.
Ale ja kompletnie nie rozumiem wyższości w tym momencie. Tak by było gdyby jedne forumki miały pokasowane posty na forum ogólnym, a inne już nie. A nie w momencie gdy ustalane są reguły dla nowego działu.pokazanie wyższości jednych nad drugimi
Napisano 13 sierpnia 2013 - 21:47
Napisano 13 sierpnia 2013 - 21:50
Napisano 13 sierpnia 2013 - 22:13
wchodzisz tam, nie po to, żeby pisać o swoich problemach, ale również po to, żeby kogoś wspomóc dobrym słowem.
Oczywiście, ale zakładam, że ktoś może chcieć coś napisać. Więc fajnie jeśli inne darzą tą osobę zaufaniem (jakim można darzyć ludzi z forum). Bo ciągle piszecie o zaufaniu, miejscu gdzie można pisać coś z tymi którym się ufa, a jednocześnie piszecie a co tymi którym się nie ufa.
Ja nawet nie wiem co Ci odpisać. Wałkujesz temat- i tak nie dostanę tam dostępu,:
Bo wiem że jestem uważana przez niektóre za trolla. Nie będę tego ukrywać. A to akurat miłe nie jest.
A że coś mi się nie podoba to nie mogę tego napisać? Mam inne zdanie co nie znaczy że musi być brane pod uwagę, ale nie wiem czemu nie mogę napisać głośno że coś uważam za niesprawiedliwe. Muszę się zgadzać i przytakiwać?
więc nie będziesz musiał nic pisać i nic czytać! i nikt nic nie skasuje ze względu na to że cie nie lubi bo ciebie tam nie będzie. wiec nie rób problemu za wczasu..............
No jak zwykle ja wałkuję, bo sama ze sobą piszę ,wy nie piszecie tego samego tylko ja jestem ta zła. Wy odpisujecie jest ok, ja odpisuję oczywiście robię problem. Naprawdę czasem warto spojrzeć też na siebie.
Ale gdzie ja tak twierdzę? Zupełnie o co innego mi chodzi. Ja nie muszę czytać, możecie kasować tylko po co w takim razie osoby którym się nie ufa. To Wy robicie problem zawczasu, bo co jeśli wejdzie ktoś z mojego miasta, siostra, mama, teściowa. Zanim tam wejdzie doskonale będziecie wiedzieć kim jest.Riia dla mnie to co piszesz wygląda jak "problem za problem". Ja się wyżalę, ale najpierw muszę poczytać Twoje żale.
Ja nie tyle chciałabym to wykasować co żałuję, że się otworzyłam z myślą, że otrzymam wsparcie a nie oskarżenia o bycie trollem. Mam nauczkę i więcej tego nie zrobię.Ale to chyba logiczne skoro piszesz coś na publicznym forum, że jest to ogólnodostępne
nie Ty jedna chciałabyś coś wykasować.
Właśnie dlatego, że przed np moim wejściem nie można wykasować swoich zdjęć bo mi nie ufasz. To zupełnie inna rzecz.Dlaczego fakt, że fotki są w dziale ukrytym i mają swój regulamin Cię nie oburza? a nowy dział, który powstaje powinien mieć reguły jak dział ogólny?
Dziewczyny po to był wątek aby się wypowiedzieć. Przecież nikogo nie wyzwałam i nie uraziłam pisząc że dla mnie tak nie powinno być. Po to chyba był ten wątek, aby kazda napisała co myśli. Zapytałam czy mogę się tu udzielać bylo napisać, ze nie. Jestem tu od niedawna moze i faktycznie te które są tu dłużej powinny decydować i pisać. Ale nie wiem czemu jak ktoś ma inne zdanie to od razu robi się niemiło i jest problem.
Napisano 14 sierpnia 2013 - 05:33
o wlasnie. Cos za cos.Ja się wyżalę, ale najpierw muszę poczytać Twoje żale
Ria ja bym nie chciala aby w ten intymny swiat wlazła nagle kolezanka z klatki obok
i ja akurat mimo ze nie raz nie dwa mialam zdanie podobne do twojego to tutaj nie rozumiem Twoich watpliwosci
Poza tym Ria- ja tez nie wiem czy dostane dostep, tez nie jestem lubiana przez kazdego, ale nie robie z tego problemu. Bedzie co ma byc
Na forum sie swiat nie konczy prawda ?
Napisano 14 sierpnia 2013 - 07:36
Ria ja bym nie chciala aby w ten intymny swiat wlazła nagle kolezanka z klatki obok
![]()
i ja akurat mimo ze nie raz nie dwa mialam zdanie podobne do twojego to tutaj nie rozumiem Twoich watpliwosci
Poza tym Ria- ja tez nie wiem czy dostane dostep, tez nie jestem lubiana przez kazdego, ale nie robie z tego problemu. Bedzie co ma byc![]()
Na forum sie swiat nie konczy prawda ?
Też bym nie chciała aby weszła tam osoba która mnie zna i doskonale to rozumiem. Nie rozumiem tylko robienia wątku intymnego i zastanawiania się co zrobić jak wejdzie tam osoba, której się nie ufa. To po co ją wpuszczać w ogóle? Dla mnie to robienie na siłę problemu. Nie ufam=nie wpuszczam. Problemu nie ma, a nie potem jak teraz wielka kłótnia bo powiedziałam że coś jest moim zdaniem nie tak.
I szczerze to ja nie myślę aby ten dostęp do tego działu mieć bo tak naprawdę już się zraziłam do mówienia tutaj o prawdziwych problemach.O pracy, o zakupach, o filmie owszem, ale nie o problemach.
Mnie nie każdy musi lubić, ja też nie lubię tutaj każdego. I mi to nie przeszkadza, nie mam z tym problemu. Ale co innego jest nie lubić a co innego mówić że jestem trollem i że się oszukuje. To nic miłego zwłaszcza po tym jak się otworzyło. I pewnie nie wróciłabym tutaj gdyby właśnie nie parę osób (Ty między innymi).
Oczywiście, że świat się nie kończy na forum. Ale jeśli inne zdanie jest od razu odbierane jako atak, oburzanie, wałkowanie to trochę odbiera ochotę na pisanie. Świat nie jest jednolity, a jeśli niektóre oczekują że będę zawsze je popierać i mówić ale super, cudownie to po co robią forum dla każdego.
Napisano 14 sierpnia 2013 - 07:49
I magdaaaa, adminów też nie wpuszczać, bo ich nie znacie? Zielone mają się opiekować forum. Jedyny wyjątek, gdzie zielone może nie mieć dostępu to fotki. I tylko i wyłacznie ze względu na wewnętrzny regulamin działu.
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 14 sierpnia 2013 - 11:34
A ja to nieBo wiem że jestem uważana przez niektóre za trolla.
Co do działu, to hmm... mam mieszane uczucia, bo zaczyna się tworzyć taka 'elita'
I po kiego te tajemnice, że osoby poza działem nie będą wiedzieć, kto do niego należy, żeby nie było zazdrości. Niepotrzebne tajemnice - nie znoszę takiej niewiedzy.
Poza tym uważam, że forum to forum. Powinno pozostać miejscem publicznym, Chcecie gadać to niech zostaną rozmowy na privie i innych komunikatorach, albo w realu i tyle
Napisano 14 sierpnia 2013 - 12:00
Kuuurde. Ale nikt nikogo nie zmusza, żeby był w tym dziale. Nie wiem jak można tego nie rozumieć? Nie chcesz tam należeć, dział wydaje Ci się niepotrzebny - ok, pisz dalej na ogólnym i po problemie.Poza tym uważam, że forum to forum. Powinno pozostać miejscem publicznym, Chcecie gadać to niech zostaną rozmowy na privie i innych komunikatorach, albo w realu i tyle
Same na siłe wyszukujecie sobie problemy
Ja bym to nazwała bezpiecznym miejscem na swoje sprawy i problemy o których niekoniecznie cały internet musi czytać, ale jak wolisz nazwać to elitą to można i taką nazwę wziąć pod uwagębo zaczyna się tworzyć taka 'elita'
Jeśli byłyby to warunki: pół roku na forum, 800 postów to zobaczcie ile z Was może taki dostęp uzyskać. I gdzie tutaj jakaś elita??
Nie chodzi przecież o to, że wejdzie tak 10 dziewczyn, które sobie ufają, mają kontakt poza forum i zamkną się i wypną na reszte forum. Bo wtedy to już byłoby bez sensu...
Na razie chodzi nam o takie ogólniki, czy taki dział Wam się przyda! I o jakieś podstawowe zasady jakie mają tam panować. A nie o zakładanie z góry, że tworzy się elita...
Napisano 14 sierpnia 2013 - 13:35
Same na siłe wyszukujecie sobie problemy
A najlepsze to już jest jak ktoś się wypowiada jak dział powinien wyglądać, mimo, że nie zamierza do tego działu wstąpić
![]()
.
Jest temat to się wypowiadam. Dzieci nie mam to też nie powinnam się udzielać w tych wątkach? Zresztą na początku zapytałam czy powinnam się wypowiadać i jakoś żadna nie napisała NIE. To nie wiem o co teraz afera. Same robicie problem, obrażacie się i unosicie a potem zwalacie to na kogoś innego. Dziecinada.
I owszem na dzień dzisiejszy nie chciałabym tam dostępu, ale nie wiem co będzie za 2 lata (jeśli jeszcze będę tutaj). To dopiero za dwa lata mogę się odezwać? Potem będzie że jak był temat to się nie udzielałam. Pomyśl czasem zanim coś napiszesz.
Wisienkowa
Naprawdę Ciebie za trolla? No to witaj w klubie
Napisano 14 sierpnia 2013 - 15:17
A jesli czujesz sie urażona, bo po raz kolejny wspominasz o sobie jako trolu i masz jakies, ale to zapraszam do brudów.
Napisano 14 sierpnia 2013 - 15:20
Nie wystarczy jeden ?
Napisano 14 sierpnia 2013 - 15:37
jak te kilka dziewczyn ogarnia forum to moze do tak malego dzialu wystarczylaby jednaZielone mają się opiekować forum
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 14 sierpnia 2013 - 17:01
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 14 sierpnia 2013 - 18:28
Dostalam na pw wiadomosci od dziewczyny. Pisze ze na forum jest juz dzial zamkniety tylko niewidoczny dla reszty forumek. Sa tam Moderatorki i sa wybrane osoby.
Wiec...ja o czym nie wiem czy zostalam wpuszczona w maliny przez owa osobe
Wisienkowa Elita to juz jest dawno. Ale to chyba na kazdym forum
Co do dzialu...wpuszcza tam kogos..zaufania...
ok. Jakas forumke x wpusci sie do tego dzialu bo sie jej zaufa. Ale nie jest powiedziane ze ona zaufa komus kto tam jest i moze wcale pisac nie bedzie. Wiadomo nie musi . Tylko teraz troszke traci sens taki dzial.
Jak bylam zapalona do tego tak sama teraz nie wiem.
Zreszta mnie w sumie obojetne. Raczej i tak do owego grona nie zostane zaproszona a tez jakos bic sie o to nie bede.
Napisano 15 sierpnia 2013 - 08:41
Witaj,
Jestem jedną z dziewczyn, które kiedyś tu pisały, ale wolały odejść na normalne forum. Jednak z sentymentu czasem podczytuje i nie podoba mi się co tu się dzieje. Tym bardziej, że poruszony został teraz temat zamkniętego wątku, który na forum w rzeczywistości od wielu lat istnieje, tylko dla większości użytkowniczek jest niewidoczny. Nazywa się Intimo. Prócz zielonych mają tam dostęp niektóre forumki z kółka wzajemnej adoracji. Wiem o tym, bo sama kiedyś do niego należałam. I myślę, że czas najwyższy zabrać głos i powiedzieć, że wiecie i się nie godzicie na takie nierówne traktowanie. Tym bardziej, że to jak zachowują się niektóre moderatorki jest wręcz karygodne. Kiedy poruszę ten temat na forum, na pewno zostanę zbanowana, ale wszystkich użytkowniczek nie mogą zbanować. Dlatego jesteś jedną z dziewczyn, które wybrałam, abyście zadecydowały czy podać tą informację do wiadomości wszystkich i w końcu skończyły tą obłudę, która wkradła się w rządy administracji.
Temat sam w sobie bardzo mi się podoba, ale dostając takie wiadomości (znana/nieznana mi osoba) MOJE zaufanie ulega 'degradacji'
Dział jest świetnym rozwiązaniem, ponieważ nie wszystkie tematy chce się poruszać na forum publicznym (ze względu na rozpowszechnienie i dostępność), a chciałoby się pogadać ze wszystkimi, a przykładowo, a nie sposób tego zrobić na PRIVIE lub w chacie.
Osoby, które są tutaj krócej lub udzielają się rzadziej, patrząc na to, faktycznie mogą sobie pomysleć, że to 'elita' ect. Ale jak już wspominałyście do działu można przyłączyć się z WŁASNEJ, nieprzymuszonej woli. Poza tym skoro komuś się coś nie podoba (a zawsze tak będzie) nie musi w tym brać udziału lub posłużyć się PRIVEM.
Dostęp podobny do Działu z Fotkami - ok, ale minimalnie wydłużyłabym go. Moim zdaniem pół roku to nie jest wiele. Zdaje się, że Inqaa pisała o roku czasu i 1000 postów. To wcale nie jest głupie, ponieważ to daje większą szansę na pozanie tej osoby na forum publicznym, weryfikację czy jest wiarygodna i później uzyskanie dostęp do działu prywatnego, wówaczas już bez żadnych ankiet etc. o których pisałyście. Po roku i 1000 postach tak jak z fotkami prosimy o dostęp, a te które w dziale już są niech decydują czy ta osoba może wejść czy nie i np. jeśli któraś ma życzenie to info do modków o usunięcie któregos tematu. Osoby których dłużej nie będzie można 'wyciszyć', bez sensu jest usuwanie skoro znamy ją itd. Tak sobie wymyśliłam
Sama nazwa działu INTYMNIE - strzał w 10