Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Pogaduszki lipcowe

• Zamknięty Temat jest zamknięty
383 odpowiedzi w tym temacie

#161 Melodia19

Melodia19
  • Użytkownik
  • 3 228 postów

Napisano 13 lipca 2013 - 10:13

Hej hej...

W końcu mam chwilę , żeby Wam coś naskrobać.
A więc u mnie teraz dużo się dzieje w związku z weselem.

W czwartek wieczorem dokladnie o 22, leżąc i oglądając z K film, otrzymalismy telefon od barmana , ktory nas powiadomił , że go nie będzie, gdyż pływa na statku i dostal jakis wyjazd na ten dzień :shock: ... :evil: :evil:
Nawet nie raczyl nam nikogo dać w zastępstwie.
Od razu odpalilismy internet i pierwsza lepsza agencja barmanów , niedaleko naszej miejscowosci, zadzwonilismy, umowilismy się, wczoraj podpisalismy umowe i mamy spokoj w tym temacie.

W środe bylam u gina, i z dzidziem wszystko Ok, ale mam problem z jedną nerką, i wtedy co mnie tak bolalo to miałam jakis zastój, i lekarka powiedziala,że w samą porę wzielam antybiotyk bo moglam miec atak tej kolki nerkowej.
Niestety to może się nawrócić, wiec musze bardziej na siebie uważać.

Od wczoraj Mały tak kopie, że masakra, z każdej strony :-P :-P

We wtorek odbieram już sukienkę , pisząc o tym przypomnialam sobie wlasnie , że musze zadzwonic do krawcowej i zapytać ile mam wziąć gotówki na tą sukienke bo miala wszystko podliczyć. mam nadzieje, że nie spadne z krzesła jak usłysze cene :->

Jak sobie coś jeszcze ciekawego przypomnę to napisze :)

Pogoda paskudna, za tydzień ma być ładna... OBY! :->

iv09i09kftvt0mdm.png

#162 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 13 lipca 2013 - 12:06

Anonimka jeszcze komarow mnostwo to nie ma codo lasu z dzieckiem :-)jest pakudnie zimno ..... zrobilam salatke a teraz gram w pasjansa na kompie <umieraam></span> bo co robic w taka pogode :roll: w pn do pracy , juz czuje jak sie zbierze z calego tygodnia opierdziel <bezradny></span> <bezradny></span> ale byle to przezyc i dalej standardowa , szara rzeczywistośc ;-)

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#163 Wisienkowa

Wisienkowa

HQ

• Moderator
  • 4 761 postów

Napisano 13 lipca 2013 - 12:31

<ciaoo1></span>
Dziś ugotowałam obiad, posprzątałam kawałek pokoju i teraz zamulam :)

Jutro może pogoda będzie lepsza, to się wybiorę z Dręczycielem do kuzynki, z którą nie mam za dobrych relacji. Chcę je odbudować. Pozna mojego chłopa, pogadamy jak za dawnych czasów może ;)

Poza tym ostatnio znów filmy, filmy, filmy... 3 dziennie :mrgreen:

Wczoraj czułam się umierająco :-> Ale dziś wróciłam do świata żywych, choć skronie mnie bolą i oczy <bezradny></span>

#164 inqaa

inqaa
  • Moderator
  • 5 515 postów

Napisano 13 lipca 2013 - 14:39

<hello></span>
Po wczorajszym grillu super :mrgreen: Z racji, że była brzydka pogoda musieliśmy zostać w domu, grilla po prostu odpaliliśmy pod daszkiem.

Niedługo idziemy z K na urodziny mojej kuzynki - dzisiaj impreza rodzinna ;-)

Poza tym do dodupna pogoda <bezradny></span>

Keep calm and become a doctor <serducho> // Mission completed <tanczy7>

#165 Jogobella

Jogobella
  • Użytkownik
  • 1 174 postów

Napisano 13 lipca 2013 - 16:59

magdaaaaa, a z jakiej racji masz dostać opierdziel ??? Przecież urlop Ci się należał. Mam nadzieję, że nie będzie aż tak źle. :* A jak w ogóle po urlopie ??? Naładowałaś akumulatory ???
Wisienkowa, dalej na tapecie horrory, czy jakieś inne filmy oglądasz ???
inqaa, udanej imprezki. :)

<hello></span>

Jutro mieliśmy jechać w okolice Tarnowskich Gór, ale niestety nic z tego nie wyszło. <bezradny></span> Za to mamy zaproszenie do moich rodziców na obiad. A pewnie, że skorzystamy. Chociaż raz nie będę musiała gotować. :mrgreen: Później pojedziemy nad wodę. Ma być ciepło, do 24 stopi i mam nadzieję, że tak właśnie będzie, bo chcę się ubrać w spódniczkę. :)

Miłego weekendu. <buzki></span>
"Wiedzieć, że się wie, co się wie i wiedzieć, że się nie wie, czego się nie wie - oto prawdziwa wiedza." Konficjusz

#166 Wisienkowa

Wisienkowa

HQ

• Moderator
  • 4 761 postów

Napisano 13 lipca 2013 - 17:30

Wisienkowa, dalej na tapecie horrory, czy jakieś inne filmy oglądasz

Różne. Nie wiem czy pisałam, ale moją miłością są thrillery ;)

Wzięłam gorącą kąpiel, teraz znowu filmy ;)

Ma być ciepło

oby było i u mnie :P

#167 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 13 lipca 2013 - 17:58

Od wczoraj Mały tak kopie, że masakra, z każdej strony

fajnie nie ;) a ktory to juz tydzien ?

Anonimka jeszcze komarow mnostwo to nie ma codo lasu z dzieckiem :-)j

a tu my mamy las 5 minut od siebie i spacerkow nie da sie uskuteczniac

Nie wiem czy pisałam, ale moją miłością są thrillery

o . To jak i moja. :->
byle nie romasne :-P i horrory :lol:

Później pojedziemy nad wodę. Ma być ciepło,

u nas pada i bardzo ponuro. ;/

Mala nadal chora, ale ja wkoncu mam wiecej czasu dla siebie.
Normalnie wpadłam w nalog serialowy - Czas Honoru - ciagle mysle co tam sie dalej bedzie dzialo :lol:
Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim

#168 Jogobella

Jogobella
  • Użytkownik
  • 1 174 postów

Napisano 13 lipca 2013 - 18:18

Thillery to i ja lubię. :)
Co do komarów, to nic nie mówcie. Normalnie plaga. Jesteśmy tak pokąsani, że szok, a Mały to już w ogóle. Mąż odgania się od nich dymem z papierosów i jak na razie skutkuje. No, ja nie palę, to mnie żrą wstrętne kopruchy. Spacery ograniczyłam do minimum i nie wchodzimy w centrum lasu, bo boję się kleszczy.<bezradny></span> Ja jeszcze nie miałam i mam nadzieje, ze miec nie bede, ale mąż z synem tak i to po pare. <bezradny></span> Jak niewiedziałam jak wygląda kleszcz, tak teraz wiem wyśmienicie. Żebym jeszcze umiała je wyciągać.
"Wiedzieć, że się wie, co się wie i wiedzieć, że się nie wie, czego się nie wie - oto prawdziwa wiedza." Konficjusz

#169 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 13 lipca 2013 - 21:43

malwitka no to maz tak ci wspolczuł, ze postanowil do ciebie przylaczyć :lol: Gratki zmian zyciowych :*

Depilacja penseta mnie rozbawila <umieraam></span>

Jogobella opierdziel zawsze o cos jest , ze cos nie posprztane, nie wpisane na liste etc <bezradny></span>

u mnie nic nowego , jutro wracam do domku :-)

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#170 AgnieszkaT

AgnieszkaT
  • Użytkownik
  • 3 547 postów

Napisano 14 lipca 2013 - 05:17

Witam,

Chwila dla siebie więc skrobnę co tam u mnie:
Praca, praca i jeszcze raz praca. A że ja mam charakterek to szef już kilka razy usłyszał co o nim myślę.... bo bardziej wykańcza psychicznie niż fizycznie.
No a poza tym to @ przyszła a ktoś miał już do zoo zabrać <dupka221></span>
Aaa no i wygrałam w konkursie Ziajki zestaw oliwek do masażu <hura></span>

Wczoraj upatrzyłam sobie długaśną spódnice u chińczyków i dzisiaj może skoczymy ją kupić a jak nie to jutro przed pracą bo dzisiaj miało być romantico spacerek a tu leje od rana :-/

No to tak chyba tyle.
Miłej niedzieli!!!

#171 Aniusia

Aniusia

Aniusia

• Użytkownik
  • 568 postów

Napisano 14 lipca 2013 - 09:19

heloł :mrgreen:

agnieszkaT no kurde nie wiem jak to sie stało, ze do zoo ona uparcie nie chce isc tylko u ciebie ciągle siedzi...musisz sie z mężęm bardziej przyłozyc zeby ja pogonić :lol:
jogo u mnie nie ma takiej plagi komarów ale jak wieszałam ostatnio pranie to mi dupsko całe pokąsały...nie wiem akurat dlaczego tylko tą częśc ciała upatrzyły <co></span>
maagdaaaa oj tam oj tam depilacja jak depilacja...no moze troche bardziej pracochłonna niz inny :mrgreen:
wisieńkowa migrene masz???????

ja zafarbowana i grzywka przycięta we własnym zakresie <imprezka23></span>
wczoraj na działce placki ziemniaczane smazyłam i zjadłam 14sztuk :shock: a w nocy umierałam na wątrobe <bezradny></span>
obiados ogórkowa i schabowy z kostka do tego ziemniaczki i fasolka polana bułeczka tartą na masełku......żegnam tesciową bo jutro jedzie :roll:
a od jutra mam w domu wesoło bo kolezanka z dzieckiem przyjezdza....tylko musze Panicza łózko rozkrecic i wyniesc b nie chce i tak w nim spac a na jakis czas musze kure przygarnąc na noc :evil: :shock: :-? bede sie budzic z bólem głowy od chrapania kurowego <prad1></span>
zmykam miłej niedzieli :-P
Dołączona grafika

#172 marcys

marcys
  • Użytkownik
  • 688 postów

Napisano 14 lipca 2013 - 09:51

AgnieszkaT no uparta ta twoja @, że ciągle głowę zawraca :/ ale ja trzymam kciuki, że się wreszcie odczepi :)

bede sie budzic z bólem głowy od chrapania kurowego <prad1></span>

skąd ja to znam :/ :P

<hello></span>
Dziś małżonek od rana w pracy. Niektóre firmy mają dziwną politykę, że każą pracować w niedzielę a nie w sobotę <bezradny></span>
Ja wyjątkowo dziś obudziłam się przed 8. Spodziewałam się raczej jakiejś 11 czy nawet później a tu proszę. W sumie fajnie, przynajmniej dzień będzie dłuższy :)
zaraz idę wstawić pranie, może zdąży jeszcze wyschnąć na dworze, bo póki co słoneczko świeci :)
Na resztę dnia planów na razie brak, ale pewnie uskutecznimy spacer jak B. wróci z pracy. Niestety przejażdżka rowerem odpada, bo wszędzie mokro a ja nie mam błotników :/

Miłego dzionka!!!

fMCSp1.png
"Tyle wiemy o sobie, ile nas sprawdzono."

#173 Wisienkowa

Wisienkowa

HQ

• Moderator
  • 4 761 postów

Napisano 14 lipca 2013 - 10:30

wisieńkowa migrene masz??????

Nie wiem. Od kilku dni boli mnie z przodu, w sensie czoło i oczy jak nimi ruszam w bok. <bezradny></span>

Hejo :)
Zaraz zmykam do obiadu, potem czekam na Połówka i do kuzynki.

Pogoda okropna, zimno :-/

Miłego :*

#174 Torii1988

Torii1988
  • Zbanowani
  • 8 196 postów

Napisano 14 lipca 2013 - 10:33

Witam choć nie wiem co napisać :-P

skończyłam robić niedawno tort urodzinowy dla miśka ;-)
po południu jadę z rodzicami do niego na imprezkę ;-)

przeraża mnie myśl, że jutro muszę iść do pracy.. po prostu jestem na NIE :evil:

a tak poza tym to wszystko pozytywnie ;-)
miłego dnia

#175 Melodia19

Melodia19
  • Użytkownik
  • 3 228 postów

Napisano 14 lipca 2013 - 10:57

Hej... Dzisiaj nadaje z lozka...

Od wczoraj umieram. Boli mnie glowa, nogi, mam katar, a gardlo ... masakra nic nie moge przelknac :roll: :roll: .
Pije cherbate z cytryna i miodem, zrobilam sok z cebuli...
Mam jedno lekarstwo ziolowe na przeziebienia , kiedys mi w aptece babka powiedziala ,ze smialo moge je brac. Tylko za kazdym razem po nim wymiotuje i jest mi ogolnie niedobrze wiec chyba nie ma sensu zebym to brala <bezradny></span> :?:

Tak... to najlepszy czas na chorowanie :roll: :roll:

iv09i09kftvt0mdm.png

#176 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 14 lipca 2013 - 11:29

Agnieszka no ja bym chyba nie miala odwagi szefowi powiedziec co o nim mysle :-P chyba ze ppraca bylaby nijaka a ja mialabym inna na oku
A co do @- wkoncu sie jej znudzi. I nie przyjdzie :-P czego zycze

ale jak wieszałam ostatnio pranie to mi dupsko całe pokąsały.

ja mam na balkonie roslinke ktorej komary nie znosza, rosnie jak szalona. :P a komarow brak

przeraża mnie myśl, że jutro muszę iść do pracy.. po prostu jestem na NIE

A bo powinna byc sobota, posobota, niedziela, poniedziela i dopiero poniedzialek 8-)

Pije cherbate z cytryna

herbate :-P . Zdrowka zycze. :*

A my leniuchujemy, zamowiła pizze :-P
mala zaraz spac a ja sie bede serialowac
Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim

#177 Kala1702

Kala1702
  • Użytkownik
  • 2 113 postów

Napisano 14 lipca 2013 - 11:55

hej hej :)

Ja właśnie wróciłam od kuzynki :mrgreen: Byłyśmy potańcować wczoraj w klubie i nie byłam w stanie wracać do domu więc poszłam spać do niej :-D Poznałam mechanika jednego żużlowca i się z nim wybawiła że hoho :mrgreen:
Dzisiaj lecę na Drużynowy Puchar Świata na żużlu. Szok że organizowane są u nas właśnie, ale stadion mamy fajny więc będzie świetne widowisko :->

Miłego dnia babolce <buzki></span>
"...Nie każda sytuacja, która wydaje się być beznadziejna jest nią w rzeczywistości..."

#178 AgnieszkaT

AgnieszkaT
  • Użytkownik
  • 3 547 postów

Napisano 14 lipca 2013 - 12:15

musisz sie z mężęm bardziej przyłozyc zeby ja pogonić

No już bardziej to się chyba nie da :mrgreen:

wczoraj na działce placki ziemniaczane smazyłam

z młodych ziemniaków??
marcys, dzięki :->

ja bym chyba nie miala odwagi szefowi powiedziec co o nim mysle

Szef szefem ale ile można, a sam chciał abym mu pomogła w sezonie. Już kilka razy usłyszał że jak chce to niech mnie odprawi ale wie, że nie da rady sam. Ostatnio tak mnie wkurzył, że usłyszał że albo z księgarni wyjdę ja albo jego brat no i brat wyszedł. Ja się skupiam na pracy a on tworzy jakieś chore sytuacje itp.

U nas nadal pada. Mąż miał zrobić śniadanko a wylądowaliśmy w McDonaldzie. Za to kupiłam sobie długaśną spódnicę :mrgreen:
Na obiadek już przygotowałam leczo :mrgreen:

#179 Marzycielka24

Marzycielka24
  • Użytkownik
  • 4 618 postów

Napisano 14 lipca 2013 - 12:57

Bry bry :-D

Melodia, zdrówka :*

AgnieszkaT, oby to była ostatnia @ na dłuuuugie miesiące :*

Aniusia, wredoto, na dobre i na złe ślubowałaś to teraz masz :-P

Torii1988, oj współczuję, po urlopie, powinien być jeszcze jakiś czas w pracy ochronny z automatu <pocieszacz></span>

Sajuri, jakiś obiad byś w niedzielę zrobiła, a nie pizza, phiiii :-P

Ja uskuteczniam pranie, właśnie na balkon wywiesiłam, to czuję, że zaraz jakąś burze przygna bo wiatr niemiłosierny się zerwał ;-) Wczoraj nasmażyłam kotletów mielonych dla pułku wojska, pomroziłam, dziś zupa szczawiowa jeszcze z wczoraj a na deser galaretka z owocami- tylko chyba sama będę obiadować, bo Mężydło dziecko do Teściów zabrało na chwilę, tj. o 10, a teraz jak dzwoniłam to Miśka się właśnie spać kładzie... Tak wiec pewnie ich kolo 18 zobaczę :roll:

A poza tym, to naukowo, książkowo, telewizyjnie. Zaraz na TLC zaczyna się MasterChef Australijski maraton, to sobie pooglądam ;-)

Milej reszty niedzieli Misie Pysie :*

#180 inqaa

inqaa
  • Moderator
  • 5 515 postów

Napisano 14 lipca 2013 - 13:18

Milej reszty niedzieli Misie Pysie :*

Dzięki i wzajemnie ;*

Obudziliśmy się o 13 :mrgreen: więc siłą rzeczy jest 14 a ja jeszcze w piżamie, dopiero śniadanie zjadłam :lol:

Koło 17.00 przychodzą znajomi na małego grilla, posiedzimy,chłopaki wypiją zaległe whisky, które już mają od 2 miesięcy dokończyć ;-) a my standardowo jakiś Reddsik.

miłej niedzieli wszystkim ;*

Keep calm and become a doctor <serducho> // Mission completed <tanczy7>

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych