Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Pogaduszki lipcowe

• Zamknięty Temat jest zamknięty
383 odpowiedzi w tym temacie

#141 inqaa

inqaa
  • Moderator
  • 5 515 postów

Napisano 11 lipca 2013 - 11:21

eli a widzisz, niby słońce było takie sobie a jednak efekt jest ;-)

Ale mi się dziś nie chciało wstać. Dopiero o 12 się zwlekłam :->
Czekam na @, dziś pewnie przyjdzie.

Około 14 jadę na zakupy na jutrzejszego grilla ;-)

miłego ;*

Keep calm and become a doctor <serducho> // Mission completed <tanczy7>

#142 Torii1988

Torii1988
  • Zbanowani
  • 8 196 postów

Napisano 11 lipca 2013 - 11:57

hejka :D

wróciłam dziś ;-)
było cudownie!! pogoda idealna, pyszne jedzenie, super towarzystwo.
wracać się nie chciało tym bardziej że 16 h w pociągu...
ale opaliłam się i jest fajnie :-> mamy chyba z 600 zdjęć - w niedziele rodzinne oglądanie :->
jedyny minus , że rozwaliłam se telefon i nie mam <bezradny></span>

buziaki dla was
coś się tu pozmieniało? :-P

#143 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 11 lipca 2013 - 12:21

Torii1988, git, że wakacje sie udały. Pogoda chyba dopisała bardzo :D Zazdrościłam jak oglądałam fotki i aż zaplanowałam ze znajomymi Bałtyk w sobote jak będzie pogoda :mrgreen:

coś się tu pozmieniało? :-P

Od dziś już chyba zaczyna się jakaś zmiana warty :lol:

Witam się.

U mnie dalej na szaleńczych obrotach, ale z racji, że wczoraj i dziś pogoda średnia to spokojniej :lol: :lol: Chociaż dziś obowiązkowo jakieś piwko imieninowe na wieczór <swistak1></span> <swistak1></span>

Plany troche nam się pozmieniały i wakacje mam przedłużone do połowy sierpnia jakoś. A potem będzie pewnie cyrk na kółkach <31></span> <31></span>
“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#144 Aniusia

Aniusia

Aniusia

• Użytkownik
  • 568 postów

Napisano 11 lipca 2013 - 13:43

heloł babole :mrgreen:

ja pierdziu co mi Panicz daje popalic ostatnio gdyby nie to, ze jest podobny do nas to bym pomyslała ze mi w szpitalu dziecko podmienili bo moje miało byc grzeczne, ładnie chodzic spać i sie SŁUCHAC..z tym ostatnim to chyba najgorzej :-?

eli inqa fajnie macie że mogłyscie sie spotkac i poplotkować na tarasie :mrgreen:
lady rozumię że nie pisze bo w podrózy ale tilka zeby tu nic nie napisac no wstyd <ciah></span>
torii witam po urlopie..uwielbiam ogladac fotki tak na spokojnie jak juz sie człowiek w domu ogarnie i do codziennosci powróci po podrózy :mrgreen: 600zdjęć to jest co wspominać a telefon sobie kup nie bądż żyła no chyba ze wszystko ze skarpety w pobierowie zostało :shock:
kala u ciebie akcja porzeczki u mnie akcja agrest ale dzis popadało to raczej nie będe obrywać wiec mam luz ogródkowy :roll:

obiados spagetii bo taka mam ochotę na nie i dawno nie było...kura tylko makaronem niech sie zajmie jak wróci z pracy :-P bo ja nie cierpie gotowania makaronu :evil: <bezradny></span>
deszczowo, pochmurno od poniedziłku przyjezdza do mnie kolezanka z 6latkiem na kilka dni i pózniej nad morze :-? mamy wyskoczyć..nie wiem jak to moje dziecko przeboleje,że nie bedzie w centrum uwagii..to bedzie dla mnie ciężki tydzień
Dołączona grafika

#145 Torii1988

Torii1988
  • Zbanowani
  • 8 196 postów

Napisano 11 lipca 2013 - 13:47

Chociaż dziś obowiązkowo jakieś piwko imieninowe na wieczór <swistak1></span> <swistak1></span>

<drink1></span> <drink1></span> twoje zdrówko ;*
p.s ładna ta twoja miejscowość :mrgreen: staliśmy tam wczoraj 40 minut :-P

a telefon sobie kup nie bądż żyła no chyba ze wszystko ze skarpety w pobierowie zostało :shock:

sporo :lol: w sierpniu mogę już chyba przedłużyć umowę więc dostane nowy telefon.
może już teraz się uda na dniach to załatwić.

#146 89kasienka89

89kasienka89
  • Użytkownik
  • 5 825 postów

Napisano 11 lipca 2013 - 14:18

Witka :mrgreen:

Ja dziś rano na zakupach byłam z przyjaciółką, potem u niej na kawce. Miałam wenę na pisanie pracy magisterskiej, trochę popisałam, ale wena się skończyła :lol:

Po południu może jeszcze wiśnie będę zrywać, jak się nie rozpada, ale kutva nie chce mi się skakać po drzewie jak małpa...

A teraz poczytuję książki, forum i czekam na obiados, bo żołądek do kręgosłupa mi się przykleja.
Miłość, marzenia, uczucia i myśli,
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt

#147 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 11 lipca 2013 - 15:51

twoje zdrówko ;*

<buzki></span> Gracie ! :D

ładna ta twoja miejscowość :mrgreen: staliśmy tam wczoraj 40 minut :-P

Oooo. Popatrz ! Byłaś tak bliziutko? :mrgreen: Ale jak jechałaś PKP to za dużo nie widziałaś (no oczywiście poza luksusowym PKP :lol: :lol: )

obiados spagetii bo taka mam ochotę na nie i dawno nie było

I u mnie dziś spagetti <mniami2></span> Właśnie pochłonęłam cały talerz :mrgreen:

Pogoda klapa <zleee></span> Co chwile pada, grzmi i słońce wychodzi :roll:
Ale na wieczór juz plany są <bravoo></span>
“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#148 Wisienkowa

Wisienkowa

HQ

• Moderator
  • 4 761 postów

Napisano 11 lipca 2013 - 16:02

<ciaoo1></span>
Posprzątałam babci kuchnię, umyłam lodówkę, wyrzuciłam co zbędne, albo stare ;)
Podłogę też umyłam, także babcia ma dziś lajt :P

Maseczkę na ryjek położyłam, bo akurat mi się napatoczyła jak byłam w łazience :P
Zrelaksowałam się, poczytałam bzdury.

Teraz odpaliłam kompa, ale zaraz chyba się biorę za sprzątanie, bo Połówek po pracy wbije do mnie. Może jakieś piwko będzie ;-) Nosz kurde fajnie, bo samotna jestem trochę :-P

Wieczorkiem spacerek do kuzynki, bo muszę jej coś oddać, a wolę iść tam z D., bo jakoś średnio lubię z nią gadać, a tak to zawsze inaczej :->

Olenka, jak są plany to żadna pogoda nie straszna :-P
Torii1988, szkoda rozwalonego telefonu :( Mój kumpel kiedyś na plaży zgubił telefon i nie znalazł... Ale jakiś miły pan przysłał mu go pocztą za niedługo ;)

#149 karatetyka

karatetyka
  • Użytkownik
  • 5 629 postów

Napisano 11 lipca 2013 - 16:20

<hellooo1></span>
Pogoda okropna, ale mój humor za to wyśmienity :mrgreen: mimo tego, że spać chce mi się niemiłosiernie. Z pracy wyszłyśmy wczoraj z koleżanką prawie 3 godziny później, niż zamierzałyśmy, więc rano byłam nieprzytomna i męczył mnie lekki kac, ale przynajmniej poplotkowałyśmy, pośmiałyśmy się, a i finansowo opłaciło nam się to bardzo :mrgreen:
Mąż na próbie, ja korzystając z tego, że nie ma nikogo w domu zaliczyłam spotkanie z Mel B. Teraz jestem zmęczona, zmachana, gorąco mi strasznie, ale czuję, normalnie czuję, jak tłuszcz się topi <lol></span>
Czas na kawę i może obejrzę sobie jakiś film. Coś niewidzianego na kompie na pewno się znajdzie ;-)

Miłego popołudnia <buzki></span>

#150 marcys

marcys
  • Użytkownik
  • 688 postów

Napisano 11 lipca 2013 - 18:51

wiatr we włosach,

Zabrzmiało jak reklama wonga.com <H></span>

Ja tu kryptoreklamy nie uprawiam :mrgreen:
magdaaaaa z tymi pijakami to tak jest. Teraz to już teoretycznie nie wiemy gdzie sobie spokojnie na rowery pojechać :/

U nas chłodniej, wczoraj wieczorkiem popadało - przynajmniej kwiatów nie musiałam podlewać :P
małżonek przyklejony do kompa, więc mnie się nudzi :/ chyba pójdę ogarnąć kuchnię i może w końcu wcześniej spać, bo od poniedziałku to sobie obiecuję.

Trzymajcie się babeczki!

fMCSp1.png
"Tyle wiemy o sobie, ile nas sprawdzono."

#151 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 11 lipca 2013 - 19:26

Hej
U nas chorowanie - dziecie nadal chore- meczy sie nieublaganie. :-( Ja tez chora - wiec jak przychodzi wieczor mam jezor do ziemi. brakuje mi cwiczen z Mel - w jakis nalog wpadlam. Tyle ze teraz sil brak.
mam nadzieje ze weekend bedzie juz lepiej. I sobie pocwicze
No i chyba tyle . Bo narazie wszystko sie kreci wokol syropkow, kropelek na katar, nieprzespanych nocek itp
Dobrej nocki :->
Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim

#152 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 11 lipca 2013 - 21:02

hejka, ja nadal u brata ;-) bratanek jest tak pyskaty , ze Oliwka wymieka <umieraam></span> jestem posrana , zasrana , smierdzaca etc :roll: :roll: i nie da sie zdyscyplinować <bezradny></span>
dzis robilam babeczki w 2 wersjach , wyszły fajne ;-)
milego :*

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#153 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 11 lipca 2013 - 22:47

ale tilka zeby tu nic nie napisac no wstyd <ciah></span>

U Tilkowej weny brak do pisania w pogaduchach ;-)

Zaraz zmykam pod prysznic, obejrzę z Miśkiem Dextera, a potem jakieś przytulanki.
Ostatnio strasznie depresyjnie u mnie choć jest lepiej niż przez ostatnie 2 tygodnie... ;-)
Jutro pewnie się dowiem kiedy jedziemy na pogrzeb, bo nie wiemy czy będzie w sobotę czy w pon. Kolejny w tym roku :-| W ogóle ten rok jakiś taki kiepski <bezradny></span> a to dopiero pół roku minęło...oby druga połowa była lepsza.

Dobrej nocki Babolce ;*
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#154 Kala1702

Kala1702
  • Użytkownik
  • 2 113 postów

Napisano 12 lipca 2013 - 09:01

hejo :)

Pogoda się zrobiła nie za miła. Chciałam rozpocząć dzień od małej wycieczki rowerowej ale niestety pada <bezradny></span> Dzisiaj będę bawić się znowu w wypieki. Chcę zrobić na jutro na imprezkę roladę kokosową a drugą orzechową. Nie wiem czy mi ta druga wyjdzie bo będę pierwszy raz robić. Zobaczymy ;-)
Ostatnio zastanawiam się nad nauką jeszcze jednego języka obcego póki jestem na studiach i mam okazję robić to za darmo. Chodzi mi po głowie rosyjski, chociaż nigdy nie ciągnęło mnie do nauki słowiańskich języków. Ale na uczelni gderają nam nałogowo, że rosyjski to przyszłościowy język i bla bla bla. Musze to przemyśleć :-P
Póki co idę poćwiczyć trochę. Na wadze mniej więc jestem zadowolona ale muszę jeszcze trochę zrzucić.

Miłego <buzki></span>
"...Nie każda sytuacja, która wydaje się być beznadziejna jest nią w rzeczywistości..."

#155 89kasienka89

89kasienka89
  • Użytkownik
  • 5 825 postów

Napisano 12 lipca 2013 - 09:05

Kala1702, co do rosyjskiego, to na uczelni mają rację, coraz więcej firm otwiera się na wschód i jak przeglądam ogłoszenia o pracę, to co chwilę widzę ze znajomością tego języka :)

Heloł :)

U mnie całą noc lało i dalej leje, zimno jak jesienią, przed chwilą wyskoczyłam do sklepu w długiej bluzce i zmarzłam :P

Mam dziś do posprzątania swoje lokum, a potem już nic. Czekać będę na Połowka, może choc dziś uda nam się spędzić więcej czasu razem, bo całyy tydzień to tak kijowo, dużo spraw na głowie było.

A jutro weselicho :mrgreen:
Miłość, marzenia, uczucia i myśli,
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt

#156 Torii1988

Torii1988
  • Zbanowani
  • 8 196 postów

Napisano 12 lipca 2013 - 09:32

A jutro weselicho :mrgreen:

baw się fajnie :-)

my jutro na urodziny do siostry K.

właśnie wróciłam od dentysty - moje zęby stają się coraz cenniejsze :-P :-P
ale jestem zadowolona ;-)

pada dziś u mnie ale to dobrze bo w planach tylko shopping ;-)

miłego dnia
xoxo

#157 inqaa

inqaa
  • Moderator
  • 5 515 postów

Napisano 12 lipca 2013 - 10:11

my jutro na urodziny do siostry K.

a my na urodziny mojej kuzynki :mrgreen:

A dzisiaj grill :mrgreen: Musze dzisiaj przewieźć wieżę i głośniki z K, niech je podłączy i zobaczymy jak będą grać.
Zakupy porobione, muszę tylko pojechać do babci po ogórki kiszone, bo ma w piwnicy domowej roboty.

Pogoda nie za fajna niestety <bezradny></span> a było już tak ładnie <bezradny></span>

miłego i słonecznego ;*

Keep calm and become a doctor <serducho> // Mission completed <tanczy7>

#158 Madzik :)

Madzik :)
  • Użytkownik
  • 6 096 postów

Napisano 12 lipca 2013 - 10:31

Sajuri zdrówka dla Was <przytul></span>

Pogoda nie za fajna niestety

bardzo przyjemna :mrgreen:

Witam

Zakręcony był ten tydzień i nie do końca pozytywny.
Dziwnie się czuję dzisiaj, nie wiem czy dam radę coś podziałać w domu :roll:
O 13-ej idę na próbę makijażu, a o 17-ej po sukieniunię :-)

Mam straszną ochotę upiec jakieś pyszne ciasto, ale w poniedziałek mam test obciążenia glukozą, to może lepiej nie dosładzać sobie za bardzo :-P Za tydzień się wykażę :-P

Rano dzwonił kurier z ....... materacem :-P Nigdy więcej takich zakupów przez Internet <zleee></span>

Bez ładu i składu to co piszę. Chyba się muszę położyć :roll:

Miłego dnia <buzki></span>

#159 Aniusia

Aniusia

Aniusia

• Użytkownik
  • 568 postów

Napisano 12 lipca 2013 - 16:53

heloł :mrgreen:
ja dzis z tesciową buraczki w słoiki robimy...w sumie to ona jeszcze robi a ja juz mam wolne :mrgreen: ale co sie dziś kotłów nadzwigałam z burakami to moje :-? pocieszające jest to ze mam to juz za sobą....za chwile akcja korniszony będzie :shock: i tak zycie płynie :shock:
:roll:
sajuri zdrówka dla Was <pocieszacz></span>
tilka <pocieszacz></span>
inqa miłej zabawy przy grillu <tancza3></span>
madzik materac ok?
torii a weż mi o zebach nie przypominaj nawet :-?
kasieńka ja uczyłam sie 3lata rosyjskiego i mało co pamiętam <bezradny></span> ale litery znam jak coś <kujonek2></span>

wczoraj zrobilam ogórki małosolne a dziś juz zajdłam 3 :shock: takie dobre :mrgreen:
obiados pomidorowa tylko <bezradny></span>

fryzjerka caly tydzień mnie zwodzi to sie wkur i sama grzywke obciełam a wieczorkiem sam sie farbne :roll: nie lubie jak ktos mnie w balona robi.....jeszcze jak o peruke moja chodzi i odrosty 1,5cm mam na głowie i wygladam jak wyblakły lis :-?
Dołączona grafika

#160 marcys

marcys
  • Użytkownik
  • 688 postów

Napisano 12 lipca 2013 - 18:38

Dzień dobry!

Dziś zaliczyłam mój pierwszy w życiu mandat :evil: za zatrzymanie się w miejscu niedozwolonym.
jak zwykle zaparkowałam pod piekarnią, żeby kupić chleb, wysiadłam z samochodu, weszłam na drugi schodek, dotknęłam drzwi piekarni a tu słyszę "Panie kierowco, proszę podejść". Oglądam się i widzę samochód straży miejskiej. Żeby się znowu nie denerwować napiszę tylko, że dostałam 100zł grzywny i 1 pkt karny. Dalej komentować nie będę, bo nadal jestem wkurw...

Jak to dobrze, że dziś piątek :) właśnie popijam sobie piwko i relaksuję po beznadziejnym dniu. Liczę na to, że jutro humor będzie lepszy :)

fMCSp1.png
"Tyle wiemy o sobie, ile nas sprawdzono."

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych