Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Czy lubicie uwodzić facetów?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
62 odpowiedzi w tym temacie

#1 malwitka

malwitka
  • Użytkownik
  • 1 213 postów

Napisano 14 sierpnia 2012 - 14:47

Poruszam ten temat z tego względu, że mi bardzo często się zdarza usłyszeć od kolegi jednego, drugiego, czy nawet od kolegi mojego faceta, że... 'jak tak na Ciebie patrzę to najchętniej bym Cię zjadł' lub też 'Ty masz coś w tych swoich oczach... nigdy nie widziałem takiej iskry...' hehe :-P Z jednej strony to bardzo miłe, z drugiej zaś dosyć krępujące... W czym sedno, otóż chodzi mi o to, że tak naprawdę ja właśnie nic nie robię w tym kierunku, a mimo to słyszę komentarze, które napisałam powyżej. Czyżby uroda tak wpływała na nich? Czy mają kosmate myśli jak to mężczyźni? Co o tym myślicie?

#2 kasienka22

kasienka22
  • Użytkownik
  • 47 postów

Napisano 19 sierpnia 2012 - 16:13

Mysle ze taka juz ich natura. Ja w swoim kierunku slyszalam juz bardziej odwazne teksty i to od kumpli mojego owczesnego faceta a nie prowokowalam ich. Jak juz jestem z facetem to nie flirtuje z innymi ale kiedy dopiero zaczyna sie cos krecic lubie urzyc swoich wdziekow i troche pouwodzic faceta ;-)

#3 monikakafka

monikakafka
  • Użytkownik
  • 8 postów

Napisano 22 sierpnia 2012 - 12:57

jasne że tak ...maja takie głupie miny

#4 Kala1702

Kala1702
  • Użytkownik
  • 2 113 postów

Napisano 23 sierpnia 2012 - 18:12

Jak byłam wolna to lubiłam sobie ,,poświrować" z facetami i to nawet często :D Teraz żyję miłościa do jednego i tylko jego uwodze :D
"...Nie każda sytuacja, która wydaje się być beznadziejna jest nią w rzeczywistości..."

#5 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 09 września 2012 - 14:51

ja czasem lubię sie powyglupiać i widzieć po zachowaniu faceta , ze to działa :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#6 67Eve

67Eve
  • Użytkownik
  • 58 postów

Napisano 10 września 2012 - 01:02

Bardzo to lubię, szczególnie gdy chłopak jest młodszy ode mnie. Działa to na niego wyjątkowo pociągająco, a ja lubię na to patrzeć.

#7 girltalk

girltalk
  • Użytkownik
  • 413 postów

Napisano 15 września 2012 - 15:29

Uwielbiam flirtować z facetami ;)

Żaden dzień się nie powtórzy,
nie ma dwóch podobnych nocy,
dwóch tych samych pocałunków,
dwóch jednakich spojrzeń w oczy.

http://babskiswiat.net

#8 malwitka

malwitka
  • Użytkownik
  • 1 213 postów

Napisano 02 października 2012 - 23:03

Czasami można też zobaczyć takie sytuacje, gdy stoi się obok. W np. piątek byłam z Miśkiem i jego kolegą na baletach. Oni wypili kilka piwek i jakąś kolejkę przy barze. I do tego kumpla podeszła jego znajoma jeszcze ze szkoły średniej. Przymilała się, całowała go, ogólnie drażniła mnie jej osoba. Miałam ochotę jej coś powiedzieć, ale ugryzłam się w język, bo tak naprawdę to nie moja sprawa, że obca baba wiesza mu się na szyi. Irytowała mnie strasznie ta sytuacja bo znam się z jego dziewczyną i raczej nie byłaby z tego zadowolona co akurat ja widziałam. Może źle, że nie zwróciłam mu uwagi itd., ale Misiek też nie kazał mi się wtrącać. Ja osobiście wolałabym, gdyby ktoś mi powiedział, że taka sytuacja miała miejsce, choć wiem, że to się nie wydarzy. Ach te baby :evil:

#9 mariachodows50

mariachodows50
  • Użytkownik
  • 3 postów

Napisano 02 października 2012 - 23:15

Takie teksty najczęściej używają faceci,który mają mało do powiedzenia.

#10 malwitka

malwitka
  • Użytkownik
  • 1 213 postów

Napisano 02 października 2012 - 23:18

mariachodows50

Takie teksty najczęściej używają faceci,który mają mało do powiedzenia.

:?: Coś sugerujesz :?:

Uzasadniamy swoje wypowiedzi ;-)

#11 gregorianka

gregorianka
  • Użytkownik
  • 28 postów

Napisano 17 października 2012 - 16:24

Poruszam ten temat z tego względu, że mi bardzo często się zdarza usłyszeć od kolegi jednego, drugiego, czy nawet od kolegi mojego faceta, że... 'jak tak na Ciebie patrzę to najchętniej bym Cię zjadł' lub też 'Ty masz coś w tych swoich oczach... nigdy nie widziałem takiej iskry...' hehe :-P Z jednej strony to bardzo miłe, z drugiej zaś dosyć krępujące... W czym sedno, otóż chodzi mi o to, że tak naprawdę ja właśnie nic nie robię w tym kierunku, a mimo to słyszę komentarze, które napisałam powyżej. Czyżby uroda tak wpływała na nich? Czy mają kosmate myśli jak to mężczyźni? Co o tym myślicie?

Właśnie się dowiedziałam z książki neurofizyka Davida Eaglemana pt Mózg incognito, że faceci podświadomie uznają za atrakcyjne kobiety o rozszerzonych źrenicach. Coś w ich mózgach odczytuje to, jako sygnał kobiecej gotowości seksualnej i choć sami nie wiedzą czemu, takie kobiety ich kręcą. Może masz minimalnie większe źrenice niż średnia krajowa?

#12 malwitka

malwitka
  • Użytkownik
  • 1 213 postów

Napisano 17 października 2012 - 18:26

Może masz minimalnie większe źrenice niż średnia krajowa?

Gdy w pomieszczeniu jest ciemno to źrenice się powiększają, ze względu na mniejszą ilość światła, to chyba wiadome :-P Nie wiem jakie mam źrenice, być może są większe niż średnia krajowa, ale nie sprawdzałam :-P

#13 mloda90

mloda90
  • Użytkownik
  • 10 postów

Napisano 21 października 2012 - 21:54

Jeśli tak mówią to chyba masz powody do radości :)
co do uwodzenia facetów, to oczywiście że lubię

#14 vicky0019

vicky0019
  • Użytkownik
  • 14 postów

Napisano 22 października 2012 - 09:40

A ja jakoś nigdy nie lubiłam ich uwodzić, zawsze wolałam udawać niedostępną hehe

#15 vivienne

vivienne
  • Użytkownik
  • 2 postów

Napisano 22 października 2012 - 18:14

Podobno uwodzę facetów nawet nieświadomie, nie raz mój chłopak zwracał mi uwagę że wpatruję się i flirtuję z innymi a ja kompletnie się nad tym nie zastanawiałam co robię

#16 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 28 października 2012 - 13:17

ja lubie czasem z nimi pogadac , pozartowac , nawet rzuci dowcip z podtekstem, ale czasem mnie przeraza , kiedy zauwazam ze zajety facet daje sie uwodzic i , ze gdybym chciała to ...

#17 malwitka

malwitka
  • Użytkownik
  • 1 213 postów

Napisano 28 października 2012 - 16:56

nawet nieświadomie

Czasem kobiety nawet nie zdają sobie sprawy z tego, że facet odczytuje nawet "nietypowy" geścik jako sygnał, dajmy na to na jakieś szybkie "randez-vous" :-P

zauwazam ze zajety facet daje sie uwodzic i , ze gdybym chciała to ...

Mężczyźni nie falują... Dla nich to nawet nic takiego, natomiast jeśli kobiecie coś takiego się przytrafi to otrzymuje odpowiednie epitety etc :-x Nie wspomnę już o "innych" wyskokach... Oczywiście nie każdy facet tak się zachowuje, ale niestety zdarzają się odchyły od normy <bezradny></span>

#18 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 28 października 2012 - 19:29

kiedy zauwazam ze zajety facet daje sie uwodzic i , ze gdybym chciała to ...

No ,tak ,facet może dac sie uwodzić,ale to nie znaczy,że owe uwodzenie musi sie zakończyć finałem w łózku.Sa panowie nawet żonaci co daja sie uwieść kobiecie w sensie,miłe slowa,usmieszki,puszczanie oczek i na tym sie kończy.Nie przekraczaja pewnych granic.W końcu może to być niezłą zabawą,podbudowującą samoocenę.Tylko wazne by nie przekroczyć pewnych granic.Mam na myśli żonatych panow i panie. ;-)

#19 Majorka^^

Majorka^^
  • Użytkownik
  • 5 119 postów

Napisano 28 października 2012 - 21:28

Sa panowie nawet żonaci co daja sie uwieść kobiecie w sensie,miłe slowa,usmieszki,puszczanie oczek i na tym sie kończy.Nie przekraczaja pewnych granic.W końcu może to być niezłą zabawą,podbudowującą samoocenę.Tylko wazne by nie przekroczyć pewnych granic.

mam podobne zdanie- wielokrotnie, gdy siedziałam w sklepie i zaglądali klienci płci męskiej i akurat nikogo innego nie było zaczynali rozmowę ;-) jakieś żarty, coś tam, że spieszy się, bo żona pewnie marudzi w samochodzie, albo czemu taka młoda pani w starociach siedzi :lol: uśmieszek, miłego dnia i.... co w tym złego? ja też jestem zagadywaczka więc często zdarza mi się długo z kimś rozmawiać. I przyznam się, że lubię być adorowana :oops: - innych to krępuje, inni lubią jak poprawi się na chwilę chociaż samopoczucie ;-) ważnie, żeby nie przekroczyć własnych granic i nie robić nic co będzie powodowało wyrzuty sumienia :-)

wiadomo jakiś nachalnych czy wścibskich nie ma co podburzać bardziej do działania, bo mogą źle odczytać sygnały i dopiero by było :lol:
Co to jest miłość ?
To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu.
Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się,
że przemókł do głębi serca...

#20 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 01 listopada 2012 - 21:21

jakieś żarty, coś tam, że spieszy się, bo żona pewnie marudzi w samochodzie, albo czemu taka młoda pani w starociach siedzi :lol: uśmieszek, miłego dnia i.... co w tym złego? ja też jestem zagadywaczka więc często zdarza mi się długo z kimś rozmawiać.

sama czesto tak robie , ostatnio z pewnym panem cos tam zartowałam i dal mi pieniadze i myslał, ze zgodne dał a pomylił zlotówke z 50 gr i zazartowałam , ze tutaj sie bajeruje a tu oszukuje. i podobne takie czasem dwuznaczne teksty . przychodzi tez taki klient dobrze po 50tce i czasem zartuje ze napattrzec sie nie moze , ze mu sie podobam ja czesto cos tam zartuje o zonie itp ale wiem ze to sa żarty ;-)

Tylko wazne by nie przekroczyć pewnych granic

własnie , a jak facet , ktory jest 10 lat w zwiazku , znam jego druga polówke mowi ze chciałby byc ze mna sam na sam , albo aptrzy na mnie tak o ulamki sekund dłuzej niz powinien < wiecie o co mi chodzi> to juz przestaje byc zabawne.