viola, nie przepadam za rybkami, ale te są bardzo ciekawe
Nasi milusińscy :-)
Napisano 20 listopada 2009 - 09:52
viola, nie przepadam za rybkami, ale te są bardzo ciekawe
Napisano 20 listopada 2009 - 15:13
ma któraś może z was?
Napisano 20 listopada 2009 - 15:37
krowka17, no ja nie mam ale wydaje mi się, że tak jak każdym gryzoniem

"....a ja się śmieje kiedy ludzie mówią mi o tych królach zza dalekich mórz...a ja sie śmieje wtedy odpowiadam im: nie mam nic oprócz paru pięknych snów...."
Napisano 20 listopada 2009 - 23:15
18.11.09śliczniutki żółwik ... a ślimaczek też fajny aż sama mam ochotę sprawić sobie takiego żółwika szczerze mówiąc
20.11.09wiesz że też rozważam kupno chomiczka
dzisiaj cały dzień myślałam o nim...
wiecie co .... chce sobie kupić szynszyle... ale zupełnie nie wiem jak się nią zajmować... tak mnie te zwierzęta uwiodły że nie mogę się powstrzymać od kupna tego...
Nie mogłam się powstrzymać,żeby tego nie zacytować.....Krówka Ty zmieniasz zdanie co chwila,a zwierzę nie jest rzeczą
Bo na fotografie słodkich pyszczków ja też lubię popatrzeć
Napisano 21 listopada 2009 - 10:44
Napisano 21 listopada 2009 - 12:05
I bardzo ważne rzeczy napisała...
Ja mam szynszylę, tzn moja Karola, ale tak naprawdę ja...
Klatka jest ogromna, sięga mi do pasa i tak musi być, bo one muszą się wyskakać...
Co za tym idzie - wokół klatki jest pełno trocin i żarcia...
Jak się szynszyla kąpie (to jest kąpiel w takim specjalnym piasku-broń Boże w wodzie) to wokół syf i pył...
I następna ważna rzecz - szynszyla w dzień śpi, w nocy skacze i zasuwa po klatce jak walnięta, ja w tym samym pokoju spać nie mogę, więc pomyśl czy masz ją "w razie wu" gdzie wystawić...
Napisano 21 listopada 2009 - 17:21
Bardzo dosadnie opisaneI następna ważna rzecz - szynszyla w dzień śpi, w nocy skacze i zasuwa po klatce jak walnięta,
Fakt, zwierzeta to duza odpowiedzialnosc. Z drugiej strony szkoda tez tych ktore siedza w zoologikach
Napisano 21 listopada 2009 - 23:02
gdzieś już chyba pokazywałam, ale patrząc na ilość stron, to nie do znalezienia...Pokazuj zdjęcia
Jutro może jakieś wrzucę...
Napisano 22 listopada 2009 - 21:04
Napisano 22 listopada 2009 - 21:15
jak to sie stałojeszcze keidys był chomik ale Pan Zły Kot mi go ... zjadł ;-(
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 24 listopada 2009 - 10:13
łojej, tylko nie biji jak tigra tu wpadnie to niech lepiej pokazuje psiaka
A poza tym to mój piesek to lada dzień zostanie uduszony gołymi rękoma, więc nie wiem czy zdążę jeszcze cyknąc jakąś fotkę
Kobieta bez mężczyzny jest jak pchła bez psa- żyć ciężko i gryźć nie ma kogo
Napisano 24 listopada 2009 - 10:26
Napisano 24 listopada 2009 - 10:46
Wydaje mi się,że malutka nie kuma tego,że na dworku można się załatwiać no bo przecież sikała w domu i było dobrze. Może spróbuj wybiec z nią na dwór jak tylko zacznie sikać w domu i nagrodzić jak chociaż na sekundę kucnie na dworze(nie wiem gdzie mieszkasz i czy jest wykonalny ten szaleńczy bieg
A najlepiej ze szczeniaczkiem wychodzić na spacer po spaniu,jedzeniu lub dłuższej zabawie. Może im częściej będzie bywać na dworze w końcu nastąpi moment,że się wysika.
Chyba,że jest nauczona sikać na gazetę to wtedy niech gazeta pójdzie z nami na spacer
Pocieszę Cię,że mojemu psu zdarzało się popuścić do ok.roku czasu w domu. Było to bardzo sporadyczne,ale się zdarzało. I często pieski tak do pół roku potrafią jeszcze nasiusiać w domu
Muszę,bo inaczej się ociągaszłojej, tylko nie bij
Napisano 24 listopada 2009 - 10:55
Zdaję sobie z tego sprawęI często pieski tak do pół roku potrafią jeszcze nasiusiać w domu
I taki mam własnie plan na najbliższy weekend. Tak długo będziemy chodzic po dworze, aż się wreszcie załatwi chocbym miała na to poświęcic cały dzieńwzięłam go na przetrzymanie
Kobieta bez mężczyzny jest jak pchła bez psa- żyć ciężko i gryźć nie ma kogo
Napisano 24 listopada 2009 - 11:48
Najlepiej od razu po spaniu z nią wyskoczyćwiem, że jak już raz się uda to Leila zaskoczy o co chodzi
A ja czekam na zdjęcia z niecierpliwością
Napisano 24 listopada 2009 - 15:19
ale wygląda na niezłą aparatkę
Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Look into the mirror, at yourself
Don't you like you? Cause I like you!
Napisano 24 listopada 2009 - 15:35
Napisano 24 listopada 2009 - 16:12
To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu.
Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się,
że przemókł do głębi serca...
Napisano 24 listopada 2009 - 17:22