Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Nasi milusińscy :-)

• Zamknięty Temat jest zamknięty
6163 odpowiedzi w tym temacie

#5461 monia66

monia66

szczęśliwa mamusia

• Użytkownik
  • 3 169 postów

Napisano 04 listopada 2009 - 23:56

Dołączona grafika

Dołączona grafika

To jest moj piesek Lucky. Lucky ma 1 rok i 1 miesiac a z nami jest od lutego. Wzielismy go z chlopakiem ze schroniska. Jest strasznym rozrabiaka a w domu juz nie jedna szkode zrobil. Pogryzl juz nie jedne kapcie i rekawiczki. Duzo przygod mamy z nim w domu. Bardzo lubi przesiadywac u mnie pod biurkiem. Traktuje to biurka cos jak a'la buda. On uwielbia nas a my uwielbiamy jego i nie wyobrazamy sobie juz domu bez niego

201407101662.png

#5462 Torii1988

Torii1988
  • Zbanowani
  • 8 196 postów

Napisano 05 listopada 2009 - 00:00

monia66, slodki jak wszystkie psinki :)

nie wyobrazamy sobie juz domu bez niego

:mrgreen:

#5463 tigraa84

tigraa84
  • Użytkownik
  • 5 129 postów

Napisano 05 listopada 2009 - 00:14

monia66, fajny psiak. Super, że przygarnęliście go ze schroniska i daliście dach nad głową i miłośc :-D
Mężczyzna bez kobiety jest jak pies bez pcheł- niby da się żyć, ale nudno
Kobieta bez mężczyzny jest jak pchła bez psa- żyć ciężko i gryźć nie ma kogo

#5464 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 05 listopada 2009 - 14:30

bardzo fajny psiak i jak na tej pierwszej fotce fajnie pozuje.

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#5465 malgonka

malgonka
  • Użytkownik
  • 1 551 postów

Napisano 05 listopada 2009 - 18:46

Śliczny jest, ja kocham takie kundelki śliczne bo to najfajniejsze psy ;-) mi się bardziej podoba na drugiej fotce jakby właśnie coś zbroił i próbował przepraszać wzrokiem :mrgreen:
"Dokąd brnie ten banał, ta proza życia? Po co to, czy tym właśnie chcesz oddychać? Zwolnij i przekonaj się o co tutaj chodzi. Może właśnie coś ucieka a życie za nos Cię wodzi?"

#5466 MISIULKA21

MISIULKA21
  • Użytkownik
  • 239 postów

Napisano 13 listopada 2009 - 13:31

sluchajcie to malenstwo chce zaadoptowac :) urzekl mnie spojrzeniem :) :) prawdopodobnie juz jutro bede go miala :) jak wam sie podoba ?? macie pomysly na imie dla tego kawalera ??

Załączone miniatury

• szczeniak1.jpg

~~zaczynam nowy etap w moim życiu :D , w końcu zaczynam żyć , mam dla kogo ==> kocham Cię mamo, kocham Cię tato :D <3 kocham wszystkich którzy mi pomogli :D ~~

#5467 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 13 listopada 2009 - 13:34

MISIULKA21, jeeeeeny. Slodkie maleństwo. I rzeczywiście ma cos w tym spojrzeniu, slodkie oczęta.

macie pomysly na imie dla tego kawalera ??

ojj. ja w doborze imion dla zwierząt dobra nie jestem. U mnie robilo to rodzeństwo, ja najwyżej protestowałam :-P
“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#5468 kasiatoja

kasiatoja
  • Użytkownik
  • 1 244 postów

Napisano 13 listopada 2009 - 13:37

MISIULKA21,
ja bym się nawet nie zastanawiała nad adopcją ;-)
jest śliczny..i te oczka takie duże i smutne :-(
Dołączona grafika

"....a ja się śmieje kiedy ludzie mówią mi o tych królach zza dalekich mórz...a ja sie śmieje wtedy odpowiadam im: nie mam nic oprócz paru pięknych snów...."

#5469 MISIULKA21

MISIULKA21
  • Użytkownik
  • 239 postów

Napisano 13 listopada 2009 - 13:38

ten piesek i jego brat zostali wyrzuceni na smietnik , poznalam pania ktora mi pokazala je i od razu zakochalam sie nich ale niestety moge tylko jednego zabrac :(
~~zaczynam nowy etap w moim życiu :D , w końcu zaczynam żyć , mam dla kogo ==> kocham Cię mamo, kocham Cię tato :D <3 kocham wszystkich którzy mi pomogli :D ~~

#5470 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 13 listopada 2009 - 13:38

Misiulka 21,jesli ten piesek urosnie wiekszy,to moze imie Wolf(pasuje do wiekszego psa) <sloneczkoo></span>

[ Dodano: 2009-11-13, 13:41 ]

ten piesek i jego brat zostali wyrzuceni na smietnik , poznalam pania ktora mi pokazala je i od razu zakochalam sie nich ale niestety moge tylko jednego zabrac :(

Nie rozumiem ,jak mozna wyrzucic zywe stworzenie na smietnik.Jesli sie nie kocha zwierzat,to i nie kocha sie innych ludzi :-(

#5471 MISIULKA21

MISIULKA21
  • Użytkownik
  • 239 postów

Napisano 13 listopada 2009 - 13:42

wlasnie on bedzie troszke wiekszy od jamnika wiec nie za duzy :) myslalam o bardziej ludzkim imieniu np. kubuś hehehe bo bedzie mieszkal ze mna i z kumpela :)

#5472 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 13 listopada 2009 - 13:44

wlasnie on bedzie troszke wiekszy od jamnika wiec nie za duzy :) myslalam o bardziej ludzkim imieniu np. kubuś hehehe bo bedzie mieszkal ze mna i z kumpela :)

Kubus,fajne imie dla tego pieszczocha ;-)

#5473 MISIULKA21

MISIULKA21
  • Użytkownik
  • 239 postów

Napisano 13 listopada 2009 - 13:48

juz dzwonilam do tej babeczki ze na 100% go zabieram , wiec po pracy na zakupiki bo rozne rzeczy dla Kubusia ;D i po jedzonko :D bedzie mial dobrze z nami rozpiescimy go troszke hehehee :D pewnie juz dzis bedzie ze mna w domku u nas :D

#5474 kasiatoja

kasiatoja
  • Użytkownik
  • 1 244 postów

Napisano 13 listopada 2009 - 14:07

no to jak zamieszka z Tobą Kubuś to pstryknij kilka fotek żebyśmy go oficjalnie poznały ;-)
Dołączona grafika

"....a ja się śmieje kiedy ludzie mówią mi o tych królach zza dalekich mórz...a ja sie śmieje wtedy odpowiadam im: nie mam nic oprócz paru pięknych snów...."

#5475 89kasienka89

89kasienka89
  • Użytkownik
  • 5 825 postów

Napisano 13 listopada 2009 - 14:18

Misiulka slodziak z Twego Kubusia (bo juz prawie Twoj :) ). Zakochałam sie w nim ;-)
Miłość, marzenia, uczucia i myśli,
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt

#5476 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 13 listopada 2009 - 14:19

poznalam pania ktora mi pokazala je i od razu zakochalam sie nich ale niestety moge tylko jednego zabrac

a co sie stało z drugim , ta kobieta go zabrała ???
kubus to sliczne imie dla takiego fajniutkiego pieska.

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#5477 MISIULKA21

MISIULKA21
  • Użytkownik
  • 239 postów

Napisano 13 listopada 2009 - 14:20

dzieki dziewczyny :* ja tez sie w nim zakochalam :) szukalam pieska od czerwca i wiedzialam ze kiedys trafie na tego jedynego :) heh brzmi jakbym mowila o milosci zycia :)

[ Dodano: 2009-11-13, 14:21 ]
magdaaaaa, kochana ten drugi piesek szuka domu ale podobno juz znalazla kogos :)

#5478 amoramor

amoramor
  • Użytkownik
  • 5 024 postów

Napisano 13 listopada 2009 - 15:42

MISIULKA21, urocze ma spojrzenie ten Twój Kubuś :) niezły będzie z niego kawaler jak dorośnie ;) :P

Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Look into the mirror, at yourself
Don't you like you? 
Cause I like you!  <serducho>

#5479 Roxi

Roxi
  • Użytkownik
  • 3 496 postów

Napisano 13 listopada 2009 - 17:09

śliczniuchy jest, kochaniutki. Może nazwij go Wader? To przywódca watahy wilków. :->

#5480 WweronikaA

WweronikaA
  • Użytkownik
  • 8 332 postów

Napisano 13 listopada 2009 - 18:11

Tilia Przepraszam że dopiero pisze ale mam tyle zaległości że szok :roll:

niestety ale Gloria nadal w akwarium okrągłym...
Dbam o nią zmieniam dwa razy w tygodniu wodę bo się brudzi szybko no i jakoś żyje... A Mundek uwielbia siedzieć nad akwarium i gapić się jak ona plywa-nie atakuje, ale mam go na oku jak jest z nią w pokoju ;-)