Jednorazowy dawca nasienia
Napisano 13 kwietnia 2009 - 20:59
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 13 kwietnia 2009 - 21:16
Napisano 13 kwietnia 2009 - 21:35
Dla mnie to chore i tępe...
jejku dziewczyny, dlaczego wydajecie takie kategoryczne opinie?powiem tak... dla mnie to głupie
Jestescie wszystkie bardzo młode, nie wiecie, co czuje kobieta, która desperacko pragniedziecka. Co w tym złego, ze ktoś jej w tym dopomoże? In vitro? dla większosci kobiet nie do przejścia ze wzgledu na cene. Jak mężczyzna nie ma nic przeciwko, ja ie widzę problemu..
Napisano 13 kwietnia 2009 - 21:45
Właśnie tez sie zastanawiam dlaczego niektorzy ludzie sa tacy ograniczeni...magdaaaaa, powiem tak... dla mnie to głupie
Dla mnie to chore i tępe...
Nie bylas w takiej sytuacji i nie wiesz jak to jest i mam nadzieje ze nie bedziesz....Bo to nie jest proste... Wydaje mi sie ze jezeli kobieta bardzo pragnie dziecka a facet nie ma nic przeciwko to czemu nie... A co pozniej powie dziecku to juz jej problem.... nawet jesli zrobi z niego bohatera to co jakis problem w tym jest? Najwazniejszw zeby to dziecko kochala dbala o nie i dobrze wychowala a my nie mamy prawa oceniac jej pobudek...
Napisano 14 kwietnia 2009 - 17:49
[ Dodano: 2009-04-14, 19:35 ]
ps. a co jeśli ten jednorazowy dawca okaże się niewypałem?? no przeciez nie zawsze się udaje za pierwszym podejściem... no i co wtedy?? aż do skutku ten sam czy może za każdym razem ktoś inny??
...
Napisano 14 kwietnia 2009 - 19:26
Napisano 14 kwietnia 2009 - 19:33
Napisano 14 kwietnia 2009 - 19:35
Napisano 14 kwietnia 2009 - 19:49
malenka, myślę, że skoro ktoś sie na cos takiego decyduje to na pewno się w jakiś sposób zabezpieczy. Poprosi o badania na HIV, żółtaczkę choroby weneryczne, nie wiem, ale nie sądzę, zeby ot tak sżła na żywioł..
Napisano 14 kwietnia 2009 - 19:50
Napisano 14 kwietnia 2009 - 19:52
oceniam gdyż jestem na forum i żyję wolnym kraju gdzie istnieje wolność słowa, mam do tego po prostu prawo. Ocieniam : jest głupie.malenka, nie tobie to oceniac
Napisano 14 kwietnia 2009 - 19:53
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 14 kwietnia 2009 - 19:54
Ale forum to jest forum. Można wyrażać swoje opinie i każdy wyrażając swoją opinię jest świadom że etykietkę taką może dostać.
Napisano 14 kwietnia 2009 - 19:55
że co??bo postepuje inaczej niz ty
wcale nie dlatego. Po prostu uważam że jest to głupie i tyle. Jest wiele rzeczy których bym nie zrobiła a mimo to nie potępiam za to ludzi i nie uważam za głupote.
[ Dodano: 2009-04-14, 20:57 ]
gratuluje "elokwentności"...malenkaoceniam: jestes ograniczona
Napisano 14 kwietnia 2009 - 20:01
ja zachowania tych kobiet nie popieram, ale i nie potępiam ...sama NIGDY nie zrobiłabym czegoś takiego, ale rozumiem że one mają powody ... i dlatego absolutnie nie zamierzam na nie z tego powodu najeżdżać... każdy żyje tak jak uważa
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.