Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Kłótnie

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
416 odpowiedzi w tym temacie

#161 anusek

anusek
  • Użytkownik
  • 3 457 postów

Napisano 28 stycznia 2008 - 23:02

nie mame tylko koleżanki :mrgreen:
wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!

#162 Zielonooka

Zielonooka
  • Użytkownik
  • 3 356 postów

Napisano 28 stycznia 2008 - 23:04

Faceci są jak dzieci normalnie, ja chyba bym , Jewel porozstawiała to towarzystwo z mężem na czele, jakbym się zezłościła:)
Najważniejsze spotkania odbywają się w duszy, na długo przed tym, nim spotkają się ciała...

#163 Jewel

Jewel
  • Użytkownik
  • 3 742 postów

Napisano 28 stycznia 2008 - 23:10

Obiecałam sobie, że to było ostatni raz, teraz to zrobię rozpierduchę :mrgreen:
"miłość jest ślepa dlatego lubi ciemność"

#164 Zielonooka

Zielonooka
  • Użytkownik
  • 3 356 postów

Napisano 28 stycznia 2008 - 23:19

Słusznie, a to się chłopcy zdziwią. Aż mi się nieprzyjemnie zrobiło jak sobie wyobraziłam co ja bym mojemu S za takie numery zrobiła :evil:
Najważniejsze spotkania odbywają się w duszy, na długo przed tym, nim spotkają się ciała...

#165 Jewel

Jewel
  • Użytkownik
  • 3 742 postów

Napisano 28 stycznia 2008 - 23:42

Mam nadzieję, że nie będzie następnego razu bo straszyłam wyprowadzką. Ludzie do czego to już doszło, żebym ja się chciała wyprowadzać :roll:

Dzięki za fajne słowa.
"miłość jest ślepa dlatego lubi ciemność"

#166 impresja

impresja
  • Użytkownik
  • 519 postów

Napisano 29 stycznia 2008 - 13:00

Tylko tak sobie przypomniałam, jak kiedys czytałam, że najgorsze co można zrobić facetowi to zwracać mu uwage przy kolegach, że w nich wtedy budzi sie taki instynkt, że w życiu nie przyznają Ci racji i będą za wszelką cenę dążyc, żeby jakby odzyskać przy nich twarz... żeby nie wyjść na jakiegoś co to się baby słucha. Czytałam, że najlepiej wszystkie sprawy załatwiać w 4 oczy z facetem i że wtedy to odniesie napewno większy sukces, niż jak będziemy mówiły przy kolegach.

Nie wiem sama. To tylko tak dla informacji. <bezradny></span>

#167 Alex1511

Alex1511
  • Użytkownik
  • 577 postów

Napisano 29 stycznia 2008 - 14:36

A wiecie mojego partnera doprowadza do furii to jak ja sie z nim kloce- Czekam az sobie pokrzyczy, ulzy mu a potem mowie mu " Skonczyles juz? To teraz porozmawiamy spokojnie" . I rzeczywiscie wtedy dochodzimy do porozumienia :)
Łapie chwile ulotne jak ulotka...

Dołączona grafika

#168 calineczka

calineczka
  • Użytkownik
  • 7 470 postów

Napisano 09 maja 2008 - 08:15

Oj wczoraj mielismy dosyc ostrą ( wiem moja wina ) ale juz jest lepiej wieczorkiem pogadalismy sobie
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#169 Guest_niki_*

Guest_niki_*
  • Gość

Napisano 09 maja 2008 - 10:54

najważniejsze, że wszystko się ułozyło, wyjasniliście sobie wszystko i wyciągacie wnioski. a kłótnie- czasami się zdarzają, w końcu w każdym tkwią emocje

#170 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 09 maja 2008 - 17:20

oj jak my się kłóciliśmy w środę...
ale o pierdołę ;-)
ale tak sie darliśmy na siebie, najbardziej to w sumie ja ;-) bo mnei ponosi jak jestem zła .. :(
nie ma mnie tu i nie będzie.

#171 Zielonooka

Zielonooka
  • Użytkownik
  • 3 356 postów

Napisano 09 maja 2008 - 18:56

cerrata, ja tez tak mialam, ae stwierdzilam, ze szkoda na to czasu, takie klotnie:)

#172 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 10 maja 2008 - 11:50

no bo szkoda ;-) tylko że ja impulsywna z natury jestem i staram sięnad tym panować, bo Radzio to taki spokojny misio :mrgreen:
ale jak mam stresa przed czymś czy jest jakaś napięta sytuacja to jestem taka nieznośna... ;-)

#173 Zielonooka

Zielonooka
  • Użytkownik
  • 3 356 postów

Napisano 10 maja 2008 - 12:41

cerrata, ja pamiętam jak się kłóciliśmy podczas mojej matury i pierwszej sesji;P

#174 malenka

malenka
  • Użytkownik
  • 3 174 postów

Napisano 18 maja 2008 - 20:27

Mój ostatnio jest spokojny i nawet jak mam jakies humory podchodzi do wszystkiego ze spokojem i nie daje się wyprowadzić z równowagi :P Tym sposobem nie kłocimy się tylko prowadzimy (przeze mnie) głosną rozmowę :P
"So I find a reason to shave my legs Each single morning..."

#175 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 18 maja 2008 - 21:02

nie daje się wyprowadzić z równowagi :P

a to cwana bestyja :P

#176 Fizi

Fizi
  • Użytkownik
  • 1 postów

Napisano 18 maja 2008 - 21:38

prowokantka

#177 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 18 maja 2008 - 21:39

Fizi, wylewnyś ;-)

#178 Jaro

Jaro
  • Użytkownik
  • 153 postów

Napisano 19 maja 2008 - 02:56

Niestety wiekszosc kobiet to prowokantki,ktore uwielbiaja zabawe w dawanie i zabieranie cukierka...
Choc jest jedna dobra strona tego :D ,mianowicie jak kobieta prowokuje faceta zeby go zdenerwowac,a on sie nie daje,wowczas ona sama sie wkurza jeszcze bardziej-i to tak slodko wyglada :D :D :D :evil: :evil: :evil:
http://hellsing666.w...xeJ8E8G/bleach1

film obrazujacy mnie w pewnym sensie... :)

#179 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 19 maja 2008 - 08:06

Ja wlasnie ostatnio wspominalam ze my prawie wcale sie nie klocimy i ostatnio T. powiedzial ze gdzies wyczytal ze klotnie sa bardzo potrzebne i ze poprawia sie od nich zycie sexualne hmmm... no nie wiem jak to jest ale po co klocic sie na sile ...?

#180 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 19 maja 2008 - 09:33

Niestety wiekszosc kobiet to prowokantki,ktore uwielbiaja zabawe w dawanie i zabieranie cukierka...

oj to taka zabawa jest czasem fajna ;-)
jeśli się do tego pozytywnie podejdzie, można się miło podroczyć..... ;-)

klotnie sa bardzo potrzebne

no są... rozładować emocje itd

no nie wiem jak to jest ale po co klocic sie na sile ...?

nie chodzi o to żeby kłócić się na siłę ;-) jesteś zła? złość się! to naturalne..

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych