Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Kłótnie

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
416 odpowiedzi w tym temacie

#181 sissi

sissi
  • Użytkownik
  • 270 postów

Napisano 19 maja 2008 - 10:08

z kłótni najlepsze jest godzenie ......................

#182 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 19 maja 2008 - 10:32

z kłótni najlepsze jest godzenie ......................

też tak uważam, warto się czasem troszku popsztykać, ale tak delikatnie... ;-)
nie ma mnie tu i nie będzie.

#183 malenka

malenka
  • Użytkownik
  • 3 174 postów

Napisano 19 maja 2008 - 15:07

[quote name="Fizi"]prowokantka[/quote]
A kto powiedział że prowokuje do kłotni??

[quote name="cerrata"]nie chodzi o to żeby kłócić się na siłę jesteś zła? złość się! to naturalne..[/guote]
dokładnie jeśli cos mi nie pasuje to wtedy o tym mówię, niby czemu mam udawac, ze wszystko jest ok skoro tak nie jest??
A mój chłopka po prostu spokojnie przyjmuje postawe rozumiejącą i wysłuchuje moje wywody :P ale fakt mysle, że gdyby zaczął się ze mna kłócić pewno nie byłabym ekhm... aż tak wylewna :P

#184 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 19 maja 2008 - 15:10

ale fakt mysle, że gdyby zaczął się ze mna kłócić pewno nie byłabym ekhm... aż tak wylewna :P

bo baby se muszą pogadać :mrgreen:

#185 malenka

malenka
  • Użytkownik
  • 3 174 postów

Napisano 19 maja 2008 - 16:43

bo baby se muszą pogadać

no raczej :P

ale tak jak już tu kiedyś pisałam szybko się godzimy (najdłużej gniewaliśmy się na siebie pół godziny a tak to już po paru minutach znów jesteśmy zgodną kochająca się parką :mrgreen: )
"So I find a reason to shave my legs Each single morning..."

#186 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 19 maja 2008 - 17:25

już po paru minutach znów jesteśmy zgodną kochająca się parką :mrgreen:

my też tak :)
rozładujemy emocje delikatnie i znowu <love></span>

#187 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 19 maja 2008 - 18:22

rozładujemy emocje delikatnie i znowu <love></span>

tak jest chyba najlepiej ja tez to praktykuje ;)

#188 sweet camilla

sweet camilla
  • Użytkownik
  • 308 postów

Napisano 17 czerwca 2008 - 21:28

nie wierze i chyba nie uwierze iz sa pary które nie miewaja tak zwanych cichych dni;)
..Doskonała argumentacja nigdy nie przekona zaślepiającej emocji....

#189 calineczka

calineczka
  • Użytkownik
  • 7 470 postów

Napisano 17 czerwca 2008 - 21:42

nie wierze i chyba nie uwierze iz sa pary które nie miewaja tak zwanych cichych dni;)

my takich nie miewamy....... bo mi Krzysiek zwyczajnie nie pozwala ...on musi przegadac lub nawet pokłocic sie i pogodzic potem oczywiście ale cichych dni nie mielismy tak żeby nie odzywac sie -chociaz ja wiele razy chciałam ,ale teraz widze , że lepiej nawet sobie pokrzyczeć niz milczeć
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#190 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 17 czerwca 2008 - 22:30

calineczka, ojej, to genialnie masz!!! Moj P uwaza ze lepiej jest przemilczec niz powiedziec cos zlego. Ale ja przez to nawet nie mam okazji sie w klotni wygadac:/

#191 Zielonooka

Zielonooka
  • Użytkownik
  • 3 356 postów

Napisano 17 czerwca 2008 - 22:34

to u nas ja wolę się przekłócić i generalnie nie miewamy cichych dni, bo ja się źle wtedy czuje i S także.
Najważniejsze spotkania odbywają się w duszy, na długo przed tym, nim spotkają się ciała...

#192 angik1683

angik1683
  • Użytkownik
  • 8 134 postów

Napisano 18 czerwca 2008 - 12:16

ostanimi czasy rzadko sie klocimy,a jesli juz nam sie zdarzy to ja jestem zwolenniczka ciszy,lubie sie troche poburmuszyc i nie odzywac sie do L ale on nie wytrzymuje nawet minuty i zawsze musi zadac mi takie pytanie,ze musze odpowiedziec - a jesli jestem powaznie zla to zazwyczaj on przychodzi,przytula mnie,po kilkuminutowym przytulancu zaczynamy na spokojnie rozmawiac i sobie wszystko wyjasniamy :->
sl-11609.png
as1cEZoB0360010MDAwOGQ0fDIwMTM4MmpkfERhd
ZAPRASZAMY WSZYSTKIE MAMY...i nie tylko ->

#193 Black_Angel

Black_Angel
  • Użytkownik
  • 804 postów

Napisano 18 czerwca 2008 - 13:09

a my teraz sie klocimy codziennie i o glupie rzeczy... poprostu o pieniadze <bezradny></span> bo mamy teraz troche problemow i Jacka to przerasta.. chlip...

#194 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 18 czerwca 2008 - 13:20

wracalam wlasnie do domu i ogladam sie co to za krzyki na ulicy :-/ patrze a jakis chlopak tak sie wydziera na dziewczyne, wrzeszczy i macha rekoma, ze malo nie oberwala :-/ w dodatku przez telefon sobie z kims gadal. ta tez cos odwakrnela i sobie poszla a ten polecial za nia...

#195 katty727

katty727
  • Użytkownik
  • 308 postów

Napisano 18 czerwca 2008 - 13:49

a my teraz sie klocimy codziennie i o glupie rzeczy

znam ten problem. ostatnio cos często miewamy "sprzeczki". u nas głupia rzeczą jest moja zazdrość. a najbardziej denerwuje kiedy w telefonie u Niego znajduje jakieś zdjęcia, nagrane rozmowy czy smsy od byłych dziewczyn. wiem ze to jego przeszłość ale nie potrafie zrozumieć na ch.....e On je trzyma. dlatego to wywoluje takie napiecie miedzy nami.

#196 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 18 czerwca 2008 - 14:19

Usunelam off topic
Trzymajcie sie tematu.
Nigdy nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

#197 saja

saja
  • Użytkownik
  • 4 645 postów

Napisano 18 czerwca 2008 - 14:21

my tez nie miewamy... juz na poczatku ustalilismy ze lepiej jest rozmawiac.. nawet lepsza jest mala klotnia niz ciche dni... my miewalmy ja juz to ciche minuty haha :P... a powaznie nie ma sie co boczyc... wole porozmawiac... i zalatwic sprawe szybko i bezbolesnie... pozastym jak nawet troche sie poklocimy to godzenie jest fajne haha
Dołączona grafika
„Pragniemy żyć razem i razem się cieszyć
Razem dzielić niebo i razem w nim grzeszyć…”

#198 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 18 czerwca 2008 - 19:15

nop pewnie ze tak ja bym nie wytrzmymala nawet godziny nieodzywajac sie nie ma takiej opcji my tez zawsze zozmawiamy :P
i przyznaje racje ze to jest najlepsze zozwiazanie bo jak przemilczysz sprawe to pozniej chcac nie chcac do tego znowu sie wraca, a rozmawiajac mozna powiedziec ze roozwija sie zwiazek bo ciagle pokonuje sie nowe problemy... :)

#199 saja

saja
  • Użytkownik
  • 4 645 postów

Napisano 19 czerwca 2008 - 16:16

jak przemilczysz sprawe to pozniej chcac nie chcac do tego znowu sie wraca, a rozmawiajac mozna powiedziec ze roozwija sie zwiazek bo ciagle pokonuje sie nowe problemy...

dokladnie :)
Dołączona grafika
„Pragniemy żyć razem i razem się cieszyć
Razem dzielić niebo i razem w nim grzeszyć…”

#200 Agula

Agula
  • Użytkownik
  • 1 469 postów

Napisano 19 czerwca 2008 - 16:18

jak przemilczysz sprawe to pozniej chcac nie chcac do tego znowu sie wraca, a rozmawiajac mozna powiedziec ze roozwija sie zwiazek bo ciagle pokonuje sie nowe problemy...

dokladnie :)

no tylko, żeby każdy tak robił.. :roll:

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych