Smoczek-tak czy nie ?
Napisano 27 maja 2011 - 08:05
Bo sa tak naprawde różne szkoły i już mozna sie pogubić,ze niby nie powinno bo ząbki,ale też smoczek uspokaja ,pozwala zasnać...Jakie jest Wasze zdanie ?
Napisano 27 maja 2011 - 08:07
Napisano 27 maja 2011 - 11:54
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”
Napisano 27 maja 2011 - 21:56
Napisano 28 maja 2011 - 19:57
Napisano 28 maja 2011 - 22:09
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”
Napisano 30 maja 2011 - 11:24
Wracajac do smoczków tak ogolnie,to ostatnio widzialam gdzies takiego smoka z zabawką
Jak znajde to wrzuce fotke ...Smiesznie to wygladało,moze któras wie o czym pisze...?
Napisano 07 lipca 2011 - 18:09
Napisano 20 lipca 2011 - 21:53
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 21 lipca 2011 - 05:08
W sumie potrzebny jest nam już tylko do wieczornego zasypiania, ale mam nadzieję, że to niedługo, bo popołudniami potrafi zasnąć bez niego
Napisano 21 lipca 2011 - 08:59
To super, gratulacje (tylko nie wiem dla kogo... czy dla mamy czy dla Zuzi)Ja się muszę pochwalić - moje dziecię w dzień już praktycznie smoczka nie używa
A jak tam nocnik, walczycie czy póki co kapitulacja?

www.rakszyjki.pl> STOP rakowi szyjki macicy
Napisano 21 lipca 2011 - 09:04
dla Zuzidla mamy czy dla Zuzi
Kapitulacja całkowita. Dlatego zaczęłam akcję ze smoczkiem - po kolei, nie wszystko narazA jak tam nocnik, walczycie czy póki co kapitulacja?
Napisano 25 lipca 2011 - 16:00
Napisano 31 marca 2012 - 23:20
Napisano 01 kwietnia 2012 - 12:03
Zanim zostałeś poczęty - pragnęłam Cie ,
zanim się urodziłeś - kochałam Cię ,
nim minęła pierwsza minuta Twojego życia -
byłam gotowa za Ciebie umrzeć...
Napisano 01 kwietnia 2012 - 12:05
Napisano 24 maja 2016 - 17:49
Keep calm and become a doctor
// Mission completed
Napisano 24 maja 2016 - 21:12
Moje dziecko do 7msca życia nie uznawało smoczka ani butelki ze smoczkiem ale kiedy odstawiłam go od piersi to musiał z czegoś pić... no i migiem załapał smoczka i butelkę... smoczka ciągnie do dziś ale przeważnie zasypia tylko z tym smoczkiem w buzi a potem jak się przebudzi w nocy i szuka to znowu bierze
ja zawsze kupowałam mu smoczki Aventu ale pogubił ich już bardzo dużo i ostatnio na szybkiego kupiłam z tańszej półki smoczka ale jednego aventu ma i jednego tańszego
Napisano 24 maja 2016 - 22:10
@inqaa masz na myśli taki smoczek jak na zdjęciu?
A polecali Wam jakieś firmy? Z tego co się orientuję (ale mogę się mylić) to najmniejszy rozmiar to taki 0-7 miesięcy, czyli za duży dla noworodka. Ja koniecznie szukałam smoczka 0-2, bo nawet te 0-3 wydawało mi się, że mają za wielką i za ciężką tarczkę jak na taką małą buźkę. Ale jakbyś miała więcej informacji na ten temat to chętnie się zainteresuję. ![]()
-Mamusiu, czy miałaś kiedyś marzenie?
-Miałam, idzie teraz koło mnie i trzyma mnie za rękę!