Do dziewczyn prowadzących sklep internetowy. Czy zdecydowałyście się na samodzielne pakowanie i wysyłkę, czy podleciłyście to jakiejś firmie? Trochę boję się zaufać firmie, czy na pewno będzie to tak "dopieszczone" jak ja bym to zrobiła, natomiast z drugiej strony nie wyobrażam sobie poświęcania czasu dzień w dzień na żmudne pakowanie, umawianie kurierów, jeżdżenie do paczkomatów - wolę się skupić na rozwoju firmy. Plus dochodzi kwestia trzymania tych pudełek i wszystkiego w małym mieszkaniu (tudzież wynajęcie magazynu, wtedy dochodzi mi dojazd i opłaty, które mogłabym już przeznaczyć na firmę zajmującą się całością wysyłki). Nie wiem też jak ogarnąć np. pudełka do wysyłki, jakie rozmiary, skoro ktoś może zamówić jeden produkt a inny 10 sztuk. Jakieś rady? Co u Was się sprawdziło? Dziękuję!
Pakowanie produktów
Napisano 02 marca 2021 - 13:30
Romantycznie
Napisano 03 marca 2021 - 08:05
Napisano 22 lutego 2023 - 11:34
Opakowania na wszelakie produkty opłaca się dzisiaj znaleźć w internecie. Też opakowania do pieczywa https://www.efekt.eu...ta/piekarnictwo to jedne z lepszych. Właśnie na takie można zerknąć. Żywność musi być pakowana w specjalne opakowania, zgodne z różnymi normami. Dobierzemy dla siebie też takie opakowania.
Napisano 23 listopada 2024 - 11:39
Dobrą opcją są też białe kartony https://kartony24.eu...artony-biale/44
Napisano 11 lutego 2026 - 20:42
takich szukałem
Napisano wczoraj, 20:01
Pakowanie rzeczy nie musi być problematyczne, jeśli ma się dostęp do odpowiednich materiałów. W sklepie Pakolandia można znaleźć kartony, folię bąbelkową i stretch, które przydają się przy przeprowadzce i wysyłce. Zamówienia online są wygodne, a dostawa realizowana jest szybko, co pozwala sprawnie zorganizować cały proces.