hym..tak bardzo sie tym przejełaś jakby to moje slowo dotkneło Ciebie. Jakbys sama conajmniej była odmiennej orietacji sex i Cie to zabodło
to znaczy nie bronmy innych nie sie sami bronia; gdybym sie oburzyła ,z e kogos sie od zyda wyzywa , albo jakies stereotypy na ich temat wysuwa t zanczy , ze jestem zydówka

.
sa ludzie , ktorzy nie tylko dbaja o swoje intersy , tylko o to co inni mowia o nim , a reszte swiata maja w dupie , nie kazdy jest egoista.
badz bardziej tolerancyjna bo mam wrażenie że nie dopuszczasz jakby mysli że kobieta może niechciec kobiety.
bardzo duzo osob w pewnej sytuacji dopuszcza sie kontaktów homoseksualnych , mozemy sie zarzekac , ze nie nigdy itp ; natomiast w aresztach wiezieniach jest wysoki odsetek kontaktów homoseksualnych to nie oznacza , ze przestepcy maja jakis lement wrodzony homoseksualizmu , tylko zamkniecie , brak kobiet to powoduje .
Wiele ludzi nie wyobraza sobie jak mozna uprawiac sex z osoba tej samej plci , natomaist dla homoseksulistów trudne jest utrzymywanie kontaktów heteroseksulanych.
wiekszosc ludzi uwaza, ze bez sexu ne da sie zyc , wiec homoseskualisc musieliby albo wyzbyc sie tej potrzeby, albo sie zmuszac
nie wiem czy kazda kobieta ma cos w sobie z lesbijki , ale mysle , ze nie mozna sie zarzekac , bo wszytko sie moze zmienic w zleznosci od sytuacji.