Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Coś o jedzeniu...a nie odchudzaniu :)

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 alicja665

alicja665
  • Użytkownik
  • 17 postów

Napisano 26 grudnia 2015 - 11:41

A ja mam takie pytanie bo tak gadamy tylko o odchudzaniu to może porozmawiamy o jedzeniu? Mam dość diet! Mianowicie pogadajmy o pysznej, puszystej pizzy :-) Gdzie lubicie jeść i jaką? Mnie najbardziej smakuje ta z Party Pizza - uczta serowa - jest bombowa :-) ciasto mają dobre. A jakie jest Wasze zdanie? Śle całusy :-) i pod te święta obżerajmy się :-)

#2 Madź

Madź

heksa

• Użytkownik
  • 4 069 postów

Napisano 26 grudnia 2015 - 16:22

W każdej pizzerii do której zawitam muszę spróbować Diavolo, z ostrymi papryczkami :) na moje szczęście i Buc i Zuzu też lubią. Tylko kelnerzy dziwnie się patrzą kiedy nie zamawiamy nic innego dla dziecka :D ale już się przyzwyczailiśmy :P
“One, remember to look up at the stars and not down at your feet.
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”

#3 basiaw

basiaw
  • Użytkownik
  • 401 postów

Napisano 14 stycznia 2016 - 10:49

Powiem Ciz,e nawet jak sama się odchudzałam to lubiłam sobie pozwolić na coś słodkiego albo tuczącego raz na jakiś czas.Jakbym nie mogła to chyba bym zwariowała ;) Lubię tradycyjną margaritę Może jeszcze z dodatkiem pieczarek.

Z przekąsek przepadam za czekoladą oraz wszystkim co zawiera czekoladę. Nic mi tak nie poprawia humoru jak filiżanka kawy i do tego dwie czy trzy kosteczki czekolady dziennie. Aktualnie wcinam sobie ich czekoladę z  nadzieniem truskawkowym. Moja ulubiona ( druga w kolejce jest czekolada deserowa Jedyna). Uwielbiam również ich ptasie mleczko.

11910395_608606852610793_1515280478_n.jp

#4 kafffka

kafffka
  • Użytkownik
  • 290 postów

Napisano 15 kwietnia 2022 - 08:40

Też jak pracuje i mam za mało roboty (całe szczęście ostatnio coraz rzadziej mam takie dni) to podjadam z nudów. U mnie weszły orzechy/mieszanki (bez przesadzonej ilości, raczej maks garść dziennie). Nie miałam potem ochoty niczego podjadać. Do tego jogurt probiotyczny naturalny (tylko trzeba wybrać odpowiedni, który ma oznaczone szczepy). Robię też czasem galaretkę owocową ale nie wiem jak tu z kcal no i to nadal słodkie. Bardzo wielu rzeczy nie lubię więc trudno mi cokolwiek znaleźć co jakoś da radę. No i staram się mieć zawsze coś do picia żeby ten odruch, że po coś sięgam, zaspokoić. Mam też w pracy tak zaplanowane posiłki aby też były dwa i wtedy to jakoś idzie. Gdzieś między tym wszystkim mam oczywiście coś słodkiego.

A jeśli chodzi o same odchudzanie się to bardzo pomógł mi trening ems:

https://www.intime.pl/

Chodziłam tutaj w Krakowie, jestem osobiscie bardzo zadowolona z rezultatów ;) 

#5 jjusti18

jjusti18
  • Użytkownik
  • 518 postów

Napisano 15 kwietnia 2024 - 14:48

Jedząc  zdrowo  można  zadbać o  o swoją figurę, ale  również i  o  swoje  zdrowie. Warto  zwrócić uwagę na  firmę  https://dietytrening...w-wielkopolski/  ,   która   oferuje  dietę pudełkową, która  jest  elastyczna,  budowana  pod okiem dietetyków. Według mnie  warto  z niej skorzystać.