Co zrobić żeby mieć piękne włosy??
Napisano 10 kwietnia 2011 - 16:10
Napisano 11 kwietnia 2011 - 11:07
Jak byłam u dermatolog ato Pani mi zaproponowala,zeby kupiła sobie zwykła nafte kosmetyczna.Matko,ale to nie dla mnie i po prostu włosy mi śmierdza i wydaje mi sie ze bardziej wypadaja.Natomiast pomysle nad tymi hormonami-tylko ze długo pewnie będe czekac.
ja na necie wyczytałam, że to ponoc dobre ...kupiłam i
jest ktoś kto to regulanie używa ?
Napisano 11 kwietnia 2011 - 14:51
Napisano 11 kwietnia 2011 - 17:47
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 11 kwietnia 2011 - 18:55
> i zrobiły sie przyjemniejsze w dotyku.
chyba się bardziej przekonam i także zacznę używać bo póki co moja nafta tylko leży
Farmaceutka z apteki za grosze w manufakturze w łodzi poleciła mi coś, co się nazywa capivit piękne włosy. To zwykły suplement, ale podobno działa. To się okaże czy rzeczywiście tak jest, dzisiaj rano wzięłam dopiero trzecią tabletkę
każdy taki specyfik jest podobny (takie samo działanie), ale prawda jest taka że jeżeli ktoś naturalnie ma cienkie włosy to żadne specyfiki nic nie pomogą
Napisano 12 kwietnia 2011 - 06:36
ja tam naftę mieszałam z olejkiem rycynowym i żółtkiem (w moim przypadku jeszcze musiałam cytryny dodać), więc smrodku jako takiego nie było, a efekt jak dla mnie lepszy niż po samej nafcie
a po co cytryna ? bo żółtko to wiem, że 'niby' dobre ..ale cytryna ? rozjaśnić włosy chcesz
Napisano 15 kwietnia 2011 - 20:31
Napisano 17 kwietnia 2011 - 07:55
Dziewczyny- właściwe odżywianie= piękne włosy. Jak byłam na dietach, źle się odżywiałam, to wypadały, były matowe. I żadne super odzywki nie działały. Dużo nasion, orzechów, nabiału, mięsa- to jest metoda.
nie zgodzę się z tym, gdyż jeżeli ktoś ma w genach słabe, kruche włosy niczym tego nie zmieni. Dobrze się odżywiam, a i tak mam cienkie i łamliwe włosy, jedynie suple i odżywianie tak wpływa na to że są błyszczące i NIE matowe. ale strukturę włosa nic nie zmieni
Napisano 12 czerwca 2011 - 14:11
Napisano 13 czerwca 2011 - 06:40
Zgadzam się.. Mam strasznie cienkie włoski, rozdwajają mi się.. Udało mi się trochę poprawić ich wygląd suplementem diety i odżywkami, ale nic nie wpływa na to żeby były grubsze..jeżeli ktoś ma w genach słabe, kruche włosy niczym tego nie zmieni
Napisano 14 czerwca 2011 - 12:55
Napisano 14 czerwca 2011 - 13:05
Napisano 14 czerwca 2011 - 20:22
Napisano 14 czerwca 2011 - 20:54
Napisano 15 czerwca 2011 - 11:30
Napisano 15 czerwca 2011 - 23:24
nowa praca. Wiem cos o tym, bo sama parę lat temu przeszlam z malej firemki do wielkiej firmy ousourcingowej. Na początku tez nie wyrabialam i bylam zalamana, ale z czasem jak się wdrozylam w temat, to było coraz lepiej. Pewne rzeczy robie już automatycznie i zostaje mi dzieki temu więcej czasu na inne dzialnia:) ja w pracy lubie pic napoje z tabletek musujacych poprawiajacych koncentracje, 2 dziennie i lepiej się pracuje. A na wlosy? Hmmm... sprobuj może pudru do wlosow powder'ful. Bardzo szybko zwieksza objetosc i można go stosowac na codzien.
@kornida, napoje musujace jakos mnie nie pobudzajado lepszej pracy, ale może faktycznie potrzebuje jeszcze troche czasu na wdrozenie. Puder? Chetnie sprobuje, bo calkiem ciekawie brzmi:) powiedz mi tylko ile to kosztuje i gdzie to dostane?