Filmy godne polecenia
Napisano 29 grudnia 2007 - 19:37
Napisano 30 grudnia 2007 - 00:06
Napisano 30 grudnia 2007 - 18:30
ostatni film, który oglądałam i który mogę z czystym sumieniem polecić to ,,Shooter", film dla lubiących sensajcę ( znaczy sie taki gatunek filmow
) ,,Znakomity snajper, po tym jak przyczynił się do śmierci niewinnej osoby, postanawia zamieszkać samotnie w leśnej chacie w Arkansas. Jego byli pracodawcy, mówiąc mu, że potrzebują jego pomocy w uniemożliwieniu morderstwa, nakłaniają go do powrotu do pracy. Okazuje się, że mężczyzna został oszukany i teraz oskarżany jest o zabójstwo, któremu miał zapobiec. Uciekając przed policją mężczyzna próbuje odnaleźć prawdziwego mordercę i dowiedzieć się kto go zdradził. "
inny film to ,,Next" tez calkiem calkiem, troche zaskakujacy i nietuzinkowy scenariusz
Film "Next" powstał w oparciu o opowiadanie Philipa K. Dicka "The Golden Man". Magik Chris Johnson (Nicholas Cage) ma pewien sekret, który dręczy go od lat - widzi przyszłość z kilkuminutowym wyprzedzeniem. Mając dość badań, które przeszedł jako dziecko i zainteresowania rządu jego zdolnościami, ukrywa się w Las Vegas pod przybranym nazwiskiem wykonując tanie sztuczki i zarabiając niewielkie pieniądze na hazardzie. Ale kiedy grupa terrorystyczna grozi detonacją bomby nuklearnej w Los Angeles, agentka rządowa Callie Ferris (Julianne Moore) musi użyć wszystkich sztuczek, aby złapać Chrisa i nakłonić go do pomocy w powstrzymaniu kataklizmu.
NO i jeszcze ,,The number 23" ten to dopiero zakręcony ale i tak warto obejrzec![]()
Bohaterem filmu jest mężczyzna, który wpada w obsesję po przeczytaniu pewnej książki. Wmawia sobie on, że jest powieść traktuje o jego życiu. Problem polega na tym, że książka kończy się morderstwem. 23 to numer, który przewija się przez całą fabułę powieści.
źrodlo: internet
Podpisuję się pod tym, oba filmy są świetne, naprawdę! niedawno je widziałam
[ Dodano: 2007-12-30, 18:35 ]
ostatnio mój ulubiony to "300"
też widziałam, bardzo dobry, świetne efekty no i na podstawie mitologi nakręcony został.. polecam również!!
Jeszcze polecę Wam, film " obcy knontra predator cz1 i cz2" dla miłośników fantasy to będzie niezła gratka dla oka no i dla miłośników filmów grozy proponuję " Piłę cz 1,2,3,4 " no i "osaczony" z Brucem Willisem, to dla miłośników sensacyjnych, dobrych sensacyjnych filmów!
Napisano 30 grudnia 2007 - 18:57
no i na podstawie mitologi nakręcony został
Raczej na podstawie historii
Napisano 30 grudnia 2007 - 18:59
i mitologi też!!no i na podstawie mitologi nakręcony został
Raczej na podstawie historiiZgadzam się, że film świetny, też bardzo mi się podobał
Napisano 30 grudnia 2007 - 19:00
i mitologi też!!
No dobra
Napisano 30 grudnia 2007 - 19:02
No i tak trzymać!!i mitologi też!!
No dobra
Napisano 30 grudnia 2007 - 20:53
Napisano 30 grudnia 2007 - 21:04
Dobry ale lepszy jest " dublerzy"i "francuski numer"
Napisano 30 grudnia 2007 - 21:25
Aha zapomnialam i jeszcze "Brunet wieczorowa pora" ... W ogole wszystko Bareji
No ten brunet był świetny... a zwłaszcza ta scenka, jak bohater krzyczy.. " W Twarz!!!! " to jest boskie!!
Napisano 30 grudnia 2007 - 22:28
Napisano 30 grudnia 2007 - 22:36
Hyhyhy, Bareja to jest mistrz
Wszystkie jego filmy są the best! Alternatywy 4 też jego są?Bo to jeden z fajniejszych polskich seriali
Napisano 30 grudnia 2007 - 23:16
Alternatywy 4 też jego są?
No a jakby inaczej
Napisano 01 stycznia 2008 - 05:16
Skarb narodów
Wlasnie czekam na druga czesc kiedy wyjdzie na DVD bo tez jest super!!!!!
Skarb narodów: Księga tajemnic
Napisano 01 stycznia 2008 - 17:26
Ja lubie przygodowe!Widzieliscie to
Skarb narodów
Wlasnie czekam na druga czesc kiedy wyjdzie na DVD bo tez jest super!!!!!
Skarb narodów: Księga tajemnic
nie widziałam...
Napisano 01 stycznia 2008 - 17:35
Taki przygodowy!Oni szukaja skarbow po stanach!
Napisano 01 stycznia 2008 - 22:40