Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Kosmetyki godne polecenia

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
676 odpowiedzi w tym temacie

#21 Madzia81

Madzia81
  • Użytkownik
  • 4 508 postów

Napisano 17 maja 2007 - 17:58

jedwab super sprawa :)
a ostatnio o nim zpaomniałam...
ale dzięki temu tematowi szybciorem do niego wrócę :)

FORUM DLA MAM

img-2006082601201230.png

200901181556.png

#22 kasia009

kasia009
  • Użytkownik
  • 5 postów

Napisano 23 maja 2007 - 16:51

a ja tam wolę solarium

Ja też wole solarium. Kiedyś wysmarowałam się samoopalaczem i wyglądałam jak ostatnie nieszczęście. :oops:
Kaśka

#23 Madzia81

Madzia81
  • Użytkownik
  • 4 508 postów

Napisano 23 maja 2007 - 17:01

Kiedyś wysmarowałam się samoopalaczem i wyglądałam jak ostatnie nieszczęście. :oops:

a ja mam problem...
opaliłam się na pierwszym majowym słoneczku i głupia ja ubrałam koszulkę z odsłoniętymi ramionami, ale rękawki opadały tak niżej pod ramiona. no i mam teraz na rękach taką przerwę. ramiona opalone, potem kawałek nie, i potem znowu opalone. nie muszę chyba pisać, że wygląda to idiotycznie :-/ no i tak myślę czy by nie potraktować tych miejsc samoopalaczem....boję się...skąd wiem jaki to kolor wyjdzie....i nie wiem co robic <co></span> póki co w tym tygodniu korzystam z solarium, może uda się wyrównać. efekty są. z dnia na dzień jest lepiej. ale w dalszym ciągu nie mogę ubrać koszulki bez rękawków :-? tak więc przestroga dziewczyny: nawet kiedy wydaje się, że słońce nie opala - to tylko złudzenie. ono opala. pamiętajcie o tym, bo potem same kłopoty :-/

FORUM DLA MAM

img-2006082601201230.png

200901181556.png

#24 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 23 maja 2007 - 18:15

Heh ;-)
Lec na solarium Slonko ;-)

Po samoopalaczu moga ci wlasnie wyjsc rozne kolory :->
Nigdy nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

#25 Guest_Kociak_*

Guest_Kociak_*
  • Gość

Napisano 23 maja 2007 - 19:38

a ja mam problem..

jeszcze dwa dni i bedzie po problemie ;) opalenizna troche sie wyrowna, troche zejdzie i bedzie dobrze ;)

#26 Madzia81

Madzia81
  • Użytkownik
  • 4 508 postów

Napisano 25 maja 2007 - 12:54

jestem po 3 wizycie na solarium w tym tygodniu i jest lepiej. dzisiaj jest już taki upał, że mam to w d....i ubieram kieckę na ramiączkach. może jak jeszcze troszkę te ręce prawdziwegop słoneczka dostaną, to się całkiem wyrówna.

FORUM DLA MAM

img-2006082601201230.png

200901181556.png

#27 Diablica666

Diablica666
  • Użytkownik
  • 1 419 postów

Napisano 26 maja 2007 - 14:45

Opalenizna z czasem sie wyrówna także nie baw sie w solarium tylko kożystaj z naturalnego słoneczka ;)
Ja jedwabiu urzywać nie moge bo mi się przetluszczają wlosy i bym miala masakryczny olej na łbie ;/
Mogę wam polecić nowość inglota mianowicie mineralny cień w pyłku,kupiłam go we Wroclawiu za 25 zł i jest super trzyma się na oczkach calutki dzionek łatwo sie rozprowadza i przepięknie się mieni opalizującymi drobinkami :mrgreen:
Dołączona grafika

#28 Madzia81

Madzia81
  • Użytkownik
  • 4 508 postów

Napisano 31 maja 2007 - 18:01

Opalenizna z czasem sie wyrówna także nie baw sie w solarium tylko kożystaj z naturalnego słoneczka ;)

już się prawie wyrównała :)
a ze słoneczka póki trwa jeszcze rok szkolny nie mam zbyt wielu sznas skorzystać niestety :-/ ale jeszcze tylko troszkę... :-)

FORUM DLA MAM

img-2006082601201230.png

200901181556.png

#29 kroplarosy

kroplarosy
  • Użytkownik
  • 132 postów

Napisano 13 czerwca 2007 - 20:10

A mój zestaw na włosy farbowane to: odżywka ze spłukiwaniem Timotei z ekstraktem z czereśni i bawełny plus przed rozczesywaniem włosów po umyciu używam eskpresowej odżywki regeneracyjnej GlissKur. Zestaw opracowałam po długich praktykach, a w kwestii włosów jestem baaaardzo wymagająca :-P Kolor bardzo długo się utrzymuje, włosy są miękkie, błyszczące, no i najważniejsze praktycznie się nie rozdwajają. :-D
Dołączona grafika

Dołączona grafika

#30 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 18 czerwca 2007 - 18:32

Peeling Nivea Visage Young, polecam bardzo fajny do twarzy.
Po umyciu mam gladziutka i taka fajna cere :-)
Do tego ma bardzo ladny zapach.
Nigdy nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

#31 Jewel

Jewel
  • Użytkownik
  • 3 742 postów

Napisano 18 czerwca 2007 - 18:43

Madzia81 jeśli nie chcesz miec plam to radzę samoopalacz wymieszać z balsamem do ciała i gwarantuję, że nie będzie plam. Aha i pamiętaj, że samoopalacz należy rozsmarować bo jak nie to zostaną smugi.

A jedwab jest dobry ale też mi strasznie przetłuszcza włosy a mam bardzo suche na końcach a tłuste u nasady :evil:
"miłość jest ślepa dlatego lubi ciemność"

#32 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 18 czerwca 2007 - 18:57

Apropo tego jedwabiu. Jak sie go stosuje? Naklada sie po myciu? Splukuje go? <bezradny></span>

#33 Jewel

Jewel
  • Użytkownik
  • 3 742 postów

Napisano 18 czerwca 2007 - 19:02

Ja rozcieram w rękach i kładę na wilgotne włosy ale na same końcówki bo przez jedwab włosy się przetłuszczają.

#34 Guest_Kociak_*

Guest_Kociak_*
  • Gość

Napisano 18 czerwca 2007 - 22:33

Apropo tego jedwabiu. Jak sie go stosuje? Naklada sie po myciu? Splukuje go?

Nakłada się go na umyte włosy, suche lub wilgotne :) bez spłukiwania, tylko najlepiej tak jak pisze Jewel, tylko na końcówki bo przetłuszcza .. no i to naprawdę kilka kropelek się daje :)

#35 Madzia81

Madzia81
  • Użytkownik
  • 4 508 postów

Napisano 19 czerwca 2007 - 12:38

jeśli nie chcesz miec plam to radzę samoopalacz wymieszać z balsamem do ciała i gwarantuję, że nie będzie plam. Aha i pamiętaj, że samoopalacz należy rozsmarować bo jak nie to zostaną smugi.

dziękuję, ale już cała opalenizna mi się pięknie wyrównała po kilku wizytach w solarium :) a teraz już lato idzie, więc samooplaczae nie będą mi potrzebne :-)

FORUM DLA MAM

img-2006082601201230.png

200901181556.png

#36 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 19 czerwca 2007 - 18:14

jeśli nie chcesz miec plam to radzę samoopalacz wymieszać z balsamem do ciała i gwarantuję, że nie będzie plam

teraz sa juz balsamiki opalajace :-D
Tylko fakt. wlasnie trzeba rowno rozsmarowac :-P

I tak solarium jest niezastapione ;-)

#37 Jewel

Jewel
  • Użytkownik
  • 3 742 postów

Napisano 19 czerwca 2007 - 21:54

No niby są już balsamy opalizujące ale jakoś nie wiem czemu ich nie używam <bezradny></span>

#38 mamusia22

mamusia22
  • Użytkownik
  • 145 postów

Napisano 02 lipca 2007 - 13:29

Temat o kosmetykach bublach już jest :) a przydałby się też taki z tymi dobrymi kosmetykami :) a właśnie tak sobie pomyślałam, że niebawem czeka mnie zakup tuszu do rzęs i może mi coś podrzucicie :D nie mogę trafić na naprawdę dobry tusz. zawsze jest coś nie tak :( A ponieważ moje rzęsy pozostawiają wiele do życzenia, więc tusz musi być wydłużający, pogrubiający itd :) Macie jakieś swoje typy?
Oczywiście, temat nie dotyczy tylko tuszów :) jeśli chcecie zareklamować jakiś produkt, który szczególnie Wam przypadł do gustu i jest wart polecenia to śmiało :D

avon ''pełnia rzęs''

[ Dodano: 2007-07-02, 14:29 ]

Apropo tego jedwabiu. Jak sie go stosuje? Naklada sie po myciu? Splukuje go? <bezradny></span>

nakładaj na koncówki i nie spłukuj

[ Dodano: 2007-07-02, 14:35 ]

Heh ;-)
Lec na solarium Slonko ;-)

Po samoopalaczu moga ci wlasnie wyjsc rozne kolory :->

Samoopalacz sa plusy i minusy, od opalania na sloncu i w solce skora sie starzeje a od wysokich filtrow musisz przesiedziec dlugo na słoncu, ja polecam balsamy z dodatkiem samoopalacza, wazne jest to ze po otwarciu przewaznie nadaje sie 6 miesiecy do uzytku, potem to kiepski efekt-wiem bo zauwarzylam. Sprobuj może avon skin so soft w sprayu ja jestem zadowolona jest do jasnej i sredniej karnacji wybierz cos dla siebie
Filipek

#39 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 04 lipca 2007 - 19:37

tak apropo solarium...
Z natury jestem blada, sińce pod oczami jakbym miała ostrą anemię, te sprawy..
coś tam się opaliłam przez te ostatnie dni, ale chciałabym pójść na solarkę.
No i w związku z tym pytanie do was... Nigdy jeszcze nie byłam na solarium i nie wiem na ile mam iść, na co mam uważać, jeśli chodzi o to ile mają lampy, czy stare czy nowe... itd

hm?:)
nie ma mnie tu i nie będzie.

#40 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 04 lipca 2007 - 20:13

Jesli pierwszy raz to zaleca sie na 5 minut :-)
Zapoznasz sie z tym wszystkim i jesli nic nie bedzie sie dzialo to za jakies pare dni (2, 3) na 7 min.
A pozniej juz stopniowo wiecej i wiecej. Mi kiedys tak zalecila wlascicielka solarium.
Co do lamp to wszedzie sa inne lozka i musisz dokladnie popytac na miejscu :-)