Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Kosmetyki godne polecenia

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
676 odpowiedzi w tym temacie

#61 Magdaru

Magdaru
  • Użytkownik
  • 3 650 postów

Napisano 19 lipca 2007 - 14:10

nie wiem, moze źle ;-) ale w tym telescopicu jest całkiem inna szczoteczka, taka jakby gumowa i nie ma gęstych tych niby włosków, całkiem inaczej się nią maluje ;-)

#62 Guest_Kociak_*

Guest_Kociak_*
  • Gość

Napisano 21 lipca 2007 - 11:07

Wszystkim Wam polecam czysty kolagen

Kurde tak się zastanawiam nad tym kolagenem, ale nie wiem gdzie go można kupić i jaka jest jakaś taka najlepsza firma??? Może mi ktoś coś poradzić?? :D

#63 dobra

dobra
  • Użytkownik
  • 2 604 postów

Napisano 21 lipca 2007 - 20:06

ja jakiś czas temu miałam balsam z kolagenem i elastyna balsamik super :!: hmm.. firma z tego co pamiętam co " ST. IVES " coś takiego bo juz nie pamiętam. Balsam w cenie ok 20 zł za 200 ml
Dołączona grafika

#64 pati

pati
  • Użytkownik
  • 2 postów

Napisano 25 lipca 2007 - 08:33

Witam!!!
Ja mam dla Was lek godny polecenia!!!Dziala na celulit jak takze na stazenie skury!!! Uzywam od miesiace i widze duze efekty!!! Polecam jesli ktoras z Was jest zainteresowana to piszcie :-)

#65 Guest_Kociak_*

Guest_Kociak_*
  • Gość

Napisano 25 lipca 2007 - 13:10

Polecam jesli ktoras z Was jest zainteresowana to piszcie :-)

to jeśli znasz taki lek to pisz otwarcie, po to jest forum !!

#66 pati

pati
  • Użytkownik
  • 2 postów

Napisano 26 lipca 2007 - 08:33

Jest to Gotu kola Ginko !!! Skutkuje na wiele schorzen mi pomogla!!! Cena jest niska bo kolo 25zl za miesiac kuracji w opkakowaniu jest 30 tabletek!!! Do kupienie w necie jak i w aptece

#67 Basia

Basia
  • Użytkownik
  • 3 postów

Napisano 27 lipca 2007 - 22:36

co ja bym mogla polecic :roll:

etiaxil- super antyperspirant 0 potu nawet w upaly!!! a na prawde mialam z tym krepujacy problem

krem pod prysznic dove z jedwabiem- cudo, nawet jak zapomne posmarowac sie balsamem to i tak mam gladka, nawilzona skore

szampony elseve- wszystkie rodzaje (z tym ze zmieniam co opakowanie- zawsze kupuje inny)

krem do rak iwostin- polska wersja firmy vichy, ogolnei podobno b.fajne i nie takie drogie kosmetyki

l'eau par kenzo- ukochany zapach

owocowe balsamy yves rocher- slabo nawilzaja, ale jak pachnaaa

uff jeszcze bym mogla wymieniac,wymieniac,wymieniac

moge jeszcze polecic polska firme TOLPA podobno fajne kosmetyki

a teraz mam prosbe- moglybyscie polecic mi krem do twarzy cera mieszana bardzo suche policzki+tlustawe czolo i nos+ ogolnieb.wrazliwa skora -->naprawde bardzo prosze o rady :)

#68 Diablica666

Diablica666
  • Użytkownik
  • 1 419 postów

Napisano 28 lipca 2007 - 07:36

a teraz mam prosbe- moglybyscie polecic mi krem do twarzy cera mieszana bardzo suche policzki+tlustawe czolo i nos+ ogolnieb.wrazliwa skora -->naprawde bardzo prosze o rady

Nivea visage do cery mieszanej kosztuje ok 14 zł i jest super ;-) ładnie matuje strefe "T" i nawilża jednocześnie.
Dołączona grafika

#69 Basia

Basia
  • Użytkownik
  • 3 postów

Napisano 28 lipca 2007 - 17:07

jak tylko bede w drogerii to sobie sprawie, dzieki za porade :-)

#70 Nimfetka

Nimfetka
  • Użytkownik
  • 568 postów

Napisano 31 lipca 2007 - 23:07

Polecam maskę WAX do włosów, dla mnie rewelka, nie jeden raz uratował moje włosy z opresji (czyt. siano) ;-)

Odżywek do włosów już wiele przerobiłam i najlepsze są nasze tanie kosmetyki Joanny, w każdym razie moje włosy najładniejsze są właśnie po nich.

Błyszczyk 3d Bourjois, choć teraz jakoś ciężko mi znaleźć w sklepach, to mam bardzo dobre wspomnienia po nim. :)

Balsam z Nivei (ostatnio kupiony) świetny i pięknie pachnący-bazuje na podstawowym zapachu nivei, ale ma jednak trochę inny zapach. Jest z ryżem i lotosem.

Mleczko i tonik z wyciągiem z róży Garniera-jak na razie to najlepszy mój zakup jesli chodzi o pielęgnacji skóry twarzy.

Co do kremu czekoladowego zDaxa to właśnie ciągle boję się zaryzykowac, bo nie wiem jaki ten zapach wychodzi, ale skoro piszecie, że jest fajny, to kupię. :) Kupiłam kiedyś waniliowy jakiejś innej firmy i był tragiczny na skórze, bleeech...

#71 dobra

dobra
  • Użytkownik
  • 2 604 postów

Napisano 01 sierpnia 2007 - 06:21

Polecam maskę WAX do włosów, dla mnie rewelka, nie jeden raz uratował moje włosy z opresji (czyt. siano)

a ile to kosztuje ?? mozna kpić w zwyklej drogerii ?? i jaką ma gramaturę ?? ;-)
Dołączona grafika

#72 Emiliana

Emiliana
  • Użytkownik
  • 313 postów

Napisano 01 sierpnia 2007 - 06:52

można ją kupić w aptece,ja za swoją 400g zapłaciłam coś koło 20-30 zł

#73 dobra

dobra
  • Użytkownik
  • 2 604 postów

Napisano 01 sierpnia 2007 - 06:55

ja za swoją 400g zapłaciłam coś koło 20-30 zł

to chyba tak tanio nie jest . . . :->

[ Dodano: 2007-08-01, 07:56 ]
u mnie się sprawdziło coś takiego ze jak mało czegoś jest a drogo kosztuje to sprawdza się i sa rezultaty ;-)
Dołączona grafika

#74 Emiliana

Emiliana
  • Użytkownik
  • 313 postów

Napisano 01 sierpnia 2007 - 07:03

wiesz, ale ona jest bardzo wydajna i nie nakładasz jej zbyt wiele, wiec spokojnie powinno Ci wystarczyć na kilka miesięcy. A może jeszcze są te opakowanie z 20% gratisem,wiec masz wtedy 480g

#75 Jewel

Jewel
  • Użytkownik
  • 3 742 postów

Napisano 01 sierpnia 2007 - 07:17

O WAXie słyszałam już parę razy, dużo fryzjerów mi poleca. Idę dzisiaj do apteki- przekonałyście mnie :)
"miłość jest ślepa dlatego lubi ciemność"

#76 Nimfetka

Nimfetka
  • Użytkownik
  • 568 postów

Napisano 01 sierpnia 2007 - 13:01

Dobra, może tania nie jest, ale jak na tę jakość to naprawdę warto kupić, tym bardziej ,że jest dość wydajna. :) Ja sobie robie nią kuracje co jakieś 3 miesiące. :)
Tylko są rożne rodzaje. Ja kupuje ten dla blondynek.

:-)

#77 Emiliana

Emiliana
  • Użytkownik
  • 313 postów

Napisano 01 sierpnia 2007 - 20:59

1. do pielęgnacji buzi używam kosmetyków z linii IWOSTIN
2. teraz latem dobrze sprawdza sie balsam DOVE SUMMER GLOW (dla poprawienia koloru skóry łykam jeszcze BETA- karoten)
3. lakiery do paznokci tylko z INGLOTA, są na prawdę super
4. ostatnio zakupiłm na Allegro taki dobrze kryjący podkład DERMACOL, ale używam go jedynie na specjalne wyjscia
4. uwielbiam także owocowe mydełka Luksja, a w szczególnosci winogronowe:)

#78 dobra

dobra
  • Użytkownik
  • 2 604 postów

Napisano 01 sierpnia 2007 - 22:49

balsam DOVE SUMMER GLOW

ma zapach charakteryzujący się dla tego typu kremów :?: :roll:
Dołączona grafika

#79 Nimfetka

Nimfetka
  • Użytkownik
  • 568 postów

Napisano 01 sierpnia 2007 - 23:27

1. do pielęgnacji buzi używam kosmetyków z linii IWOSTIN

4. ostatnio zakupiłm na Allegro taki dobrze kryjący podkład DERMACOL, ale używam go jedynie na specjalne wyjscia

Iwostin ma całkiem niezłe kremy, jedynie ten pod oczy mnie uczulał.

Właśnie, jak ten Dermacol się sprawuje?Bardzo go widać i czy wysusza?Podobno kryje niczym tapeta, wszystko zakryje. :-P Zastanawiałam się nad nim, ze względu na cienie pod oczami. :roll:

#80 Mordka

Mordka
  • Użytkownik
  • 25 postów

Napisano 01 sierpnia 2007 - 23:39

Nimfetko. wiesz ja teżmam problemy z tymi cieniami , bo jakoś wogole spać po nocach nie moge :-( przestawiłam sie jakos. i tak jakos nie moge sobie z nimi poradzic :-? okropnosc