najlepszym produktami które ja polecam są :
1. Krem do rąk i paznokci z Koenzymami Młodości Q10 i R zapewnia codzienną kompleksową pielęgnację przeciwdziałającą oznakom starzenia, efektywnie chroniącą skórę przed wysuszeniem i szkodliwym działaniem czynników zewnętrznych. Intensywnie wygładza naskórek, niwelując drobne zmarszczki, poprawia elastyczność i sprężystość skóry. Wzbogacony o kompleks witaminowy A+ E+ F odżywia i głęboko nawilża naskórek. Alantonina łagodzi podrażnienia, wygładza i zmiękcza skórę dłoni. Zawarty w kreatynie krzem wzmacnia płytki paznokci, zmniejszając ich skłonność do rozdwajania się i łamania. Krem bardzo dobrze się wchłania, nie pozostawiając uczucia lepkości. Dzięki filtrom UVA i UVB skutecznie zapobiega powstawaniu zmian pigmentowych.Niewiele kosztuje bo tylko 3.00
2.
Nivea - Pure - Dezodorant roll-onDezodorant w kulce Pure to nowy produkt wypuszczony na rynek przez firmę Nivea. Jako, że od dawna używam antyperspirantów tej firmy długo nie zastanawiałam się nad kupnem owego Producent obiecuje ochronę przed poceniem przez 24 godziny. Niestety w upalne dni nie do końca sobie z tym poradził. Jednak ochrona jest bardzo skuteczna przy umiarkowanym poceniu się.Dezodorant ma bardzo przyjemny i odświeżający zapach. Delikatny i bardzo kobiecy. Przypomina mi kompozycję owocowo–ozonową. Nie jest zbyt intensywny, nie kłóci się z perfumami, utrzymuje się bardzo długo, nawet po całym dniu nadal nam towarzyszy.Jest bardzo delikatny, nie zawiera alkoholu, można stosować zaraz po depilacji - sprawdziłam. Zero jakichkolwiek podrażnień, szczypania czy pieczenia.
Największa jego zaleta to brak śladów na ubraniach. Nie pozostawia białych plam i zacieków pod pachami.Bardzo szybko się wchłania, zaraz po aplikacji można się bez obawy ubierać. Na skórze pozostawia niewyczuwalny film ochronny. Nie lepi się.Butelka charakterystyczna dla Nivei, pojemność 50 ml, a cena bardzo przystępna.

3.Jedwabisty Peeling pod Prysznic to najnowsza propozycja Dove, która wzbogaca linię kosmetyków z czystym jedwabiem - Jedwabistą Kolekcję.
Jedwabisty Peeling to unikalne połączenie czystego jedwabiu, substancji nawilżających Dove oraz specjalnych mikroperełek. Właśnie dzięki temu ostatniemu składnikowi kosmetyk ten delikatnie oczyszcza skórę z martwych komórek, pozostawiając ją tak naturalnie gładką i miękką jak jedwab.Codzienna pielęgnacja nowym kosmetykiem to nie tylko dokładne oczyszczenie skóry, ale także dogłębne jej nawilżenie. Jedwab to jedna z najskuteczniejszych, naturalnych substancji nawilżających, która pomaga utrzymać odpowiednią elastyczność skóry. W połączeniu z substancjami nawilżającymi Dove daje efekt znakomitego nawilżenia jeszcze przez długi czas po kąpieli. Dodatkowo Jedwabisty Peeling pod Prysznic poprawia koloryt skóry, sprawia, że staje się tak miękka i gładka jak najczystszy jedwab, a przede wszystkim pozwala na odkrycie jej naturalnego piękna. Elegancki wygląd, delikatny, kojący zmysły zapach i jedwabista konsystencja powodują, że nowy kosmetyk to nie tylko prawdziwa przyjemność dla ciała, ale i dla Twoich zmysłów
[ Dodano: 2007-08-08, 17:11 ]a za najlepsze mydło na świecie uważam luksje fruity ponieważ ma zapachy takie jak owoce uwielbiam je idealne jak dla mnie