A ja mam dylemat. Z racji, że nie można tutaj linkować to mniej więcej powiem co gdzie i za ile u mnie chcą.
Otóż jeden fotograf jest z Łodzi (jakieś 80-90km ode mnie). Cena 1600zł, w tym: ślub, wesele, plener innego dnia, fotoksiążka z 28kartami, około 300zdjęć na płycie DVD i prezentacja multimedialna z podkładem muzycznym też na DVD.
Drugi jest jakieś 15 km ode mnie. Cena za usługę to 650zł. Wiadomo, taniej. W cenie jest fotografowanie przygotowań, ślub, wesele, plener innego dnia. Do tego mogę mieć album 50zdjęć za 200zł albo 100zdjęć za 350zł. Czyli u tego biorąc dodatkowo nawet 2 albumy to wyniesie jakieś 1350zł czyli mniej niż u tego z Łodzi. ALE... podoba mi się jeden i drugi, z tym, że drugi ma ciut ciekawsze pomysły na zdjęcia... I teraz już sama nie wiem. Na razie "zamówiłam" sobie tego drugiego na wszelki wypadek, do wtorku mam się zastanowić i dać konkretną już odpowiedź...
[ Dodano: 2011-09-01, 23:49 ]A i ten pierwszy ma w cenie także sesję studyjną na pierwszą rocznicę ślubu, oczywiście gratis