Fotograf na wesele
Napisano 09 luty 2016 - 16:53
Aczkolwiek my mamy fotografia i na plener i na slub
I ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...
Napisano 10 luty 2016 - 15:58
[*]Nasz aniołek 04.06.2016r.[*]9tc
28.09.2013r. Ślub Cywilny ❤❤❤ .
26.11.2017r . Ślub Kościelny ❤❤❤.
Napisano 15 luty 2016 - 18:56
@halynka u mnie tak będzie, że inny fotograf na ślub i wesele a inny na sesję. Ten lepszy na sesję z całym pakietem to by mnie z 3 koła kosztował
To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu.
Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się,
że przemókł do głębi serca...
Napisano 21 kwiecień 2016 - 17:18
Napisano 09 czerwiec 2017 - 06:15
Ciężko jest chyba się zdecydować na fotografa, ja jakoś jeszcze żadnego nie znalazłam. Póki co koleżanka przesłała mi stronę z różnymi ofertami ... i myślę, że tam rozeznam się w proponowanych usługach. Z tego co zauważyłam wybór na niej jest całkiem spory, więc myślę że ta stronka mi pomoże.
Napisano 12 marzec 2018 - 13:37
dobry fotograf na ślubie to podstawa
Witam, polecam witaminy na włosy
Napisano 19 kwiecień 2018 - 13:55
Jestem rozdarta. Z jednej strony zależy mi na świetnych zdjęciach, a z drugiej strony nie chcę wydać na fotografa majątku. Zastanawiam się nad taką opcją, żeby sesję plenerową wykupić u kogoś innego, a na wesele poprosić kogoś kto niekoniecznie jest profesjonalistą, a pasjonatem i zrobi też fajne fotki, za mniejszą cenę. Co myślicie o takim rozwiązaniu? Warto czy nie?
Myślę, że pomysł warty uwagi Aczkolwiek często jest tak, że jak wykupujesz kilka opcji u jednej osoby, to w ogólnym rozrachunku wychodzi taniej.
Napisano 20 marzec 2021 - 09:10
Hej odświeżam wątek! Moze któraś podzieli się super kontaktem do fotografa i kogoś od filmów??
Napisano 23 marzec 2021 - 13:04
Hej odświeżam wątek! Moze któraś podzieli się super kontaktem do fotografa i kogoś od filmów??
Ja korzystałam z usług firmy cudownej firmy Wedding Studios ,https://weddingstudios.pro - zerknij na ich stronę. Mamy z mężem przepiękną pamiątkę. Pracują tam ludzie z pasją. Ich projekty to istne perełki. Do tego na każdym kroku mega profesjonalni. Polecam ich w 100%
Napisano 24 lipiec 2023 - 22:34
W firmie mojego wujka filmy reklamowe robili ludzie ze studia filmowego https://neoncup.pl/ Neoncup to firma, która dysponuje profesjonalnym sprzętem, który można wypożyczyć a potem nagrany materiał przekazać im do postprodukcji. Zrobią super pamiątkę na całe życie. Myślę, że warto zadbać o jakość, żeby za 20 - 30 dzieci i wnuki nie powiedziały, że te śluby w latach 20tych to były nieciekawe.