Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Fotograf na wesele

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
72 odpowiedzi w tym temacie

#61 palomka

palomka
  • Użytkownik
  • 2338 postów

Napisano 09 luty 2016 - 16:53

Hmm. Dla mnie akurat te koscielne fotki sa najwazniejsze. ;) To juz chyba na tych plenerowych by mi az tak bardzo nie zalezalo ;)

Aczkolwiek my mamy fotografia i na plener i na slub ;)

I ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...smileys-hearts-339319.gif

#62 iwonaryki

iwonaryki

Prawdziwa miłość , nie zna granic .

• Użytkownik
  • 1560 postów
  • Lokalizacja..
  • Wzrost:170
  • Włosy:Są jakie są :-p
  • Stan:Żoneczka.
  • Partner:Mój kochany Mąż :*
  • Nastrój:Zakochana
  • Odznaczenia:
    Odznaczenia użytkownika

Napisano 10 luty 2016 - 15:58

@palomka Według mnie jak już macie fotografa i na ślub i tak w plenerze to już tak zostawcie , moja siostra jak wychodziła za mąż to tak samo właśnie zrobiła że dany , tam fotograf zrobił im zdjęcia podczas ślubu , nawet i na chrzest też tego samego wybrali byli bardzo zachwyceni zdjęciami ;-) .
Synek 13 lat , córeczka 7 lat , córeńka 6 lat .
[*]Nasz aniołek 04.06.2016r.[*]9tc
iv09vcqgirxd72tg.png
28.09.2013r. Ślub Cywilny ❤❤❤ .
26.11.2017r . Ślub Kościelny ❤❤❤.

#63 halynka

halynka

mamuśka

• Użytkownik
  • 5652 postów

Napisano 11 luty 2016 - 19:41

W sumie kościół też bardzo ważny, fakt. Chyba trzeba będzie przeboleć ;)

201401111762.png

km5skrhmtofzztsl.png

#64 Majorka^^

Majorka^^
  • Użytkownik
  • 5119 postów

Napisano 15 luty 2016 - 18:56

@halynka u mnie tak będzie, że inny fotograf na ślub i wesele a inny na sesję. Ten lepszy na sesję z całym pakietem to by mnie z 3 koła kosztował :-P

Co to jest miłość ?
To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu.
Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się,
że przemókł do głębi serca...

#65 halynka

halynka

mamuśka

• Użytkownik
  • 5652 postów

Napisano 16 luty 2016 - 16:09

No dokładnie ! A przecież nie o to chodzi.

Na wesele może się znajdzie jakiś znajomy bawiący w fotografa, co by przy okazji pstryknął też kilka fotek w ogrodzie to będą dwie sesje :P

201401111762.png

km5skrhmtofzztsl.png

#66 halynka

halynka

mamuśka

• Użytkownik
  • 5652 postów

Napisano 11 marzec 2016 - 14:52

jednak znaleźliśmy fajną parę, która wykona nam foto, wideo i sesję w inny dzień :)

201401111762.png

km5skrhmtofzztsl.png

#67 TArantino

TArantino
  • Użytkownik
  • 21 postów

Napisano 21 kwiecień 2016 - 17:18

my mieliśmy fotografkę. Pani Kasia spisała się na weselu. Teraz czekamy na efekty jej pracy. Wybraliśmy ją bo jej portfolio na stronie jest na prawdę imponujące ...

#68 jjusti18

jjusti18
  • Użytkownik
  • 309 postów

Napisano 09 czerwiec 2017 - 06:15

Ciężko jest chyba się zdecydować na fotografa, ja jakoś jeszcze żadnego nie znalazłam. Póki co koleżanka przesłała mi stronę  z różnymi ofertami ... i myślę, że tam rozeznam się w proponowanych usługach. Z tego co zauważyłam wybór na niej jest całkiem spory, więc myślę że ta stronka mi pomoże. 

#69 xsoniax

xsoniax
  • Użytkownik
  • 2 postów

Napisano 12 marzec 2018 - 13:37

dobry fotograf na ślubie to podstawa 

Witam, polecam witaminy na włosy

#70 pola06

pola06
  • Użytkownik
  • 15 postów

Napisano 19 kwiecień 2018 - 13:55

Jestem rozdarta. Z jednej strony zależy mi na świetnych zdjęciach, a z drugiej strony nie chcę wydać na fotografa majątku. Zastanawiam się nad taką opcją, żeby sesję plenerową wykupić u kogoś innego, a na wesele poprosić kogoś kto niekoniecznie jest profesjonalistą, a pasjonatem i zrobi też fajne fotki, za mniejszą cenę. Co myślicie o takim rozwiązaniu? Warto czy nie?

Myślę, że pomysł warty uwagi :) Aczkolwiek często jest tak, że jak wykupujesz kilka opcji u jednej osoby, to w ogólnym rozrachunku wychodzi taniej. 

#71 ZuziaDD

ZuziaDD
  • Użytkownik
  • 504 postów

Napisano 20 marzec 2021 - 09:10

Hej odświeżam wątek! Moze któraś podzieli się super kontaktem do fotografa i kogoś od filmów?? 

"...Tańczyły jak promienie na porannej wodzie, a pozostałe po nich złote nitki, odpryski bursztynowych ozdób i strzępy słoneczników..."

#72 kaczucha

kaczucha
  • Użytkownik
  • 91 postów

Napisano 23 marzec 2021 - 13:04

Hej odświeżam wątek! Moze któraś podzieli się super kontaktem do fotografa i kogoś od filmów?? 

Ja korzystałam z usług firmy cudownej firmy  Wedding Studios ,https://weddingstudios.pro - zerknij na ich stronę. Mamy z mężem przepiękną pamiątkę. Pracują tam ludzie z pasją. Ich projekty to istne perełki.  Do tego na każdym kroku mega profesjonalni. Polecam ich w 100%

#73 Basiencja

Basiencja
  • Użytkownik
  • 53 postów

Napisano 24 lipiec 2023 - 22:34

W firmie mojego wujka filmy reklamowe robili ludzie ze studia filmowego https://neoncup.pl/  Neoncup to firma, która dysponuje profesjonalnym sprzętem, który można wypożyczyć a potem nagrany materiał przekazać im do postprodukcji. Zrobią super pamiątkę na całe życie. Myślę, że warto zadbać o jakość, żeby za 20 - 30 dzieci i wnuki nie powiedziały, że te śluby w latach 20tych to były nieciekawe.