Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Relacje z naszych ślubów

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
236 odpowiedzi w tym temacie

#141 89kasienka89

89kasienka89
  • Użytkownik
  • 5 825 postów

Napisano 30 października 2012 - 13:21

Młoda na początku czytałam, a tu zero stresu, luzik, lajt- myślę, no co za twarda bladź <lol></span> Ale jednak było wzruszenie, było :lol: :lol: Super, że się wszystko udało :) Jeszcze raz gratulacje :*
Miłość, marzenia, uczucia i myśli,
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt

#142 Jogobella

Jogobella
  • Użytkownik
  • 1 174 postów

Napisano 30 października 2012 - 13:28

mloda, super relacja. Aż łezka w oku zakręciła się. :D Dużo miłości dla Was i wszystkiego najlepszego. :*
"Wiedzieć, że się wie, co się wie i wiedzieć, że się nie wie, czego się nie wie - oto prawdziwa wiedza." Konficjusz

#143 malwitka

malwitka
  • Użytkownik
  • 1 213 postów

Napisano 30 października 2012 - 13:48

mloda, Wspaniała relacja :lol: Piękne chwile w Waszym życiu więc nie ma się co dziwić, że łezka w oku się kręciła :lol: A pogodą nie ma się co przejmować, ważne, że Wy jesteście zadowoleni i goście :lol: Wszystkiego, wszystkiego najlepszego, miłości, miłości i jeszcze raz miłości <flow1></span> <bigkiss></span>

#144 halynka

halynka

mamuśka

• Użytkownik
  • 5 652 postów

Napisano 30 października 2012 - 14:36

mloda a jednak trochę stresu się pojawiło :P Super, że weselicho udało się i wszyscy świetnie się bawili ;)

201401111762.png

km5skrhmtofzztsl.png

#145 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 30 października 2012 - 18:00

mloda fajnie ze zabawa udana , to zawsze wszyscy pamietaja , a pogoda no coz nie mozna miec wszystkiego. wiele szczęscia zycze :* :*

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#146 tigraa84

tigraa84
  • Użytkownik
  • 5 129 postów

Napisano 30 października 2012 - 18:26

mloda cieszę się, że wszystko się udało :-D A co do deszczu? myślę, że nawet grad nie byłby w stanie Wam tego dnia zepsuć :mrgreen: i tak byście się świetnie bawili ;-)
Mężczyzna bez kobiety jest jak pies bez pcheł- niby da się żyć, ale nudno
Kobieta bez mężczyzny jest jak pchła bez psa- żyć ciężko i gryźć nie ma kogo

#147 elizabeth

elizabeth

lady

• Użytkownik
  • 7 114 postów

Napisano 30 października 2012 - 19:47

mloda - cieszę się, że jesteś zadowolona ;-) jeszcze raz gratuluję :*

<serducho>
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat

są z nami zawsze, chcesz czy nie.

Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany

być może kiedyś spełnią się?

Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy

w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

65vqegz2wjpc3llf.png

#148 LadyNefretete

LadyNefretete
  • Użytkownik
  • 6 718 postów

Napisano 30 października 2012 - 20:14

mloda śuper opis, i gratuluję udanego dnia :mrgreen: Teraz to już tylko wszystkiego co najlepsze w nowym statusie cywilnym, i niekończącej się miłości <flow1></span> :*
"You've gotta dance like there's nobody watching,
Love like you'll never be hurt,
Sing like there's nobody listening,
And live like it's heaven on earth."

#149 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 31 października 2012 - 11:01

mloda Super że wszystko wyszło pięknie ;)
Szkoda że pogoda wam nie dopisała... no ale takiego Dnia nic nie jest w stanie zepsuć :) Obyście teraz szli przez życie w zgodzie i w miłości :*

#150 Aspirynkaaa

Aspirynkaaa

I do!

• Użytkownik
  • 3 557 postów

Napisano 31 października 2012 - 11:52

mloda, cieszę się, że wszystko się udało :)
Jeszcze raz gratulacje! ;-)

-Mamusiu, czy miałaś kiedyś marzenie?

-Miałam, idzie teraz koło mnie i trzyma mnie za rękę! dzieci139.gifdzieci139.gif

#151 Katarzynka89

Katarzynka89
  • Użytkownik
  • 2 672 postów

Napisano 01 listopada 2012 - 18:29

mloda relacja świetne. Oczywiście jednym tchem przeczytana :-) Jeszcze raz szczęścia :-)

the sun is always rising in the sky somewhere...

Dołączona grafika

#152 karatetyka

karatetyka
  • Użytkownik
  • 5 629 postów

Napisano 07 listopada 2012 - 23:24

mloda, czekałam na Twoją relację :D cuper, że wszsytko wam się udało i gratuluję bardzo :)

#153 Madzik :)

Madzik :)
  • Użytkownik
  • 6 096 postów

Napisano 28 lipca 2013 - 11:15

Nasz Dzień :-)

Nie byłam zdenerwowana ani zestresowana, ale myśli o jakichś błahostkach nie związanych bezpośrednio z uroczystością nie dawały mi usnąć. Najbardziej męczyła mnie myśl czy aby napewno dobrze zrobiłam ciasto Rafaello :-P Czy powinnam trzymać je w lodówce, czy może jednak nie, czy przykryć folią czy nie - i tak mi cała nocka zleciała ;-)
W końcu wstałam o 6tej. Wzięłam prysznic, a później wypiłam z Mamą kawkę i zjadłyśmy duuużo ciasta (a co! :mrgreen: ) Rafaello jednak wyszło tak jak powinno i nie mogłam się jemu oprzeć :lol:

Około 9tej zebrałyśmy się z Mamą do fryzjera. Pogoda była cudowna - słońce, piękne chmury, ciepło <sun></span> U fryzjera zeszło szybko, bo nie miała zbyt skomplikowanej fryzury, byłam gotowa w 45 minut. Po drodze do domu odebrałam tort i zostawiłam w restauracji. Wróciłam do domu i zastałam ciiiiszę i spokój :mrgreen: M. pojechał po mojego Tatę i Brata na dworzec. Nie mogłam usiedzieć, ciągle musiałam coś robić.

Na 11:30 makijaż i tutaj zeszło mi dłuuuugo, bo prawie 2 godziny ;-) Ciężko było mi się wygodnie rozsiąść, bo martwiłam się o fryzurę ;-) Fajne uczucie, jak ktoś Cię tak "dopieszcza" :mrgreen: Odprężyłam się, zrelaksowała. A efekt był prze-prze-przepiękny. Nie mogłam się na siebie napatrzeć. Nigdy bym nie przepuszczała, że mogę być taka ładna :mrgreen:

Wróciłam do domu..... no i zaczęło się :roll: Rodzice M. gdzieś pobłądzili i mieli problem, aby dojechać. M jak już zaczął tłumaczyć, to tak tłumaczył, że jeszcze bardziej poplątał <olaboga></span> dochodziła już 14ta, więc ciężko było mi zachować spokój :evil: W końcu dotarli, ale wszystko odbywało się już w biegu <bezradny></span> Ja ubierałam się parę minut przed 15-tą :roll: również na szybko. Świadkowa niezbyt radziła sobie z wiązaniem sukni, a czas uciekał.... Biżuterię zakładałam już w windzie :roll: a Świadkowa przebierała się w samochodzie :-P Nie zdążyliśmy zrobić zdjęć w domu, no ale trudno.....

Jak już wyruszyliśmy sprzed domu, to martwiłam się czy nie utkwimy w korkach przy ZOO :-P na szczęście poszło gładko i całe nerwy związane z brakiem czasu minęły :mrgreen: Dotarliśmy pod USC i odetchnęłam z ulgą, bo mieliśmy jeszcze 5 minut..... :mrgreen: Wreszcie poczułam się jak gwiazda i uśmiech nie znikał mi z twarzy. Sesja zdjęciowa się odbyła :-) Pani zaprosiła Nas do sali; zostawiliśmy dowody osobiste i obrączki i zajęliśmy miejsca :-) W tle grała jakaś muzyczka, ale zakodowałam tylko "Wielką Miłość" Krajewskiego. Wybiła 16ta <dreams></span> Przyznam, że całą uroczystość pamiętam jak przez mgłę. Niby nie byłam spięta, ale w jakimś amoku to chyba tak :-> Najpierw krótka mowa pani urzędnik, mówiła strasznie wolno i robiła długie pauzy przez co wprawiała mnie w zniecierpliwienie, bo chciałam już przejść do sedna :lol: Nareszcie nadeszła ta chwila! <dreams></span> Podaliśmy sobie prawie dłonie i patrzyliśmy sobie głęboko w oczy. M. to chyba nigdy nie patrzył na mnie takim maślanym wzrokiem <dreams></span> Pamiętam, że co chwilę oblizywałam usta, bo mi zasychały :-P Uff... udało się, nikt się nie pomylił, ani nie zająkał :lol: Później wymieniliśmy obrączki. Tutaj chyba się pomylilismy, bo ja założyłam pierwsza, a chyba pierwszy zakłada mężczyzna <hmm></span> Ehh, te emocje <dreams></span> Pierwszy małżeński buziak, podpisy, akt małżeństwa do ręki, życzenia od pani z USC to tak migiem mi przeszło. Przeszliśmy do sali obok, gdzie goście złożyli Nam życzenia. Wiele osób przyszło - i z pracy spore delegacje, i i znajomi dopisali :-) bardzo się cieszyłam i byłam mega szczęśliwa <serduszka></span> Dostaliśmy mnóóóóóóstwo kwiatów i wina (czemu nikt nie pomyślał o czekoladkach ? :-P ) Po życzeniach zrobiliśmy sobie grupowe zdjęcia. Porozmawialiśmy troszkę i pomału każdy się rozchodził. W pewnym momencie pomyślałam sobie "o kurcze! TO już minęło :shock: "

I po ślubie.... :->
Wróciliśmy do restauracji z Rodzicami i Świadkami. Obiad, tort. Przyjemna kameralna uroczystość. M. chyba się rozluźnił, bo cały czas się do mnie mindrzył, uśmiechał się, a jaki dumny był, że od teraz to nazywam się tak jak i on :mrgreen: Faaaajnie było :mrgreen: Nie siedzieliśmy zbyt długo w restauracji, a później przenieśliśmy się do domku. Tatuśkowie z Młodym troszkę za dużo wypili i było śmiechu co nie miara <omg23></span>

Wczoraj mieliśmy imprezę dla znajomych. Zaskoczyli Nas, że .... przyszli z prezentem :shock: Fajny zestaw sztućców dostaliśmy :lol: Toasty wzniesione, zdjęcia obejrzane. Też było sympatycznie ;-)

Obawiałam się czy takie rozbicie na dwa weekendy nie będzie zbyt męczące - no i było.... ;-) Ale nie żałuję, że tak zrobiliśmy. Nie żałuję, że nie było całonocnego wesela i innego zamieszania. Wspomnienia są, a emocje gdzieś tam jeszcze drzemią ;-)
Pojawił się tylko taki mały żal, że to wszystko już za Nami..... :->

<buzki></span> <buzki></span> <buzki></span>

#154 Jogobella

Jogobella
  • Użytkownik
  • 1 174 postów

Napisano 28 lipca 2013 - 11:49

Madzik :), bardzo fajny opis. :)

Pojawił się tylko taki mały żal, że to
wszystko już za Nami.....

Ale za to pozostały piękne wspomnienia. :)
Jeszcze raz serdecznie Wam gratuluję i życzę dużo szczęścia. :*

A gdzie pozostałe relacje ???

Melodia19, Raspberry, czekam i na Wasze wrażenia z tego najważniejszego dla Was wydarzenia. :)
"Wiedzieć, że się wie, co się wie i wiedzieć, że się nie wie, czego się nie wie - oto prawdziwa wiedza." Konficjusz

#155 Lady Di

Lady Di
  • Użytkownik
  • 1 800 postów

Napisano 28 lipca 2013 - 16:32

Madzik :), super , miałas cudowny dzień i dużo miłości wam życzę :)

#156 Aspirynkaaa

Aspirynkaaa

I do!

• Użytkownik
  • 3 557 postów

Napisano 28 lipca 2013 - 18:56

Madzik :), bardzo się cieszę, że wszystko poszło zgodnie z planem i bedą miłe wspomnienia! <ookk></span>

-Mamusiu, czy miałaś kiedyś marzenie?

-Miałam, idzie teraz koło mnie i trzyma mnie za rękę! dzieci139.gifdzieci139.gif

#157 89kasienka89

89kasienka89
  • Użytkownik
  • 5 825 postów

Napisano 28 lipca 2013 - 19:00

Madzik :), super opis, jak się czyta to faktycznie można wyczuć zero stresiku :)
Miłość, marzenia, uczucia i myśli,
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt

#158 inqaa

inqaa
  • Moderator
  • 5 515 postów

Napisano 28 lipca 2013 - 19:34

Madzik piękny opis ! Dobrze, że wszystko odbyło się bez większych problemów ;-)

Keep calm and become a doctor <serducho> // Mission completed <tanczy7>

#159 Majorka^^

Majorka^^
  • Użytkownik
  • 5 119 postów

Napisano 28 lipca 2013 - 21:23

Madzik :) świetny opis :-D no cudownie Ci to wyszło- aż sobie wyobraziłam to ekspresowe ubieranie :mrgreen:

emocje gdzieś tam jeszcze drzemią ;-)

i niech tak drzemią za każdym razem jak wspomnicie o TYM DNIU :mrgreen: :-D

Gratulacje :-D
Co to jest miłość ?
To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu.
Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się,
że przemókł do głębi serca...

#160 Wisienkowa

Wisienkowa

HQ

• Moderator
  • 4 761 postów

Napisano 29 lipca 2013 - 06:56

Madzik :), fajnieeeee :-D
Czytałam z Połówkiem wczoraj i się nam bardzo podobało jak to opisałaś. ;)

Gratki :*